rFactor | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 28655 užívateľov

rFactor


Žáner:Racingovka, Simulátor
Dátum vydania:31. August 2005
Stránky hry:rfactor.net/web/rf1/
Výrobca:Image Space, Sniper Entertainment
Kúpiť hru rFactor
Kúpiť hru

rFactor je prísne realistický automobilový závodný titul, v ktorom sa presuniete na uzavreté dráhy či okruhy a otestujete si niekoľko závodných vozov, od plechoviek až po superšporťáky.

Hra obsahuje už zmienenú reálnu fyziku a neuveriteľné detaily v nastavení - opotrebenie pneumatík, rozdielnu spotrebu podľa štýlu jazdy, kolízny systém, detailné nastavenie všetkých parametrov voza, krídla, tlmiče, pružiny, výšku a pozíciu sedadla vodiča, kontrolu stability, ABS - skrátka všetko, na čo si len spomeniete.




Alternatívne názvy
rFactor 1; rF1

HW požiadavky rFactor
Minimálne požiadavky
  • Windows 98 SE / ME / 2000 / XP / Vista / 7 / 8
  • 1.4 GHz CPU
  • 1 GB RAM
  • 2 GB miesta na disku
  • 128 MB grafická karta, Geforce4 4200 / Radeon 9200
  • DirectX 9.0c
  • Pripojenie na internet

Ďalšie videá »


rFactor - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
81%

Recenzie
Tiscali Games70%
rFactor je potřeba posuzovat ze dvou stran. Jakožto holá a skromná hra bez licencí není tolik atraktivní, i když dobrý pocit z jízdy a závodění dělají hlavně skvělí počítačoví soupeři a dokonalá možnost přizpůsobení každého detailu. Pokud bych nepostahoval další módy a tratě, víc než 7/10 bych čistému rFactoru asi nedal, protože ani na internetu si moc nezajezdíte. Mnohem lepší zážitek pak dodají přídavné modifikace s novými vozy, sériemi a okruhy, kdy si můžete zajet skoro každý známější šampionát z dob současných i minulých, nadto na skutečných tratích, z nich některé v reálu již ani neexistují. Díky tolika modům nebudete vědět, co a kde dřív jezdit, navíc vám drobné prográmky dovolí např. vytvoření vlastního šampionátu, nebo dodají chybějící telemetrii. Tím pádem se rFactor stane naprosto bezkonkurenční a špičkovou závodní hrou - můžete ji hrát celý život a stále neprojedete vše, co nabízí.
Sector.sk85%
Ak niekto hľadá rýchlu odreagovačku s jednoduchým ovládaním, perfektnou grafikou a adrenalínovou hudbou, tučným obsahom pekne pokope určite ju nenájde v rFactore. Ak ale hľadá sofistikovaný závodný simulátor s komplexným ovládaním, kde sa môže dosýta vyblázniť, vychutnávať závodné chvíle v rôznych autách a na rôznych tratiach a technické spracovanie či deštrukčný model je pre neho až na druhom mieste ten nech si priráta k celkovému hodnoteniu ešte jeden bod, v tomto titule rozhodne nájde to, čo potrebuje. O to viac, ak mu neprekáža ísť z času na čas na internet a stiahnuť si presne tie trate, autá či šampionáty, na ktoré má zrovna chuť, nehovoriac o tom, že väčšinu menších či väčších nedostatkov môže vďaka updatom/addonom na internete viac menej odstrániť veľmi jednoducho.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
LogitechMomo99%
najlepší simulátor pretekov na svete... nemá konkurenciu... žiadnu... a keď to hráte na kvalitnom volante tak je pôžitok ešte váčší a silnejší... jednoznačne odporúčam každému priaznivcovi autových simulátorov... bravo...
StrikE_SK100%
Ja si myslím že táto hra si takéto hodnotenie naozaj zaslúži.
Je to perfektný simulátor aj keď už trochu starší a už sa neviem dočkať na jeho pokračovanie!
the-crazy-player100%
rFactor je najlepší motosportový simulátor. Hra je hlavne založená na multiplayerovi ale aj singleplayer je veľmi dobrý. Je to fakt iba pre macherov volantu. A mne sa to fakt veľmi páči. A tak dávam rFactoru 100%. Lepší auto simulátor podľa mňa nie je. A preto tam za deň príde možno aj 500 000 ľudí a aj viac.
" + "
- dá sa tam stiahnuť milión ďalších módov, aut a tratí
- je to najlepšia hra založená na multiplayeri
- aj tie všetky nastavenia aut ako prítlak na gumy, chladič atd. atd. atd.
- milión serverov na formuly, auta, rally, motokáry aj iné veci.

" - "
- bez nastavení na multiplayeri nedokážeš nič
Proste super hra.
AdamDemeter95%
Jedno slovo: Wow. Jsou to jako závody Le Mans, F1 a Can-Am série. Velmi zábavné. Trochu doporučuji volant. Šlape to dobře, když si dáš detail level dolů.
NORD_KING80%
-: grafika, efekty, menšie bugy, menu, základný obsah hry, model poškodenia, chýbajúce licencie
+: trate, jazdný model, herná doba, obsah na stiahnutie, komunita a jej tvorba, možnosti nastavenia hry, audio, atmosféra, pocit z jazdy, multiplayer, zábava, umelá inteligencia, možnosti nastavenia vozidla, optimalizácia
Verdikt: rFactor je herný titul zo sveta automobilových pretekov a taktiež zaujímavou anomáliou. Hra je sporná pre svoj obsah, ktorý je chudobný a súčasne bohatý. Po spustení hry je ponuka automobilov, okruhov a šampionátov žalostne slabá. Navyše chýbajú licencie automobiliek a väčšiny okruhov. Grafická stránka hry taktiež zaostáva za konkurenciou. Jazdný model automobilov je takmer dokonalý, čo sa však nedá povedať o faktore deštrukcie. Drvivú väčšinu týchto nedostatkov vyriešila šikovná komunita, ktorá vznikla okolo tohto titulu. Skutočne šikovní amatérsky tvorcovia obohatili rFactor o stovky ak nie tisíce aut, tratí a šampionátov. Celkovú hernú dobu tak ani nemožno odhadnúť. Jednoducho je extrémna aj pre multiplayer plný hráčov. Slabý deštrukčný model bol taktiež zlepšený prostredníctvom módov. Väčšinu nedostatkov, tak svojou usilovnosťou vyriešila za autorov komunita. Tích nemožno odsudzovať pretože vytvorili a voľne poskytli skvelý nástroj, aby mohol vzniknúť kvalitný herný titul s názvom rFactor.


všetky (9) »

Súvisiace hry rFactor 2

Diskusia o hre rFactor Pridať príspevok
03.10.2013 22:09 - http://www.youtube.com/watch?v=fKNOzMz5Hfk
30.05.2013 19:05 - Pisem sice neskoro, ale aspon pomozem dalsim, ktory maju taketo problemi. Ja ...
10.12.2011 08:40 - Mám dotaz. Jezdím s modem F1 1998, všechno je dobré, ale b...
10.10.2010 11:07 - Od 1.10.2010 sme prešli na nový webhosting i doménu - www.f1cup...
04.07.2010 16:58 - ONLINE RFACTOR LIGA, JAZDÍME NA MÓDE FSONE 2009, PRIDAJTE SA K N...
...
Zobraziť všetky príspevky (8) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |