Alpha Prime | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 35381 užívateľov

Alpha Prime


Žáner:Akčná
Dátum vydania:12. December 2006
Stránky hry:www.alpha-prime.com
Výrobca:1C, Black Element Software
Kúpiť hru Alpha Prime
Kúpiť hru

Ako inšpektor ste poverený vyšetriť záhadné zmiznutie všetkých pracovníkov na ťažobnej základni, ktorá je umiestnená na ilegálnom asteroide. V tom vám bude znepríjemňovať život technické vybavenie základne a ťažobný roboti a ochranné mechanizmy vám v postupe v hre nedajú nič zadarmo.

Príbeh hráča vedie s niekoľkými prepracovanými miestami, ako i prostredím vlastnej vesmírnej lode, s ktorou hráč priletel na základňu a ktorá bola okamžite zostrelená. Okrem robotov sa vám do cesty postavia aj šialení horníci a príslušníci špeciálnych jednotiek. Nie všetci obyvatelia základne sa budú snažiť zaistiť vám miesto na jednotke intenzívnej starostlivosti. Stretnete sa i s niekoľkými málo NPC, ktoré vám podajú svoju pomocnú ruku v boji o prežitie.

Hra je sci-fi FPS strieľačka od českých tvorcov postavená na enginme Enforce2, ktoré nesie i prvky počítačových systémov. Príbeh je inšpirovaný poviedkou od známeho sci-fi spisovateľa Ondřeje Neffa.




HW požiadavky Alpha Prime
Minimálne požiadavky
  • 2 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • 3 GB HDD
  • ATI Radeon 9600 / nVidia GeForce série FX
  • DVD-ROM

Ďalšie videá »


Alpha Prime - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
66%

Recenzie
Tiscali Games56%
Průměrná střílečka, která si toto hodnocení vysloužila za příběh, dabing a postupnou gradaci hratelnosti. Na více procent ale při vší dobré vůli nemůže pomýšlet kvůli své tuctovosti a nedostatkům. Alpha Prime se mi líbila krapet více než datadisk pro F.E.A.R., ale mám-li srovnat s jinou českou hrou z podzimu, pak by jednoznačně vyhrál El Matador.
Sector.sk80%
Z nedávnych českých hier je pre mňa Alpha Prime jasnou jednotkou. Prečnieva nad všetkými konkurentmi hlavne príbehom a skvelou grafikou, ktorú si môžete vychutnať aj na slabších strojoch. Keby autori viac popracovali na ponuke zbraní a doplnili hru o multiplayer, mohli by sa so svojim dielom smelo porovnávať s najväčšími zahraničnými peckami. Takto sa jedná "len“ o vysoko nadpriemernú hru, ktorá vás od začiatku chytí a nepustí, až kým nebudete sledovať záverečné titulky.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
LordMatus80%
hra je ok ale je kusok prirychla , robotou sa tazko striela a je kus tazka to su minusy a plusy su grafika zabava a mrtve ludske tela :D
V.I.L.50%
Mizerné ovládanie,grafika tiež nič bohviečo. Strašne dlho treba strieľať na robotov a často doplňovať zdravie. :-(
buxo88860%
Podla mna dost nudna hra!
grafika nieje velmi dobra tak ako aj AI nepriatelov.
Zbrani vela nieje aj ked ich ucinost je straaasne nevyvazena!!!
Dej ani neviem ci vobec bol ale na zabitie nudy je to dobra volba.
60% aj ked mohlo byt aj lepsie
gto4273%
Hustá tunelovka, lahká obtiažnost je tažšia než fear 1 na tažkej. Dobrá hudba. Nakonci je ten správny pocit: dokázal som to :D
mikeflame95%
Plne súhlasím s recenziou Sectoru. Recenzent to perfektne trafil, ale percentuálne hodnotenie mal dať určite vyššie. Tá hra vás fakt chytí a nepustí až kým ju nedohráte a potom je vám ľúto, že už je koniec. Rovnaký pocit, ale oveľa intenzívnejší, som zažil po dohratí už iba jedinej hry, a to Prey od Arkane studios.
NORD_KING15%
-: bugy, dialógy, dabing, zbrane, atmosféra, bullet-time, UI, animácie, finále, hracia doba, podanie príbehu, nevyvážená obtiažnosť, soundtrack, nuda, cena
+: hacking, grafika, občas dizajn úrovní
Verdikt: Alpha Prime je nevydarená napodobenina Doom 3 a podobných hier. Má peknú grafiku a niektoré originálne nápady, ale tým sa klady končia. Atmosféru kazia bugy a podanie príbehu vďaka slabým dialógom a otrasnému dabingu. Ako dôkaz môžu poslúžiť chvíle, keď sú hlavnému hrdinovi podávané nové informácie od iných postáv. Hlavný hrdina odrazu zastane a s pokojom tibetského mnícha si vypočuje nové informácie niekedy aj uprostred evakuácie alebo boja. K maximálnemu relaxu by už len chýbalo, aby si vychutnával šálku lahodného čaju. Autori asi nechceli, aby sa hráč stratil v už tak zložite plytkom príbehu a tak spomalili. Naopak Bullet-time bol do Alpha Prime zakomponovaný asi omylom, keďže neplní svoju úlohu, čiže nespomaľuje tak, ako by to bolo potrebné. Ďalej UI je totálne tupá a podivné zbrane takmer neúčinné. Atmosféru tejto hry potvrdzuje úžasný soundtrack, ktorý si hráč vychutná najviac až po jeho vypnutí. Celkovo sa jedná o stratu času a peňazí.


všetky (13) »


Diskusia o hre Alpha Prime Pridať príspevok
17.09.2014 10:04 - prosim CD key, zda mas, diky
24.11.2012 12:42 - neviete kde najdem crack na alpha prime :-D
04.01.2011 15:47 - mate niekto problemy so zvukom? ide mi len hudba a ziadne zvuky ako strelba, d...
13.11.2010 09:36 - prosim nemate crack na alpha prime?
03.03.2010 09:28 - PROSIM CD-KEY NA ALPHA PRIME DIKI MOC.
...
Zobraziť všetky príspevky (41) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |