HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21209
5455
5063
1438
1600
7336
6056
12956
1687

Online 28787 užívateľov

Užívateľ > Tyson > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Kvalitná hra so skvelou atmosférou.
Je to originálne, je to temné ,nieje to ďalšia brutálna strielačka ,ale hra s kvalitným dejom !
Parádička som nadmieru spokojný. Musím povedať že najlepší diel.

+ nové prvky
+ nový odev prostredia
+ príbeh a spracovanie

Už na začiatku ma to nadchlo, dali by sa tu nájsť aj chybičky ale ta hra ma vie tak uchvátiť že sa nebudem snažiť byť za každú cenu kritický ;)
Hra s dlhou hratelnosťou, kopou zaujímavých misií ku ktorým máte k dispozícii veľa druhov jednotiek a techniky. Hra s nejedním riešením.
Zaujímavé je ohodnotenie na konci každej z 20 misí. Kopa ďlších iných úloh.Hra so super komentárom už aj s českým dabingom.
Hra so štipkou napetia ...

Avšak je mínusom je pohlad s ktorým sa ešte nedá dokonale pracovať žiada si to večšie približovanie a lepšia práca s pohladom ...
Ďalej ma niekedy až zaskoči čo tie autá vystrájajú nevedia sa dostať na prístupné miesto inokedy sa otočia na mieste, dlho im trvá kým si premyslia ako sa dostať na menej prístupné miesto pri ktorom ani niesu
a mínusom je aj menšia námaha s myškov a trpezlivosť.

Inak skvéla hra s dobrou grafikou bez večšej chyby.
Zápory
- hra veľmi krátka
- prostredie bolo nevýrazné , niekedy som mal až pocit že nehrám hru na ktorú som tak dlho čakal
- málo nepriateľov

Klady
+ nutnosť rozvahy
___________________________
Na hru som čakal dosť dlho , až som ju prestal oćakávať, no keď konećne vyšla - sklamala ma .
Bral som to s nadhladom, neni urcite lahke vytvorit neco taketo ale preco sa do toho pustat ?!, ten dabing stal uprimne za h... Odhliadnuc od dabingu misie boli super akurat spracovane na 50% kazda misia mohla byt dobra keby bola dopracovana, mohla ale nebola. Tato verzia ma vela bugov a nektore veci do seba nezapadaju ako napr. Tomov dom, rozlusknutie misii alebo ziskane informacie,... Postavy sa nespravaju ako maju. Celkovo pridavok bol mysleny dobre a mohla to byt uzasna verzia k mafii, ale nebola :)
Skvela hra, takmer dokonala sice boli tam niektore veci ktore by sa dali dopracovat ale inak super. Misiam by som dal 100% no ziadalo by ich viac a obtiaznejsich. Sice niektore neboli lahke a natrapil som sa s nimi, no hru som presiel za 3 dni a to som sa ani extra nesnazil, ani neponahlal. Jedine co ma trochu hnevalo bolo opakovanie sa tvari v meste :) Nakoniec by som pochvalil super dabing na ktorom si dali zalezat a nadveznost deja ktora bola skvele prepracovana. Palec hore !
Super grafika, volnosť, dej, misie, akurat mohli este dotvorit mesto kde by sa dalo robit viac misii alebo neco nove. Inak ta destrukcia je ohromna da sa znicit proste vsetko, od kriku cez stlpy, billboardy az po budovy a mosty, skratka vsetko. Odporučam zahrať si.

Hodnotenie:
+grafika
+deštrukcia všetkého
+vela roznych bojovych vozidiel
+zaujimava mapa
Mńa to bavilo a vďaka namakanému enginu som mal z hry aj skvely zážitok. Hra určite mala veľa chýb, pre mňa najväčšou bola obmedzenosť výdenia z dráhy ,.. ale všetký chyby som bral ako skvelé pridanie na obtiažnosti ! Konečne to nebolo to trapne lahké pretekanie sa na autíčkach ,kde som závod vyhral na 1. krát. Konečne som sa potrápil, postresoval a dalo mi zabrať kým som sa na najťažšej úrovni obtiažnosti posunul ďalej - po Most Wanted , pre mňa najlepšia závodná hra !
Veľa som nečakal, ešte menej som dostal !
Kopa kompromisov po technickej stránke, kvôli odkladaniu hry, zanechala na výsledku veľkú priepasť. Na jednej stránke je to stále tá dobrá šialená hra bez zábran, ale už nie starý dobrý Postal. Prekvapilo ma veľa omedzení pridaných do hry, hlavne pohybových a priestorových. Myšlienka bola dobrá ale nemá dobré podklady, spracovanie ani základ - grafika po takej dobe odkladania je pozoruhodná. Keby to vyšlo pred nejakým tým rokom tak by hra mala odo mňa aj vyššie hodnotenie no dnes viac ako 3/10 dať nemôžem !
Hra má vytvorené skvelé prostredie - živé , pestré , skvelý prepracovaný systém bojov ,ak by som to porovnával s GTA IV tak je to asi 100x lepšie .

Hlavne klady
+systém bojov
+prostredie

Hlavne zápory:
-drobné bugy
-nič prevratné ani nové
Moje hodnotenie:
+dobrá grafika
+veľka výbava
+skvelá taktická hra
+skvelý multiplayer

-málo misií
-chýba mi viac fyziky ako napriklad:
pad zo strechy ktorý zraní nohy
skákanie ...
-viac nápojných ciest ako napriklad
šachta cesta cez strechu rebríky a pod.



Inak super hra ale hlavne odporučam hrať multiplayer ;)
Skvela hra, skratka uz na prvy pohlad je to nieco super. Grafika je podla mna super a to ako sa da od detailov stolicky oddialit az do miniatur budov v meste je prekvapujuce. Ako bolo spomenute v jednom casopise "nie je to uz len o tom ako simik potrebuje iba cikat a kakat potrebuje stale spat a svoju energiu vnasa do prace a upratovania kuchyne" . Moznosti v tejto casti su skvele podla mna je to skveli odskok od 2 a ten koho bavia hry tohto typu tak urcite hru neohodnoti pod 80% skratka ty ktorych nebavia simulatory nech to ani nehraju a hlavne nehodnotia naopak tych ktorych bavia nech nevahaju a hru si urcite zahraju .)



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |