HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 29300 užívateľov

Hry > Age of Empires 2: The Age of Kings > hodnotenie


Age of Empires 2: The Age of Kings

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Age of Empires 2: The Age of Kings





Užívateľské hodnotenia - Age of Empires 2: The Age of Kings

93%FIGY
PLUSY:
+ Hratelnost
+ Spracovanie
+ Grafika (na tu dobu)
+ Je to proste klasika medzi RTS ;-)

MINUSY:
- Keby ze to pisem v 99 tak by som asi nic nevytkol :)


+17 Dobré Zlé
Je to super hra hlavne pre tých ktorý majú radi stratégie. Jediná nevýhoda je grafika ale ináč som nenašiel nevýhody.

+9 Dobré Zlé
Najlepšia hra akú som kedy hral!!! Aj keď by mohlo byť viac ako 200 populácie... Inač naozaj super hra

+4 Dobré Zlé
100%rOmI.
Super strategia nema chybu , ja ju hram uz od 5 rokov ,ma len niektore zabudnute veci, napr. každa civilizacia ma tych istych bojovnikov skoro ale nevadi ja ju hodnotim na 100 percent

+4 Dobré Zlé
Na svoju dobu to bola jedna z najlepsich strategii ake som hral zial doba ide dopredu a su ovela lepsie strategie ako tato! Ale kto si chce zaspominat na stare dobre casi tak nech sa paci AOE II !:))

+3 Dobré Zlé
Toto bolo jedna z prvých stratégií ktoré som prešiel celé od začiatku do konca a bavilo ma to veľmi. Rôznorodosť rôznych národov a ich jednotiek bola na tú dobu revolučná a takisto aj hrateľnosť ktorá bola na veľmi vysokej úrovni. Ale aj keď sa niekedy počítačom riadený nepriateľ správa dosť čudne všetko sa vyrovná so skvelým multiplayerom. A aj keď niektoré hry sú menej zábavné pri používaní cheatov u tejto hry naopak stupne zabava najme u niektorych cheatov ktore maju zaujimave efekty.

+2 Dobré Zlé
Perfekná hra, ktorú som hrával veľmi rád .Páčia sa mi civilizácie a misie .Prešiel som to za 2 hodiny .Super

+2 Dobré Zlé
Skvelá stratégia niet čo dodať. Stojí za to si ju zahrať aj vďaka možnosti vybrať si z viacerých národov. A grafika aj keď na tú dobu tiež nie je na zahodenie :-)

+1 Dobré Zlé
Poniektorý tu dávate mínusy za grafiku ale pre boha je to hra z roku 1999 a na tú dobu to má super grafiku ale späť ku hodnoteniu. Hra sa veľmi dobré hraje,široká rozmanitosť a super kampaň. Grafika by sa dalo tvrdiť že môže konkurovať WoW (no a teraz sa do mňa pustite wowkári). Bohužiaľ firma skrachovala a tým pádom ju nemôžem zaradiť na trón stratégií. Odo mňa 100%

+1 Dobré Zlé
A je to tu, len po dvoch rokoch prišli tvorcovia s prepracovanejším a pre mňa oveľa lepším dielom. Grafika je detailnejšia a parádne sa tu hodí. Tvorcovia sa snažili zlepšiť aj misie čo sa mi samozrejme podarilo ale to čo tak preslávilo aoe 2 nieje kampaň ale nesmrteľný multiplayer a jeho hratelnosť, ktorá ešte v dnešnej dobe u mňa nemá konkurenta, ale 100 % jej nemôžem dať, keďže datadisk je ešte o niečo lepší

+1 Dobré Zlé
Strategie sice nie su mojim zanrom, no jedna si ma dokazala ziskat, a je to prave tato. Snad jedina strategia ktoru som presiel do konca.

+1 Dobré Zlé
80%BixS
+ Mnoho druhů jednotek
+ Stavění vesnice
+ Rozsáhlé mapy
+ Bitvy rytířů
+ Proměny různých období
----
- Po čase lehce stereotyp

VERDIKT: Dnes již klasická strategie. Velmi povedené zpracování rytířů a středověku jako celek. Výborná hratelnost a nejlepší je na tom celém Multiplayer.

0 Dobré Zlé
Super hra sú tam síce dáke nedostatky ale je to dobrá hra.
+editor máp
+kráľovražda
+spracovanie
+veľa národov
-malá populácia (mohlo by jej byť viac)


0 Dobré Zlé
Proste staré dobré časy :) Táto stratégia je na tu dobu perfektná!Plusy a mínusy si každý nájde sám :)
Kto si chce zaspomínať na asi najlepšiu stratégiu roku 1999,tak ať si toto zahra!

Nieť čo dodať :)

0 Dobré Zlé
Perfektná hra :-). To že vyšla v poslednom roku minulého storočia mi vôbec nevadí. Troška slabšia grafika ale na rok 99 velmi pekná. 5 percent mínus davam preto lebo je sa nedá dať populácia viac ako 200 :-). AK by bol rok 99 povedal by som, že táto hra nemá chybu :-)

0 Dobré Zlé
-: niektoré misie, zvuky (upozornenia na útok)
+: grafika, intro, hracia doba, multiplayer, kampaň, menu, editor máp, zábava, rozvoj mesta, jednotky, počet národov, atmosféra, originalita
Verdikt: Skvelá stratégia s originálnymi prvkami a zábavným multiplayer-om. Jediné čo môže prekážať je pár misií v kampani a nevkusné zvučky varovania.

0 Dobré Zlé
Oživenie legendy v pravom slova zmysle. Dokonalé sa stalo ešte dokonalejším a z vybrúseného diamantu sa stal ešte vybrúsenejší klenot, ktorý zanechal veľkú jazvu v našich srdcia. AoE2 posunulo latku naozaj vysoko. Opäť víťazí hrateľnosť, zábava, historické udalosti a postavy. Grafika je vyšperkovanejšia a je príjemná na pohľad. Bomba :).

0 Dobré Zlé
Age of Empires 2 The Ages of Kings som hrával ako malý a stále ma to neprestalo baviť. Bola to moja prvá RTS stratégia. AoE 2 je veľmi kvalitný produkt, ktorý ponúka veľa hratelných frakcií, jednotiek a k tomu aj plnenie misií, za rôzne frakcie. Čo sa týka hratelnosti tak hra vám ponúkne veľmi ľahké ovládanie. Grafika je pekná kreslená a očarí vás aj editor misií. Ten kto v živote nehral žiadnu RTS stratégiu a chce to skúsiť, nech začne od základov a tie ostanú na vždy upevnené.

0 Dobré Zlé
100%hallo
Perfektné rozhranie a kvalita spojuje doba Temna, Feudálna doba, doba Hradu a Imperiálna doba. Vyberte si niektorý národ a začnite hrať! Máte na výber okolo dvadsať budov, ktoré si postupne vylepšujete prechodom do nasledujúcej doby alebo vylepšeniam v univerzite. Cez sto typov jednotiek si užijete veľa zábavy. Nekonečnú zábavu zaručuje generátor náhodných máp tiež tam je editor máp, kde si do detajlov prepracuješ vlastnú mapu. Je tam aj 5 typov scenára, ako napríklad William Walace, Johanka z Arcu, Saladin, Gentis Khan a Barbarosa. Všetci hráte pod vlastným menom. Neprekonateľná hra! ODPORÚČAM!

0 Dobré Zlé
Hra mého mládi :D
Na dobu, ve které hra vznikla je velice dobře spracována, jak graficky, tak i hratelností. Nemůžeme ji srovnávat s dnešmími strategiemi. Velkým plusem je i výběr z několika zemí, přičemž každá z nich má trochu jiné dovednosti a schopnosti...
Škoda jen, že hra nejde na novějších PC, tedy ani na mojem, jinak bych jí hrál...Ale kdo má doma slabší PC, určitě doporučuji...

0 Dobré Zlé
100%Brko95
táto hra je proste pecka,až teraz som si všimol že z 1999:Dale ten systém,spracovanie,a aj grafika,proste všetko je výborne,a čerešničkou na torte je,že sú tam kampane za historické osobnosti ktoré ozaj žily,a ešte k tomu som aj kôli AeE II exceloval v dejepise:)

VRELO odporúčam

0 Dobré Zlé
Skvela hra ale ma nieake minusy
-mala populacia max200
-nepriatel ma more knazov a konvertuje a kon...
-niektore misie majuskvely pribeh ale su nehratelne

-1 Dobré Zlé
Moje neojblibenější hra z tohoto roku, super strategie, moc mě bavila, ta grafika mě vubec nevadí, na ty roky super hra, klidne bych si ji znovu zahral.

-1 Dobré Zlé
Na svoju dobu to je perfektná hra strategických hrácov. No co uz sme sa nenazdali uz bude pomali aj 4 cast tejto výbornej hry. Ale na svoju dobu sa moze aj GTA 3 schovat do kuta na policu a na obrazovke krásna stratégia AoE 2

-1 Dobré Zlé
Jedna z najlepšich a najdlhšie hraných hier na mojom prvom PC.Hrateľnosťou podobná Age of Empires ale o mnoho lepšia grafika zmysluplnejšia dejová línia a mno rôznych detailov viacej národov,budov,vojakov,lodi a podobne.Pri tejto stratégii som strávil veľa času.(Môj názor najlepši Age of Empires ak nerátame Age of Mythology)
Dávam 95%.

-1 Dobré Zlé
100%ChaoZZ
Stara dobra klasika.škoda že si ju nemôžem pustiť na mojej 64 bitovej Win 7 lebo sa mi dobabre grafika :(

-1 Dobré Zlé
+ hratelnost
****************
-grafika
- pribeh
- zvuky
- cheaty ktore nefunguju

-5 Dobré Zlé
100%hujko


95%joey















100%bbobor






100%Sayen










95%Keth




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |