HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 23127 užívateľov

Hry > Rome: Total War - Alexander > hodnotenie


Rome: Total War - Alexander
56%

Moje hodnotenie - Rome: Total War - Alexander





Recenzie - Rome: Total War - Alexander

Alexander neposkytuje tolik možností jako Barbarian Invasion, zase ale v mnohem koncentrovanější a promyšlenější formě. Za necelých 15 dolarů si fanoušci série opravdu nemohli přát lepší tečku za zatím poslední epizodou. Hodnocení sráží snad jen kratší herní doba (na poměry Total War) a slabší multiplayer.
Rome : Total War - Alexander neponúka prakticky nič nové, skôr ochudobňuje hru o vydarené doplnky, ako sú nočné boje, prechod jednotiek cez vodné plochy a v neposlednom rade diplomaciu. Kampaň je striktne obmedzená na Alexandrovo ťaženie a nie je zďaleka taká pompézna, ako jej hlavný hrdina. Svetlým bodom v expanzii je multiplayer, najmä bojové turnaje. Autori datadisku sa zrejme sústredia na práce na Medieval 2 a Alexander je len bonusovým prídavkom v ultimátnej kolekcii s kompletnou sériou hier Total War. Popri tom je za symbolickú cenu ponúkaný top fanúšikom. Ale netrápte sa, tento bonus nie je zvlášť atraktívny a ak ho prehliadnete, vôbec nič sa nestane.


Užívateľské hodnotenia - Rome: Total War - Alexander

To je strašný data disk úplne oni čom. Nič sami na tom nepáčilo ani neprekvapilo. A už len to, že ste mali vyhrať hru na 100 ťahov to ma naštvalo.

0 Dobré Zlé







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |