HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6055
12956
1687

Online 630 užívateľov

Užívateľ > Phillips > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Strašidelné, nervy to celkom pekne podráždilo, a o datadisku ani nevravím :D chuťovka, atmosféra celkom super, len sem tam to blúdenie bolo o nervy, plus mohla byť aj o trochu lepšia grafika, ale inač všetko super
Táto hra otvára dvere do štvrtej dimenzie. Stačí len zaradiť spiatočku ... 10% za to, že som bol schopný na horizonte udalostí uvidieť svoju babičku zamlada
no ták, zas až taká strašná hra to nie je,ono je pravda že po čase fakt omrzí, ale keď si stiahnete stade preklad a trochu sa vžijete do atmosféry toho inak pekného mesta tak sa vám na chvíľu aj celkom zapáči
Dajme tomu no, hra si vyžaduje angličtinu na vyššej úrovni a tak isto aj skutočne obchodného ducha aby ste prišli na to, že kde sakra máte stále tie obrovské straty :D, ale inak mapa je dosť veľká a tak isto je tam aj celkom slušná ponuka stavieb. Koniec koncov, potešili ma aj tie bilboardy na MiniCooper alebo na Ford ktorých je v meste tak veľa ;)
Super, u mňa spokojnosť. Nové misie sú celkom zábavné a skirmish taktiež super. Pridané sú nové mapy a nové frakcie za ktoré ide bojovať. Mám pocit, že aj AI nepriateľov je teraz lepšie. Avšak nechápem, prečo sa DLC nainštaloval ako samostatná hra a nie do pôvodnej hry. Ale to zas až tak neprekáža.
myslim, že prvý raz dávam hodnotenie 100%, a som rád že práve tejto hre. táto hra ma tak chytila a nepustila, že aj po dohratí kampane som stále hral prestrelku alebo som využíval online funkcie a multiplayer alebo aj network hry s kamarátmi, proste zábava jak má byť :))
Teda, tí tomu ale dali, tím, že som stratil možnosť vybudovať si svoju vlastnú základnu ako kedysi, táto hra razom stratila 40%, zvyšných 15% je za to, že už je to moc šibnuté a trochu už aj mimo cnc realitu. Nezabudnem skritizovať trochu nepreiehladné ovládanie a to, že stratila sa možnosť harvestingu. Pochváliť môžem asi tak ... seba, že som to dohral.
Moja úplne prvá hra. Mal som necelých 8 rokov keď som sa ku tomu dostal. Predtým som vždy obdivoval spolužiačku ktorá sa v tom vedela úplne bezvadne pohybovať. Ani teraz po takmer 20 rokoch keď som sa k titulu nostalgicky vrátil, tak mi to stále nešlo :D Fakt je to ťažká hra. Ale na tú dobu to malo celkom peknú pestrofarebnú grafiku, príjemné, hoci náročné ovládanie a zaujímavé úrovne. Nostalgických 90 ;)
Naozaj skvelá chuťovka. Mimoriadne atmosférické, nádherné zvukové efekty, pekná grafika, zaujímavý príbeh ... čo viac si priať. Možnosti ako upravovať so zbrane, či odev je už ako čerešnička na torte. Je to vážne strašidelné a odporúčam to hrať v noci, pekne s kvalitnými slúchadlami. Inač tie čarbanice po stenách ... môžte ich lúštiť, v hre sa dá nájsť kód ku nim :)


Veľmi zaujímavý príbeh, a celkom kvalitné prevedenie, možno trochu slabšia optimalizácia, ale hrateľnosť bola výborná. Len mi trochu vadila AI nepriateľov, mohli by byť trochu viac ostražitejší alebo viac rozmýšľať že kde dopekla sa stratili všetci ostatní vojaci a stojím tu len ja a ten ostreľovač?! ... a pri tom sme tu mali 3 krát alarm, ale nech, it must be my imagination ... ok, nebyť tohto tak tomu dám aj viac %, a trochu mi vadilo prostredie v ktorom sa nestratiť je umenie :)) Ale ináč, príbeh super, kopec zbraní, výborné možnosti pre stealth alebo čistý fight.
Celkom pecka, slušná grafika a plno nepriateľov. Hra ma nenudila, a aj napriek tomu, že sa to odohráva v jednom a tom istom stredisku, o prostredia nie je núdza. Z nepriateľov som mal najradšej tích pavúkov :)) -10% strhávam za lokálne chyby a za trošku čudné AI nepriateľov.
Celkom dobrá hra, len mi tu strašne chýba rádio alebo vlastná hudba. Skúšal som ju tam dať, ale fakt nevem, nešla mi. Ja vcelku chápem prečo nie je SK zaradené asi hlavne preto že nemáme poriadne dialnice:(.Možno keby bola v skutočnosti dialnica Košice-Waršava možno by sme tam aj boli. BA by tam asi nebola koli tomu, že je pri Viendni.
Takže : 10% neni hudba
10% žiadne poškodenie áut ani kamiónu
10% monotónne jak hovado
10% pár chýb
Ja neviem, fakt neviem, všetko pekne vyprplané do detailu, plno kaminónov, dlhé cesty, dialnice, dokonca aj Slovensko zo všetkým čo má byť ale kazí to jedna vec - GRAFIKA. V živote som nevidel nič otrasnejšie, ved preboha, všetko mám na max a ledva viem niečo prečítať z tachometra na palubovke, o prídavnom displeji ani nevravím. A to okolie, fakt strašné, pripadám si akokeby som to hral na rozlíšení 800x600. Fuj!! Pritom to pálim na Ultra detailoch na high-endovej karte. Dlho som hral ETS 1 a keď spatne porovnávam, grafika v ETS 1 je proste super, všetko ostré a tu je všetko rozmazané. A najlepšie, tráva mizne a vzniká cca 50 metrov za a pred kamionom. Pripadam si akokeby som to hral na PC z roku 2001 Hnus, to sa proste nedá hrať ani. Chyba nie je v mojom PC, u každého je taká grafika, niekomu sa páči no podla mna je to otras. Rozmazané a žiadna OSTROSŤ!!
no proste super hra, chuťovka pre mňa (zhltol som ju ako malinu za dva dni)
odporúčam každému, jediná strielačka pri ktorej som sa kusa bál :DD
Slušná akcia, miestami šokové momenty, rozmanití nepriatelia...a je toho veľa. Hra ukáže silu Armachanu a vojakov replica. Pre mňa naj momenty pri riadení mechu a pri celkom slušnom strašení. Btw, Alma má celkom pekné pery :))
Veľmi krátke, a dosť jednoduché by som povedal. Prinieslo to niečo nové do príbehu (konečne spona viem kto oživil Paxtona v Extraction Point), ale hracia doba je asi 45 minút ... toto je dosť slabé. Málo strašenia a prakticky je to len strielačka. No ale vždy som si chcel zahrať za jedného z Replikantov
ešte akčnejšie a strašidelnejšie pokračovanie presne v tom bode kde skončil predošlí FEAR. Akurát to je asi všetko ... asi dvaja nový nepriatelia a dve nové zbrane ... lokácie v podstate nezmenené čo je škoda, ale AI už rozhodne lepšia. Hra je omnoho náročnejšia a počty nepriateľov sa násobia. Ja som sa bavil. Super DLC.
Z pôvodného FEARu ostal asi už len engine, Alma a Paxton Fettel. Hororová atmosféra sa vytratila, tak isto aj strašenie. Hra je však dobrá, mám rád spoluprácu s ostatnými členmi týmu. Replicu nahradili nový nepriatelia, ale samotná Replica v hre stále ostáva. Finálny boj bol na extrémnej úrovni psycho. Na škodu je, že som sa ohľadom pozadia udalostí toho veľa nedozvedel, a hra je v podstate zbytočne predlžovaná. Stereotyp sa dostavil dosť rýchlo.
Táto hra ma fakt dostala, jedna z najlepších hier aké som kedy hral. Prakticky všetko doladené do dokonalosti až na pár neobvyklých chýb, ktoré tam nemajú čo robiť. No ale na to sú predsa patche :D.
Neni čo dodať :) odporúčam ak chcete dohrať hru do úplného konca. Pár vysoko užitočných perkov (aspoň pre mňa) a plno nových zbraní, pár oblekov, 10 nových úrovní, nový nepriatelia a super misia s Liberty Prime. Celkovo asi 5 nových misií, pár kontraktov, nové veci a 3 fakt akčné úlohy.
Ohodnotím to tak, lebo som to všetko hral a ked je to aj opatchovane tak je to super. Nekupujte obyčajný fallout, berte hned plnú verziu, oplatí sa :)
Na to že sa jedná o UFO tak Bethesda si poradila celkom dobre. Úplné odlišné prostredie ktoré po však čase začne prekvitať stereotypom našťastie striedajú zaujímavé pasáže hry, nové zbrane a asi jeden nový oblek a ktomu asi zo 3 perky. No a ešte asi 5 - 7 hodín hrania ;)
Konečne zima :), avšak dosť krátka (3 - 5) hodín hrania a len s dvoma perkami z ktorého asi 1 je zbytočný a ten druhý už možte získať pred tým. Ale inak veľmy zaujímavé spestrenie hry, len škoda že sa tam už asi nedá vrátiť. No a aby som len nekritizoval, je tu aj pár nových zbraní, oblekov a na konci už aj celkom obyčajné predmety sú samozrejmosťou.
Podla mňa asi jeden z najlepších datadiskov do Falloutu. Obrovské prostredie, noví nepriatelia, kopec nových vecí, plno misií, zopár perkov a žiadna ale naozaj žiadna nuda a ani stereotyp. V tejto hre sa stalo veľa neočakávaných situácií a príhod ktoré prekvapili aj mňa. Len tak ďalej.
Veľmi pozoruhodný datadisk, obsahuje všetko čo nenájdete vo Veľkej Pustine, žial pre mňa vo veľmi malom stvárnení. nájdete tam fungujúce továrne alebo pomerne zachovalé stavby. Všade je samá špina, choroby a trogovia :D. Plno nových oblekov a zbraní a sem tam aj nejaký ten perk. Schválne, podarí sa aj vám nájsť všetky oceľové igenoty ??? ;)
ja som spokojný, hra splnila očakávania, lokácií je vela, tak isto zbraní a podobne, takže všetko jak má byť, a automaty a pod beriem ako príjemné spestrenie hry
Hra je náročná, najmä v hardcore mode, často zápasíte s nedostatkom stimpakov a lekárskych brašní, (do siera madre som sa dostal so všetkými polámanými končatinami a bez stimpakov, pevne veriac, že nájdem spásu:). Začiatok som neznášal, to bludisko a podobne, avšak celkom dobrá atmosféra. No ale koniec, tak prosím pekne privítajte nového milionára z pustiny :DDD všetko sa mi vrátilo :)
Konečne nejaká zachovalá príroda :)) Zion Canon prekvapí rozlohou a aj plno lokáciami z ktorých naneštastie sú niektoré takmer navlas rovnaké. Príbeh je zaujímavy a samotné dlc pridáva klasicky pár perkov, zbrane+modifikácie, a zaujímavé oblečenie. V dlc je aj dážď, škoda je len to, že sa nepreniesol aj do pustiny :(
To bola drina sa dopracovať do ciela, DLC dá celkom zabrať, avšak pridáva teraz asi maximum vecí ako zbrane, obleky, a sem tam aj dajaký ten perk. Vadili mi však tie pradlhé rozhovory s Ulyseom a sem tam blúdivé prostredie, ale celkom ma prekvapila UI niektorých nových postáv. Disk zaberie tak pol dňa na prejdenie.
Vtipný a hlavne bohatý datadisk, ktorý prináša kvantum nových zbraní a oblečení. Prostredie je prekvapivo často sa meniace /raz ste v labákoch, inokedy v testovacich komorach/ a UI postav...no na tej by trebalo este popracovat. Avšak hodnotím toto kladne, aj pre možnosť vrátit sa s5 po prejdení DLC.
Chlapci, mne sa táto hra fakt páči, ale mi vadí to, že furt dakto po mne strieľa a preto som nútený stále jazdiť len s tým džípom ktorý má guľomet. Ale inak fajn hra dali si záležať na detailoch, na zbraniach, a vlastne takmer na všetkom, grafika je krásna a príbeh je celkom zaujímavý, už na pár chýb ako napr rýchle respawnovanie stráži pri cestách je táto hra super.
No ja som sa pri tom neskutočne zabával, skvelý závan nostalgie, vtipné dialógy a neokukané prostredie. Vrelo odporúčam. Pre mňa trochu šok, lebo som pred nedávnom prešiel Far Cry 2 ktorý ma s týmto titulom spoločný asi len ... názov a tvorcu :D Len sem tam som trochu blúdil, a aj nepriateľov mohlo byť viac a rôznorodejších. Ale inač je to fakt pecka.
Engine je otrasný, textúry majú diery, hra je zbytočne náročná a tá hlavná postava pripomína dementnú psycho verziu Andersa Breivika. Ako, ako vôbec niekto mohol vypustiť dačo také?? Na stromoch plody nerastú, oni sú tam stále, len sa zväčšujú a zmenšujú, ak si svoj trávnik raz pokosíš, už ti viac nenarastie /hlavne že sa dá kúpiť kosim-traktor za 10 000€/ Trávu pokosíš, aj kvety pokosíš, ale na burinu možeš aj dom postaviť, furt bude rasť na tom istom mieste. Drbuntý engine ma nútil polievať aj za dažďa a nepriehľadný inventár mi "uniesol" lopatu a tým sa pre mňa hra skončila, kedže v obchode sa znova nedala kúpiť. Idem si postaviť fontánku, ona nie je na zemi, ona sa vznáša, tak isto ako aj zahradné sochy a stoličky. Možností je málo, priestor je malý, kampaň som prešiel za 20 minut ... toto by som neposlal ani detom do Afriky. A soundtrack ... ako tri 40s sample nie sú dostatočné. Skončil som :))
Hra je v celku OK-nové možnosti lepšie ničenie áut,reálny ľudia a tak,ale má ťažké nároky a oproti GTA SA ovela menej hernej slobody. Optimalizácia pre High - end pc je ako za korunu nožík, dorpy v fps a bugy.
Perfektne prepracovany svet kazi stupidne urobeny pribeh. Vobec mi nesadol, posobil dost umelo a v porovnani s GTA 4 je to znacny krok naspat. Hra je vsak vyborne optimalizovana, ponuka omnoho viac moznosti ako predchodca a vsetko by bolo dokonale az na ten okolo postav.
Hra ako lusk, len toto môžem o nej povedať, všetko super okrem dialnic (vtedy začne boj o život)....Viac v readme:DD
Na tú dobu je to niečo nadčasové, úžasné, dokonalo hrateľné a dosť zložité. Pre mňa pomerne kultová hra. Silná atmosféra a zaujímavé miesta. - pár percent za nejaké bugy a trošku nedomyslené UI postáv ... aj keď na tú dobu ...
Skvelý príbeh aj keď osobne si myslím, že kľudne mohol byť spojený s HL E1. Omnoho lepšia grafika a celkový engine hre mimoriadne pristane. Hra je už podstatne ľahšia ako jej predchodcovia ale omnoho zábavnejšia. Proste kultovka ktorú musí každý zahrať. Povinne.
Dosť krátke, veľa sa toho tu nedozviem, asi najlepšia časť bola jazda lanovkou cez celú Citadelu. Inač stále celkom ľahké misie a skvelo hrateľné.
Doplnok ako sa patrí. Dlhší dej ako v E1, škoda len, že žiadne nové zbrane, a asi len jeden nový nepriateľ. Celkom super vozidlo a zaujímavé zvraty v príbehu. Neviem sa už dočkať na Half Life Episode 3
Zapnite si komentáre od vývojárov, dajte všetko na max a na 15 minút sa aspoň niečo nové dozviete z tvorby HL 2 A nepi*ujte to, že prejdene za 10 minut ach jajj
Freečková hra, drtím ju na Steame. Veľmi pekne spracovaná, mechy nie sú veľmi drahé a je z čoho vyberať. Čo by som dal ako najväčšie plus tejto hry že nie je to pay2win ale kľudne aj ten najzákladnejší mech dokáže ohroziť oveľa vyspelejší, len to treba vedieť hrať. Už som level 16 a doteraz frčím na tom istom mechu ktorý som dostal po regnutí sa. Pravdaže je už trochu vytunený ale to nemení nič na tom že stále je to ten najzákladnejší model aký môže byť. Ako zápor je možno len málo máp a mohlo by byť aj viac herných režimov. Komunita je tu však dobrá, žiadny magori ani 10 ročné deti s mindrákmi. Rozhodne odporúčam skúsiť :)
Skvelá hra, neviem síce či je od nás alebo od čechov, ale hrá sa super. Konečne je tu niečo iné ako CSko kde sa len všetci nezmyselne strielali. Výborný dej doprevádzaný skvelou hudbou a búšením srdca v napätých situáciách zaujme asi každého milovníka hier. Skevlo vyvážené akčné a pozorovacie scény a stála zmena prostredia ja v tejto hre prioritou. Vrelo odporúčam. 5% strhávam kôli pár chybám, ale inak dej, ovládatelnosť, grafika a cena sú v na najlepšej úrovni.








Mimoriadne unikátna hra, zanechávajúc hlboký dojem, viac empatických hráčov dokáže na pár dní riadne zdeptať. Z celej hry som mal veľmi príjemný pocit, postavy boli sympatické a dalo sa s nimi ľahko stotožniť. Hra v sebe niesla úžasný indie nádych, podčiarknutý skvelo vybraným soundtrackom. Čo viac povedať ... už štvrtá časť ma dostala do kolien, a posledná len to všetko umocnila. Bravo Dontnod, skladám klobúk a neviem sa dočkať na ďalšiu sezónu.
EXCELENTNÁ HRA! Vážne nemám čo povedať. Niečo perfektné. Grafika je na naozaj skvostnej úrovni, miestami by som povedal, že je skoro ako naozaj. Príbeh je skvelý a plný zvratov, stereotyp tu absolútne nehrozí. Vynikajúce prepojenie misií na celý svet + perfektný český dabing. Proste pre mňa jedna z naj hier. Skvelo vystihnutá atmosféra 40. a 50. rokov v USA. Jedine čo môžem vytknúť je, že chýba ten open-world pocit ako u GTA sérií a predsa tá hra nebola až taká dlhá. TO ale nič neuberá na tom, že sa jedná určite o hru desaťročia, dobre prepojenú aj na prvý diel ... to boli časy :)
aaach, žiť tak v tej dobe, to by teda bolo. Mafia priniesla do sveta hier niečo neuveriteľné, a hlavne nezabudnuteľné. Konečne som si hru vychutnal lebo bola komplet po česky. Silný dojem zanechá atmosféra a príbeh. Jediné čo vyčítam je potreba koli misii behať z jedného konca mesta na druhý a málo zbraní. Ale inak je to to naj čo som vtedy hral. Jednoznačne to predbehlo gta 3 a možno aj vice city.
Chlapci, to je THQ, od nich sa proste blbosť nedá čakať, vrelo odporúčam, dostal ma najmä ten ich špecifický zmysel pre detail, veď o tom sme sa už mohli presvedčiť v stalkerovi (myslím tie textúry a podobne) tu však to ide do tuhého, nielen textúry ale aj celá hra je jedna symfónia detailov. I LOVE IT :DD
Takmer dokonalá hra. Neskutočné množstvo detailov, herných prvkov, mohutná porcia atmosféry a pocit spojitosti s hlavnými postavami. Dobre vybalancovaná náročnosť, UI ktoré neotravuje a nekazí tým zážitok, perfektné scenérie ktoré striedajúce sa aj ako ročné obdobia.

KLADY:
- dokonalá atmosféra
- zmeny prostredia
- variabilný arzenál zbraní
- takmer žiadne bugy
- detaily dotiahnuté do dokonalosti
- hra ponúka, ale nenúti stealth
- Anna

ZÁPORY:
- aj na najťažšej obtiažnosti sa mi to občas zdalo relatívne ľahko zdolateľné
- málokedy som cítil nedostatok nábojov či prostriedkov
- zbytočne zabookovane na rok pre Epic Store

Všetko bolo povedané, je to hra roku 2019.
Nemám čo povedať, dokonalé, proste dokonalé, pomerne dlhý príbeh, neskutočné ale naozaj neskutočné množstvo detailov, niektoré veci hlavne vonku už vyzerali fakt ako reálne, perfektná hratelnosť, proste chuťovka, super až slza mi vyšla :D 5% dole za drobnosti ako napríklad okamžité úmrtie pri jednej misii, prešiel som ju len tak, že v tu dobu som si stale pichal lieky, trochu nesmrtelná medvedica a ešte krátke posledné boje, škoda :( ale to ostatné, na túto hru nikdy nezabudnem, bravo! už chápem prečo bola taká drahá.
Pekné DLC, Spider Nest je celkom akčné ale žalostne krátke. Odporúčam navštíviť strelnicu ešte skôr ako sa pustíte do hrania, lebo to je asi jediné miesto kde sa dajú vyskúšať si všetky zbrane. Múzeum je tiež fajn, fakt si na tých potvorách dali záležať :) Mimochodom, čo to tam tá upratovačka furt vyvádza? :D
Hodnotím to ako súčasť už pôvodnej hry /Deluxe Edition/ takže netuším koľko to normálne stálo. No takže takto, knižnica bola super, avšak dosť sklamanie keď po tom všetkom som ešte čakal ďalšie pokračovanie a už nebolo nič, misiu za snajpra som spravil za 20 minút a to s tými nacistami ... na rangerskom mode sa to nedá dať, ale samo o sebe je to krátke, nedá sa tam poriadne kde schovať lebo tam zavadzajú tí dvaja trubirohovia a schovať sa vedľa nich, to ptm nebudete môcť strieľať /asi friendly fire ochrana/ Čakal som viac trochu.
Krátke :( Najlepšia misia bola asi tá s Chánom, mám rád tie strašidelné nástrahy v metre. Misia s Annou bola extrémne krátka, a prakticky tam zrecyklovali prostredie z pôdovnej hry, a nakoniec misia v Pavlom bola asi najdlhšia ale trochu stereotypná. Moc stealth nemusím :P
nič ma ešte tak viac nechytlo ako toto, nesmierne návykové a zaujímave, a hlavne niektoré stavby... neskutočné až
Perfektná atmosféra, taká zvláštna hra, človek sa cítil tak neobmedzene, hlavne ked sa to poriadne rozbehlo, vynikajúci dizajn interiérov, proste krása. Toto sa EA naozaj podarilo. Skvelý je aj soundtrack a sprevádzajúca hudba. Bonusy v podobe obrázkov z tvorby tiež potešili. Skvelá hra a určite si ju ešte niekedy zahrajem zas.
Mysite si čo chcete, mne sa táto hra veľmi páčila. Môže za to hlavne reálny model poškodenia, pekné (ale na 3. úrovni už trošku nereálne) tuningovanie a závody jak sa patria. Škoda je len to, že keď už v tom získate prax tak ani úroveň král vám už nebude konkurovať. Ale na to je tu predsa multiplayer :)
Tak toto už hej, to čo mi vadilo v Amnesii, je tu zažehnané, a predo mnou je asi ta najlepšia a najstrašidelnejšia hra v tomto žánru čo som mal možnosť hrať, proste paráda, toto nemalo chybu, prešiel som to za jeden víkend, vždy len v noci, tá kamera, no trochu mi to pripomínalo film Grave Encounters. Trošku blúdenia bolo aj tu, a záver je trochu naprd. Ale ináč povinná hra pre ľudí čo už omrzelo kukať na horory :D
Pekné DLC, síce trochu krátke, ale dalo sa. Nevýhodou však je, že v prvej polovici hry, to nehrajete, to sa len permanentne pred dakým alebo dačím schovávate, potom sa to trochu rozbehne, zase sa schovávate a potom bude koniec :D. Náväznosť na pôvodný OutLast je celkom slušná, akurát neviem ako to tam doriešili s časovým postupom deja pri pôvodnej hre a pri DLC. Podľa všetkých úkazov v hre to vyzerá tak, že DLC a pôvodná hra idú v deji prakticky paralelne, akurát to potom znamená, že ten reportér musel prísť okamžite jak dostal mail od programátora, a medzitým sa to všetko tam posralo. Akurát ten čas medzi tým mailom a nehody je dosť krátky. Inak dobrá hra, akurát recyklovali staré priestory jak divý :D
Náhodou je to super hra, hrajem ju popri falloute, crysisu a vôbec jej to neuberá na originalite. Je to proste super hra ktorá chytí a nepustí až pokial ju nedohráte.
Njn, pri tejto hre som sa narehotal hlavne z toho jak máchal tými rukami a jak rozprával. Dosť ťažká ale inak v pohode:D
Skvelá logická jednohubka ktorú STEAM rozdával zadarmo. Síce ide o kratšiu hru, ale veľmi sa mi páčila. Niektoré úrovne dali zabrať, ale celkový dojem je výborný. Zaujímavý nápad ... hra s portálmi. Pre niekoho možno stereotyp, ale vývojári sa postarali aby aj títo večný frfloši boli uspokojený. Chyby som nenašiel žiadne. Odporúčam si zahrať.
Paráda, som naozaj nadšený. Omnoho viac prvkov, viac srandy, časté zmeny prostredia ... a prakticky taký nákuk do histórie celého Apperture Science. CO-OP sa dá hrať asi len s kamarátmi ... cez net s inými to nejako nešlo, proste každý si robil čo sa jemu chcelo. STEAM ponúka tvorbu vlastných máp čo je ďalšie super +. Hra je dlhá a zábavná. Čo viac si priať.
náhodou je to celkom pekná blbôstka ktorá poteší a prinesie pár hodín zábavy. Multiplayer je výborný a autá taktiež. Po grafickej stránke je hra na úrovni. Jediné čo mi chýbalo je to, že všetky autá su predupravované, teda nedajú sa už upraviť podla vôle hráča. Ale na druhej strane je ich dosť. Po update bola pridaná nová trať a tri vozidlá.
Spomínané rozšírenie do hry. Je zadarmo takže pohodka. Tri super autá a nová trať. Avšak na svete je už aj nové DLC Chaos Pack - pridá dalšie tri autá a tie už stoja za to, avšak žiadnu trať :(, preto mu dám 75%
Všeobecne som celkom spokojný s hrou. Ovládanie bolo super, grafika parádna, príbeh ma bavil a náročnosť bola dobre vyvážená. Čo ma však dosť sklamalo bol záver. To seknutie v príbehu ma dosť zamrzelo. Čakal som, že uvidíme čo sa stane ďalej s mestom, čo nastane potom a podobne. Za toto 10% dole. Ďalších 5% za to, že príbeh Claire a Leona boli dosť podobné. Mohlo tam byť viac odlišností. Ale celkovo hodnotím hru veľmi pozitívne. Rozhodne odporúčam každému RE fanúšikovi.




Super hra, na svoj rok výroby proste nádherná grafika a brutálne reálne ovládanie. Len škoda že je tam málo krajín kde sa dá jazdiť a málo týmov na výber, jo a ten model poškodenia mohol byť trochu premakanejší ale inak všetko super, len škoda že sa nedá jazdiť aj v noci:(
Je to celkom paráda na volante, ale chcelo by to trochu viac možností ako spraviť misiu. no každopádne, vždy som chcel riadiť tie 8 kolesové ruské beštie :D
Perfektná hra, mnoho chýb čo ma štvali v S2 sú opravené + nejaké nové vylepšenia a kampane. Čakal som však že budú aj nové budovy či nové tipy vojakov, ale neboli :( ale to nevadí, keďže hra ponúka ich dostatok. Nádherná grafika, pekná hudba, super atmosféra stredovekých miest, proste hra ktorú treba skúsiť. Vytkol by som len AI ktorá stále nie je také aké by sa patrilo a aj za náročnosť na HW - na natočenom athlone x2 64 na 2.6GHz a s 3GB ram hra posekáva keď je na mape veľa objektov.
KATASTROFA !! Toľko bugov som už dávno nevidel, taktiež toľko záplat na ne tiež. Avšak ani tie moc účinné nie sú. Hra stratila atmosféru a obyvatelia sa neprecádzajú, oni plávu terénom, btw misie su neprehladné a nočná situacia je tak odfláknutá, že sa mi ju ani nechce rozoberať...smutné :(
Zaujímavá hra, ale narozdiel od Stronghold2 dosť ľahká a primitívna umelá inteligencia. Je už síce vylepšená, ale stále má tie isté piesne a čo je najväčšia škoda, stratil sa náhlad do niektorích hradov a do viež.
Vynikajúca hra, s krásou grafikou a zaujímavým príbehom, plným zvratov a v ktorom sa nudiť proste nie je šanca. Dobre implementované RPG prvky a naozaj úžastná atmosféra. Z tej hry proste srší, že na nej robili ludia z Resident Evil 4, pre m%na v podtsate aj taká nostalgia. V podstate nemám čo vytknúť, možno len sem tam, že som umrel a ani nevedel ako alebo príliš silný nepriatelia, blúdne prostredia. Inak u mňa zatiaľ naj hra tohto roku.


táto hra nemá chybu, naj racingovka, zaručený liek proti nude, internetová hra ktorá ma dostala, odporúčam každému. A čo je najlepšie? IT IS FREE! :)
Zábavná hra z oblasti rozvoja ekonomiky Karibského štátu. Ja som sa pri tom bavil, Misie sú vtipné, nechýbajú dobré karibské hudby, plno možností ako ovplyvňovať ľudí a ako si vybudovať svoje impérium po dobrom alebo po zlom. Jedine čo mi vadil je ten stereotyp ktorý sa dostavil pomerne rýchlo, ale aj tak ma na pár desiatok hodín táto sranda zabavila. Dobrý je Almanach ktorý ukáže naozaj všetko a možnosť zatýkať koho chcem :D
Hra opäť nestráca na zábave, nechýbajú vtipné texty pri misiách, ktorých je uspokojivo. Hra prináša ... asi 10 nových objektov, zopár vylepšení pre palác, a nový tip cesty, avšak tú moc ani nevyužijete. Celkovo to však hodnotím pozitívne, vždy som chcel mať svoj vlastný raketový program :))
Zase až tak sa na tom nenadreli. Super sú nové misie, tak isto aj viac možností El Presidenta, ale v podstate je to stále Tropico 3, len bolo pridaných zopár budov, zopár toho, zopár tamtoho a grafika sa podla mňa zhoršila. Misie však nestrácajú na vtipnosti, ale stereotyp sa dostaví rýchlo, hlavne pre tých ktorí už hrali trojku. Bez DLC sa to ani neoplatí hrať.
Prekrásne spravená hra. Veľmi sa mi páčia detaily lietadiel, ako aj reálne prvky poškodenia a správania sa lietadla pri poškodení. Rozmanité druhy lietadiel, nechýba náhľad do kabín ako aj upráva ich výkonu či vzhľadu. Krajina je veľmi dobre spravená. Jedine čo by som vytkol je, že hra nenúti jednotlivé tými spolupracovať. OK, majú určitý cieľ napr. zničiť druhému týmu tanky alebo lode ... lenže to je všetko. Často sa stáva, že aj 5 lietadiel naháňa po celej mape jedného nepriateľa, každý si lieta krížom - krážom, pri pristávaní sa zrazia dve lietadlá z rovnakého týmu ... proste spolupráca a komunikácia je tu dosť obtiažna. Možno to bol zámer, predsa v 2.S.V. piloti mali len vysielačky, ale hodilo by sa niečo také. Ako odmeny za pomoc kolegom alebo rôzne ocenenia. Samotná hra však je perfektná, nešomre o peniaze ako iné freemium hry a v podstate som ešte nenašiel bug. Jedine to levelovanie je dosť pomalé.
**UPDATE** Už šomre, a dosť neprijemne .. hodnotenie ide teda kusa dole :P
Zatiaľ hodnotím takto, možno to neskôr zmením ešte som to neprešiel. Hra je pekná, prostredie je nádherné a hrať to na fullhd je paráda. Počasie je spravené perfektne, miestami keď prší už to vyzerá fakt reálne. Áut je dosť, akurát skoro samé super-športy čo je trošku nereálne keď v chudobnej štvrti sú odparkované každých 100 metrov.

+ krásna grafika počasia
+ pekné detaily
+ dobré autá
+ zatial zaujímavý príbeh
+ dobrá hudba v rádiách
+ plno postranných misií
+ dobré prvky RPG - skillovanie postavy
+ minihry

- prakticky žiaden damange model áut
- nereálne hackovanie /jedno tlačítko lol/
- HW nároky ... prvá hra co mi seká na ultra
- málo možnosti v meste
- trochu dlhšie nie som pri aute a zmizne

Toto je zatial priebežne, som zvedavý čo ešte všetko si na mňa tá hra nachystala :)
Totalny manazmentovy MASAKER. Riadite UPLNE VSETKO. Cely STAT, ktory vybudujete od nuly. Chces postavit jednu smiesnu bytovku? A tehly mas? A cemenet mas? Dodavku mas? Naftu mas? Ludi mas? Mas ich ako prepravit na stavbu? Bager mas? Zeriav mas? Potrubie zapojene mas? Cestu mas? Elektrinu mas? Vodu mas? Alkohol mas? ... musite mysliet na vsetko, inac sa z miesta nepohnete. Cielom hry je stat sa kompletne sebestacny. Hra dava moznost si postupne vyrobit uplne vsetko. Od drevenej laty az po nakladne vlaky. Budovy je mozne sledovat uz pocas stavby zo vsemoznych materialov, a nasledne je ich mozne manazovat, sledovat spotrebu, ludi atd. Chybajuce zdroje je mozne importovat, tak ako je mozna aj instantna stavba budov. Ale kto by to preboha robil? :D Takto ma vyzerat spravny simulator. Dalej sa treba postarat o ludi - teda jedlo, chlast a futbal nesmu chybat. Kvalitna je aj implenetacia deti - skolky, skoly - ak nebudu, tak necakajte velku pracovnu silu (kedze NPC budu doma trcat s detmi) ... masaker.

Tvorcom je kosicke studio, v hre sa nachadza plno budov priamo z Kosic. Taktiez stare zname socikovske vozidla, elektricky, vlaky ... 5% dole za to, ze po dvoch rokoch vyrazne prekopali UI a doteraz som si na to poriadne nezvykol. Ale pre novych hracov toto nie je ziadny problem. Po case to uz chce vykonejsi stroj.
Hre by pristalo viac map ci viac roznorodej aktivity, pretoze vacsinou je to o tom istom. Mozno aj trochu viac pribehu, nie iba 30 sekundove ukazky pred kazdou mapou. Kazdopadne musim pochvalit optimalizaciu, hram to na prastarom notebooku z 2011 na low a stale to vyzera dobre a framrate sa drzi na hratelnej urovni. Dobra je aj moznost upravit si vlastnosti nemrtvych ci pridat/odobrat pomocky ci vlastnosti hracov alebo vypnut / zapnut botov. Da sa s tym potom dlho vyhrat, ale ten stereotyp sa tak ci onak po case dostavi. Neviem kolko stala hra, mam ju zadara z EPICu, ale pytat si nad 20-25eur by bolo podla mna premrstene. To potom by tam toho muselo byt ovela ovela viac.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |