Port Royale 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 3393 užívateľov

Port Royale 2


Žáner:Strategická, Management
Dátum vydania:30. Apríl 2004
Výrobca:Take 2 Interactive, Ascaron, Tri Synergy
Kúpiť hru Port Royale 2
Kúpiť hru

Staňte sa obchodníkom v Karibiku 17. storočia v druhom pokračovaní obľúbenej realtime stratégie Port Royale II. Hra neponúka iba pozíciu obchodníka, ale tiež úlohu budovateľa a staviteľa nových priemyselných štruktúr, ktoré vo veľkej miere ovplyvnia vzhľad fungovania Nového sveta. Neoddeliteľnou súčasťou každého obchodníka a budovateľa v Karibiku je starosť a nebezpečenstvo zo strany pirátov a vojenských lodí. Preto je dôležité všetko dopredu dôkladne pripraviť, obchodné lode vyslať s ozbrojeným sprievodom, ktorého sa piráti zľaknú a naopak ich budete až do posledného muža posádky naháňať po celom Karibiku.

Port Royale II ponúka svet s viac než 60 obchodnými mestami a osadami, ktoré sú obývané s ľuďmi 4 národností. Hráč môže voliť medzi cestou obchodníka a budovateľa, ale pokojne môže oboje kombinovať. Nechýba ani možnosť zakladať vlastné mestá a následne ich brániť proti útočníkom, ktorí budú mať rovnako ako hráč k dispozícií jeden z 16 tipov lodí.




Alternatívne názvy
Port Royale II

HW požiadavky Port Royale 2
Minimálne požiadavky
  • Windows 98SE / ME / 2000 / XP
  • Pentium III 700 MHz CPU
  • 128 MB RAM
  • 700 MB miesta na disku
  • 32 MB, DirectX kompatibilná grafická karta
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9
Odporúčané požiadavky
  • Windows 98SE / ME / 2000 / XP
  • Pentium IV 1.6 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • 700 MB miesta na disku
  • 64 MB, DirectX kompatibilná grafická karta
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9

Ďalšie videá »


Port Royale 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
77%

Recenzie
Tiscali Games82%
Druhý díl Port Royale vás osloví zejména novým vzezřením, které je mnohem praktičtější a přehlednější, dvěma herními módy a šermířskými vložkami. Škoda, že bitvy na moři nejsou vyřešeny lépe, pak by už opravdu nebylo téměř co vytknout.
Sector.sk75%
Celkovo sa dá povedať, že Port Royale 2 je príjemná záležitosť s mnohými možnosťami. Bohužiaľ neprináša žiadne výrazné inovácie, ktoré by ju vyniesli na herný Olymp. Autori použili staré, aj keď osvedčené princípy hry a prisolili ich niekoľkými zlepšovákmi. Nanešťastie ponechali aj pôvodné chyby, ako napr. nevyvážené námorné bitky, keď na vašu vybranú loď útočí celá flotila. Hra má nepopierateľne isté kvality, ale ak máte v šuplíku prvý PORT ROYALE, alebo PIRATE HUNTER, zaobídete sa aj bez nej. Je to prakticky to isté, len v novom kabáte.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kubo474760%
Oproti prvému dielu nič moc. Zlepšila sa tu grafika, nové suroviny, šermiarkse súboje, vylepšený systém obchodovania, lahšie stavanie podnikov a je tu pár noviniek ako napr. môžete zbierať pirátov a tý vam dajú peniaze alebo na mori môžete nájsť poklady a suroviny. Zase horšie sú tu námorné bitky(1 vaša loď proti celej flotile), vo vašej flotile musíte mať lode rozdelené 5 obchodných a 5 vojenských a pritom nezáleží aká je loď triedy. Ak nebudete mať označené vojenské lode tak vám všetky zoberú a nemôžete byť pirát iba obchodník a šermiarské súboje sú oničom nemá to hlavu ani pätu. Skôr sa vyše venovali obchodu a budovaniu a to je neuspokojivé, je to horšie ako prvý diel. Nič nové je to len v novom kabáte radšej ostante u Port Royal.
NORD_KING75%
-: námorné bitky, bitky medzi kapitánmi, nič extra nové oproti prvému dielu
+: grafika, audio, vylepšená ekonomika, zveľaďovanie miest, budovanie, obchodovanie, mapa, mestá a ich život, hracia doba, zábava, atmosféra, hudba
Verdikt: Port Royale 2 nie je zla hra, napriek tomu, že oproti prvému dielu neprináša niečo evolučné a nové. Najväčšia zmena sa udiala v grafike a dizajne hry. Hracia plocha je oveľa príjemnejšie vykreslená, mestá, podniky a lode vyzerajú oveľa pestrejšie. Nepríjemnou zmenou je nový systém námorných bitiek, kde si vyberiete len jednu zo svojich lodí, s ktorou útočíte a následne striedate s ďalšou. Autori sa asi snažili zabrániť nepriehľadnosti, ale to sa dalo vyriešiť možnosťou pozastavenia času, pri ktorom by sa dalo naplánovať ďalšie akcie lodí. Napriek tomu sa Port Royale 2 oplatí zahrať.
hugo258075%
Toto je Port Royale 1 v novom kabáte . Čiže lepšia grafika a viac možností . Samozrejme pre niečo som dal menej percent . Napríklad to že na 1 vašu loď ide celá flotila alebo šermiarske súboje ktoré sa mi do tejto hry vážne nehodily nemaju hlavu ani pätu a sú až moc jednoduché . Takisto tu je aj vyššia obtiažnosť ktorá by niekomu nemusela sadnúť . Proste keď máte doma prvé Port Royale a druhé nie , tak sa nič nedeje .


všetky (9) »

Súvisiace hry Port Royale 4
Port Royale 3: Gold Edition
Port Royale 3: Pirates & Merchants
Port Royale: Gold Edition
Port Royale: Gold, Power and Pirates

Diskusia o hre Port Royale 2 Pridať príspevok
03.04.2024 04:36 - Půjčka jednotlivcům Dobrý den, pane a paní Tato zpr&...
15.03.2024 01:00 - PŮJČKA PRO VŠECHNY OBČANY ČR Dobrý den, jsem sou...
12.03.2024 11:58 - Půjčka jednotlivcům Dobrý den, pane a paní Tato zpr&#...
05.03.2024 22:39 - Rychlá a velmi spolehlivá nabídka půjčky od 30 000 K&...
04.03.2024 12:26 - Naliehavá ponuka pôžičky. Pozor všetci, Potrebujete ...
...
Zobraziť všetky príspevky (658) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |