HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 25149 užívateľov

Hry > Star Wars: The Old Republic > hodnotenie


Star Wars: The Old Republic
83%

Moje hodnotenie - Star Wars: The Old Republic





Recenzie - Star Wars: The Old Republic

Silný dôraz na príbeh, dialógy a morálne rozhodnutia bežne vídame v tradičných RPG, ale v MMORPG žánri sú skôr raritou. Preto má Star Wars: The Old Republic navrch. Navyše sa neobmedzuje len na zvyšovanie bojového a remeselného levelu, ale osobitne sa rozvíja aj vyspelosť v sociálnej a PvP sfére, ako aj úroveň temnej a svetlej strany. The Old Republic možno nie je najoriginálnejšia, ale rozhodne najvyspelejšia MMORPG súčasnosti. Spája v sebe to najlepšie z titulov pre jednotlivca s online univerzom. A v tom spočíva Sila s veľkým S, ktorá vás sprevádza Starou republikou.
Velmi podařené MMORPG, které není bez chyb, ale žádný z jejích klíčových prvků není vadný či špatný. Naopak, to, oč se hra opírá, funguje skvěle. Výjimečnost jí ale zajišťuje „kampaňová“ část, která může úspěšně suplovat klasický singleplayer.


Užívateľské hodnotenia - Star Wars: The Old Republic

No co bych tak měl říct?Ta hra je dobrá,připomíná takový mix singlu a MMO takže to přežijete i bez nějakých raidů a dungeonů a buh ví co všeho.
Na druhou stranu nikdy jsem moc nefandil poplatkům takže myslím si že zaplatit za to 1000kč a každý další měsíc zhruba třetinu původní ceny!o_O to my přejde přehnané.

+8 Dobré Zlé
Nikdy ma MNORPG nijak neťahali, napr. taký WoW som vydržal hrať dva týždne ak nie menej, avšak na túto hru som čakal od jej prvého šepkania takmer sedem rokov, posledné vysvetlenia a pokračovanie mojim milovaných singleplayerov, dianie je usadené o 300 rokov neskôr. Preukážkované, s množstvom volieb a vytvorenia si sovjho príbehu. Naozaj netypicky prepríbehovaná MNORPGčka, pre hráčov kotoru určite prejdu až zimomriavky po tele pri zbadaní Revana či jedi exile, ender spy, tarisu...
Grafika na plnom je podla mňa veľmi pekná na online hru, ale odzrkadluje sa to na intelkách tá vám to prehrá i na najnižšom s problémami, ktoré sa však dajú prehryznúť.
SWTOR je hra kde som ani neucítil že by sa okolo mňa točili iný hráči, kde si idem vlastný príbeh a keď potrebujem pomoc, je tu zrazu o možnosť navyše:)

+2 Dobré Zlé
úžasná hra
+ dobrý príbeh
+ dobrá grafika
+ výber povolaní/ rás
+ svet star wars :D
- zopár nevýhod pre f2p

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
NO tak hra je vismechom celeho star wars važnosť hri zničili deckimi kresbami pre 7 ročne deti krvi sa nedočkate a hra celkovo vizera smiešne hratelnosť zla kamera beha hore dole a ešte pozritr si trainer a čo ste čakali pozrite si obrazki a videa čo vidiťe maximalne potupenie star wars a grafikia nie najlepšia čo je dobre že je to celkom zaujimave . Napadi su velmi originalne ale celkom sa mi to nevidi v poho znesiem to moj nazor ale uznajte ta cena ?? a furt sa plati nie len ras ale furt

-8 Dobré Zlé
90%Nerd

100%hoho5




100%msior2

100%misor

100%simak

100%Cawany




100%Zaerp

100%misor2
















| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |