HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 39305 užívateľov

Užívateľ > Mercer > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Je to dobrá hra je to ako staroveké GTA chodit po meste.Sú zaujímavé malé noze ktoré si vitiahne z ruky a este maly mec a velky mec. Skoda je ze sa stych 4.miesto viem dostat len do 3.miest lebo ked chcem íst do Jerusalemu tak mi víde vzdicky tabulka ze neodoslal bol by som zvedavy co to roby aj inym.Ale inác má hra dobrú grafiku a dá sa tam robyt dobré bojové triky.
Velmi dobrá a akcná hra.Velmi sa mi páci tá bionická ruka a jej schopnosti.
Má aj velmi dobrú grafiku ale je aj trosku tazká ale to sa zvládnut dá.Sú v nej dobré a zaujímavé zbrane.
Je to velmi dobré vylepenie CoD 4-ky velmi dobrá hra a grafika je tiez velmi dobrá a aj dobré zbrane ale bol by som rád keby bola dlhsia ako CoD 4
je to super hra ovládanie,grafika,obleky prísery,zabíjanie nekromorfov a to litanie v nulovej gravitácií to vsetko je proste super nenasiel som v tejto hre zatial ziadnu chybu co by mi vadila takze preto dávam 100 percent
Je dobrá hra velmi sa mi páci ale aj poriadne strasidelná vecer ju neni dobre hrat.Velmi sa mi aj pácia zbrane ktoré sú v tejto a hra má aj celkom dobrú grafiku.
Velmo dobrá hra zaciatok je trochu nodny ale ppotom uz nie uplne dobrá grafika tej hre nic nechyba podla mna lepsia hra ako GTA SA.
Mne sa táto hra velmi páci a valmi sa uz na nu tesím ale najlepsia je vtom tá grafika,tie filmové scény,automobili,zivot v meste a velmi sa mi páci aj to ze sú tam dobre spracované vsetky tie podrobnosti proste toto je skvelá hra.
táto hra sa mi velmi páci tento raz vyrobcovia stalkeru spravili velmi dobrú hru skvelá grafika,dobré prostredie,velmi dobre spracované veci ale aj dobré zbrane
95%SAW
Je to velmi dobrá hra má velmi dobrú grafiku.Sú tam dobré krvavé pasce.Skoda je ze niekedy na tejto hre treba velmi rozmíslat.
Táto hra je dobrá ale je dost krátka a málo druhov zbraní a len tí isty roboti.
Táto hr ako film neni az taká dobrá ale zahrat sa ju dá.
Je to velmi dobrá hra. Je to hra ako skutocnost proste vsetko sa tam dá robit ako v skutocnosti. Toto je zatial nejlepsia cast zo vsetkych The Sims.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |