HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12956
1687

Online 3243 užívateľov

Užívateľ > brmbulko123 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Nevtieravy a dalo by sa povedat, ze celkom vydareny titul od CAPCOMU, strojcu takej hry ako bola Lost Planet: Extreme Condition, ktora zozala pozoruhodne uspechy a v neposlednej rade vela prvkami prave BIONIC COMMANDO tuto hru pripomina. Graficke spracovanie je pekne aj ked by sa dalo na tom este popracovat ako aj so samotnym ovladanim, pretoze ak hrate hru na PC je dost zlozite a obcas prsty nedociahnu, pre hracov na XBOX je urcite vyhoda gamepadu. Celkovy dojem z tohto titulu - 85%, velmi dobre som sa pri tom zabavil, vrelo odporucam.
Čakal som od toho viac, slabučká grafika, veľmi dlhé videosekvencie pri prechode jednotlivými levelmi, ovládanie priemerné, veľa skákačiek a dej samotnej hry ma tiež znudil, slabých 50 percent, možno ani to. Veľmi som sa na túto hru tešil, boli na ňu spravené skvelé trailery ale sklamala ma vo viacerých uvedených ohľadoch.
Pár slovami - HRUZA, BIEDA, KATASTRÓFA, NESKUTOČNÁ BLBINA, hrozná grafika, bezhlavý príbeh, za 10 minút to letelo z pc, si radšej zahrám Supermária ako toto.
Škoda grafického spracovania, čakal som od Activision viac, ale dá sa na to pozerať. Hra sama o sebe je v slobode pohybu neskutočná až priam naddimenzovaná do priestoru, v ničom neobmedzuje a prvky chodenia po budovách a obrovských skokov s prvkami až lietania... hmmm úžasná vecička. Vrelo odporúčam, dávam 95 %.
Absolútna hovadina zo stranky deju, málo nepriateľov, arzenal zbraní nulový, grafika nič moc, kratučké, na čo som si u image hrách k filmom už asi zvykol, keď robili túto game v GRID-e sa asi nudili, čomu sa veľmi čudujem po takom úspechu s WANTED. Slabučké a kratučné. Škoda
Super vecicka, Activision sa znova ukazala, len skoda tych hlupych tahanic s pouzvanim pismena C na klavesinici a obcasneho nevedia, co vlastne v hre robit



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |