HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12956
1687

Online 8528 užívateľov

Užívateľ > kilerud > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Velmy dobra hra mnozstvo tahacov privesov a vela miest . Ale tato hra casom omrzi.Velmi dobra je aj urobeny priechod cez hranice.
Takze mame tu velmi ale velmi nepovedenu hru a t akej firmy som cakal viac tato hra je nanic. Ale nevadiboli su a aj budu este lepsie strategie ale hlavne cakam ot tej firmy viac .
Tato hra je super. Grafika: vyborne. Ovladatelnost: chvalitebne. Misie: vyborne. Prostredie: vyborne. Nazov hry: dobry.
toje hra na nedelnu chvilku poezie prejdete do za 3hod a nic s ttoho nemamte dookola to iste a co nic vymislene auta a ziadne kone mislim pod kapotou gumu jak s roku jeden. kto hraje totu hru je pupuš. možem ošťať. Slabota a este je to velice nobvykla nerealna hra kaput s nou.
Máme tu hru menom hile life ci jaky to ma názov .V celku dobra hra len grafika hry je chabá.Ovladanie može byť i keď by to chcelo nejaké vzrušo.
Na tej hre sa mi nepacia kone a jednotky pretoze spracuvanie bojov je slabe a to vyprchalo s hlavy navrharov ked je stradegicka rpg hra tok to tam musi zid vsetci si to maju davat do ciar a ne tam na poisede ttaka hra jak moje ponozky na hlave :D . nene robil so si zvas Pór aj Fór hra moze byt iba grafika ::::::.
Na take hry som profik moj oco je traktorista Jano hlista ale toto ?? to je co ved na poli je tazka praca hnoj,smrad,blato,spina a tu nic orem a traktor furt cisty idem po poli a gumy ciste to je co?? toot. Jedine pozitivum je ze mam rad john deree a tu si John Deree celkom dobre spracovane ale inač nic mocc. Pstaavy slabe .
Hra je velmi uskoprsa a grafike stoji za moj teply prd.Nekupil by som si ju ani za symbolicke euro.Jedine co je na tej hre dobre je jej nazov a nizka cena.
Hra ked vyšla bola velmi dobra. Ale kedze je rok 2011 tak tato hra us je starsia ale inac je staronova pretoze je celkom dobra na pobavenie mojej 5 rocnej segry.
tato hra je horsia ako derave ponozky leva ktory si newie strihat pazury pribeh je slaby a antentickost hry je horsia ako jurgalicnia estonfemryoza horcie ako teple h... .
Veľmi dobra hra prepracovana grafika ksichty hracov a tenisove dvorce.Odporučam kupujte a peniaze davaj te chritu.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |