HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 19199 užívateľov

Hry > Drakensang: The River of Time > hodnotenie


Drakensang: The River of Time
77%

Moje hodnotenie - Drakensang: The River of Time





Recenzie - Drakensang: The River of Time

Drakensang: Rieka času je mierne rozporuplná RPG. Na jednej strane precíznosť a zmysel pre detaily, ako je štruktúra rôznych zranení postáv, brúsenie zbraní, posilňovanie kúziel, výroba predmetov a osvojenie množstva aktivít od učiteľov. K tomu pekná štýlová grafika a jedinečný dizajn prostredí. To všetko premyslené do najmenších detailov. A predsa miestami vo veľmi nešikovnom prevedení, ktoré irituje hráča.

Napriek kritike hru odporúčame, ale len hardcore hráčom RPG. Veľmi pomalý postup, ktorý vyžaduje veľké sústredenie a značnú dávku trpezlivosti, totiž nie každý predýcha. Mierne nedoladený obsah a nevyvážených nepriateľov by mali poľudštiť záplaty, ktoré sa už začínajú objavovať. Aj tak však Rieka času zostane len sústom pre fajnšmekrov. Pre tých to bude návyková RPG, v duchu kvalitných titulov z rokov minulých.
Velmi příjemné a atmosférické RPG snaživě zaplňuje mezery, které v tomto žánru v poslední době vznikají. Ač není bez chyb, jeho důraz na prvky, které tvořily po určitou dobu páteř RPG žánru, systém DSA a unikátní feeling celého dobrodružství dělají z Drakensangu: Řeky času povinnost pro každého milovníka RPG.


Užívateľské hodnotenia - Drakensang: The River of Time

Na mna dost zlozite rpg a s assasin s greed sa to porovnavat neda ani trochu to je uplne iny stil rpg ako toto, nevravim ze je to onicom ale ked akcne rpg tak racej zaklinaca no sak za skusenie to stoji ale zebi ma to chitilo nemozem povedat.

+1 Dobré Zlé
celkem dobry pozitek z hry..ale myslim ze musim rict ze je to smisenina s fablem the lost chapters v tech bojich trochu s assassinem a vidim tam trochu i wowka ale jinak good RPGcko ja Rpgcka mam rad...

0 Dobré Zlé
Vsechno dobry questy pribeh postavy. nepratele jsou tezsi ale jinak je to fajnova hra. Nejsou na to cheaty a to je dobry

-1 Dobré Zlé
bieda hruza des´. neviem coa sa to stalo, ze sa uz dobre hry nerobia. tato hra ma len minusi. strasna grafika, ovladanie je uplne nemozne na nervove zrutenie suce. dej onicom. no naco by som to hral dalej? ani netusim. maximalny nepodarok. prepadak a este k tomu spravia aj datadisk. super geno nahovno hra!!

-4 Dobré Zlé
80%Zins






| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |