HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 6715 užívateľov

Návody > El Matador


Zobrazení:41780
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Na začiatku venujte pozornosť tomu, aby ste sa zžili so štýlom hry, ktorá je číročistá akcia. Už v prvom leveli som x-krát používal quickload. Treba si zvyknúť na zbrane a ich využitie, na postup, ktorý musí byť obozretný, pretože nabehnúť ako Rambo medzi nepriateľov, hoci aj za využitia spomaleného módu môže mať fatálne následky. Využívajte prostredie, kde sa dá kryť za množstvo vecí, niektoré môžete presúvať a vytvárať si krytie inde. Efektívne tiež využívajte výbušné kanistre a barely, ktorými si môžete pomôcť pri likvidácii nepriateľov. Quicksave využívajte pravidelne po úspešných postupoch. Keď si na to zvyknete, môžete sa odreagovať pri obyčajnom strieľaní. Hra totiž zbožňuje slovo lineárnosť, neposkytuje žiadne vedľajšie úlohy, žiadnu voľnosť, či viacero ciest k cieľu, má nulovú interaktivitu s prostredím, krátke levely plné nepriateľov, nulový príbeh, žiadne humorné, či inak zaujímavé prvky počas hry pre jej oživenie, žiadne secrety. Pokiaľ vám teda nevadí, že hráte to, čo tu už veľakrát bolo, akurát v inom kabáte, skúste si to užiť. Hrdina sa vždy len bráni nepriateľom, ktorí útočia ako prví, takže napriek desiatkam zabitých je to klaďas v každom ohľade.



Prológ - Baracuda Jaws

Začínate rovno pred vchodom do baru, v ktorom máte zjednať spravodlivosť. Vbehnite dnu a postrieľajte všetkých nepriateľov vo vstupnej hale. Pozor na niektorých, čo sa kryjú, napríklad za barom, alebo krabicami na schodišti. Taktiež sú niektorí na hornej terase. V priestore za barom máte lekárničku. Keď ich pobijete, vybehnite hore schodmi. Prejdite chodbou k barovému pultu, kde zabite ďalších troch. Uvidíte scénku, kde Alberto Marica, chlap, po ktorom idete umiestnil do svojej pracovne dynamit, aby zničil dôkazy. Máte jeden a pol minúty, aby ste ju zneškodnili. Za tento čas prejdite terasou popri automatoch, no je plná nepriateľov. Na konci terasy zahnite doľava a v miestnosti naľavo choďte k pracovnému stolu, kde deaktivujte nálož. Vráťte sa na chodbu a pokračujte ňou ďalej, kde likvidujte ďalších nepriateľov. Na konci chodby vám ďalší policajt otvorí dvere, tak nimi prejdite do ďalšej väčšej sály, kde je opäť plno nepriateľov, tak ich likvidujte. Po boji si môžete vziať lekárničku z baru a prejsť dverami pri bare. Za nimi narazíte na Alberta, no utečie. Postrieľajte nepriateľov, prejdite do skladu, kde môžete využiť výbušné sudy pri likvidácii nepriateľov. Keď všetci padnú, pri výťahu môžete použiť lekárničky. Potom nastúpte s kolegom do výťahu a zveziete sa pod budovu.

Ste v kanáloch pod budovou klubu. Choďte doprava a dolu schodmi. Pod schodmi je Maddog (minišéf), tak ho zabite. Hoďte mu tam granát, alebo ho krytý zhora zastreľte. Pokračujte rovno za Albertom a v ďalšej miestnosti nájdete unesené dievča. Otvoria sa posledné dvere napravo, tak nimi pokračujte a ďalej cestou nadol. Na konci hore po lešení. V miestnosti nad lešením na vás spustí Alberto zapálený sud, tak pozor na výbuch. Naľavo je lekárnička, napravo schody, ktorými vybehnite hore a vstúpte do dverí napravo. Tam čaká Bucho "The Bucher". Je tu celkom veľká hala, s priestorom pre krytie, tak najprv zlikvidujte bežných nepriateľov a potom jeho. Poberte muníciu, lekárničky a dverami naľavo, ktoré vám otvorí kolega pokračujte ďalej. Prejdite do kruhovej miestnosti, kde vás napadnú nepriatelia z okolitých strán. Po boji si môžete pobrať výbavu z poza ostatných dverí, no ďalej pokračujte dverami naľavo. Na rázcestí v kanáloch je naľavo nepriestrelná vesta a napravo dvere, ktorými pokračujte. Bežte na koniec tunelov, kde nájdete mŕtvych agentov. V scénke vyleziete do miestnosti nad vami, kde vás čaká Alberto. Bojujte s ním a zabite ho.



Misia 1: Snake In Paradise

Vitcor Corbett (vy) bol preložený na protidrogové do Bogoty a vyslaný na jednoduchú sledovačku. No mafiáni o vás vedeli a vašich kolegov zabijú odpálenou strelou. Vybehnite z horiaceho bytu na chodbu. O poschodie vyššie máte lekárničky, o poschodie nižšie je otvorené okno, ktorým vylezte na požiarne schodisko. Zbehnite ním dole na plošinu pod vami. Tam vás čaká pár nepriateľov. V miestnosti za nimi je ďalšia lekárnička. Potom choďte na ľavú stranu tejto plošiny a tam po lešení zídite dole na dvor s odparkovaným kamiónom pod vami. Pri kancelárii stretnete chlapíka, ktorý vám dovolí použiť telefón vnútri. Vojdite a zavolajte vašim, aby ste ich informovali. No vtedy dorazia opäť nepriatelia, civila zabijú a vy musíte zase bojovať. Prestrieľajte sa neďalekou podzemnou garážou a vstúpte dverami do hotela. Vnútri prejdite cez zadné miestnosti jedinou možnou cestou do vstupnej haly. Popri recepcii prejdite k výťahom. V miestnosti oproti nim je lekárnička. Inak sa vyvezte výťahmi hore.

Vstúpte do veľkej haly, kde vás po bokoch opäť čakajú nepriatelia. (Tu zistíte, že v hoteli sa na niektorých veciach nešetrilo a majú nerozbitné počítače a vázy). Postrieľajte ich a prejdite popri reštaurácii s lekárničkou ku schodom, ktorými vyjdite hore. Hore prejdite do konferenčnej miestnosti plnej nepriateľov. Po boji pokračujte chodbou za ňou, popri lekárničkách ku schodom, ktorými vyjdite na strechu. Hore preskočte cez okná napravo do haly kde už čaká El Corsario. Využite prostredie haly pre krytie a zabite ho.



Misia 2: The Facotry for Dead

Polícia odhalila drogové laboratórium, tak tam máte vtrhnúť a zrušiť ho. Vstúpte do budovy nasledovaný vašimi posilami. Vybehnite na poschodie, vyjdite na kovovú ochodzu a vybehnite po schodoch na strechu. Tam vás už čakajú nepriatelia. Zbraň so zameriavaním, ktorú máte vám poskytne istú výhodu a relatívnu bezpečnosť pri streľbe z diaľky. Vstúpte do haly s nepriateľmi a prebojujte sa pár poschodiami na prízemie. Tam vyjdite von a zlikvidujte nepriateľov pri budove oproti vám. Pozor, jeden je aj na jej streche. Vstúpte do tej budovy a prebojujte sa na poschodie, kde čaká minišéf Tonny. Zbavte sa ho krytí na chodoch, či za stĺpmi. Potom vstúpte a umiestnite na stĺpy výbušniny. Štyri vyznačené miesta sú tu v hale, kde vás čakal Tonny a tri zvyšné sú o poschodie vyššie, kam sa dostanete schodmi naľavo. Potom, keď je umiestnených všetkých sedem výbušnín, tak sa prebojujte cez pár ďalších nepriateľov na strechu, kde narazíte na správcu tohto drogového laboratória, ktorým je Enrique Toro. No utečie vám a na vaše zastavenie sa objaví helikoptéra. Ani na ňu nemíňajte náboje, je to zbytočné. V miestnosti tu na streche nájdete raketomet, tak si ho vezmite a zničte ním helikoptéru. Otáča sa pomaly, tak sa snažte byť k nej zboku, aby ste sa vyhli jej strelám.
Keď ju zničíte, dostavia sa ďalší nepriatelia cez dvere vedúce na vonkajšie schodisko. Zabite ich a zbehnite tým schodiskom dole na dvor k žeriavu. Na dvere sú nepriatelia, ktorých môžete likvidovať už zo schodov, odkiaľ máte dobrý výhľad. Dole prejdite na susedný dvor. Prejdite na ňom k veľkým nádržiam a pri nich schodmi hore, po plošine medzi nádržami na druhú stranu a tam schodmi dole na druhú časť dvora. Pozor, je na nej automatická strieľňa. V malej miestnosti pri budove máte nejaké lekárničky, granáty a vestu. Dverami pri nej plote prejdite do budovy. V hale vybehnite schodmi na poschodie a hneď ďalšími schodmi opäť dole do druhej časti haly, kam by ste sa od vchodu normálne nedostali. Choďte na koniec haly a tam v pravom rohu vlezte do ventilačnej šachty.

Prejdite krátkou cestou do výťahu a vyvezte sa ním. Hore v márnici čaká pár nepriateľov a minišéf Pedro. Zabite ich, prejdite márnicou na chodbu za ňou a po schodoch choďte nahor. Na medzi poschodiach sú len nepriatelia a nejaká tá výbava. Inak vyjdite až úplne hore, kde vás to presunie automaticky ďalej.

Tu postupujte jedinou možnou cestou po chodbách. Máte pár bočných miestností, ktoré nikam nevedú, ale môžete v nich pohľadať nejaké lekárničky. Prebojujte sa až do väčšej miestnosti. Cesta napravo z nej je slepá, tak choďte naľavo a v malej miestnosti máte vestu. Vyjdite z nej na chodbu a opäť sa dajte doľava. Tam sa prestrieľajte pár miestnosťami a chodbou až na koniec, kde vstúpte do záchodu. V záchode vlezte do šachty, ktorá je v rohu pri zemi. V šachte najprv zahnite doľava a na ďalšom rázcestí choďte rovno. Keď vyleziete, prejdite do haly s nepriateľmi a z nej vyjdite dverami naľavo pri recepčnom pulte. Prejdite dvoma menšími miestnosťami pred vami a chodbou za nim až k výťahu.



Misia 3: The City of Eternal Spring

Stále sledujete Enriqua Tora. Dobehli ste na malý dvor, kde vás hneď čaká pár nepriateľov, ktorých teda rýchlo skoste. V chodbičke pod terasou oproti vám je lekárnička a nejaké zbrane. Vybehnite hore na terasu, zbavte sa nepriateľov, prejdite napravo na striešku a z nej skočte dole na dvor. Z neho prejdite do uličky s ďalšími nepriateľmi. Na jej konci prejdite dierou v stene do susednej uličky a ňou na koniec, kde sú za plotom vaši kolegovia pod paľbou. K vám sa spustia z vrtuľníka ďalší dvaja od vás a odpália dvere na susednom plote, tak cez ne pokračujte. V ďalšej uličke vás čaká minišéf Ketivo. Nemáte príliš dobré postavenie, tak sa len kryte za bočnými stenami a skáčte v spomalenom móde medzi nimi a vtedy do neho páľte. Po boji vyjdite k jeho telu na balkón a vezmite si Minigun, ktorým po vás pálil. Vstúpte do chodby. V miestnosti napravo je výbava. Na konci chodby sa dostanete opäť von na ulice.

Prebojujte sa na koniec uličky a tam naľavo prejdite úzkym dvorom do budovy. V nej napravo otvorte skriňu, ktorá odhalí tajný prechod. Prejdite ním na koniec do podzemnej základne nepriateľov. Po vstupe choďte do malej miestnosti naľavo, kde použite páku na stene, čím vytiahnete kryt z pred okien a tak nimi môžete preskočiť do haly. Prejdite hlavnou halou až na jej koniec a prebojujte sa hromadou nepriateľov. Tí sú aj v pár bočných miestnostiach, kde môžete naraziť aj na nejakú tú výbavu. Na konci sa dajte napravo a vybehnite hore schodmi. Tam len prejdite pár miestnosťami, než sa presuniete ďalej.

Ste na dvere plnom nepriateľov. V garáži oproti máte nejakú výbavu. Oproti garáži je lešenie, po ktorom vybehnite nahor. Z jeho hornej časti preskočte na susednú strechu. Po nej prejdite k zavretej bráne a po streche sa ľahko dostanete za ňu na susedný dvor. Tam sa prebojujte do brány na pravej strane, ktorou prejdite Ďalej. Dorazíte k dvom schodom. Tie napravo nahor vedú k balkónom, z ktorých po vás pálili nepriatelia a nájdete tam nejakú výbavu. Pokračujte schodmi naľavo nadol. Prebojujte sa uličkou, na konci na rázcestí doľava a pokračujte, až stretnete svoju kolegyňu Rodriguezovú. Spolu s ňou pokračujte až do kostola. V kostole na poschodí čaká Enrique Toro. Najprv zlikvidujte všetkých radových nepriateľov a potom vybehnite schodmi nahor, kde už zlikvidujte samotného Tora.



Misia 4: Green Hell

Vydali ste sa do džungle, kde majú mať mafiáni tajnú skrýšu. Keď zlikvidujete strážcu pri džípe, prejdite mostom a pokračujte ďalej. Keď zahnete doľava, pri chatrči zabite pár vojakov a v nej si vezmite sniperku. Pokračujte cestou naľavo, dole údolím, až k výťahu. Ten je zablokovaný, tak napravo pokračujte po skalnej rímse, ktorou zídite až dole do tábora. Vyčistite tábor od nepriateľov a preskúmajte budovy pre výbavu. Na konci tábora vstúpte do veľkej budovy a tiež ju vyčistite. Na poschodí vyskočte z okna na striešku a z nej skočte na skalnú rímsu (ktorá je normálne zdola zablokovaná kameňmi). Prejdite na jej koniec, ktorý blokujú ďalšie kamene. Skočte na vrchnú časť strechy a z nej opäť na rímsu povyše blokády. Pokračujte cestou nadol, popod most a do budovy. V sklade nastúpte do výťahu a zvezte sa ním dole do podzemného skladu. Tam len vstúpte do jaskyne.

V jaskyni sa vám stačí držať pravej steny a lineárnou cestou sa dostať až na jej koniec. Von si doplňte výbavu v budove naľavo a zbehnite dole do tábora na tejto strane, ktorý rovnako ako ten predtým vyčistite od nepriateľov. Za budovami pokračujte k veľkej stavbe. Vybehnite hore schodmi. Na medziposchodí máte v miestnosti granáty a vestu. Vybehnite až úplne hore k dvom budovám. Vstúpte do tej naľavo a na poschodí v nej je vesta. Vráťte sa von a na budove oproti vás čaká boss. Zatiaľ len tak symbolicky bude hroziť raketometom. Vbehnite do budovy, na ktorej je. Prebojujte sa na poschodie. Tam si pákou na stĺpe privolajte výťah, naskočte naň a vyvezte sa o poschodie vyššie. Schodmi oproti výťahu môžete zbehnúť nižšie po výbavu. Tu vás už inak čaká Jusuf Low, boss. Zlikvidujte opäť najprv radových nepriateľov a potom sústreďte streľbu na neho a zabite ho.



Misia 5: In the Arms of Leader

Popri majáku prebehnite na mólo, prestrieľajte sa na koniec móla a vybehnite hore schodmi. Tam vstúpte do bunkra a na označené miesto umiestnite výbušninu a vybehnite von, než za 10 sekúnd vybuchne (inak nenarobí žiadne poškodenie). Potom dorazia posily a otvoria vám dvere na vile. Vstúpte dnu, poberte si výbavu z okolitých miestností a cez miestnosť napravo prejdite ďalej a von za vilu. Tam sa objavia ďalšie posily. Prejdite bránou, zbehnite dole ku skleníku a vstúpte do budovy za ním. Z nej prejdite dverami na jej konci.

Ste pri vašich, ktorí kryjú dvor. Vybehnite von a pomôžte im zlikvidovať nepriateľov v susednej budove. Potom do nej vbehnite a zabite minišéfa Juana. Vyčistite budovu a prejdite na dvor za ňou. Pobite nepriateľov na dvore a z miestnosti naľavo si môžete zobrať lekárničku a granáty. Inak prejdite do budovy pred vami a v nej si vyčistite pár miestností, z ktorých prejdite na dvor za touto budovou. Tu dorazte posledných nepriateľov a vstúpte do hlavného vchodu s vlajkami.

Prebojujte sa jednotlivými miestnosťami múzea. Sú to veľká haly s vitrínami, za ktorými sa schovávajú nepriatelia a niektorí sú aj na balkónoch. Je to lineárne putovanie niekoľkými miestnosťami. Na konci dorazíte ku schodom, ktorými vybehnite hore na balkón. Tam vás čaká už len Helmut Koch a jeho ochranka. Zlikvidujte ich všetkých a ukončíte misiu.



Misia 6: Fire on Water

Veľká finálna razia na drogových barónov. Prebojujte sa skladom na prízemí, vybehnite na konci hore schodmi a prebojujte sa skladom na poschodí. Na konci vo veľkej hale zabite všetkých nepriateľov vrátane minišéfa kapitána Gurovea. Prejdite ďalej do chodby, kde dostanete rozkaz ísť na mólo. Pokračujte chodbou, pri zavretej bráne odstreľte zámku a za ňou nastúpte v ľavom rohu na výťah. Hore prejdite po potrubí na druhú stranu. Tam sa prestrieľajte skladom a na jeho konci vlezte do šachty. Prelezte ňou, preskáčte po zvyškoch potrubia na druhú stranu a pokračujte šachtou na koniec. Tam zabije minišéf "?" vášho kolegu Rica. Bojujte s ním, nie je tam nik iný. Zabite ho a zistíte, že je to váš ďalší, zradný kolega Montega. Ozve sa vám Mia, že vás zradil kapitán. Vybehnite z haly.

Prejdite chodbou, hore schodmi, von a po schodoch dole na dvor. Za nákladiakom sa prestrieľajte napravo, za kontajnermi naľavo a cez jeden otvorený prejdite k žeriavu. Popri vlaku postupujte ďalej, k druhému žeriavu, kde vás čaká ďalší minišéf Goméz. Zabite ho a prejdite okrajom móla, popri mori ku kontajneru, ktorý je tiež otvorený, tak ním prejdite. Dostanete sa k lodi. Vybehnite na ňu a prestrieľajte sa ňou navrch k mostíku a odtiaľ schodmi až na jeho strechu. Tam naskočíte k Mii na vrtuľník.

Vysadí vás uprostred mora na lodi, na ktorej uniká kapitán aj s drogami. Pobite nepriateľov pri vás a prejdite schodmi do podpalubia. Cez skladovacie priestory, popri prepravných kontajneroch prejdite až na koniec. V miestnosti za pár osobnými autami choďte nahor schodmi naľavo. Hore prejdite doľava spojovacou časťou a ďalšími schodmi vyššie, opäť na palubu. Ňou sa prebojujte na druhú stranu, schodíkmi vyššie a dverami naľavo do kajút. Pár chodbami sa dostanete na koniec lode. Tam jedinými otvorenými dverami vstúpte dovnútra, vybehnite hore schodmi a chodbou prejdite na výťah. Ním sa prevezte na susednú časť, tohto istého poschodia. Tam postupujte pár palubami nahor, sú to malé priestranstvá s nepriateľmi. Úplne hore už na vás čaká Carlos Entarador. Ako bojové pole máte k dispozícii celú túto palubu s veliteľským mostíkom. Kapitán má naozaj života viac než dosť, tak si už len zgustnite na poslednej tuhej prestrelke, zabite ho a ukončite hru.




Diskusia Príspevkov: 17 Hodnotenie
961 hlasov

100
60
20

80
40
0
59
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |