HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21201
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 19304 užívateľov

Užívateľ > kaatka > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Aj keď nie som veľký RPG hráč, hra mass ma zaujala natoľko, že som sa s ňou musela stretnúť tvárou v tvár v boji. Musím dodať, že toto je po dlhej dobe niečo, do čoho som sa ozaj vžila. Všetky tie postavy, prepracovaný dej, prostredie, cez 30 hodín herného zážitku. Všetko ma to vzalo a donútilo ma to hodnotiť nijak inak, len pozitívne. Veľmi pozitívne.
Hovorím nič nie je dokonalé, preto tých 99%, ale Mass sa k tej dokonalosti blíži.
Tí, ktorí to ešte nehrali, odporúčam.
Po skoro dokonalej jednotke, som sa musela pustiť aj do dvojky. Na začiatku ma premohlo sklamanie, čo sa týka nejakých technických prvkov a hlavne toho, že mi to prišlo až príliš ako "strieľačka". Ale tento pocit po chvíli prešiel, takže som si mohla v kľude vychutnať novú atmosféru, postavy, dej, ktorý nezaostával za jednotkou a pod. Táto hra sa opäť nedá hodnotiť inač než kladne, až na mojich pár výtok. Celkovo ju hodnotím horšie než jednotku, ale stále veľmi povzbudzujúco.
+ skoro všetko
- viac akcie, citadela- málo misií, pár lokácií
Veľmi milá hra,ktorá poteší nie len malých ale určite aj veľkých. Je to fajn odreagovačka, nič násilné, proste milá kreslená "behačka" :-). Z hľadiska grafiky,hudby a prijemného dojmu dávam,myslím, že celkom zaslúžených 80%.
Podľa mňa je to vydarená "kópia" filmu.O peknú grafiku tu nieje núdza, no podľa mňa,aj keď je to hra určená deťom,myslím si že skor tým starším, pretože ovládanie hry je pomerne zložité. Ale keď si ho osvojíte tak si môžete príjemne zahrať. Ja ju hodnotím na 60%.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |