HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21203
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 963 užívateľov

Užívateľ > KlokushQo > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

z tejto hry som bol dosť sklamaný.. nebolo to to, čo som očakával.. call of duty modern warfare 2 je graficky nádherne spracovaná, perfektne vymyslené nové prostredia ako sú napr. potápanie sa, prestrelka pri prenasledovaní na snežných skútroch, prestrelka na člnoch, lezenie po ľadových vrchoch.. no aj tak som sklamaný z hlavne veľmi krátkej hry preto dávam tejto hre 90%
Hneď po Hitman 4 - Blood money sa mi táto časť páčila najviac. Je tam zrejme aj najviac misií a veľmi dobrá hrateľnosť ako aj v ostatných Hitmanovkách. Proste bomba hra odporúčam všetkým!
Taktiež veľmi dobrá Hitmanovka podľa mňa bol 2 diel (silent assasin) mnohokrát lepší ako tento ale aj toto sa dá hrať. Odporúčam všetkým :)
Keďže som veľký fanúšik Hitman ságy tak som samozrejme hral aj tento diel a môžem vám povedať že táto hra bola najlepšia z všetkých hitmanoviek... veké + bolo pre mňa tuning zbraní, nové pohyby pri boji bez zbrane a taktiež používanie nových zbraní ale - bol pre mňa málo misií.. hru som prešiel 2-krát za 4.30 hod. Beztak je to najlepšia Hitmanovka všetkých čias!
Perfektná špionážna hra. Posledné roky vždy keď zapnem počítač tak si pustím aspoň na 30 min. Buď nejakú zo série Splinter cell ( mám všetky ) alebo Hitmana (taktiež mám všetky). Tento diel som prešiel min. 15. krát a stále ma to baví prechádzať je to perfektné! Perfektná grafika, miestami som mal problémy z kamerou ale ináč ok. Vrelo odporúčam všetkým!!
Z tejto hry som prešiel len prvé dve misie u kamaráta pretože na mojom počítači mi to nechcelo ísť z dôvodu že mám windows vistu :( ale aj tak za ten čas čo som hral tie misie to bolo prefektné. tento diel sa mi páčil zrejme najviac z splinter cell ságy.
Zatiaľ poslednný diel Splinter cell ságy ktorý sa mi páčil najmenej.. Málo misií a aj v tých málo misiách sa často opakujú veci.. Musíte plniť "sprosté" úlohy, takmer žiadna akcia... Páčilo sa mi asi najviac v tej hre že ste si mohli sami v 3 pasážach vybrať pokračovanie príbehu 1. vyberiete si, či uložíte bombu na loď, 2. vyberiete si či zabijete Lamberta a 3. či sa pridáte na stranu zla či dobra.. beztak ak by mi niekto teraz povedal že je to hra z kopou akcie, zbraní a všetkého čo k tomu patrí tak ho vysmejem



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |