The Elder Scrolls 5: Skyrim | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 16432 užívateľov

The Elder Scrolls 5: Skyrim


Žáner:RPG
Dátum vydania:11. November 2011
Stránky hry:www.elderscrolls.com
Výrobca:Bethesda Softworks
Kúpiť hru The Elder Scrolls 5: Skyrim
Kúpiť hru

Pokračovanie RPG fenoménu, ktoré rozpráva nové dobrodružstvo z fantasy sveta, v ktorom na vás čaká cez sto unikátnych dungeonov po inak bohatej faune a flóre rozsiahleho sveta. V niektorých podzemných kobkách nájdete tiež unikátne rébusy ale predovšetkým boj.

Skyrim sa odohráva 200 rokov po udalostiach z Oblivionu. Draci sa vracajú do krajiny Skyrim a vaším cieľom je zastaviť dračieho boha, než vás a celú krajinu pohltí prebiehajúca občianska vojna. Počas hrania sa ocitnete v konflikte s obrovským Yettim, s pavúkmi a ďalšími netvormi. Zásadnou novinkou je, že na začiatku hry si nebudete vyberať triedu, a že získaním každého skillu sa vám má zlepšovať celková úroveň postavy.




Alternatívne názvy
The Elder Scrolls V: Skyrim

HW požiadavky The Elder Scrolls 5: Skyrim
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • 2 GHz dvoj-jadrový procesor
  • 2 GB RAM
  • 6 GB miesta na disku
  • 512 MB, DirectX 9.0c kompatibilná grafická karta
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • Internet pre STEAM aktiváciu
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • Štvor-jadrový procesor
  • 4 GB RAM
  • 6 GB miesta na disku
  • 1 GB, DirectX 9.0c kompatibilná grafická karta (Nvidia GTX 260 / ATI Radeon 4890)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • Internet pre STEAM aktiváciu

Ďalšie videá »


The Elder Scrolls 5: Skyrim - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
93%

Recenzie
Tiscali Games100%
Ve svých nejhorších chvílích Skyrim klopýtá o popletenou umělou inteligenci, pády na desktop a nedomyšlený inventář. V těch nejlepších je novodobým králem žánru.
Sector.sk90%
Skyrim je typickým kusom z dielne Bethesda. To znamená silne návyková vec, kde však musíte tolerovať množstvo chýb. Tie by vám ale nemali brániť v tom, aby ste si hru dopriali. Nezáleží na tom, či ste hardcore hráč alebo nováčik, The Elder Scrolls V: Skryim je RPG pre každého.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
peeteer98%
Moje hodnotenie po asi štyroch hodinách hrania:

- výborná grafika a animácia
- lepišia AI ako v Oblivione
- obrovské množstvo vedľajších questov
- veľmi veľa možností v hre, od výroby vlastných zbraní a štítov, cez varenie, až po chytanie motýľov :)
- oveľa viac živý a realistickejší svet ako v Oblivion
- bojový systém

...a hlavne atmosféra ktorá vás úplne pohltí

Jednoznačne ide o hru roka 2011.
kerberos100%
Oblivion bol vo svojej dobe Pán medzi RPG.. Jeho nástupca menom Skyrim je len ďalší dokaz úžasu série Elder Scrolls!
Klady: - grafika
- vylepšená AI
- obrovský prekrásny svet
- vylepšený bojový systém
- pekné finish animácie
- široká šklála craftovania, kovania, varenia, alchimie..
- príbeh samozrejme a sloboda rozhodovania :)
- úprava postavy
- nádych sveta LOTR
- epický soudtrack
- draci!!
Zápory: - dočasná nestabilita u PC verzii (pravdepodobne sa časom vyrieši)
Zhrnutie: Stojí to za tie peniaze. Určite si to kúpte, je to Majstrovske dielo :-)
Huckies80%
Velmi dobrá hra, v jádru stejně zábavná a rozmanitá Open World RPG jako její předchůdci, (vlastně teď už skoro akční adventura), ale zde bych si hodně věcí představoval jinak. Bethesda by napříště mohla přidat radiant questům hloubku, vrátit zpět přehledný inventář z Oblivionu a vůbec spravit uživatelské rozhraní, kterému chybí některé dost podstatné funkce, přidat staty, výrazně rozšířit RPG systém, systém soubojů, umělou inteligenci a opravit obrovské množství chyb, se kterými se hra dostavila na trh. Teď už bude mít TES konečně konkurenci v podobě Witchera 3, tak to snad Bethesdu donutí nad každým problémem popřemýšlet dvakrát.
EDDIES100%
NAJ RPG EVER!! grafika, boj, UI je na lepšej úrovni oproti oblivionu, engine, datadisky, príbeh, možnosti,... hra sa veľmi vydarila...
Brutaka99%
Super hra,konkrétne moja 2.najlepšia.Super príbeh,grafika.Najlepšie z Elder Scrolls série-zatiaľ :D.1 percento dole preto lebo poznám jednu lepšiu hru a kvôli pár bugom :D
Cyrillo99%
Super hra ! Úplne ma dostala, presne takýto typ hry som hľadal. Hra síce s trochou kúziel ale ináč super history-fantasy hra ! Odporúčam, skvelý svet, úlohy, kupovanie domov, vylepšovanie domov, tvorenie svojej vlastnej skupiny : ludia, psy, kone.
heda100%
dávám 100 procent protože ta hra je skvěla
+grafika
+prosředí
+vesnice
+hrady
+kouzla
nemám co dodat skvělá hra
Adriano65499%
+obrovský svet
+AI
+bojový systém
+hudba v hre
+úprava postavy
+zbrane
+príbeh
+grafika
+kúzla
+veľa nepriateľov
+obchody (predávanie a kupovanie)
+vedlajšie misie
+stále je čo robiť
+volnosť (prekrásny veľký otvorený svet)
+plávanie
+hratelnosť
+koňe

-bugy
adamko100100%
Perfektná RPG hra...nemám čo vytknúť množstvo možností, vecí a nepriateľov. Hra ma veľmi chytila a teraz čakám na nové datadisky. :)
S-Recenzion97%
5. pokračování série The elder Scrolls opět nezklamalo. Velmi rozsáhlý svět doplňuje skvělý příběh a vedlejší úkoly. Poněkud slabšímy prvky hry jsou inteligence NPC a velmi velké množství bugů, což se dá velmi lehce přehlédnout. Zapomenout nesmíme ani na velkou nabídku možností jak se zabavit. Kovářství, lov, alchymie a spousta dalšího. Zkrátka je to hra pro každého. Velmi doporučuji.
97%
emeny90%
Po dohratí hry hodnotím na výbornú. Hra ponúka skvelý príbeh a zavedie vás do svetu Skyrimu. Stretnete sa z množstvom príbehov postáv a sami sa častokrát o ich osude budete musieť rozhodnúť. Vyberiete sa za dobrodružstvom ktoré nekončí ani po prejdení hlavného príbehu ktorý vás doslova nepustí od obrazovky. Máte na výber množstvo vedľajších misií, množstvo cechov do ktorých môžete vstúpiť. Grafiku hodnotím na výbornú. Zvuk je fantastický či už soundtrack alebo sa jedná o efekty v hre. Dĺžka hry závisí len od vás pretože častokrát začnete hrať odznova a skúsite hru v štýle zlodejov, bojovníkom v oceli, mágov, nájomných vrahov alebo túžite byť napr. upírom.
Jedine mínusy v hre sú: v základnej verzii množstvo chýb, (ovšem treba hrať na stiahnutom patchi.), ďalej musím vytknúť v neskoršej fáze hry sú draci slabší a zabijete ich pomerne rýchlo a sklamalo ma aj občasne stereotypne sekačky v jaskyniach hlavne pri vedľajších úlohách.
maco5497%
Jedna z najúžasnejších hier čo som kedy hral. Nikdy predtým som RPG nehral a ani som nemal chuť sa do toho púšťať. Ale nakoniec, keď som sa odhodlal a zahral som ju, tak ma bavila tak že som sa od nej nešiel odtrhnúť. Grafika je super, množstvo zbraní na výber, pútavý a zaujímavý príbeh a veľké množstvo vedľajších úloh. Na druhú stranu som bol zas dosť nespokojný s velkým množstvom bugov, ktoré majú v tejto hre svoj zastúpený podiel. Ale aj napriek tomu sa oplatí si túto hru zahrať, odporúčam.
NORD_KING97%
-: bugy, občas umelá inteligencia, slabší draci, málo peňazí u obchodníkov, inventár
+: grafika, epický svet a herná doba, audio, soundtrack, efekty, dizajn, mapa, rozvoj postavy, možnosti cestovania, zbrane a zbroj, mestá a dedinky, jaskyne, chrámy a ruiny, legendy, knihy, školy, draci, príbeh, boj, atmosféra, domy, možnosť založiť si rodinu, hlavolamy, kúzla a revy, príroda, zábava, finále hlavného príbehu, nepriatelia, odomykanie zámkov, frakcie, cena, komunita, nástroje pre úpravu hry, tvorba postavy,humor
Verdikt: TES5 Skyrim je epická hra! Hráč sa môže stať dobrodruhom, zlodejom, zemanom, severským Harry Potterom alebo Larou Croft, drakorodeným a taktiež manželom. Môže ľuďom pomáhať alebo sa pridať k temnej stránke sily... To všetko v prekrásnom a rozsiahlom svete severskej provincie Skyrim. Herná doba sa počíta na stovky hodín. Úloh je veľa a sú rozmanité. Hra prináša aj nový a oveľa lepší systém rozvoja postavy, ako tomu bolo doteraz v sérii. Novinkou sú aj revy, ktoré výrazne pomáhajú v boji s nepriateľom. Na druhú stranu, ako je zvykom v tejto sérii, ani Skyrim sa nevyhol rôznym bugom a nedostatkom. Chybičky krásy vedia pobaviť, ako draci letiaci spiatočkou alebo aj naštvať v podobe nemožnosti dokončiť quest. Napriek tomu je však novodobým kráľom žánru RPG. Je dobrodružstvom, ktoré jednoducho treba zažiť! Hospodaaa! Mrdalooo po pivkuuu hovadooo! Venku chcááálo, nastav péééro, sakraaa!
n3p5t3r100%
Hra ako žiadna iná, zatial som nenašiel hru ktorá by ma ku PC pripútala na tak dlhú dobu, áno, má nejaké malé bugy a chybičky, ale to je prehliadnutelné pri jej hratelnosti, pútavom deji a otvorenom svete, kde môžete robiť čokolvek.
Witcher100%
The Elder Scrolls 5: Skyrim je tá najlepšia RPG hra akú som v živote hral, a to som hral za posledné desaťročie všetko čo má v svojej charakteristike značku RPG. Keby som mal spočítať, koľko krát som porazil Alduina, Harkona alebo Miraaka, tak by to bolo takmer trojciferné číslo, myslím, že to hovorí za všetko. Neviem čo nám svet RPG prinesie, ale Skyrim ostane v mojom srdci po celý život, preto dávam a vždy budem jedine 100%. :)


všetky (344) »

Súvisiace hry The Elder Scrolls VI
The Elder Scrolls Online: Gold Road
The Elder Scrolls: Blades
The Elder Scrolls Online: Necrom
The Elder Scrolls Online: High Isle
The Elder Scrolls V: Skyrim - Anniversary Edition
The Elder Scrolls Online: Blackwood
The Elder Scrolls Online: Greymoor
The Elder Scrolls Online: Elsweyr
The Elder Scrolls Online: Summerset
The Elder Scrolls Online: Morrowind
The Elder Scrolls: Legends
The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Orsinium
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Imperial City
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
The Elder Scrolls Online
The Elder Scrolls Anthology
The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition
The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn
The Elder Scrolls V: Skyrim - Hearthfire
The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard
The Elder Scrolls IV: Oblivion (5th Anniversary Edition)
The Elder Scrolls 4: The Shivering Isles
The Elder Scrolls 4: Knights Of The Nine
The Elder Scrolls 4: Oblivion
The Elder Scrolls 3: Bloodmoon
The Elder Scrolls 3: Morrowind - Game of the Year Edition
The Elder Scrolls 3: Tribunal
The Elder Scrolls 3: Morrowind
The Elder Scrolls 3: Morrowind - Collector's Edition
The Elder Scrolls Adventures: Redguard
An Elder Scrolls Legend: Battlespire
Daggerfall
The Elder Scrolls 2: Daggerfall
The Elder Scrolls: Arena

Diskusia o hre The Elder Scrolls 5: Skyrim Pridať príspevok
23.10.2022 05:21 - <a href=https://creditrepair.city>credit repair</a>
04.10.2022 11:44 - <a href=https://creditrepair.city>credit repair</a>
15.09.2022 00:30 - Tomu ver :-D
06.02.2022 04:09 - https://creditrepairatlanta.xyz
04.10.2021 21:59 - Hm. Skusil som to, ale uz po prvom kroku ma zacali nahanat cigani po obchode a...
...
Zobraziť všetky príspevky (2062) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |