HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 31973 užívateľov

Hry > Mafia: Mission Pack > hodnotenie


Mafia: Mission Pack

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Mafia: Mission Pack





Užívateľské hodnotenia - Mafia: Mission Pack

Som rád ,že takéto niečo existuje na túto krátku hru. No, je to urobené na rýchlo a už to nemá svoje čaro. Myslím ,že toto nie je hra ale misie.

+5 Dobré Zlé
100%JBan
Dá sa povedať ,že to nie je žiadny pokrok ,ale hrozný dabing a dej. To už nevedeli vymyslieť niečo lepšie. Grafika taká istá,nič nové... Môj brat mal 14 rokov a tri roky vytváral hru s kamarátom, nedá sa to porovnať (20 % to má za nové kapitoly a 20 = za to ,že to niekto vôbec urobil).

+3 Dobré Zlé
No bol som tymto mission packom dosť sklamany som milovniik Mafie ta hra si na tu dobu zasluuži plnych 100% ale aj ked sa ten mission pack nedal uraviť graficky tie chybi su dosť hnusne a ten dabing a nejednoduchosť missi ma sklamal najviac určite sa to oplati zahrať ale umne len 50%

+3 Dobré Zlé
98%gogo
Je to vynikajúce ale ten dabing mohol byt trosku prepracovanejší ale inač paráda..už sa teším na dvojku...dúfam že nesklame:))

+2 Dobré Zlé
Pekné, že sa niekto o niečo takéto pokúsil. No je to niečo strašné a spôsobil tak hanbu posvätnej hre MAFIA. A navyše, zasmial som sa keď som zistil ako brutálne to nesedí s dejom.

+2 Dobré Zlé
mafia mision pack je oproti mafi 1 nič.dabing je dost blbý misie oničom a aspoň grafiku mohli zlepšiť vypadalo to jakokeby sa im nechcelo robyť tú hru.
preto tejto hre dávam0%.

+1 Dobré Zlé
tento pack je len mod od slovenkeho autora michala safarika neviem preco to dali ze je to ako hra ved jakebi som teraz dal za hru cosu nostru to je len mod nie hra a este som neskoncil mali bi vymisliet este pokracovanie lebo sa to neuzavrelo ale uz by to mali domysliet akohru nie ako mod

+1 Dobré Zlé
Oneskorené, umelé a hrozne nedopracované, plné chýb, ale aspoň niečo. Žiadne nové veci, proste len pár kapitol, ja by som dej navrhla určite lepšie. Atmosféra rokov 1938-1940 sa mierne vytratila.

+1 Dobré Zlé
Opravdu hodně povedená záležitost. Jen trošku škoda dabingu, ale co do hratelnosti a navázání na příběh se mi to fakt moc líbí!

0 Dobré Zlé
10%Tulo
Táto paródia na datadisk mi len pokazila naladu...

Zahral som si to len zo zvedavosti a dufal som, ze to bude skvelé. Hra zalozena na nejakom nezmyselnom Happy Ende, ktorý bol absolutne odklonený od deja Mafie 1. Všetkym milovníkom Mafie neodporucam si to ani len stiahnut, nie este hrat, pretoze to len skazí vo vas tu emociu ktoru Mafia 1 v kazdom hracovi urcite zanechala. Dávam 10% za snahu a prijemnu hudbu. Dostal ma ten koniec, vraj som odisiel so Sárou a malou do Ameriky... z Ameriky odisiel do Ameriky

0 Dobré Zlé
podla mna je celkom dobra hra, vsak je to len mod ziadna obrovska PC hra, boli tam niake bugy a dabing na hovno ale naco to tak kritizovat a este grafiku je taka ista ako v klasike

0 Dobré Zlé
blbost na osemnastu. horsie nez hendrix. totalne to nesedelo do pribehu. naprd dialogi a animacie. sice som si myslel ze to nieje mozne ale ma to viac bugov ako original. ako snaha sa ceni ale toto bola totalna blbost.

0 Dobré Zlé
10%Dado
Zbytočný prídavok k pôvodnej hre disponujúci obrovským množstvom bugov, hrozným dabingom a absolútne nenadväzujúcim dejom.

0 Dobré Zlé
Totálna blbosť. Zlá grafika , dabing , misie atď. Začal som to hrať a po 2 minutách som to vypol lebo mi prišlo zle. Kazí to nádherný zážitok z pôvodnej hry.

0 Dobré Zlé
tento mod je uplna kravina na prd dabing plná verzia Mafii je lepšia než toto vôbec sa mi ten mod nepáči dávam.

-1 Dobré Zlé
100%maco54
Je to vyborne odporucam stiahnut misie su fajn aj ked su dost narocne ale autor sa s toho snazil dostat co najviac a ten dabing je oproti normalnej hre dost iny ale hlavne ze je. Vyborna hratelnost

-1 Dobré Zlé
Nuž čo je to polovica z originál Mafie ale predsa je to hra ako sa patrí len to mohli trochu zlepšitbut v grafike alebo v tom spomínanom dabingu ale aj tak je to paráda.

-1 Dobré Zlé
100%Altair
Mna osobne tento mod chytil. Misie su prepracovane. Najlepsia je urcite ta kde zabijete Salieriho. Michal Safarik si dal fakt zalezat a vypucoval z toho to najlepsie. 100% preto lebo su tam vela + a je tam takisto jedno - a to je dabing. Uz sa tesim na MAFIU II. Inak toto je urcite najlepsi mod na mafiu. 100%... MAFIA 4EVER... GOOD GAME AND GOOD MOD!!!

-2 Dobré Zlé
Toto vysoké hodnotenie si zaslúžia autory tohto MODu, kôli tomu, že pracovali v malej skupine a bez nejakých profesionálnych skúseností.... Príbeh bol ale fakt slabý :( myslím, že scenár je asi tá najjednoduchšia vec na takomto projekte.

-2 Dobré Zlé
Bral som to s nadhladom, neni urcite lahke vytvorit neco taketo ale preco sa do toho pustat ?!, ten dabing stal uprimne za h... Odhliadnuc od dabingu misie boli super akurat spracovane na 50% kazda misia mohla byt dobra keby bola dopracovana, mohla ale nebola. Tato verzia ma vela bugov a nektore veci do seba nezapadaju ako napr. Tomov dom, rozlusknutie misii alebo ziskane informacie,... Postavy sa nespravaju ako maju. Celkovo pridavok bol mysleny dobre a mohla to byt uzasna verzia k mafii, ale nebola :)

-3 Dobré Zlé
jen co to vyšlo jako příloho jednoho nejmenovaného časopisu, hned jsem to nainstaloval a vyzkoušel. Dabing , to je samostatná kapitola, ten je za 0%. Jako pokračování hry Mafie, i když je to slušně uděláno, dávám 70%,protože to považuji za dobrý nápad k pokračování hry MAFIE 1.

-3 Dobré Zlé
+pokracovanie hry
+pomsta (zabitie dona Salieriho)

-zvuk
-misie su dost nudne a kratke
-grafika je uplne ina
-proste stereotyp a nestoji to za to

-3 Dobré Zlé
je to dobry pack ale su to hrozne kratke misie a miestami velmi prehnana obtiažnosť ale inak som spokojny

-3 Dobré Zlé
Zle, velmi zle... Vsetko. Dabing, obtiaznost. Plno chyb, hluposti. Takisto scenar a misie nelogicke a nerealne.. Som sklamany. 10% pre odhodlanie tvorcu. :(

-4 Dobré Zlé
100%haj
Mission pack je dobré pokračování. Akorád se mi moc nelíbí jak tam mluvěj. Jinak to je skvělá a jsou tam dorý přestřelky.

-5 Dobré Zlé
100%harrys
Co k tomu dodat, baví mě to stejně hodně jako oficiální hra, možná malinko horší ale podle mě jeto zase jenom sladký bonbonek na vrchu velkého uspěchu!:............

-8 Dobré Zlé
je to velmi velmi vyborny pack ale 56% som dal za do ze mne sa to vobec neulozoval tak sas mi to nece hrat od zaciatku

-14 Dobré Zlé



25%dvC








| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |