HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 19657 užívateľov

Hry > Alone in the Dark (2008) > hodnotenie


Alone in the Dark (2008)
78%

Moje hodnotenie - Alone in the Dark (2008)





Recenzie - Alone in the Dark (2008)

Dravá originalita, super nápady, filmová atmosféra, slušná grafika a grandiózní soundtrack. Pokud si dokážete zvyknout na ne úplně zvládnuté ovládání a nevadí vám chybky technického rázu, jedná se o naprostý must-have titul pro přívržence survival-horrorů, kteří se plácají už nějakou dobu v herním suchu.
Nemôžem si pomôcť, ale najnovší diel v sérii AiTD ma skrátka zaujal. Prešiel som ho takmer so zatajeným dychom, pričom na tých pár originálnych noviniek som si pokojne zvykol. Celkovo pozitívne dojmy mi neskazilo ani krkolomné ovládanie, ktoré vo mne akurát tak evokovalo spomienky na časy, kedy sa každá hra ovládala rovnakým spôsobom. Časy, kedy sa nefňukalo nad tým, že hra je trošku zložitejšia a na jej zdolanie nestačí len zmes rýchlych reflexov, ale aj nejaké to rozmýšľanie. Práve odklon od zabehnutého štandardu ale robí z titulu AiTD nečakane zaujímavý produkt, ktorý by rozhodne nemal ujsť vašej pozornosti.


Užívateľské hodnotenia - Alone in the Dark (2008)

Neskutocna adventura,ktora vas dokaze pohltit ze zabudnete aj kolko je hodin. Grafika je na urovni ale vsetko kazi to ovladanie,ktore je neskutocne frustrujuce hlavne pri 3rd pohlade. Dabing (myslim cesky) dopadol na vybornu tak ako aj preklad a nie jeden raz som si myslel ze sedim v kine a cumim na Ackovy film.
Verdikt.
Proste super pokracovanie(i ked nepriame) minulich dielov.
90%

+3 Dobré Zlé
Jednoducho nadherna hra ktorej sa neda povedat ze je prepadak urcite ak vyrobcovia spravia pokracovanie tak ju budem mat prvy :D

Na hre bolo najkrajsie to ze to bol ako film aj ked to ovladanie....

+3 Dobré Zlé
Navzdory niekedy náročnému ovládaniu ( na ktoré sa dá v pohode zvyknúť ) patrí Alone in the Dark medzi elitu najnovších hier a tiež survival horrorov. Hru vylepšuje aj dobre spracovaný český dabing a aj fakt že hra nemá až také vysoké požiadavky. V pohode sa dá hrať aj na najnižších detailoch. Pre každého hráča je to povinnou výbovou.

+3 Dobré Zlé
Najlepší z celej série. Úžasné grafické spracovanie predčiace pojem Next-Gen a s tak dobtrou hrateľnosťou až to je niekedy úžasné! Svet Alone In The Dark ešte nikdy nebol tak úžasný!

+3 Dobré Zlé
hra ktoru sa da tazko prekonat.prostredie z new yorskeho parku je dobry napad.a tak isto aj moznosti boja grafika skvela ovladanie horsie ale ked si prepnete pohlad je to lepsie.

+3 Dobré Zlé
Je to dobrá hra,strašidelná ale má dobrý príbeh.Mnoho levelov je logicky spracovaních a má to velmi dobru grafiku.

+2 Dobré Zlé
Pekna grafika
Cz dabing :)
Good pribeh
Tejto hre nieje skoro co vitknut az na to otrasne ovladanie z 3tej osoby
Neda sa sa to doslova ovladat chce to brutalnu trpezlivost

Ai nepriatelov je trosku dementna to myslim ostalo z konzol ked nepriatel stoji a caka na vas co mu spravite ...

+2 Dobré Zlé
95%Ades
Této hře musím dát 95% hlavně kvůli ději a možnostém v této hře. Myslím si, že se hra opravdu povedla, až na hratelnost a konečnou obtížnost. Konečný park jsem dělal velmi dlouho jelikož to bylo velmi obtížné.

+2 Dobré Zlé
Alone in the Dark Je Fakt Slušný A hlavne dobry horor ktory ma dobru grafiku,dej,soundtracki,atd.Len zle ovladanie na pocitaci Ale da sa

+2 Dobré Zlé
80%Fijo
Dalšia hra ktorá dokáže prekvapiť nie len hraťelnosťou ale aj grafikou a efektmi. Na ovládanie si len treba zvyknuť. Hrá je výborná v tom že má výborný pribeh a pokial máte tu správnu verziu tak aj dabing :)

+2 Dobré Zlé
Grafika:92%-Neje najrevolucnejsia ale si dali na tom zalezat a mne sa pacila
Pribeh:100%-Vyborny strasne dobri Na pokracovanie AITD 4
Ovladanie:42%-Ubohe ale ked sa prepne na FirstPerson tak je to lepšie
Hudba:81%-Dobra
Zabavnost:87%-Rozne kombinacie finti pasce - ORIGINALNE
Hracie Prostredie:100%-Apokalipticky NEW YOURK je fakt vyborny napad
Ovela lepsi nez AITD 1,2,3,4

+1 Dobré Zlé
80%Dado
Zaujímavý a hlavne originálny príbeh, slušná grafika, kvalitné ozvučenie plus skvelá česká lokalizácia. To všetko perfektne charakterizuje adventúru Alone in the Dark. Označenie hororová však nie je práve najpríznačnejšie, keďže táto stránka hry je potlačená trochu do ústrania, napriek tomu to atmosfére hry až tak veľmi neškodí. Čo je však škodí skutočne dosť, je katastrofálne ovládanie hlavne pri pohľade z tretej osoby, pri ktorom majitelia klávesníc budú len neveriacky krútiť hlavami. Celkovo sa však jedná o kvalitný titul, ktorý si musia minimálne milovníci takéhoto žánru určite zaobstarať.

+1 Dobré Zlé
V prípade AITD som sa tešil na vynikajúcu hororovú adventúru čoho som sa v podstate aj dočkal, ale zážitok z hry mi totálne kazí hrozné, ale extrémne hrozné ovládanie, vďaka ktorému je táto hra na klávesnici nehrateľná. To by mi nevadilo v tom prípade, že by mi na tom fungoval aspoň môj gamepad, ale dokonca ani ten nechce na tejto hre fungovať. No a tak sa vlastne stalo hranie tejto hry trápením. Škoda, že práve taká dôležitá vec ako je ovládanie skazila tak skvelú hru.

+1 Dobré Zlé
Výborné. Hra pre pamätníkov, ale aj pre nových hráčov.
Hrateľnosť: 4/10 (skúsení hráči 6/10)
Grafika: 10/10
Scenár: 10/10
Hudba: 10/10

+1 Dobré Zlé
100%Mike9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


+1 Dobré Zlé
Veľmi som chcel túto hru si konečne zahrať, veľmi som sa nato tešil. Myslel som si, že dva týždne nevytiahnem päty z izby, no hneĎ ako som začal hrať, zistil som, že realita asi bude trochu iná. Narozdiel od alone in the dark 4, ktorej prakticky ani nie je čo vytknúť (zaujímavý dej, prostredie atď) je toto pokračovanie ohromným sklamaním, aspoň u mňa. Asi najviac čo ma na tejto hre zarazilo a úplne sa mi znechutila bolo, ako príšerne, ale príšerne sa ovláda, to predsa nie je normálne, aby keĎ raz stlačíte tlačidlo, sa dotyčná postava buď vôbec nepohla alebo sa pohla o celý polkruh naspäť, tak sa hrať jednoducho nedá. Inak dej nebudem posudzovať, keĎže som sa po pár minútach rozhodol nechať to tak, nakoľko už som na to ovládanie nemal nervy. Radšej si asi pôjdem zahrať starú dobrú 4, než túto hlúposť. Ale tak je to asi u každej hry, čím novšia, tým väčšia hlúposť, až samozrejme, na pár výnimiek.

0 Dobré Zlé
Tato hra je jedno obrovske velke sklamanie, mohla to byt velmi dobra hra, ale nie je, nechapem tvorcov ako mozu tak pokazit ovladanie hry, vsetko by bolo super keby tam nebolo to blbe ovladanie, dufam ze si tvorcovia zoberu ponaucenie a spravia este jeden diel ale tentokrat taky ktory sa bude dat aj hrat!!

0 Dobré Zlé
Supeeeer hra celkom pekna grafika zaujmavi dej trochu som bol jak Chuck norris porazil som na konci lucifera a ties zaujimavy pribech,ale hra ma zle ovladanie co je strasny minus ked som to po prvy krat hral tak som stale narazil do steny

0 Dobré Zlé
Ako fanúšik štvrtého pokračovania som sa na toto tešil ako malý chlapec. A jediné, čoho som sa dočkal, bolo sklamanie. Piaty diel totiž nie je ani tak survival horor ako trápna arkáda, čo podstatne uberá na hrateľnosti a celkovom dojme. Veľká škoda.

-1 Dobré Zlé
-: množstvo bugov, chyby v animáciách, miestami kamera, otrasné ovládanie, kvalita niektorých textúr, súboje nablízko, menu, jazdný model, hudba pri skoku autom, hlavolamy ku koncu hry
+: grafika, efekty, hudba, audio, atmosféra, zábava, zbrane, dizajn, hlavolamy, nepriatelia, umelá inteligencia, dabing, inventár, súboje s bossmi, oheň, interiér automobilov, príbeh, herná doba
Verdikt: Edward Carnby by sa mal už rozkladať v pokoji, no namiesto toho musí zachraňovať svet v New Yorku. Do cesty sa mu postaví amnézia, katastrofálne ovládanie a aby tomu nebolo málo, tak aj množstvo bugov. Autori skutočne pohnojili ovládanie, čo má vplyv aj na ďalšie herné prvky. Menovať zoznam bugov nemá cenu, lebo by sa tu nezmestil. Napriek tomu hra má svoje kvality. Atmosféra, grafika a hlavne audio sú na kvalitnej úrovni. Dej je servírovaný na štýl televízneho seriálu a to epizodicky. Nepriatelia prejavujú nadpriemernú chytrosť. K ich likvidácii je najlepší oheň, ktorý pôsobí fantasticky ako tomu bolo pred rokmi v Unreal 2. Originálnym prvkom hry je inventár a jeho obmedzenia, pri ktorých treba uvažovať, čo skutočne využijete. Často musíte voliť medzi horľavinou alebo sprejom na ošetrenie rán. Alone in the Dark celkovo nepôsobí zle, ale v mnohých prípadoch ho sťahujú do temnej priepasti ľahkého nadpriemeru už spomenuté nedostatky a chyby. Tie mnohokrát desia viac ako démonický nepriatelia.

-1 Dobré Zlé
bola to dobra hra pokym som neprisiel do 8 kapitoli a neodinstaloval koli tomu ze som musel zbierat kadejake sracky ani neviem co to bolo...kazdopadne to bola nuda ako slak...dakujem auotorom za zneprijemnenie a nedohranie hry

-2 Dobré Zlé
ach no co dodat k tejto hre nic moc no vela bugov nemastne neslane :D ale vydno ze si dali zalezat na prostredi a efektoch a ovladanie STRASNE !

-3 Dobré Zlé
osobne bi som povedal je to nanic cenim si ze sa snazili abi to bolo dobre ale okrem grafiki a originaliti je to nanic hratelnost v 3osobe je na ho... jedine s 1 osobi si zahrate inventar je originalni ale nato jak dlho to robili to odflakli

-3 Dobré Zlé

100%dodush




60%BixS





100%Neuer

100%Neeuer

100%Nick9


100%Sn4rk


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |