HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 33023 užívateľov

Hry > Age of Empires 3: The Asian Dynasties > hodnotenie


Age of Empires 3: The Asian Dynasties
78%

Moje hodnotenie - Age of Empires 3: The Asian Dynasties





Recenzie - Age of Empires 3: The Asian Dynasties

Namísto datadisku takříkajíc do počtu vznikl titul, který v některých ohledech překonává původní AoE3. Drobné nedostatky v kampani či až příliš častou inspiraci v minulých dílech jde s klidným srdcem přejít.
Age of Empires III: The Asian Dynasties je slušná expanzia, hoci ak sa nevenujete multiplayeru, zrejme si ju nebudete vychutnávať dlho. Tri kampane vám totiž vydržia sotva pár dní (skúseným hráčom niekoľko hodín) a tak jedinou devízou hry zostanú tri mierne modifikované národy, ktorých potenciál využijete predovšetkým v sieťovej hre. Datadisk určite nie je zlý, ale ak nemáte nejaký osobitý vzťah k orientálnej kultúre, nie je dôvod, prečo by ste si ho mali kupovať. Ak však predsa len do tejto hry investujete svoje peniaze, na chvíľu vám poskytne príjemnú zábavu.


Užívateľské hodnotenia - Age of Empires 3: The Asian Dynasties

100%lekvis
najlepšia hra zo všetkych aj grafiky aj zábavou jeto dobra hra su tam pridané narody čínania,India,Japonci a hlavne preto ma to bavý lebo je to ako skutočnost ked s delom strelíte do budovy

+2 Dobré Zlé
Ešte lepší dodatok, vždy som mal rád Áziu a nekonečné vojny, slonov, samurajských bojovníkov a mnoho iného. Navyše ešte nová grafika a možnosti, má to ja pár plusov v kampani...

+1 Dobré Zlé
Tvorcovia už ďalší datadisk robiť nemali, z grafickej stránky sa nič nezmenilo, z technickej tiež nič, pribudlo len pár nových národov a jednotiek a trocha vylepšení, čo moc do hry toho nepridávajú, takže po skončení kampane som to už nemal chuť ani zapnúť. škoda tvorcovia mali radšej pracovať už na ďalšom pokračovaní.

0 Dobré Zlé
Povedal by som že je to presne to čo je napísané v názve, hra sa točí okolo "aziatov" čo je dosť originálny nápad :D A ľudia ktorý tvrdia že "je to stále to isté"... A čo ste čakali? Veď je to stále Age of Empires III a nie nová hra z novou grafikou! ;)

0 Dobré Zlé
Celkom good hra ako podla mojho ohodnotenia grafika mohla byt aj lepsia ale co asi cakat na obycajnom datadisku strategii efekty+je ropadavajuce sa domi po nejakom type strelby atd... a inak dost polovicate v kvalite misii.

-1 Dobré Zlé
Prekvapuje príbehom, a aj grafika sa oproti 2. dielu hodne zlepšila. Je to vcelku dobrá hra akurát mňa stratégie moc nebavia. Ale je to asi najlepšia akú som kedy hral. Udeľujem 55%

-2 Dobré Zlé
plusy :
novy dej
nove frakcie
nove moznosti, jednotky,mapy

minusy :
slaba grafika
je to stale len to stare

po scitani a vydeleni : 74 %


-4 Dobré Zlé

100%micmar









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |