Stubbs the Zombie: Rebel Without a Pulse | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 12769 užívateľov

Stubbs the Zombie: Rebel Without a Pulse


Žáner:Akčná
Dátum vydania:17. Október 2005
Výrobca:THQ, Aspyr Media, Wideload
Kúpiť hru Stubbs the Zombie: Rebel Without a Pulse
Kúpiť hru

Hra Stubbs the Zombie: Rebel Without a Pulse uvádza hráča do úlohy zombíka menom Stubbs, ktorý sa ocitá v supermodernej metropole a bojuje proti živým ľuďom s použitím svojho neživého tela a zbrani po nepriateľoch.

Hra ponúka množstvo bláznivého humoru, silný príbeh a inovatívne bojové techniky. Stubbs sa postupne pozrie do rozličných častí miest, kde sa vyrovná s celou radou odporných ľudských zrúd vrátane šialených vedcov, militantných farmárov a ďalších. Nepriatelia sa proti nemu postavia s širokým arzenálom zbraní ako sú tanky a ďalšie futuristické zbrane.

Tvorcovia svoj titul charakterizujú ako vojnu medzi živými a mŕtvymi, pričom hráč tentokrát stojí na strane mŕtvych a bojuje za ich práva, spravodlivosť a pravú zombie lásku.




Ďalšie videá »


Stubbs the Zombie: Rebel Without a Pulse - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
77%

Recenzie
Tiscali Games63%
Stubbs the Zombie je velmi efektní a zpracováním originální hra s kopou morbidního humoru, ale pod blyštivým kabátkem se skrývá monotónní porce kratší zábavy s řadou nedostatků.
Sector.sk83%
Stubbs the Zombie: Rebel without pulse je nie len originálna, ale aj po hernej stránke výnimočná hra. Už dávno som sa tak skvele nezabavil, ako práve pri tomto titule. Cítil som sa, ako súčasť starého dobrého filmového horroru a naplno som vdychoval atmosféru hry. Hoci projekt je obsahovo dosť brutálny a zábery napr. na požieranie mozgu niekedy drsné, necítite sa tu ako zlo, ktoré zaplavilo svet. Naopak zombie v tomto kontraverznom počine v podstate vystupuje ako kladná postava vo zvrhlom ľudskom svete. Hra nie je vhodná pre hráčov mladších ako 15 rokov kvôli násilnému obsahu. Súčasne ju však odporúčam každému, kto chce vyskúšať unikátnu a zábavnú akčnú hru plnú adrenalínu.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
MarkusWorten82%
Mňa táto hra dosť nadchla už len otočením strán. Už nieste neohrozený hrdina bojojúci priti miliarde zombíkou ktorých porazíte a zachánite svet. Teraz otočíte stranu a ako zombík sa rútite mestami a tvoríte si armádu papaním ľudských mozgov. je to pecka... a určite nikomu nepokazí náladu a čo viac môže ju len zlepšiť........tak hor sa si ju zahrať! :D
immortalerik65%
Originalny napad,to musim uznat... ale ja som cakal trosku viac, to je viac komedia ako horror:-) ale dost som sa nasmial,hlavne pri tom tanecnom suboji:-D to bola pecka...
link999%
dobrá hra skvela grafika velmi vtipne a hodne dobrých napadu doporučuju koupit!
martin142100%
Tu hru som mal prejdenu za pol dna ale stalo to za to :DDD Fakt je to fest dobra hra doporucujem kazdemu a hlavne tym ktory sa uz dlho poriadne nezasmialy :DDD
ADRIO999100%
velmi dobra hra nasmial som sa pri nej tak ako nikdi aj grafika je dobra a je tam velke mnostvo zbrani a to je super
pattosvk99%
vyborna hra super dej nakoniec je s tohoo este aj lovestory happy end proste ma to vsetko co to potrebuje sranda akcia ale najdu sa aj obtiaznejsie useky ale najviac ma dostalo to mocenie do tej nadrze
palli85%
super zábavka :D sice nevem nastavit grafiku poriadne ale pecka inak 85 % "" "" .. Ak viete ako nastavit tak mi odpiste na skype > palike851 oki < ?
Andyno90%
Hry so zombíkmi som mal vždy rád. Táto je síce úplne inak koncipovaná, než všetky ostatné, ale o to zábavnejšia. Grafika je síce trochu poslabšia, no to až tak veľmi nevadí, pretože autori sa zrejme snažili o tzv. komickú grafiku, ktorá ešte viac podtrháva celkový dojem okorenený obrovským množstvom originality. Hrateľnosť je samozrejme zaručená, dĺžka hry uspokojujúca a lokácie rozmanité, čiže sa nestane, že sa budete nudiť. Škoda, že nevyšlo pokračovanie... myslím, že táto hra si ho určite zaslúži.
ps3-king88%
Je to supéer hra na to ze ju robily 3 firmy,Takze -6bodov-ZE sa to da stiahnut bez cestini aelbo dabingu,-5bodov-JE TO KRATKE,+1bod-ZMILOVAL SOM SA xD
martinselic80%
Stubbs the zombie je hra akurat stvorena pre milovnikov zombií.V hre ste jednim zo zombikov ale ked si to kupite tak si dopredu myslite že budete proti nim.Strhavam body asi za grafiku a nejaké nedostatky.Takže 80%.
Latin80%
Dobra hra..aj ked som v nej zmateny vozidla budovy su z buducnosti ludia zbrane su z minulosti ako zbran m14...v buducnosti aha.. dobre to je sranda dost brutalnost woho a krvy tam nechyba zahrajte si ju dobra hra kvalitne spravena len je kratka
tutanxamon100%
super, podla mna skvela hra s dobrou grafikou, hratelnostou, dejom a uzil som si vela zabavy :) urcite by som ocenil keby spravili aj pokracovanie.
trancentraal67%
Akční jednohubka od tvůrců Halo se zombifikovaným obchodním příručím a pár úsměvnými nápady, se kterou sice zabijete jedno - dvě deštivá odpoledne a stovky nebohých pixelových lidiček, ale nijak vás neobohatí a za chvíli na ní zapomenete.
+ netradiční zombie zbraně (vybuchující střeva, omračující prd, zahazovací hlava, ovládání nepřátel pomocí vlastní utržené ruky, utržené ruce nepřátel místo kyje)
+ čím víc nepřátel zombifikujete, tím je hra snadnější
+ automaticky se doplňující život (jestli se tomu tak dá u zombie říkat)
+ skvělé hlášky
+ hudba
+ retro stylizace
+ hra byla zadarmo v rámci rozdávání her od Epic Games
- nulový příběh
- na dnešní dobu zastaralá grafika
- jakmile získáte všachna vylepšení, brzy se začnete nudit, protože hra už nemá v rukávu žádné další překvapení (naštěstí hra není až tolik dlouhá - odehráno za cca 8-10 hodin)
- v některých pasážích je hra nestabilní a zamrzá
- grafické bugy


všetky (19) »


Diskusia o hre Stubbs the Zombie: Rebel Without a Pulse Pridať príspevok
22.07.2013 09:43 - To si myslíš ty...Ale když třeba hraje 30 letý chlap ...
11.04.2013 19:06 - Hru už mám ted ale chci češtinu kterou nemohu nikde naj...
17.02.2013 12:39 - Ahoj, koupila jsem si Stubbs jako originálku. instalace problěhla v ...
23.03.2012 19:03 - lol ze treba silny comp mam slaby crep u otca a tam mi to ide na najvyssich a ...
11.12.2011 14:28 - hra mi nejde vide cierna a obrazovka a kick a to , ze mi mám slaby pc poc...
...
Zobraziť všetky príspevky (55) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |