HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21211
5455
5063
1438
1600
7336
6058
12961
1687

Online 32146 užívateľov

Užívateľ > soffia66 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Určite jedna z naj hier, množstvo miest a zbraní, dobrý dej a zaujímavé prostredie, grafika, ovládanie, proste všetko super. Trocha vyššia náročnosť hry a pár chýb, no to vôbec nevadí, navyše hra nie je až tak nereálna, ale ten akrobatických beh je už prehnaný.
Ešte lepšie ako jednotka v grafike, príbehu, postavách, zbraniach, pohyboch a v ovládaní. Vlastne vo všetkom, konečne vie aj plávať, sú tam väčšie mestá a viac budov, viac možností, misií a nie je to stereotyp. Asi najlepšia hra zo všetkých, trocha viac krvi a bola by to ešte lepšia hra ako je.
Čakala som oveľa viac, najprv ma zarazili zombie, je ich málo a potom ešte grafika, síce je dobrá, no nie perfektná. Stereotyp, by som to nenazvala, skôr by som povedala, že je to po čase nuda a málo máp a slabý dej, tomu ešte viac dopomohli. Som sklamaná...
Nie je to lepšie ako jednotka, no je to už sedem rokov. Grafika je skutočne dobrá, dej fajn (akurát nesedí s Mission Packom) a veľa videa. Ovládanie už lepšie, no mohli pracovať viac. Fyzika celkom dobrá, skoky a plávanie asi nebude. Chýbajúca nadzemka a pár aut, mi vôbec nevadí. Zbrane v pohode.
Oneskorené, umelé a hrozne nedopracované, plné chýb, ale aspoň niečo. Žiadne nové veci, proste len pár kapitol, ja by som dej navrhla určite lepšie. Atmosféra rokov 1938-1940 sa mierne vytratila.
Na rok 2002 :
Super grafika a fyzika všetkého, fajn pohyby, autá, zbrane, dabing, videá a hlavne hlášky. Kapitoly a silný dej sú prednosťami tejto už starej hry.

Na rok 2010 :
Grafika je už stará, ovládanie a fyzika tiež. Stále dobré zbrane, pohyby a dabing. Dej nestráca na kvalite. Ocením tiež starodávne hudobné podfarbenie a celkové spracovanie.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |