HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12956
1687

Online 1829 užívateľov

Užívateľ > bertram001 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Veľmi príjemná hra, pekná grafika spestrená o rôzne inovácie v šachu, mňa pobavila a ešte stále baví, aj šach je trocha zábavnejší touto formou
Príjemná hra v štýle arkadovky, netreba očakávať žiadny super letecký simulátor, ale na pobavenie, akčnosť , grafiku, prevedenie stojí za to vyskúšať, chytila ma až prekvapivo moc, nakoľko nehrám tento druh hier a nie som špecialista na letecké simulátory, ale rad si zahrám dobrú hru a môj pohľad na tento počin autorov je, že ma teda pobavili.
Skvelá hra určená pre americké deti aby sa hravou formou učili zemepis a čo to o svete a pre našinca detektívne pátranie a učenie sa pri tom angličtinu skutočne netradičnou formou. U nás na SK sa nedá kúpiť ale stojí za to si ju zohnať. Hral som všetky verzie a môžem len doporučiť.
Kreslená forma zábavy a hry, encyklopedické info, skutočné príjemná nielen zábava.
Veľmi pekná hra, nenáročná oddychovka, grafika príjemná, hrateľnosť vskutku zábavná, už dlho ma nič také nepobavilo, u mňa 100, ale proti gustu žiaden dišputát.
Táto hra je skvelá, ak sa to vôbec dá povedať, že je to hra. Je to skôr editor a tak namakaný, že je celkom makačka sa ho vôbec naučiť a či už to je zábava pre niekoho, je otázne. A toľko času fakt človek asi nemá, pokiaľ neni na dôchodku, alebo milionár, čo nevie ako zabiť čas. A ani jedno ešte niesom, tak ich síce mám, ale pekne čakajú...až raz.
Táto hra je skvelá, ak sa to vôbec dá povedať, že je to hra. Je to skôr editor a tak namakaný, že je celkom makačka sa ho vôbec naučiť a či už to je zábava pre niekoho, je otázne. A toľko času fakt človek asi nemá, pokiaľ neni na dôchodku, alebo milionár, čo nevie ako zabiť čas. A ani jedno ešte niesom, tak ich síce mám, ale pekne čakajú...až raz. Je to fakt pre prifíka, lebo to je fakt náročné naučiť sa to.
Ja ako hráč hier tohto druhu som bol veľmi potešený aj stále som tomuto druhu hier, skvelá grafika, hudba, hratelnosť, skvelý počin autorov, túto hru môžem hrať stále. Poteší oko hráča aj ponamáha hlavičku, prosto skvelá zábava. Je to hra naozaj temer ako realita, šírenia ohňa, situacií, perfekná. To naozaj konzultovali s profíkmi.
Ja ako hráč hier tohto druhu som bol veľmi potešený aj stále som tomuto druhu hier, skvelá grafika, hudba, hratelnosť, skvelý počin autorov, túto hru môžem hrať stále. Poteší oko hráča aj ponamáha hlavičku, prosto skvelá zábava. Je to hra naozaj temer ako realita, šírenia ohňa, situacií, perfekná. To naozaj konzultovali s profíkmi.
Ja ako hráč hier tohto druhu som bol veľmi potešený aj stále som tomuto druhu hier, grafika, hudba, hratelnosť, skvelý počin autorov, túto hru môžem hrať stále. Poteší oko hráča aj ponamáha hlavičku, prosto skvelá zábava. Je to hra naozaj temer ako realita, šírenia ohňa, situacií, perfekná. To naozaj konzultovali s profíkmi.
Ja ako hráč hier tohto druhu som bol veľmi potešený aj stále som tomuto druhu hier, skvelá grafika, hudba, hratelnosť, pár chýb človek prežije, joowood ma skvelé počiny čo sa týka tohto druhu hier.
V jednoduchosti je krása, skvelé, mám svoje obľúbene a toto je ďalšia do poradia, logická, mierová, namáha správnym spôsobom hlavičku
Tak toto je jedna z najzábavnejších blbostí akú som hral, ta jednoduchosť a pritom logická, zábavná, aj celkom náročná, originálna, efekty, hudba, blabotanie, nádherná hovadina, u mňa 101+
Prijemna chytlava oddychovka, nieco by este mohlo byt lepsie, ale je to prijemna a zabavna hra
+grafika
+ovladanie
Skvelá a aj celkom poučná a náučná. Grafika troška iná ako u Sida, ale hratelnosť velmi dobrá. Tiež slušný žrút času.
Skvelá zábava, strategia, humor, grafika, dialogy, sa im podarilo opät niečo, čo zabralo kopec času ale som sa pobavil.
Ak poznáte hru Fantom staré Prahy a ste jej fanúšikom ako ja, tak je to práve to čo hľadáte a nemusíte hľadať niekoho, kto to bude hrať s Vami na stole.
Na mobile to má trošku lepšiu grafiku a prehľadnosť, ale staršia generáciu hráčov ako ja, prežije túto drobnosť a môže si namáhať hlavičku, aj keď stolová je troška ťažšia, mňa tento počin autorov veľmi poťešil
Najlepšia asi z najlepších tohoto druhu. Dá sa hrať stále a ešte aj ďalšie mapy sa dajú nájsť od nadšencov. Jeden z naj hltač času...ale poteší vždy.
Ja ako hráč hier tohto druhu som bol veľmi potešený aj stále som tomuto druhu hier, skvelá grafika, hudba, hratelnosť, skvelý počin autorov, túto hru môžem hrať stále. Poteší oko hráča aj ponamáha hlavičku, prosto skvelá zábava.
Ja ako hráč hier tohto druhu som bol veľmi potešený aj stále som tomuto druhu hier, skvelá grafika, hudba, hratelnosť, troška horšie stavanie ciest a koľajníc, ale prežijeme, skvelý počin autorov, túto hru môžem hrať stále. Poteší oko hráča aj ponamáha hlavičku, prosto skvelá zábava.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |