HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 10590 užívateľov

Hry > The Witcher 2: Assassins of Kings > hodnotenie


The Witcher 2: Assassins of Kings
90%

Moje hodnotenie - The Witcher 2: Assassins of Kings





Recenzie - The Witcher 2: Assassins of Kings

Triumf přístupu, co věří prověřenému žánru i platformě a nebojí se do něj investovat zdroje, kterými jiní živí marketing. Ne snad, že by nám polští autoři nepodkuřovali velkorysým balením už základního vydání hry, ale ona ta hra jednoduše stojí za každou korunu své ceny.
Zaklínačov návrat je vydarený a navyše vyšperkovaný rôznymi bonusmi. Už základná verzia hry je nabitá doplnkami, ktoré bývajú skôr záležitosťou zberateľských edícií. Všetky sťahovateľné balíčky budú zdarma a prvý je už na svete. Konkurenční vývojári by si mali brať príklad. A najmä BioWare, ktorých Dragon Age II vyzerá pri druhom zaklínačovi ako sivá myška. A to napriek tomu, že Zaklínač 2 je miestami jemne naštrbený technickou nedokonalosťou, problémami s AI a vo finále už tvorcom dochádza dych. Pár veľmi náročných momentov môže položiť na lopatky príležitostných hráčov, ale väčšina fanúšikov bude bojovať až do konca, pretože od tejto hry sa nedá len tak odísť. Nepustí vás, rovnako ako knihy Andrzeja Sapkowskeho.


Užívateľské hodnotenia - The Witcher 2: Assassins of Kings

Po jednotke, veľmi podarené pokračovanie Zaklínača. Poliaci opäť ponúkli dejovo vymakanú hru s množstvom zvratov a možnosťou následkov našich činov v budúcnosti ako to bolo v jednotke, no tu s ešte výraznejším dopadom a dvomi úplne odlišnými dejovými líniami. Po grafickej stránke až na pár drobných chýb super. Čo mi vadilo bola alchýmia, konkrétne pitie potov. Proste to pokladám za chybu, lebo nie vždy viem vopred, čo sa bude diať a aký pot treba vypiť, preto som ich používal menej. Ďalšia chyba je nedostatočný storage a absencia externých úložných priestorov ako to bolo v jednotke u krčmárov. Mnohé predmety sú naozaj ťažké a potom človek stráca čas pri predávaní alebo vyhadzovaní, lebo vopred nevie, či budú dané ingrediencie aj v ďalšej časti hry a teda by mu mohli chýbať. Čo sa systému boja týka, chýbala mi funkcia skupinového boja. Tiež mi vadila magická časť skill tree, systém z jednotky mi prišiel byť lepší. No tieto mínusy sú drobné a pri hre sa dajú prehliadnuť a tak sa teším na ďalšie pokračovanie.

+6 Dobré Zlé
Hra je fakt skvelá

+grafika
+boj
+príbeh
+music
+zbrane
+atmosféra
+atd...

je to lepšie než prví diel ma lepšiu grafiku boj atmosferu a atd...ODPORUČAM

+6 Dobré Zlé
Jellikož jsem dohrál Zaklínače Rozšířenou Edici tak jsem neváhal a koupil jsem ji hned druhý díl Zaklínače a jsem z něho hodně nadšený... Ale příběh by mohl být příště delší...

+4 Dobré Zlé
Moje hodnotenie :

+grafika
+možnosť výberu v rozhovoroch
+16 koncov
+2. kapitola má 2 časti podľa toho ku komu ste sa pridali
+rozvoj postavy
+minihry

-dĺžka hry
-málo zákaziek na príšery (hlavné povolanie zaklínača)
-náročnosť hry (HW)
-veľa vykecávačiek a málo práce
-niekedy no-brain AI

+3 Dobré Zlé
Takže ako by som len začal. Hra The Witcher 2 : Assassins Of Kings na mňa spravila veľmi dobrí dojem...jednotku som síce nehral,ale počul som že dvojka je veľmi dobrá a že oplatí sa u zahrať. Neveril som,ale je to tak. Hra The Witcher 2 : Assassins Of Kings je niečo,čo sa nedá ani pomenovať. Hra upúta skvelou grafikou a dejom,bojovým štýlom,prostredím,vylepšovaním postavy,výberom odpovede,atď.Musím vytknúť dĺžku hry a pár bugov,ale ktorá hra ich nemá :)
A nakoniec by som chcel ešte povedať že vychádza The Witcher 3 a ja som dal prví komentík a SĽUBUJEM ŽE SI STIAHNEM AJ The Witcher 3 :) Už sa teším na trojku. VERDIKT : HRAJTE !



+2 Dobré Zlé
Vyborne ako jednotka pribeh. grafika, prisery vobec nic ma nesklamalo dobra hratelnost no co datat vyborna hra

+1 Dobré Zlé
Začal bych grafikou, tak je naprosto luxusní, realistická, výborná...prostě fantazie, snad i vrchol současného PC světa (nojo no upgrade grafiky byl nutný :-) ). Příběh, no mohlo to být lepší, je to taková tuctovka o cestě za pomstou a očištění svého jména. Svět je výborný, opět nechutné příšerky kterým můžete usekávat palice. Spousta lidí nadává na boj, pokud je někdo tak omezenej a jen stojí a máchá mečem je mi ho líto, způsobů boje je několik možností, pokud si někdo nevšiml máte k dispozici, bomby, pasti, magii, dýky...Asi největší slabinou je kooperace s prostředím, Geralt vlastně nemůže krom slézání a otvírání dveří nic, páku a zapalování ohnů nepočítám :-) Dál mi vadí okatě maskovaná linearita, hra dává hodně možností, ale v konečné fázi je uplne jedno co a jak uděláte. V tomhle je Dragon age stále na prvním míste a dlouho asi i bude. EDIT: tu linearitu beru zpět, postupně sem se nestíhal divit jak se můžete rozhodovat.

+ Grafika
+ Prostředí
+ Monstra
+ Boj, pro mě mnohem lepší než v jedničce
+ Mutageny, alchymie...

- Hrací doba taky nic moc
- Nic moc kooperace s prostředím


+1 Dobré Zlé
Takmer dokonala fantasy RPG. 2% dole za zopar technickych chybiciek, ktore iste odstrani patch a za to, ze nie je cesky dabing ako pri jednotke.

Pribeh je lakavy a nelinearny (obzvlast pre citatelov Sapkowskeho Zaklinaca, pretoze hra je pokracovanim romanu), bitky perfektne, takisto alchymia, vylepsenia, vlastnosti postavy, dennik, minihry, atd. Optimalizacia je super, malo bugov. Ked som videl ukazky, bal som sa ako to dopadne, ale witcher 2 je jednoducho uzasny a velmi chytlavy. Vrele odporucam kazdemu, hlavne ludom, ktori precitali vsetkych 7 zaklinacov. Pre mna RPG roka.

+1 Dobré Zlé
A je to tu! Na nového zaklínača som sa veľmi tešil, i keď ma prvý diel vôbec nechytil. No ale to by bol hriech nechať si ujsť druhého zaklínača. Dragon Age II ma tiež veľmi dostal, ale na tohto zaklínača nemá ani zďaleka. Je to veľmi graficky, príbehovo a hrateľnostne premakaná RPG, ktorá je konkurenciou aj pre Mass Effect. No zatiaľ najlepšia RPG roka, uvidíme či ho Skyrim porazí.

+1 Dobré Zlé
Výborná grafika, super ovládání, super příšery. Zaklínač dvě se opravdu povedl, a zasluhuje sto procent. Celý příběh je dobrý. Doporučuji i těm,´kteří nehráli jedničku. Super hra :-D

+1 Dobré Zlé
Keďže som fanúšik aj knižnej série a mám prečítané všetky poviedky, tak určite viem doceniť krásu náväznosti hry na knihy. Príbehovo je Witcher 2 bez akéhokoľvek zaváhania skvelý, len bohužiaľ nedosahuje kvality prvého diela. Graficky je to božské dielo. Inými slovami sa to nedá ani opísať a môžem len povedať, že keď som si to dal na najlepšie grafické podmienky a zapol, tak... božské dielo (bodka) Herný svet je dokonale premyslený (veď má aj skade čerpať), jediné čo zamrzí je krátka hracia doba aj na ťažkej úrovni. No už teraz sa neviem dočkať pokračovania.

+božské grafické dielo
+strhujúca hudba
+príbeh
+herný svet
+vylepšený boj oproti jednotke

-krátka hracia doba

+1 Dobré Zlé
Keď sa nad tým tak zamyslím tak táto hra si naozaj zaslúži plný počet 100 % .
Vykašlať sa na pár malilinkých zanetbatelných chybičiek . (Veď tie sú v každej hre)
Geniálny RPG zážitok a krásne prostredie
Grafika
Brutálne množstvo možností Komb , Kúziel ...
Chytanie levelov
Pridávanie do skillov , Bylinkárstva a pod.

JEDNODUCHO MOJA NAJ RPG. ( a to som ich hral nespočtne vela )

+1 Dobré Zlé
+grafika
+bojoví systém(oveľa lepší ako v jednotke)
+dobré finishe
+vylepšovanie postavy
+rozhodovanie počas hry a iné konce
+hlášky trpaslíkov
+nahá Triss
+vedlajšie úlohy
-prepísknuté požiadavky
-pár malých chýb

+1 Dobré Zlé
The Witcher 2: Assassins Of Kings je 2 pokračovanie asi moje najobľúbenejšej PC hry.Po odohraní prvých 2 kapitol som si ju zaradil ako RPG roku a ako jednu z najlepších hier roku 2011 no keď my po dokončení pomerne krátkej 3 kapitoly vyskočili titulky ako po dokončení hry ostal som ako obarený, neveril som tomu čo vidím.Nech sa na mňa vývojári z CD Project nehnevajú ale hru nemuseli ukončiť v polovici príbehu.:(Ale aj napriek tomu hra ponúka úchvatný príbeh a atmoséru a oproti prvému dielu aj veľké množstvo zbraní a výbavy a samozrejme prepracovanejší RPG systém.Škoda len toho záveru,keby hra pokračovala ešte 2 kapitolami na úrovni prvých dvoch a príbeh by bol rozumne zakončený mohla to byť hra roku.

Výhody: Úchvatný príbeh a atmosféra ktorý môžte do velikej miery ovplyvňovať,perfektné dialógy a animované scény,perfektné úlohy,rýchle načítavanie prostredí,Poľský Dabing.

Nevýhody:Slabý záver (hra ukončená v polovici príbehu),obmedzený pohyb terénom.

S veľkým sklamaním dávam 90% fakt nerozumiem prečo to takto zakončili...:(
Nemôžem si pomôcť ale mám dojem ako keby ta hra nebola dokončená čím ma veľmi sklamali vývojári z CD Project,čakal som hocičo ale že u seknú príbeh som nečakal,nič na tom nezmení ani to že to čo v hre je je urobené bravúrne.


+1 Dobré Zlé
Nemohl jsem se nabažit úvodního videa a když se potom spustila akce s dobýváním nepřátelského hradu, byl jsem radostí bez sebe, ale později, kdy jsem po hodinách běhání nemohl najít střípek úkolu ke splnění a s přibývajícím se procházením lokací stále dokola, mě hra přestala bavit.

+1 Dobré Zlé
Vynikajúca hra. Fakt odporúčam. Príbeh a väčšina postáv sú dokonalé a ak ste nehrali jednotku, nevadí, táto hra vás do príbehu zasunie behom mrku oka. Jediné čo mi vadí je alchymínia a to hlavne preto lebo tam nie je český dabing. Tým potkám absolútne nerozumiem a ich účinok si musím vyhladávať na nete. Ale inak parádna hra. A ak príbehu nerozumiete alebo sa neviete dočkať ďalšieho dielu, kúpte si knihy.

0 Dobré Zlé
Proste parádna RPG.
Parádny svet,misie,postavy,príbeh,rozhodnutia,bossovia a všeličo ostatné.
No žiaľ nejaké chyby tan sú ale stane sa. Jednoducho odporúčam zahrať.

0 Dobré Zlé
Hra jako celek se mi zamlouvá ale nelíbí se mi takové drobnosti jako třeba:
-málo ,,boss fighetů" pokud počítám dobře tak maximálně 5.
-málo vedlejšáků.
-uzavřená oblast (oblast pohybu mně zklamala).
-dabing mi přišel příliš ,,suchý/strohý" bez emocí.
+příběh.
+různé konce.
+můžete si vybrat s kým půjdete do 2 kapitoly.
+,,boss fighethy" byť je jich málo tak jsou zábavné.
+solidní grafika
a na závěr: když přehlídnete všechny ty drobné ,,-" tak dostanete super hru která vás na nějakou
dobu zabaví a na ,,-" v tu chvíli zapomenete

0 Dobré Zlé
fakt dobra hra hezká grafika všechno kouzla meče brnění drak hezka hra otočil jsem ji dvakrat za 2 měsíce

0 Dobré Zlé
Takže túto hru by som chcel ohodnotiť ako najlepšiu hru roka 2011. Skvelý engine , ešte lepší príbeh , hratelnosť skvelá , grafika vynikajúca. Je to proste skvelé RPGčko so skvelými možnosťami. Nelagovalo mi to, ciže som bol som bol naprosto spokojný. 100% + Najlepšia hra roku 2011 . (Teda aspoň pre mňa :) ). A navyše sa fakt teším na Zaklínača 3 , je mi už jedno kedy výde. Len škoda že nevyšiel (Asi ani nevýde) CZ dabing :(

0 Dobré Zlé
Veľkolepo spracované, veľkolepo vyrozprávané, veľkolepo napísané... To je čaro sveta Andrzeja Sapkowskeho. A ako veľkého fanušíka jeho kníh ma táto hra zhltla presne tak isto ako prvý diel.

0 Dobré Zlé
Tak toto je skutečný král mezi RPG tituly nejlepší mazec jaký vubec muže být.Přál bych si aby sme se dočkali třetího pokračování.Protože takové to RPG nikdo nevytvoří na tož aby se vubec k něčemu takovému přiblížili.Klobouk dolu a jen tak dál

0 Dobré Zlé
Witcher 2 je jedinečný.jedičný je možno grafikou možno príbehom, alebo možno aj zobrazenia na hru.A už, som zistil prečo je to hra nad 18+,.

0 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra, premakaná grafika, systém boja, používania znamení, oproti Witcher 1 pridané bomby, pasce, hádzacie nože, nové znamenie. Hodnotím veľmi pozitívne, jediný nedostatok čo som našiel bolo zlé sledovanie questu na mape, občas som sa dlho krútil na mieste a hľadal cestu, ale to je len drobnosť. Odporúčam zahrať si.

0 Dobré Zlé
Tak toto je matroš doporučujem kazdemu fanusikovy rpg hier , toto je prelom vsetkych rpg hier na svete nic taketo som este nikdy nehral , da sa to hrat na kuzla potom sermiar potom alchimia a proste je tam toho strasne vela to sa tu ani neda povedat a ta grafika to je naj grafika na svete , v krcmach mozte zarabat roznymy sposobmi taktiez potrebujete rozne surovyny na vyrobu brnenia atd proste skvela hra .

0 Dobré Zlé
fantasticka hra ,velmi sa mi pacil dej ,grafika proste vsetko ,tato hra nahradzuje umna Gothic a dostava sa na 1.miesto najlepsich RPG-ciek ,velmi ma tato hra bavila a je to umna lepsie ako Gothic ,taktiez bojovy system je tiez super ,ja tu nemam co vytknut .Odporucam kazdemu

0 Dobré Zlé
hra dobra ale jednotka mi sedela viacej, dlhsia a viacej som sa zabavil tato dlho som si zvykal na dvojku a ked ma to uplne dostalo a cakal som co bude dalej tak bol koniec :( ale tak dufam ze pokracovania sa dockam

0 Dobré Zlé
Skvost! Nebyť Skyrima, tak Zaklínač 2 je jednoznačne naprostým klenotom. Takto však ale nebudem hodnotiť, lebo oba svety sú úplne odlišné a Elder Scrolls sa málo podobá svetu Zaklínača. Veľmi dospelá hra, so silným a emotívnym príbehom, ktorá je ukážkovým prevedením Sapkowského románov do sveta digitálnych hier. Engine a spracovanie sa od prvého dielu dočkali extrémneho zlepšenia a je naprosto porovnateľný s enginom pre Skyrim, a graficky dosahuje miestami až gotickú realistickosť. Systém boja je silne intuitývny a s trochou cviku sa hráč už ani moc nezamýšľa, čo robí, len proste hrá a "podvedome" taktizuje. Náročnosť je vybalancovaná, ako ostrie žiletky položené na ostrí britvy a pri jedinej chybe, či momentu nepozornosti hráč umiera. Inteligencia NPC je nebývale vysoká a miestami som mal pocit, že sa NPC správajú tak reálne, ako keby to boli ON-Line hráči. LUXUS! 2% dole za stále občas príliš dlhé nahrávanie oblastí...

Zaklínač 2 je "MUST HAVE AND PLAY" pre každého RPG fanúšika NAD 18 rokov.

0 Dobré Zlé
No akurát som to dohrala, a veľmi ma sklamalo, že to nie je dlhšie. Ale asi si to zahrám aj za Yorwetha. Inak opäť super, príbeh výborný, akurát jediné, čo by som vytkla je, že je tam až veľmi veľa "kecačiek" a veľa som preklikávala. V tomto sa mi zdala lepšia jednotka. Každopádne, už sa teším na trojku! :)

0 Dobré Zlé
najlepsia hra aku som kedy hral...i ked pribeh v jednotke sa mi pacil troska viac ale za to grafika super a ovladanie boja mega...proste top topov

0 Dobré Zlé
Super RPG,hneď 2.naj hra roku 2011 asi.Baví ma a ešte som ju ani nedohral :D.Proste super hra,odporúčam.

0 Dobré Zlé
Od pokračovania jednej z najlepších RPG vôbec som čakal viac. Neznamená to, že autori neposunuli svoj vývoj vpred, no čakal som niečo viac rozsiahlejšie, nelineárnejšie, s množstvom vedľajších úloh a menším pocitom z arkádovosti (áno, porovnávam so Skyrimom ;)). Bojový systém je síce úplne iný ako v prvom dieli, a aj napriek tomu, že svojho času zožal dosť negatívnej kritiky, sadol mi k Witcherovi viac.

0 Dobré Zlé
100%heda
dávám 100 procent protože ta hra je božská jediná chyba nejde plavat
+grafika
+vesnice
+hrady
+zbraně
-nemůžeš plavat
doufám že Třetí díl bude ještě lepší


0 Dobré Zlé
Fantastická hra je síce náročná ale má skvelí dej grafiku príbeh .
Komu sa už toto nebude páčiť tak potom neviem .
Jediné mínus je tam to že niekedy není jasne povedané čo treba robiť ale treba sa pokúšať
a prídete na to

0 Dobré Zlé
Hra má perfektnú grafiku aj štýl boja inventár je priehľadnejší ako v v jednotke ale aj tak podla mňa prvá čast ságy zaklínač bola lepšia hlavne v tom že mala český dabing a oveľa lepší príbeh ako druhá čast a to je jej najvačší nedostatok.Čo sa týka grafického spracovania tak si dovoľujem tvrdiť že Zaklínač 2 tromfe vatšinu iných rpg hier a hlavne role-playng pre ktoré je to jedna z najdôležitejších vecí nebyť toho celkom nezážívného príbehu tak by hra dopadla určite lepšie ale jednoznačne sa hra vyplatila no myslím že za tie 4 roky výroby hry to mohlo byť ešte o niečo lepšie dávam 85%.

0 Dobré Zlé
Znova poliaci potvrdili ze maju na to vyrobit nieco fakt fantasticke.Zatial som to presiel iba raz ale urcite si to zahram znova z inym dejom.Fakt pecka skoda len,zebhyba cesky dabing.

0 Dobré Zlé
100%Mike9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Mark9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Veľmi pekne spravené RPG, ovládaním, graficky aj dejovo, hra sa mi strašne páčila, ten koniec mi nesedel, takže už sa teším na pokračovanie :) Odporúčam

0 Dobré Zlé
Myslím , že zaklínač 2 je jedna z mála hier , ktoré sa budú predávať niekolko rokov po vydaní , a niet sa čomu čudovať .
Dej , efekty, boj , mágia , svet , hudba , dabing to všetko dohromady tvorý dokonalú prácu .

-1 Dobré Zlé
Nečakal som že niektorej hre niekedy dám 100% zatiaľ vo väčšine hier som narazil na nezrovnalosti.
Ale po prvom hraní zaklínača 2 som si zaspomínal na staré dobré časi rpg hier ktoré mali dušu,príbeh,hrateľnosť,skilly...a zaklínač 2 má k tomu ešte aj grafický kabátik.A po všetkých nedávno vydaných rpg hrách v ktorých som sa sklamal gothic 4,dragons age 2,divinity 2...
Konečne hra ktorá stojí za to. Konečne návrat ku koreňom série táto hra je tak prepracovaná a tak geniálna že stojí za to pri nej vydržať. A môžeme sa popri hraní geraltovho dobrodružstva tešiť na Elder scroll V skyrim ktoré vyjde koncom roka tak pre všetkých rpg 4ever.

-2 Dobré Zlé
Čo povedať k tejto hre. Podla mňa najlepšie RPG čo som kedy hral. Veľmi chytlavá hra s prekrásnou grafikou, dobrým príbehom, nič jej nechýba. Proste CD Project hry robiť vie, a teším sa na dalšie hry od nich.

-2 Dobré Zlé
+ Neskutocne putavy epicky pribeh
+ graficke spracovanie
+ abnormalna navykovost
+ prijatelne naroky na HW
+ komplexnost
+ soundtrack

- narocna obtiaznost

Napriek tomu, ze nie som vyznavacom RPG, CD Project Red si odo mna zasluzili financnu podporu formou kupy zberatelskej edicie. Hra prekonava hranice najma v oblasti pribehu. Len trom hram v zivote som dal 99% GTA:IV, serii AC a serii Zaklinaca. Vrelo odporucam vsetkym, ktori miluju originalitu v hernom spracovani. Fantasticka hra!

-2 Dobré Zlé
Myslim ze tu neni ani co riesit, ide o hernu udalost ktora v poli RPG nema konkurenciu, poslednou takou udalostou bol witcher 1 a witcher 2 stafetu zasluzene prebera. Ci uz bereme do uvahy subojovy system, dnes uz vzacne RPG prvky na stary styl, bezkonkurencne najlepsia graafika dneska, malebna hudba, tak ide o hru ktora sa stane oblubenou u vsetkych pravych RPG hracov, a pre milovnikov Sapkowskeho knih sa stane modlou s vybornym prevedenim knizneho sveta. Z mojho pohladu jedna z najlepsich hier co som mal moznost okusit.

plusy:
- bezkonkurencne najlepsia grafika sucastnosti
- hudba ktora vynikajuco dodava na atmosfere
- pribeh, z ktoreho budete mat dokonaly herny zazitok najme ak mate precitane knihy
- prevedenie subojov
- DLC zadarmo

minusy:
- myslim ze oproti zaklinacovi 1 je to dost kratke
- absencia niektorych veci z knihy a hlavne postav ( to ale na hru nema vplyv, je to len moj postreh )

-2 Dobré Zlé
Hra se má krásnou grafiku, spoustu RPG prvků, vyšší HW nároky, ale zatím nejlepší RPG tohoto roku, pro někoho možná trochu náročné, ale v tom případě hrajte něco jiného.

-2 Dobré Zlé
Zaklínač ma nadchol a sklamal zároveň. Nadchla ma jeho úžasná grafika a spracovanie hry, na ktorom je vidieť že autori sa (konečne) na nejakej hre naozaj snažili a vypracovali do najmenších detailov. Prostredie vytvára pocit reálnosti a mohutnosti. Príšery sú pekne spravené, či už po vizuálnej alebo grafickej časti. Ku grafike ešte malá rada, pokiaľ vám hra príliš seká, stačí vypnúť UberSampling a malo by vám to ísť. Ďalšou výhodou je že k hre dostanete viac ako len DVD s hrou a to už za tú cenu stojí. K tomu sklamaniu patrí hlavne príbeh. Ten ma vôbec nezaujal a celkovo mi pripadal nezáživný. V rozhovoroch sú na výber rôzne možnosti ako to poznáme z Dragon Age, ale tu nemajú žiadny význam, príbeh je maximálne lineárny a pokiaľ som aj mal možnosť výberu a vybral som si tú druhú možnosť (ktorá tam bola len pre pocit nelineárnosti), nasledovala ukážka ako ma zabili a mohol som opakovať od posledného savu. Nakoniec chcem ešte spomenúť boj. Systém boja je na zaplakanie. Je nevyvážený a nerobíte nič iné len akrobatické kotrmelce okolo nepriateľov. Táto hra ma nezaujala hlavne kôli lineárnemu príbehu, pretože sem jednoducho nepatrí.

-3 Dobré Zlé
Zaklínač 1 ve mě na dobro zanechal vzpomínky na skvělý příběh, hratelnost a krásný svět. Měl jsem proto trochu obavy ze Zaklínače 2, které byly ale zbytečné. Zaklínač 2 bere to nejlepší z 1. dílu, vylepšuje to a přidává nové věci. Příběh je zase excelentní. Renovace se konečně dočkal i soubojový systém, který je akčnější a lepší. Grafické a audio zpracování je úchvatné. Procházet se pralesem v podvečer za zpěvu ptactva je vážně zážitek. Jedinou vadou na kráse jsou krvelačné HW nároky, které nemají se starší sestavou sebemenší slitování.

-3 Dobré Zlé
Zhrniem to je dvoma slovami " niečo neskutočné " .
Zaklinač je RPG s velkým R .
Sú tam také srandovné a poniekial také smutné scény že v tejto hre nenajdete zápor , až na ten dabing mohol byť český , ale čo už .

-3 Dobré Zlé
Umelecké dielo! Neporovnatelne pokročilé oproti svojmu predchodcovy, ktorý bol vo svojej dobe taktiež pecka. Fascinujúce technické spracovanie, úžasný príbeh, prekrásna hudba, sloboda rozhodovania, atmosféra sveta, vysoká znovuhratelnosť, interakcia s prostredím, vylepšené boje, takmer nulové loadingy, atď.. CD-Project ukázali, že sú vysoko talentovaní a zasluhujú velkú úctu. Jediná tohtoročná konkurencia bude TES V: Skyrim. THANK YOU CD-PROJECT!!

-3 Dobré Zlé
100%Dekker
Je to niečo úžasné! Táto hra ma uchvátila!...Ten pocit pri hraní bol nepopísateľný...Výborná grafika, dej,postavy,engine,prostredie proste všetko!...Poviem to takto: Zaklínač 2 je veľmi dobrá hra, ktorú sa oplatí aj kúpiť ja osobne som sa jej nemohol dočkať :)...Bavila a bude baviť viac ako Dragon Age 2... VEĽKÁ POKLONA CD-PROJECT!!

-3 Dobré Zlé
Úžasná hra,tak isto ako bola aj jednotka super grafika,dej,súboje,minihry...proste majstrovské dielo a kto si to nemyslí ako napr. PSICHOMANIAK...tak nechápem

-4 Dobré Zlé
100%CoXer
Super vyborna hra. Mozete tam robit co chcete. Boje,boje v krcmach (velka sranda),hrat POKER,jest,pit,spat...,no co dodat. Od jej predchodcov sa Assassins of Kings lisi najma grafikou,dejom a subojmi.

-4 Dobré Zlé
100%Krex
Neni čo dodať , fakt je vidieť , že nový RED Engine je kvalita sama o sebe .
A všetci zakomplexovaný ludia ktorý na túto skvelú hru nadávajú, nech si idú hrať FPS strielačky ako malé deti .
Na takéto epické hry ako je Zaklínač , treba mať rozum a pochopenie .

-4 Dobré Zlé
Velmi poučná hra.
A preto moje ocenenie dávam na javo , som rád že som si ju kúpil a podporil autorov , lebo za takédo dielo je aj tých pár eur málo .
Má to fantastický dej , a pri málo hrách mi liezli zimomriavky po chrbte , vrelo odporúčam :-).

-4 Dobré Zlé
Dalšia pecka od CD PROJECT . Podla mna withcer zosadí aj Mass Effect.
Jednotka zaklinač bola jedna z najlepších RPG v tom roku , a podla mna bola najlepšia do teraz .

-4 Dobré Zlé
+grafika a prostredie
+RED engine
+pribech
+upgrady a skill
post procesing
+ ...neche sa mi dalej rozpisovať , proste skvela hra po vsetkych strankach , super
len škoda že krátka ...:/ dufam že bude 3ka
...99 %
vyhrava jednoznačne Zaklinač 2


-4 Dobré Zlé
suprová hra rozbehol som to na Ultraminimalných požadavkach a je to parada. Grafika, hratelnost, dej už len zistit jak si importujem savy z jednotky a bude to šupa 98%

-4 Dobré Zlé
Takže,tahle hra mě fakt baví,dobrá grafika,super souboje,dobré úkoly,NO stereotyp.

plusy
-Grafika
-Nelineární příběh
-Soboje
-Znamení (magie)
-můžete Geraltovi měnit vybavení
-elixíry,petardy,oleje
-Zajímavý příběh

mínusy
-žádné

proto zasloužených 100% bravo CD project!!Jen porazit kajrana bylo těžké,dělal jsem to snad 20x ale nakonec:úspěch.

-4 Dobré Zlé
Měl sem zezačátku určité pochybnosti, přeci jen atmosféra prvního dílu byla vynikající, přesto se nakonec obavy ukázaly zbytečné. Atmosféra přišla alespoň mojí osobě o trochu jinačí než v prvním díle, ale stále si zachovává svoje kouzlo opravdického dospělého světa, kde se běžně vyskytuje prostituce, násilí, nadávky, korupce, rasismus apod...

- určitě délka hry, čekal jsem to delší, ale budiž lepší než stereotyp
- soubojový systém, je to klad i zápor v jedné osobě, ale jednička ho měla podle mého souzení lepší
- párkrát spadla hra při nahrávání lokace
- HW nároky

+ množství dárkových předmětů již v základní edici, upřímně si řekněme, kdo nám dnes dá za 12 stovek tolik věcí... ano správně CD Projekt :)
+ bezpochyby příběh, činění rozhodnutí a vše co se kolem toho točí
+ audiovizuální zpracování se povedlo na jedničku
+ jedno z mála kvalitních RPG které jsem po dlouhé době hrál
+ hlášky Zoltana, Marigoldovy básně a nahá Triss jsou třešničkou na dortu

závěr je takový, že Zaklínač 2 je neobyčejná hra s hutnou atmosférou a parádní hratelností, troufám si říct, že každý fanda RPG je povinný si tuto hru zahrát :)

-4 Dobré Zlé
Medzi najocakavanejsimi titulmi na rok 2011 bol aj The Witcher 2. Jednicka bola grandiozna, neskutocny pribeh plny zvratov ktory sa dal ovplyvnovat samotnym hracom, atmosfera kuzla proste vsetko vo svete zaklinaca bolo uzasne. A tak prisla dvojka, graficky uchvatna, bohuzial uz bez dabingu iba s titulkami a tak isto aj bez atmosfery. Nemyslim tym pribehovu atmosferu, ta tu zastupena je a je hutna, uz od zaciatku to nuti hraca postupovat pribehom. Ale ja myslim atmosferu prostredia, NPC, prisery. Prastary les podobajuci sa skor na dzunglu, trpaslicie mestecko, vojenska pevnost, rozvaliny obrovskeho mesta to uz nieje prostredie toho stareho praveho prveho zaklinaca, temne atmosfericke, strach nahanajuce uzasne RPGckove. Jednicka ma uchvatila nielen ako RPG, to bolo az druhorade ale hlavne ako skutocne vynikajuco posobiaca hra s neuveritelnym zamotanym pribehom. Dvojka ma zaujala hlavne ako RPG, je tu viac moznosti co robit s tym a tym itemom, viac vylepseni (dokonca sa daju dodatocne vylepsit i niektore vlastnosti resp. kuzla postavy), vela druhov zbrani, zbroje, alchymia, otvorenejsi svet ale menej vedlajsich questov a cela dvojka mi pripadala o dost lahsia ako jednicka, s jednickou som sa miestami pri hladani toho a toho alebo plneni toho a toho questu natrapil a pri dvojke netreba ani navod a na 100% prejde tu hru kazdy. Skvele RPG, skvela grafika, skvele moznosti, skvely pribeh ale bohuzial Zaklinac 2 nedosiahol kvalit svojho o 4 roky mladsieho predchodcu. 85%

-4 Dobré Zlé
Krásna hra...grafika nádherne prepracováná...bríbeh vyšperkovaný ako sa len dalo, hra neomrzí ani keď ju hráte tretí raz...hrateľnosť je vynikajúca a možnosť rozhodovať sa v hre spestrila hru natoľko, že človek by najradšej videl všetky možné varianty ako hru prejsť...neľutujem ani cent ktorý som za ňu dal...

-4 Dobré Zlé
Na tuto hru som sa dlho tesil a dockal som sa je to vinikajuca hra kde sa ani neda co vitknut grafika je moc pekna az by som povedal ze az ziva pribeh je dobry tak jak som aj od tejto hry cakal boje urcite sa to oplati kupit :)

-5 Dobré Zlé
Hra je super mna osobne bavila aj jednotka no sak v poho ze niekomu jednotka nesdla ale dvojka preca musi mat vlastnosti aj s jednotky ako nebavi jednotka nebude prvavdepodobne ani diel druhy a porovnavat toto s mass efectom je sialen paneboze akcne rpg odohrajajuce sa v dobe kde nepoznali ani auta s hrou kde nepoznaju mece a a hadam jednim dopravnim prostriedkom su lietadla no je asi blbost takze hodnotenia predomnou nechapem a okrem to tes 5 skirim je na uplne inom pricipe ovladania ako zaklinac takze s touto rpg hrou by som tiez neporovnaval zaklinac ma svoje caro a tes ma svoje ale inac spolocne nemaju okrem doby nic.Zaklinac 2
+grafika
+hratelnost
+a mne to spustilo na sunke kompe
a ak akcne rpg urcite si ho kupte jednoznacne patri k najlepsim

-5 Dobré Zlé
The witcher -> čo znamená toto slovo pre hráčov čo miluju Role playing game (RPG) ?
Krásne zážitky, krásny príbeh . Niekedy som mal chuť plakať . Táto hra ma dojala už vela krát a stále znova a znova to hrávam. :)) ODPORÚČAM

-6 Dobré Zlé
Neznášam túto hru rovnako ako TFT, no toto som prešiel až do konca, ale aj tak ma nechytila. Grafika je také menšie plus, je tam však málo možností útoku...

-7 Dobré Zlé
Je to veľmi kvalitná hra v ktorej sa musíte vžiť do roly hráča, ktorá nie je práve najideálnejšia, no svojim spôsobom zaujímavá. Táto hra sa určite ani nepribližuje k gigantovi Assassin's Creed II, takže hodnotiť budem dlhšie. Obsah v hre nemá na AC:2, po grafickej stránke tiež...vlastne vo všetko, ale v tejto hre platí málo kvality a trocha viac kvantity, v Asasínoch platí všetkého dosť...

-9 Dobré Zlé
tato hra naozaj stoji za vsetky tie peniaze(a ze ich nebolo malo) co som do nej investoval. cd projekt su proste pani, je to tak vydarene ako jednotka vo svojej dobe.
+pribeh
+in game sex(karticky boli sice mrte ale aj toto sa da:P)
+grafika(woooooohaaaaaaaaaa)
+zaklinaczaklinaczaklinac
+merigold
-stupidny copanek
-celkovo divny nezaklinacovsky vzhlad zaklinaca
-pomerne jednoduchy subojovy system(staci sa kotulat a strielat kuzla)
dal som jej "iba" 89% prave za ten system pretoze to je hlavna cast hry a stretavame sa s nim po celu dobu hrania

-9 Dobré Zlé
V adventúrach sa veľmi nevidím ale treba byť objektívny. Veľké plus je grafika ale neuveriteľne málo možnosti boja, primitívne útoky, hrateľnosťou mi to pripomína hru z 20. storočia

-10 Dobré Zlé
RPG ma veľmi nechytajú a toto obzvlášť, keďže sa to berie aj ako fantastická akčná hra. Je to trocha nereálne a prehnané, má dosť slabú grafiku, ovládanie je primitívne, žiadne manuálne boj - len zabiť toho a potom toho.

-12 Dobré Zlé
Celá séria týchto hier ani nesiaha na AC1 a to si radšej zahrám nejakú nepodarenú hru od CI než toto. Trápna inteligencia, boje, mestá, dej...

-12 Dobré Zlé
Najskôr by som začal takto - nechápem ako niekto môže dať hre 100% a za bonus dať príbeh keď tú hru iba začal. Takže prvý zaklínač ma veľmi bavil po všetkých stránkach, viem že keď sa pri hre robí 2 tak oproti 1 toho mnoho pozmenia no načo meniť to čo je už dobré !? V zaklínačovi jednotke bol boj výborný a tu z neho spravia takú sračku klikačku čudnú. V Dragon Age 2 zmena boja pomohla no tu je to iba na škodu. Zo začiatku vás tá hra ani nechytí tak neviete prečo by ste ju mali pokračovať hrať. Ďaľšie vylepšenia , ktoré mali hru spraviť prehľadnejšími ju iba zamotali. Prečo tomu dávam iba jedno percento ? Táto hra by toho mala dostať omnoho viac no ale keď čítam tie recenzie na internete ako to vychvaľujú tak mi je až z toho zle. Recenziám veriť netreba, však si spomeňte ako vychvaľovali mafiu 2 , Gothic 3 a aké sračkyy z toho vznikli ...
Taký veľký plus ktorý by som tu dal je že narozdiel od Dragon Age ktoré sa hrá na hru pre dospelých tak toto je už ozaj hra pre dospelákov, aj keď to niekedy preháňajú a nevedia kam použiť kľajstvo aby to dobre vyznelo ,no tie iné veci sú na tom dobre. Ešte škoda dabingu lebo ten český bol v jednotke výborný.



-12 Dobré Zlé
tato hra je horsia ako derave ponozky leva ktory si newie strihat pazury pribeh je slaby a antentickost hry je horsia ako jurgalicnia estonfemryoza horcie ako teple h... .

-13 Dobré Zlé

100%sonion













100%M4KROS






100%puking


100%joey



93%srx1



20%dobo


100%Fundy




100%Lilith














100%Bramir

100%Foren

100%SABS





100%Mike07









85%J0ZQ



100%misor

100%msior2

100%simak







100%misor2









80%Joe7


50%Crew



100%Sn4rk

95%puck








| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |