HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 243 užívateľov

Hry > Superstars V8 Racing > hodnotenie


Superstars V8 Racing
64%

Moje hodnotenie - Superstars V8 Racing





Recenzie - Superstars V8 Racing

Grafické spracovanie sa dočkalo od posledného titulu od Black Bean (toľko omieľaný SBK-09) taktiež zmien a ja sa len pýtam, prečo preboha takto nevyzeralo už SBK. Kvalitné nasvietenie, odlesky, prostredia sú výrazne bohatšie a pestrejšie. Zvuková kulisa je bohužiaľ na tom skromnejšie. A nakoniec čerešnička. Autori do hry integrovali aj model poškodenia a opotrebovania gúm, čo aj keď z grafického hľadiska má iba menší vizuálny efekt, ale na fyzike sa prejaví slušne. Superstars V8 Racing je príjemne hrateľný racing, ktorý dopláca na chudobnejší obsah vzhľadom na (u nás) neznámu licenciu.
Další povedená závodní hra "made in Milestone". Tihle Italové prostě umějí a přestože tentokrát si nevybrali zrovna tu nejlepší ani nejatraktivnější sérii pod sluncem, výraznější připomínky mít asi nelze. Relativně střídmější obsah je dán licencí a samou podstatou okruhových závodů, na nějakou kariéru nebo vývoj jezdce musíme tentokrát zapomenout.


Užívateľské hodnotenia - Superstars V8 Racing

grafika dobrá, hratelnosť má ďaleko od reality a to spracovanie je fakt úbohé.... ale inak ako nápad dobrý. 30% aj to len za tú grafiku

0 Dobré Zlé
Simulátor ako simulátor, určite sa to nedá porovnať s tohtoročným NFS Shift ale určite to môžeme porovnať s nepodarenými dielmi formuly či rally, graficky to nie je žiadna sláva, ovládanie a celkové prostredie pre hráča je plus, málo tratí a celkom biedy výber aut.

0 Dobré Zlé
no necakal som to...celkom dobra hra ..ovladanie som spokojny aj s grafikou tiez..ale je to take prazdne trebalo by tam nieco pridat ...ja neviem...viacej aut alebo tak...trate su v pohode len tie kvalifikacie sa mi nepacili.....proste to MENU je take prazdnea aj ta cela hra...ale inac na odreagovanie je to v pohode...

-3 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |