HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21201
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 13562 užívateľov

Užívateľ > Killerboy9 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Takže Assassins Creed: Revelations podla mna splnil to čo mal. Samotna hra je velmi zaujimava, plna dobrodružstva, akcii a zaujimavosti. Počas hry zazije hrac vela subojov co je pre hraca dobre no tvorcovia sem tam nieco nedomysleli kedže na zaciatku hry mate pomerne slabe veci no pri plnený misii narazite aj na oblubených Janičiarov ktorých ked mate kolo seba 2 a viac je velmi obtiažne zabit. Na tom by sa dalo popracovat. Taktiež my tam oproti brotherhood chýbali kone. Aj ked obrovským pozitívom a plusom je HAK na lezenie!! Je to genialna vec a v hre je výborna pretože sa lezenie vylepšilo a zrýchlilo. Dalsim minusom je grafika v niektorých situaciach. Zoskok s budovy na supera a nasledne prepichnutie je niekedy komicke pretože nož ide vedla hlavy a krv strieka aj tak :D Sem tam tie animacie bojove ked sa rozbehnete v boji su tiež komicke lebo ak supera pritlacite o budovu on zmizne a vy s mecom sekate na prazdno :D V konečnom dosledku odporuam tuto hru aj ked tie chyby tam su no dnes nieje nic dokonale. Je to výborna hra!! Ale dám len 85
Jednym slovom GENIALNA hra !! škoda rozpisovat pretože tato hra splna vsetko !!... A som rád že ku koncu roka takáto skvelá hra višla ! Odporúčam si ju zahrat.

Hra splnila očakávania 100% !! Po všetkých stránkach valcuje všetky hry tohto žánru. Proste vynikájuca hra. Čo viac dodať asi len že odporúčam si ju zahrať !!
-Grafika
-Príbeh
-Zbrane
-Efekty
Celkový dojem je že ma táto hra veľmi sklamala. Čakal som niečo viac ale je tam veľa vecí
z MW2. MW3 sa nedá ani náhodou porovnávať s BF3! Sklamanie a nedokonalosť Vás stretne pri hraní tejto hry !




Hra je pomerne dobre grafický spracovaná az na zopar detailov ! Styl hry chceli tvorcovia priblizit GTA no nepodarilo sa im to vo vsetkých smeroch, je odlisna no uzijete si pri hrani tejto hry kopec srandy :D
Nebudem sa tu rozpisovať pretože by to nemalo zmysel. Tu totiž nie je o čom písať. Pretože Max Payne 3 je ako to povedať ... Genialita, fantastická práca tvorcov, jednoducho brutálne vinikajúca hra ktorej sa dá vytknuť azdá len to že tie ukážky medzi jednotlivými misiami sú trošku dlhé no aj tak to vytvára výbornú atmosféru s výborným príbehom.
+Grafika
+HW nároky
+Hrátelnosť
+Spracovanie príbehu
a takto by som tu mohol tie plusky dávať celý deň :-) Max Payne 3 hodnotím na 100%
Ma zopar chybiciek ako inac je to celkkom podarený SOCCER !! :D Da sa to kludne porovnavat z FIFOU 12.







Totálny trapas proste tato hra stoji za **** !! Strašný prepadák proste od grafiky cez všetko rposte hrozné niečo !! Nestahovat nekupovat nic proste toto je strata casu !! Tento diel robil niekto len asi preto aby nasral hráčov PC hier !!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |