HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 8392 užívateľov

Hry > Call of Duty: Black Ops > hodnotenie


Call of Duty: Black Ops
78%

Moje hodnotenie - Call of Duty: Black Ops





Recenzie - Call of Duty: Black Ops

Multiplayer s obrovskými možnostmi nastavení a vylepšování vaší postavy i zbraní zachraňuje průměrný singleplayer Black Ops. Pro fanoušky online FPS to určitě není špatná volba, ale k dokonalosti má daleko.
Call of Duty: Black Ops fanúšikov neprekvapí, ale ani nesklame. Ponúka krátku, ale zaujímavú kampaň, masívny multiplayer a malý bonus v podobe zombie módu. Je to menšia ponuka ako v Modern Warfare 2, ale tú dokáže vyvážiť zaujímavé vyrozprávanie kampane. Nepochybne sa však Treyarch lepší a budeme netrpezlivo očakávať, čo ponúkne nabudúce. Dúfajme, že sa už odváži pohnúť vpred, ako enginom, tak aj hrateľnosťou. Skôr ale ako príde nové Treyarch COD máme sľúbené Call of Duty od Sledgehammer Games, pri ktorom sa skloňujú voľnosť a vesmírne boje.


Užívateľské hodnotenia - Call of Duty: Black Ops

Z počinu od Treyarch-u mám zmiešané pocity. Samozrejme, nikto nečakal hru na úrovni Infinity Ward, ale že by sme klesli až takto? Hra nie je zlá, čo sa týka grafiky, fyziky a zvukov. Avšak AI nepriateľov? Škoda, preškoda, že to až veľmi pripomína World at War. Nemôžem zas toľko krivdiť, istý pokrok tam je. Najviac na hre ma však oslovil Príbeh s veľkým P, dokonca viacej ako v MW 1 alebo 2. Zasadiť dej do studenej vojny, to sme tu ešte tuším nemali. Taktiež ma pobavilo vidieť v hre Fidela Castra, a maximálne ma dorazila scéna s Johnom. F. Kennedym, ktorý nariadil exekúciu vašeho úhlavného nepriateľa v hre. Istotne si každý všimol ako Treyarch obľubujú zombíkov. Pravdu povediac, na tento mód som sa tešil najviac. A po zhliadnutí úvodného videa ku zombíkom som ronil slzy smiechu, samozrejme v dobrom :). Vidieť Kennedyho, Castra a Nixona v jednej miestnosti ako idú bojovať proti nemŕtvym, to stojí za to. V ktorej hre máte možnosť zastrieľať si na potvory v koži Kennedyho v Pentagone? Myslím, že v žiadnej. Nebyť Zombie módu, Black Ops by u mňa zapadli prachom presne ako World at War.

+11 Dobré Zlé
Klasika ktorá nesklame.Zaujímavý dej s občasným stereotypom ale aj prekvapeniami.Graficky a akčne výborná hra.Mne osobne hra vôbec neseká a nenašiel som ani iné nedostatky.Výnimočne dávam 100%.

+5 Dobré Zlé
95%MIK
Tuto hru by som hodnotil kladne grafika dobra, pribeh vynikajuci, samozrejme kazdy ma hru iny nazor treba si zahrat a hodnotit, mne sa hra paci aj ked su tam mensie chyby, ako napriklad chyby AI ..... a nechapem tie minimalne naroky su prilis vysoke aj ked som to rozbehol na starsom PC bezproblemov, myslim ze od COD WaW urobil Treyarch velky pokrok,keby ze mam porovnat COD BO a COD MW1,2 tak COD BO moze konkurovat MW akurat tak pribehom. Aj tak vrelo odporucam tuto hru si zahrat.

+4 Dobré Zlé
pre mna naj call of duty doteraz...
grafika pribeh hratelnost ja neviem vsetko co call of duty ponuka z dielne majstrov :)
az na tu AI nepriatelov inac by bolo 100%

+4 Dobré Zlé
100%harrys
Z mého hlediska se Call of Duty 7 povedla, grafiku má malinko lepší než šestka a hratelnost je také skvělá. Znovu říkám, že se žádný díl nevyrovná prvním nastupujícím dílům........

+4 Dobré Zlé
Zbrane a grafika fajn, no klasika = ovládanie a základ hry je obrovské mínus. Opäť fajn postavy a prostredie, ale atmosféra je už v koncoch a už sa táto CoD mení na čistú strieľačku, čo som od Black Ops neočakával.

+4 Dobré Zlé
Pekná grafika, pekný dej a postavy, dobré misie, zbrane a okolitý svet ako obsah. To je doslova Black Ops v extrémnej podobe, nečakal som viac ani menej, zaslúžená osemdesiatka.

+4 Dobré Zlé
100%papes
No tak tato hra ma prekvapila az nad moje ocakavania proste od grafiky az po hranitelnost je to najlepsia hra aku som hral proste nema chybu ked to mam porovnat z MOH tak MOH sa moze schovat tato hra je najvecsi kandidat na hru roku 2010 podla mna od tohoto lepsia hra neni preto to hodnotim na 100%

+3 Dobré Zlé
100%cajo55
TAkze jak mam zacat aha.Toto je kvalitna Fps gameska ako ma byt pribeh bol pekne prepracovany a dlhy zaujmave momenty ale aj malo zbrani ale to envadi hratelnost suprova A konecen nas SGT.REZNOV :D a ked ma skalamalo ze bol nakoniec ibavo VOrtuke ako sa nakoneic dozviem ale aj tak bolo to epicke

+3 Dobré Zlé
100%SHebz
Odporúčam všetkym je to perfektná hra a chytilo ma to. Nenašiel som žiadnu chybu vsetko je perfeknte grafika , hratelnost a pod. VYBORNA HRA

+2 Dobré Zlé
Black Ops v podstatne ničím extra neohúril, no ani neurazil. Pokračuje v šľapajách predchádzajúcich 3 dielov a myslím že celkom sa mu to darí. Na čom sa mohlo ešte popracovať sú textúry, ktoré určite mohli byť detailnejšie. Je tu celkom dosť kvalitných epických momentov, ktoré ma prinútili vygúliť oči, ale za najlepší diel tejto série aj naďalej považujem MW2.

+2 Dobré Zlé
ty vole hral som to ale mne sa to zatial pardna hra neviem čo bude nasledovat proste suprova hra a hlavne ma potešeila ta grafika a tie detaily ktore vylepšilôi od predošlej moder warfare 2...možem vam povedat staihnite si to alebo požičajte oplati sa vam to ...super to jeeeeee

+2 Dobré Zlé
Tak takto si hru určite predstavujem, len dej z polo-modernej vojny je super, no a ešte usper grafika, ovládanie, misie...

+2 Dobré Zlé
Opäť osemdesiatka, nič nové - no akurát grafika, ktorá nie je až taká pokročilá, potom zbrane a doba. Misie sú extréme a zaujímavé - hlavne tie v snehu. Inač prehnané nároky, čo môže niektorých hráčov zaraziť ako prvé.

+1 Dobré Zlé
Postavy, dej, zbrane, vozidlá a mapy - to je to naj. Sneh je síce dobrý po technickej stránke - tiež grafickej, no fyzika...aa. Nepriatelia trocha slabší, nereálnosť hry a čisto po grafickej stránke, hra je dobrá, s väčšími nárokmi a to niekomu môže prekážať.

+1 Dobré Zlé
Jedno z najlepších CoD, asi najlepšie po päťke a je na takej úrovni ako bola trojka na PS2. Určite skvelý zážitok z hry.

+1 Dobré Zlé
Celkovo hra bola perfektná :)
Grafika,zvuk,prostredie,postavy,dej.
Multiplayer je tiež dobrý len škoda že je ta ky istý ako všetky predošle .
A ako mala čerešnička na torte je zombie mod ktorý musite vyskúšať :)

+1 Dobré Zlé
super hra preto dávam 99% lebo sa mi to zdalo trocha krátke ale inač bomba :)
už sa teším keď vinde ďalšia čas tejto super akcie :)


+1 Dobré Zlé
Príbeh je ako už u každého Call of Duty velmi dobrý strašne sa mi páčil na to že je to strieľačka z prvej osoby. V podstate ja mám rád strieľačky z medzivojnového obdobia ako je black ops jediné čo ma na tej hre nebavilo bolo to , že si od 5 alebo ktorej misie striedal HL. Hrdinov ale konečné 4 misie boli uplne naj!! Kdo ten príbeh pochopil by tejto hre asi nič nevytkol... možno trocha z mojho hľadiska hrateľnosť a multiplayer není moc dobrý... ako určite nemá na Battlefield Bad company 2

+1 Dobré Zlé
100%dodush
Podla mna super pribeh nesklamalo.. jedine co ma sklamalo je hodnotenie ostatnych uzivatelov.. jedine co by som vytkol je to ze zombie mod ma malo kol... no ..a zombie mot..skvele ozivenie hry ked prejdete kampan

+1 Dobré Zlé
Grafika ujde, misie skvele, multiplayer je skveli a dej missi tiez. Neni čo riešiť 100%. Sice misie su rychlo dane no zombie su tak dobry ze to skoro nikdy neprestane baviť.

+1 Dobré Zlé
100%Cvalik
Ja mam rad Call of Duty tak me nemohl ubehnout ani tenhle dil je to super hra ale zklamala me kratkost teto hry jinak byl bezva pribeh a mise sli udelat bavili me hlavne mise z Vietnamu ale co rict jinyho nez ze je to nejlepsi hra.

+1 Dobré Zlé
75%Dado
Až priveľmi cítiť v novom Call of Duty snahu Treayrchu prekonať čo sa týka kvality diela z dielne Infinity Ward s prívlastkom Modern Warfare. Laik vidí singleplayer ako úžasný a neprekonateľný, skúsenejšiemu hráčovi však naskriptovanosť, AI priateľov i nepriateľov a trochu nelogický a roztrúsený príbeh po celom svete môže poliezť poriadne na nervy. Samozrejme tento počin nie sú len samé negatíva, príbeh aj napriek mínusom je spracovaný pre menej náročných veľmi dobre, hlavná postava navyše počas celého príbehu rozpráva a myslím, že Alex Mason je najlepšie spracovaným charakterom, za ktorý má hráč možnosť v sérií Call of Duty hrať. Grafika je berúc ohľad na staručký IW engine na slušnej úrovni, misie, či skôr prostredia v ktorých sa odohrávajú sú aj napriek linearite rozmanité. Osobitné plus si zaslúži aj návrat fanatika Reznova a zombie mode odohrávajúci sa v Pentagone. Navyše multiplayerová časť hry je jednoducho garanciou úspechu a tak musím konštatovať, že Treyarch konečne vyrobili hru, ktorú človek len tak nemôže zvoziť pod čiernu zem.

+1 Dobré Zlé
tak podla mna najlepsi diel zo vsetkych cod , grafika je tam pekna , pribeh je tiez dobry , len mi bolo luto toho Woodsa :( ale hra super

+1 Dobré Zlé
+ Grafika
+ engine
+ Hw naroky
+ zvuk
+ prostredie
+ efekty
+ hratelnost
+ zbrane
- steam ochrana



+1 Dobré Zlé
100%McEnri
Naj Call of Duty doteraz!!

+Super príbeh
+Nádherná grafika
+Prepracované postavy
+Dlzka hry
+Zombie mod

-AI

0 Dobré Zlé
pokračovanie hry call of duty ma prijemne prekvapilo.pribeh bol zaujimavejší prepracovanejšie...preskakovanie medzi viacerimi osobami napr. v lietadle a na zemi , bol vinikajuci nápad .plné hodnotenie nedám pretože dufam že ak bude dalšie pokračovanie bude ovela lepšie a budem ho hodnotiť lepšie . vinikajuća hra. :)

0 Dobré Zlé
Tak ako len začať. Píšem to práve po dokončení celej hry. Najprv by som chcel pochváliť neuveriteľný príbeh, ktorý bol podľa mňa o "malilinko" lepší ako u COD MW2. Je vidieť, že sa v týchto veciach Treyarch prekonal. Čo sa týka grafiky, hratelnosti, atmosféry tak som spokojný ako sa len dá. Trochu mi vadilo AI nepriateľov v niektorých častiach hry a myslím, že sa zlepšilo len o málo. Ale aj tak je to jedno z najlepších COD aké vyšli podla mňa.

0 Dobré Zlé
No coment...,Proste super hra hram ju na ps3 aj s kamosmi.
+zbrane
+Príbeh(U ziadnej hry som nevidal tak dokonali pribeh)
+Studena vojna
+coop
+Nenudí
+A vela dalsieho
+niesu tam boti ked hram skamosmi splinscrenn(UZ SOM SI ICH stiahol :D)
-Coop misie niesu !!
-dlska hry
...
Dam 91 percent lebo chcem podporit tuto Black Ops NIE JE MOZNE ZE PRVE DIELY AKO NAPR KLAD CALL OF DUTY 2 BOLI LEPSIE CALL OF DUTY 2 JE LEN NUDNA FPS S DOBROV GRAFIKOU TO JE VSETKO A NA BLACK OPS HOVORITE PROSTE NENI TO DOBRE ZASTARALA GRAFIKA PROSTE TREYACH NENI DOBRY A KDE JE PRIBEH ? KDE JE HRATELNOST ? PODLA MNA LEN HODNOTITE GRAFIKU A BLACK OPS JE PROSTE SUPER AJ GRAFIKU MA DOBRU... hram to na PS3


0 Dobré Zlé
Singleplayer hry call of duty black ops dobrý ale nehorázne krátky.To vynahradzuje slušný zombie mód a vynikajúci multiplayer.

0 Dobré Zlé
takže, BO opět prokázalo, že COD nesoucí sudé číslo jsou nejlepší hry vůbec a ty sudé se zbaběle krčí za nimi. BO mi připadá jako velice dobrá střílečka, ale nic víc. k dispozici je hodně různých zbraní, avšak vše mi připadá takové nedopracované a to je pravděpodobně tím, že ještě ani není vydaná šestka a už je rozpracovaná sedmička. zároveň nevím, jestli na každého udělá dojem to, že každé vaší druhe oběti při zásahu něco upadne a za každým zásahem následuje mohutný výstřik krve, ale přitom nůž, kterým jste před chvílí podřízli člověka vypadá, jako právě koupený. příběh se docela držel až do předposledního levelu, kde jste se dozvěděli, že vaš kamarád, kterého jste vyděli nejednou někoho zastřelit, je vlastně jen výplod vaší fantazie. ani konecjsem tak docela nepochopil. když to vezmu kolem a kolem, BO mohla být docela dobrá hra, ale je příliš nedodělaná. škoda. nezbývá než se těšit na MW3, na kterou vychází sudá osmička.

0 Dobré Zlé
Najprv od Battlefield sme videli perfektnú vojnu do približne toho istého obdobia. No a tu zas, je to proste úžasné...

0 Dobré Zlé
Treyarch zapôsobil ako vždy aj v BO podobne ako vo WW. Epické momenty presahovali niekedy až hranicu kde sa rozdeľuje hra na film. 30% hrania 70% spoznávania príbehu. Prídavok zombie bol graficky upravený a potešil ma. Multiplayer bol ešte lepší, podobal sa na MP z CoD 2 (samozrejme s lepšími módmi, prídavkami, a grafikou {OF COURSE})
+50% grafika
+100% príbeh (dozvedeli sme sa informácie o nových postavách ale aj o klasika napr. Sgt. Reznov alebo Dimitrij Petrenko)
+20% Multiplayer
-60% dĺžka misií/kampane
-70% veľa epických prvkov, málo hrania :/
"How interrest, herr Steiner..."



0 Dobré Zlé
Activision opět nezklamal i když hru vyvíjel Treyarch který předtím dělal COD: World at war což dle mě je nejslabší díl této série. Takže opět dostáváme celkem zajímavě podaný příběh (v rámci FPS), dobrou atmosféru s kvalitní hratelností. Povinost pro každého hráče stříleček:)

0 Dobré Zlé
Hra je v celku OK. Len keby tam neboli tie animacie co su pred kazdou misiou. Ale inac vrelo odporucam. :)

0 Dobré Zlé
Nejvíce musím v této hře vyzdvihnout NAPROSTO PERFEKTNÍ PŘÍBĚH !! Další plusy jsou:vynikající grafika,střídání ovládaných postav,ovládání strojů a našlo by se i mnoho dalších !! Takové menší mínus má u mě to že jsem se chviličkama ztrácel ve jménech osob ve hře,ale na konci jsem vše úplně pochopil... :-)

9/10

0 Dobré Zlé
Celkom dobrá grafika,dej je veľmi dobrí a multiplayer sa mi najviac na tom páčil. Aj zombie mod bola sranda hrať za kennedyho :D. A nechapem čo sa vam ludia nepáči že su tam prehnané efekty a seká vám to. Ked na to nemate PC tak to nehrajte.

0 Dobré Zlé
No, no, akosi to od MW2 vytiahli ale uz to nieje to co to byvalo a je to divne. Akoby sa snazili spojit minulost a buducnost a trosku to uz zacina byt sci-fi co mi na CoD vobec nesedi ale aspon to trosku dodalo stavu pribehu, ktory bol celkom zaujimavy.
No ale ani sa nenazdate a uz ste hru presli, takze 68 percent a dovidenia.

0 Dobré Zlé
Dávam 80% presne tak ako aj petke. No hral som a pravdupovediac asi 70% misii su fakt slabe nic moc. ale potom tych zo 7-8 poslednych misii no tak to ej parada proste paarda. aj to co na tych stihackach letia. plusy: dobre zbrane, JFK, dobry pribeh, prekvapenia
a minusy to asi len trocha nezaujimave prve misie ale ked zistite ze reznov je mrtvy. to je prekvapenia najprv sa mi ttato sedmicka moc nepacila ale tieto posledne misie su skvele
ODPORUCAM
dalsia dobra call of duty!!

0 Dobré Zlé
100%mafesz
Dobrá hra na 100% ine ani neviem co dodať
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100


0 Dobré Zlé
100%Riko19
Asi najlepšie call of duty ktore doposial vyslo vidno ze autori sa specifikovali a poucili z malych chyb z 5 ky a tu je dokonalý výsledok, no nemam čo vytknut:
+ grafika je skvela vyostrena
+ každá jedna misia je zábavná a nenudite sa pri nej
+ nieje to ako pri ostatných strieľačiech len že idete dopredu a strielate a nic viac
+ nizke HW naroky nato aka je hra super
+ pohyby su ovela realnejsie ako pri starsich hrach
+ a ovela viac

- nic



0 Dobré Zlé
Neviem prečo také nízke hodnotenie táto hra má. Mňa náhodou dosť bavila a hlavne multiplayer. Sice singleplayer je až moc krátky ale podľa mňa je to super hra.

0 Dobré Zlé
Je to skvela hra skoro ako film ma veľmy prepracovane leveli zbrane su moderne oproti Call of Duty 1 tam boli starodavne.

0 Dobré Zlé
Oproti Modern Warfare je to určitá zmena. Treyarch sa pokúsil urobiť hru, ktorú si obľúbi veľa ľudí a nedá sa povedať, že by mu to až tak úplne nevyšlo. Multiplayer je spravený dobre, single player predstavuje dosť krátku, ale za to zaujímavú kampaň z pútavým príbehom a ako malý bonus je Zombie mód, ktorý si myslím že naozaj vniesol novú myšienku do hier a bude pokračovať aj do ďalšieho dielu tejto série. K hre sa naväzujú 4 concent packy, ktoré obsahujú nové mapy ako aj multiplayer tak aj na vraždenie zombíkov.

0 Dobré Zlé
Velmi zaujimava hra a celkom nepredvidatelny dej. Do hry sa vzijeme a pokial rozumiete textu a uloham tak je to velmi zaujimava hra a aj pohodova strielacka. chcel som dat 95 ale tak nakonci som nasiel niejake minus

-1% : pri zabiti finalneho zloducha mal umriet bolo by to realnejsie a aj lepsie ale koho by potom strcili do Black Ops 2 ze :-)
-2% : ten koniec jak zautocili zombieci na Pentagon bol dost odveci a ked som bol zamysleny nad dejom a poslednym videom kedy som cakal ,ze budem tym strelcom tak koniec bol absolutne odveci a skor to priradzujem ako hlupy zart na konci hry


0 Dobré Zlé
Super hra oplati sa ju kupit.Grafika super aj postavy atmosfera.Ale len 1- to že pribeh sa neda chapat reznov žil alebo nie??

0 Dobré Zlé
Call of Duty Black Ops ma trochu sklamalo. Nadväzuje to na svoj nový dej, sú tam zase staršie zbrane a opäť tanky.

0 Dobré Zlé
K MP na záver v zátvorke

+audio a soundtrack
+super postavy
+atmosféra
+je to akčnejšie
+Reznov
+zápletka a finále
+cutscény a vyprávanie príbehu ktorý je super
+útek z väzenia

-krátke
-debilná misia kde ovládate helikoptéru ktorá sa debilne ovláda
-stereotypnosť misií
-zbytočné naťahovanie misií
-príšerne nezaujímavý, nudný a nezáživný zombie mód a mapy v ňom
-grafika je nepekná
-AI takisto nie je bohvie čo

Proste...nezaujímavý brat MW série. Chcel byť akčnejší čo mu prospelo. Ale to naťahovanie misií a nudnosť a neskoršia stereotypnosť...a ten príšerný zombie mod hru poslali do priemeru. A to to fakt mali dobre našliapnuté...škoda.

(MP: oceňujem snahu o inováciu ako to že tam dali dedikované servery a CoD points za ktoré môžete nakupovať atachmenty perky a aj zbrane...ale i tak sú tam OP zmrdoviny a nie moc dobre mapy hlavne nuketown...ale i tak oproti MW2 a MW3...jednoznačne ide o tú lepšiu MP záležitosť v sérii)



0 Dobré Zlé
ja tu hru mam a je to podle mne nejlepsi strilecka od call of duty. takze hraju jenom black ops :) :) :) blacvk ops je nej
dej te 100%


0 Dobré Zlé
Neviem čo majú všetci proti firme Treyarch ale je to neopodstatnené. Hral som zatiaľ od nich Call of Duty World at War a Call of Duty Black Ops a veľmi sa im vydarili a najviac asi tento.
+ Príbeh
+ Grafika (povedal by som lepšia ako Infinity Ward )
+ Zombie mod
+ Možnosť riadnenie vozidlov (Keď nie Infinity Ward tak aspoň Treyarch)

-Pár bugov (nie je ich veľa)
-Uložovanie (keď zomriete oživíte sa ďalej než by stačilo
- Riadenie vrtuľníku je trochu ťažké :P

0 Dobré Zlé
Podľa mňa vrchol celej serie, ako aj koniec tomu aby CofD odzrkadľoval históriu (8 MW3 je priemerná jednohubka v prítomnosti. 9 Black ops 2 sa tvári už ako sci-fi z budúcnosti ktoré nasleduje séria do dnes).

Call of Duty: Black Ops ponuka peknú variabilitu misií s impozantnými prostrediami bojov (Kuba, Vietnam, CCCP atd) celkom pekným časovým rozpätím od r.1945 do 1963 a dobrými nápadmi ako aj pokec s John Fitzgerald Kennedym.

0 Dobré Zlé
Skoro stejné jako Modern Warfare akorát že starší technologie
+Příběh (jako v modern warfare drama napětí zrada)
+Ovladatelnost (klasické ovládání jako v každých dílech MW)
+Hratelnost (bez stereotypu,zajímavé lokace)
+Nízké HW (grafika jako v MW serii i stejný Engine)
-AI (prostě retardi krejou se za tenkej strom metr předemnou a ani nevystřelí)
-Hrací doba (krátká kampaň ale je tam ještě Zombie Mod)
+Ostatní (scény)
je to dobrá hra ale na MW serii to nemá

0 Dobré Zlé
Hodnotím Single player...

+ Dobrá podpora vlastných vojakov..
+ Príbeh
+ Celkom dlhé...
+ Skvelá strielačka...
+ Grafika

- Kvoli jednej misii som musel obťiažnosť znížiť, odvtedy sa nedala dať spať...strašnéé...(načo tam je vobec taká možnosť ? ...
- Slabá viditelnosť rozdielu medzi vašimi a enemy vojakmi...
- Mnoho krát neočakávaná smrť...
- Stereotyp...


0 Dobré Zlé
Postavy, daj, zbrane, vozidlá a mapy - to je to naj. Sneh je síce dobrý po technickej stránke - tiez grafickej, no fyzika ... aa. Nepriatelia trocha slabší, nereálnosť hry a čisto po grafickej stránke, hra je dobrá, s vacsie nárokov a to niekomu moze prekazí.

0 Dobré Zlé
Už dlhšie je badať, že séria Call of Duty sa uberá istým smerom arkádovosti, lineárnosti, jednoduchosti a stáva sa viac-menej filmom a ako mierny simulátor moderných bojov má od reality neskutočne ďaleko. Black Ops uchváti len dejom a audio-vizuálnym spracovaním a rôznych terminátorov medzi nami aj rýchlou nenáročnou akciou. Naneštastie, tentokrát je AI často predpotopná, všetko je lineárne, hráč sa len bez rozmyslu ženie dopredu...o taktizovaní nehovoriac. Napriek tomu všetkému sa atmosféra pohybuje na vysokej úrovni vďaka už spomínanému grafickému kabátu a veľmi perfektnej a tajomnej zápletke. Len keby sa tam už nevŕtalo to samoliečenie, čo robí z hráča poloboha a odoberá akúkoľvek zložítosť. Verdikt je teda jasný - krátke, akčné, rýchle...akonáhle sa človek dostane hre pod kožu a ani sa neobzrie, už je prejdená a už sa nemá ani po čo obzrieť. Takéto jednohúbky s chuťou zhĺtnete, ale viac už o ne ani nezakopnete.

0 Dobré Zlé
Tato hra sa mi celkom pacilo, dej bol zaujimavy a zavadzajuci ako to ma byt, grafika ok, lepsia hra ako MW3, takze davam tomu pomerne vysoke hodnotenie.

-1 Dobré Zlé
Pekná hra. Hral som, prešiel som , už nikdy viac. Je tu super hra s menšími bugmi. Tá to hra hra vás v polke hry určite neprestane baviť. Effecty su good, zvuky , gradika, len to že každe COD (Call of Duty) je krátke. Mohli bi vymisielť nejakú dlhšiu hru :) . Odporúčam fanúšikom ale aj začiatočníkom. (Na FULL je perfektná grafika. Viem to preto lebo som to hram na Full bez hracích lagou ;). )

-1 Dobré Zlé
Dlho som rozmysal ake hodnotenie dam CoD BO ale nakoniec som sa rozhodol takto:
+grafika
+pribeh
+dobre naskriptovane momenty
+akcia
+zaujimave prostredia
+zombi mod
+multiplayer

-trosku narocne HW naroky
-dlzka hrania (ale to ma ani pri CoD neprekvapuje posledne diely su take kratsie)

Ale aj tak ma to brutalne bavilo a multiplayer bol super

-1 Dobré Zlé
CoD Black Ops si 100% nezaslouží Singleplayer je z poloviny nudný Trey-arch do toho nedalo co infinity ward do CoD 6 ta přímo přetejká akcí ale v black ops mi tohle chybíněkdy je to nudý a stále opakující a někdy málo nšco nového a akčního trey-arch proste neumí udelat co infinit ward.Jediný na co si nemůžu postěžovat je multiplayer je fakt skvělej konečně vymysleli něco novýho

-1 Dobré Zlé
Call of duty 7 black ops je jedno z najlepších COD.Skvelé zbrane a grafika a dej a vinikajúci dej odohravajuci sa v rusku,USA,a vietnam... .Tejto hre dávam 100% ale vadia mi tie menšie chybi v grafike a tiez posledná misia kde plávem dlboko pod vodou a jemu sa nic nestane :D.Tiež sa mi tam páči zombie ktorý je tiez velmi srandovný :D.Dúfam že aj dalšie COD budú take VINIKAJUCE!

-1 Dobré Zlé
A zase tu máme "umelecký výtvor" Treyarchu no však teraz aspoň trocha pozitívne. Hrám prvýkrát hru a skrijem sa za bedňu vystrčím hlavu a zaraním sa a potom idem ďalej ale to zranenie pokračuja aj keď som už za budovou a totálne skrytí pred strelami a nakoniec ma to zabije to ma akože naštvalo ale no dobre poďme ďalej ale stále misia 1 tak už sa máme dostať k letisku ale kubánci nám zatarasia cestu samozrejme Carlos nás zachráni ale tie tlusté assky Woodsa a Bowmana sa ani nepohnú a stoja tak ok zabil som sa odisteným granátom a pokúsil som sa to zopakovať a teraz už tie svoje tlusté assky zdvihnú a objaví sa BTR a Carlos ho zničí tak si poviem dobre konečne to vyšlo ale zrazu mi napíše že moje činnosti dosiahli toho že som usmrtil svoj tím alebo tak nejak podobne ale to ma už s prepáčením nas*alo. Ako môže hra z roku 2010 úplne nová takto bugovať. Singleplayer je po*ratí s prepáčením: -na nič AI postáv -Veľmi málo misí -Z intelov máme akurát tak veľké... asi jediné plus je celkom dobrý príbeh a grafika ale ani to Black Ops nezachráni pred mojou kritikou v kuse len a len skripty už som mal chuť hodiť hru do koša ale MultiPlayer celkom ušiel...

Plusy:
+Grafika
+Stretneme sa aj s našimi starými kamošmi však Reznov :D
+Prepracované detaily

Mínusy:
-Málo misí
-Až srdcervúca AI všetkých postáv v hre
-Až moc filmové spracovanie
-Debilitné spracovanie (celkovo)

Známka: 3
Doporučenie: Keby bol disk osobitne na MP tak ten

-1 Dobré Zlé
rozmanitosť, to je slovo ktoré pri hre bude asi najviac skloňované, rozmanitosť v hre je úžasná, príbeh tiež zaujme/prekvapí :), AI trošku sklamalo, nepriatelia neboli zrovna moc tvrdý oriešok, dĺžka hry, osobne mi nejak neprekáža, no niektorí hráči by potrebovali toho určite viac a niektoré časti hry boli až príliš chaotické... ako ma začiatok hry odradil, tak ma postupné hranie viac a viac vťahovalo do deja a samotnej hry.. určite sa oplatí zahrať, pre hráčov série CoD jednoznačne...

-1 Dobré Zlé
Jednu vec chcem povedať: NAJLEPSI PRIBEH KTOR BOL KEDY NA PC HRACH! KTO POCHOPI bude ako ja skandovať!CHCEME POKRACOVANIE!!

+SUPER príbeh
+dostatok zbraní
+minimalne požiadavky
- zase krátke ako všetky COD:)
- na Wii je to dosť obťiažne

-1 Dobré Zlé
Ja som si CoD BO s chuťou zahral. Každý ma na túto hru svoj názor a ja mu ho neberiem. Hru hodnotím pozitívne nebol to rozhodne krok späť. O grafike,AI, optimalizacii atď. toho bolo povedané už strašne veľa. Mňa vo veľkej miere zaujal príbeh a vykresľovanie charakteru postáv. Veľké plus ma u mňa hra z toho dôvodu, že hlavná hrdina konečne rozpráva. Príde mi to až komické že na to prišli až v siedmom pokračovaní. V ostatných Cod hlavný hrdina všetky okamihy v hre pobudol v tichosti, nedal najavo žiadne emócie(to znášame iba u Chucka Norisa a Stevena Segala). Ťažko sa vžiť do takejto postavy respektíve deja a hranie sa stavalo stereotypným.
Postava Alexa Masona priniesla niečo nové.
Po emočnej stránke je podľa mňa Tryarch lepší ako Infinity. K dokonalosti doviedli postavu Viktora Reznova pri jeho neomylnom vedení vezeňského povstania aj napriek stratám bez ktorých sa to nezaobišlo. Krásne vykreslenie vykreslenie Ruskej mentality a vôbec mi to neprišlo ako gýč.

Hra u mňa stráca za Galil a pár iných zbraní, ktoré by sme v roku 1968 hľadali márne.
Ste sa tu sťažovali na AI nepriateľa, mne skôr prekážalo AI spojencov, ktorý niekedy ignorovali nepriateľa aj keď stáli pri ňom.

-1 Dobré Zlé
Skvelé, báječné, super, perfektné a ešte raz skvelé. Keby sa to deje o desať rokov neskôr tak dám 100%, lebo v tomto prípade mi chýbali zbrane. Postavy, príbeh, prostredie a hlavne dobrodružstvo hry...THE PLUS.

-1 Dobré Zlé
100%hapter
Je to také polo-moderné CoD a to sa mi páči, masové boje aa...taktické boje naozaj veľmi dobre spracované. Prostredie, dej, zbrane a vlastne všetko PLUS.

-1 Dobré Zlé
100%kzzb
hhh nejlepší díl kterej vyšel je za vtnamske a studene valky 1 misi si zahrajete v 2 světove a ani nemluvím otom že se tam da volně dělat věci jako v batt... sorry za hrubky

-1 Dobré Zlé
Hra ma veľmi príjemne prekvapila nečakal som v podaní treyarch-u niečo také. Perfektná grafika, príbeh aj akcia je v pohode len škoda inteligencie protivníkov :) A navyše zombie mód keď v bielom dome v koži prezidenta strieľate zombíkov tak to je fakt sranda :D

-1 Dobré Zlé
Očakávané pokračovanie najobľúbenejšej FPS z vojnového prostredia - Call of Duty, ktorej dej uvidíte minimálne očami dvoch postáv.

-1 Dobré Zlé
Hra bola perfektná čí po grafickej alebo príbehovej stránke.
+príbeh
+multiplayer
+zombie
+prostredie
+efekty
+zbrane
+HW
+zvuky

-dlžka hry
-AI

-1 Dobré Zlé
Táto hra je smetie. Neoplatí sa ju sťahovať ani kupovať. Málo akcie, grafika pekná ale mála chybičky ,dej je tiež nejaký divný , zbrane stoja za veľké makové . Ale má to nejaké plus : ZOMBIE ! :D

-1 Dobré Zlé
Ja,tu nič poriadne na tejto hre, nevidím, grafika je krásna.Ale, hra je zbklá.Vyknem, tvorcom že, znižte cenu aspon o 25%.CoD Black Ops je stereotyp.

-1 Dobré Zlé
Od Black Ops som očakával viac ako som videl a hral. Boli tam dobré postavy aj prostredie ale mínus tam sú efekty až moc prehnané. Ale už od call of duty modern warfer 3 očakávam že to bude lepšie ako Black Ops. Ďalšie mínus tam je to ze keď celú hru prejdete musíte ešte raz kvôli tým rádiám či čo to je, inak vás to nepustí do ďalších misií.

-1 Dobré Zlé
Myslím si že Call of Duty: Black Ops (7) sa velmi podarila.Grafika je výborna.Rok v ktorom sa Call of Duty 7 odohrava je 1961-1968.Su tam velmi premyslene misie a množstvo vybornych zbrani.Hra je velmi zaujimava a jej inštalacia nie je vôbec náročná.Určite sa tato hra podarila a preto dávam 100% aj keď tam bolo niečo "nevichytané" :D

+grafika
+misia z 2.svetovej
+zbrane
+prostredie

100%

-1 Dobré Zlé
no ziadnemu cod som nedal 60 percent no bohuzial podla mna black ops je uplne pomotana hra uplna miesanica mne to uz nepripada ako call of duty napriklad call of duty bol cod 1,2, mw1,MW2 podla toje call of duty ale hento co viraba treyparch je uplna hovadina neviem oco sa snazia ale na infinity ward nemaju ani nikdy nebudu mat najhorsi call of duty podla mna 3 a potom black ops a potom 5 ale ten black ops este velmi kratke potom nedokonceny pribeh hrate minimalne za 200 postav jak je... a potom tomu wobec nepochopite dobre nehovorim ze to nema dobri pribeh ale podla mna je odkukane od infinity ward no newa tusil som ze to taketo bude takze tak no nic z mojej strany prepadak

-1 Dobré Zlé
Kvalita hry je docela vysoká ale ma to svoje mínusy.
Singleplayer (čo sa týka príbehu, grafiky a akcii) je skvelá.
Ale engine by mali prerobiť, popresúvať pár pohybov a bolo by dobre.
Multyplayer: Vylepšiť server, Connect fix a pár doladení by to dalo do poriatku.
Inak je to skvelá hra.

-1 Dobré Zlé
Podla mňa to je úplne podpriemerná hra. Treyarch zneúctil meno call of duty už tretí krát. Kto to kedy videl. že ten príbeh sa dá hrať je 50 % ale to že aký je ten príbeh a ešte k tomu tí zombíci. To je kokotina na entú. To neni Call of Duty, to je SRAČKA. Keby sa to volalo Doom 83 tak nič nepoviem.Lebo čo sa týka CODMW 2 tam v tom MP mi tí zombíci nevadili lenže tu ich dali do singleplayeru a úplne pokazili dej. To je 0 %. 55% len zato lebo je tam aspoň najnovšia grafika. A hratelnosť tiež neni na úrovni Call of Duty. Niekedy mi to spraví taký sek, že len odrazu predomnou stojí niekoľko nepriateľov a ma zabijú lebo ja nestihnem zareagovať. Je to PODPRIMERNÁ HRA NIE JE ČO DODAŤ. TREYARCH TO ZASA DOJEBAL.

-1 Dobré Zlé
Mňa táto hra vôbec nebavila. Graficky spracovaná dobre ale dejovo. Vôbec sú tam niesú pravdivé udalosti čo sa stali. Každý vie, že diktátora nezabije jednotka zložená z troch mužov. Diktátor predsa musí mať nejakú špeciálne vycvičenú jednotku aby ho chránila a nie takých mamľasov, ktorých keby tam bolo sto tak tých troch nezastavia. Preto tejto hre dávam také nízke hodnotenie.

-1 Dobré Zlé
Tak toto je Epic Win zo strany Treyarchu škoda preškoda tých bugov a zlej optimalazácie napriek nim musím povedať že Call of Duty Black Ops je z doterajších moderných COD jednoznačne najlepší. Konečne uctihodná dĺžka kampane, skvelý príbeh ktorý ešte v COD ani zďaleka nebol, poriadná dávka akcie ale aj trocha tej stealth akcie. Oproti MOH je to oveľa zbesilejšia a návykovejšia hra veľmy potešilo že oproti MOH kde ste sedeli v helikoptere a mohli ste jedine strieĺat tu (hoci dosť obmedzene) môžete helikoptéru aj riadiť. A mnoho dalších drobností. Celkovo
+kampaň 9/10
+Grafika 8/10
+Hrateľnosť 10/10
+Multiplayer 9/10
+zvuky a hudba 8,5/10
-Bugy, bugy, bugy,...
-Cena (60€) na steame
Ale inak na pomery COD vysoký nadpriemer.


-1 Dobré Zlé
Jednoznačne pre mňa FPS roka. Perfektne si rozdelili tituly. Tento rok CoD a budúci Crysis 2. Čo sa týka Black Ops, nemám čo vytknúť. Osobne som si zahral hru na najvyšších detailoch s HD rozlíšením 2560 x 1600 na 30 FPS, čím som dosiahol filmový zážitok. Pri posledných misiách ma netrafila ani jedna guľka, pretože adrenalín v krvi robí svoje (čo oceňujem, že v takomto zážitku pokračujú ďalej) :)
Hra je vybavená zamotaným príbehom, ktorý je ako vždy rozviazaný až na konci. Chvíľami som trpel myšlienkou "Ako v skutočnosti vyzerala Studená vojna?" Skutočne to mohlo nejako takto vyzerať?
Netrpí ani po zvukovej stránke, vrátané prepracovanosti maličkých detailov ako "odpadávanie omietky, odstrelenie nohy, miestami pohľad zo smeru guľky atď.."
Niekde som sa dočítal, že mnohý ľudia trpia sekaním. Mne osobne sa nič z týchto nežiadúcich vecí nestalo a to mám verziu od Skidrowa. Keď som neskôr aktivoval FIX, FPS sa iba zvýšilo na 45. Takže pre mňa tento rok neporaziteľná hra. Dal by som viac ako 100%, ale bohužiaľ som obmedzený.

P.S. Dej je tak isto ako tak dlhý xD

-1 Dobré Zlé
hra nesklamala
+super pribeh
+super grafika
+hra vas neomrzi
+omnoho vacia doba hratelnosti ako COD 4 a 6

-naskriptovane sceny su podobne COD 4 a 6,
-rovnaka grafika ako COD 4 a 6
-cut sceny su na sposob PROTOTYPE (2007) take psycho machlene

-1 Dobré Zlé
Call of Duty:Black Ops je dobrá hra, avšak ma veľmi chaosny dej. Pri hrách ako je Call of Duty je pre mňa veľmi dôležitý singleplayer! Už ma to pomaly začína nudiť, keď za všetkymi podlosťami stoji nejaky Rus. Od Cod 4 až po 7 s vynimkou 5 vždy ide nejaky Rus zničiť USA...ale dobre politiku necham tak. Hra sa mi veľmi páčila, aj napriek tomu že ju robil Treyarch patri medzi najlepšie tituly od Call of Duty... Obrovske mínus ma krátkosť kampane, dúfajme že sa to napraví a treyarch vymysli ešte lepšiu a dlhšiu hru ako Black Ops...
Hodnotenie:
+Spracovateľnosť hry
+Dej
+Grafika celkom ujde
-Sekanie spôsobene chybou treyarchu
-krátkosť kampane
-inteligencia spolubojovnikov a nepriateľských vojakov
-niekedy sú nepriatelia až príliš zamerani na mňa
PS: "Za všetkým hľadaj Rusa! :D"

-1 Dobré Zlé
Tak samozrejme každý túto hru hodnoti podľa svojích pocitov a preto sa niekomu páči viac niekomu menej a niekomu dokonca vôbec. No mne osobne sa práca treyarchu páči viac ako infinity ward. Treyarch vie oveľa lepšie znázornit krutosť a nemilosrdnosť vojny a to je podľa mňa to o čom COD séria má byť. Príbeh ma važne dostal, jednoducho som musel vediet ako to všetko skončí, strašne ma to hnalo dopredu, zatial čo pri MW tituloch sa dalo už v polke hre predpovedať ako to všetko skončí. Takže black ops je podľa mňa najlepšie COD po COD 2 ktoré je u mňa zatial na 1. mieste.

-1 Dobré Zlé
Cod 7 je celkem dobra hra je v ní i trochu výmyslu z kterym treyarch nepočítali např. mise z vrtulníkem kde by se v té době vzal takovej vrtulník nebo AK-74u v té době také neexistoval cod 5 world at war treyarch kopíroval od infinity ward ltereé vynalezlo díly modern warfare atd. ale v cod 7 dyli a sve nápady napřv multiplayru je skvělý ale jinak raději mam infity ward a jejich modern warfare...

-1 Dobré Zlé
davam tomu 95%je to dobra hra akorat mam to na najnizsi detajli a seka se to a to mam 3GB ram 4GHZ Gforce9500GT takze u ma to ma dobry 95% doufam ze vyjde nejakej PATCH ktory opravi jak singl tak zombie a multiplayer

-1 Dobré Zlé
Na tie chyby kt. tu opisuju nie je to hrozne. Dej ma dostal, celkova atmosfera /odporucam/
Ale je to uz trochu stereotypne stale o tom istom. Ale predsa to ma nieco do originality.
Od studenej vojny cez druhu az po ,,tiche,, misie.
To ze ma originalny dej, a nove prekvapenia davam tejto hre 95%
/este o tom sekani, na zaciatku prva misia seka dost, odporucam nechaj bezat misiu 15 minut bez toho aby si sa pohol. Od druhej misie az po koniec ani jeden sek som nemal v hre/

CoD BO som začal hrať o 23:00 poslednu misiu som dohral o 5:00 /dost kratke /

-1 Dobré Zlé
Skvelá hra. Veľa akcie (miestami až priveľa), šokujúci príbeh, zaujímavé postavy a ich spojenia, spestrenie hry reálnami postavami ako napríklad Castro alebo Kennedy a ešte príjemnejšie spostrenie v podaním nám známych postáv z WaW Dmitriya Petrenka a Viktora Reznova. Hra má kenečne nejaká dlžku a nájdu sa aj nové zbrane. Okrem iného má hra choré nároky za čo má mínus a HD Radeon 4. triedy sa mi pravdepodobne privaril o dosku. A táto hra má ešte jednu chybu - mal by ju vyrábať niekto iný. Treyarch za titulom CoD videl veľké peniaze a preto je to tak trochu odfláknuté. Každý videl aká masívna (a zbytočná) reklamná kampaň bežala pred hrou a všetky misie som videl už predtým ako hru vôbec zlysovali a zabalili. Teším sa na pokračovanie Modern Warfare a počul som, že v Sledgehammer Games pracuje väčšina bývalích zamestnancov Infinity Ward. Tak pre tieto chyby dostáva hra 97% čím sa zaradil pred Medal of Honor a Bad Company 2 ale titul roka berie Metro 2033. Nič sa nedá robiť.

-1 Dobré Zlé
dlho som sa na toto tesil a nesklamalo,hratelnost velmi dobra,grafika tiez super,neseka mi to ani ziadny problem s tym nemam.5% som si nechal lebo este som nehral multiplayer

-1 Dobré Zlé
hra ktora vynika akurat pribehom, zombie modom a par malickostami.
je tam nehorazne vela bugov, na nektorych mistach je grafika pekna, no na niektorych nehorazne odflaknuta.. treyarch si kludne podava do 60. rokov aj zbrane ktore boli vyvinute aj o 20 ci 30 rokov neskor.. kludne si dava americke zbrane rusom, ci naopak, chceli len co najvac napodobnit diely modern warfare to sa im vsak nepodarilo
+pribeh (reznov)
+vietnam, kuba...
+zombie mod- ten sa mi pacil, dost pokrocil oproti WAW
+combat training v MP (slaba AI), vyhodny v tom ze si to mozte zahrat ked nemate nervy na idiotov a zavisle decka
+lietanie s vrtulnikom
-grafika, screeny su klamlive
-je to kral bugov
-nekedy sa mi to zasekne v strede misie a to mam dost vykonny PC
-tie zbrane pokaslali


-2 Dobré Zlé
Na hru som sa ako vzdy na kazde cod moc tesil a po obrovskom prepadaku Medal of Honor som myslel ze toto bude pecka . Ale . . .bohuzial . . . musim uznat ze ma chlapci od Tryarch dostali , hlavne v ubohom pribehu ala chaos , fyzike postav z roku 5 , no a grafika ??? V podstate grafika bolo to jedine co je v hre ako-tak na nejakej urovni ale celkovo hra ma sklamala maximalne ako sa len dalo . A zeby tryarch prevalcovali infinity tak to nehrozi ani omylom , skoda je aj taku hru kupovat .......sklamanie obrovske prosto hre chyba strasne vela veci ktore su odflaknute a nedotiahnute do konca .

-2 Dobré Zlé
Konečne Treyarch ukázali, že fakt vedia...
+ grafika, variabilita prostredí, audio stránka, atmosféra, zaujímavý príbeh, skripty, hratelnosť, nároky, dlžka a náplň kampane, rýchlý spád
- (stále) AI, slabá fyzika, miestami zanedbaná grafika, nedoladený multiplayer (patch to istí)
Inak respect a ĎAKUJEME za ďalšie SUPER CoD :)

-2 Dobré Zlé
Tak tato hra mě hodně překvapila, podle mě se hra velmi podobá pátému dílu, ale i přesto stojí za to si jí zahrát, hra skvělé nové vozy a letouny a malinko lepší grafiku, srovnálemi to s 5 dílem, je hra mnohem lepší, nejhorší je na ní krátkost, přešel jsem jí za 6 hodin. Doporučuji všem!.......

-2 Dobré Zlé
tahle hra nema zadnou chybu zatim nejlepsi grafika co jsem videl.a tesim se na dalsi dil a hlave mutiplayer s bomba autem.

-2 Dobré Zlé
Hra je naozaj dobra aj príbehovo aj hratelne ale ako tu už bolo spomenute,grafika niektorej konkurencii nestiha a drobne síce prehliadnutelne chyby ale CHYBY ...
Niektore predošle recenzie ale posudzujem tak,že kto vela čaka vela sa sklame a preto som radšej nečakal žiadny historický zlom.
No uplným "zaklincovaním" bol zombie mod ktorý...mnoo poviem to takto:Kto z vás by si dal zmrzlinu s ovocím a zajedal ju majkou a treskou ?! lebo ja nie! ...to sa tam nehodi aj ked pobavilo...
čistých 85% za snahu a tolku robotu s tým ...

-2 Dobré Zlé
hra je krasna ma vyborny pribeh grafiku aj zbrane al nema na modern warfare je vidno ze treyarch sa snazi a ide mu to takze mozno o par rokov vyrobia hru ktora predbehne aj mw 2 a 1

-2 Dobré Zlé
Tak, tato hra nema takmer ziadne klady, je to snad najhorsie call of duty, az na miestami dobru akciu je to uplna blbost nekonecne mnoztva nepriatelov v niektorych misiach, ktory su obcas nesmrtelny (mozno mam len niaku chybnu verziu). Jednoznacne najvecsie minus su tie zdlahave, nezmyselne, pre-efektovane vydea, ktorych tam je prehnane moc no a tie oslepujuce efekty s ktorych ma uz tyzden boli hlava no hnus! dalsim neszmyslom v tejto hre su spomalovacky, snad ta cast hry kde sa zrovna nemusim pozerat na niake trapne dlhe vydeo ktore nejde skipnut, v ktorom sa divam na zviazaneho typka na stolicke iba otvaram dvere a v spomalenom zabere vyzabijam celu miestnost co neni ziadna zabava 10x zrychleny hrac voci bootom je desna nuda...dal by som 0 bodov ale asi 3 ci 4 misie sa mi docela pacili tak 20...takze pokial mozno vam doporucujem tuto hru ani nehrat je to kktina galaktickych rozmerov

-2 Dobré Zlé
Fantastická akcia spojená s nadpriemernou grafikou ale bohuzial aj s nízkym AI nepriatelov :
Grafika : 9/10
Zvuky : 7/10
Ovládanie : 8/10
AI : 5/10
Herná doba : 6/10
Zbrane : 8/10
Multiplayer : 9/10
Príbeh : 9/10
Zombie mód : 9/10
Nové dopravné prostriedky : 8/10
____________________________
Celkovo teda 78/100

-2 Dobré Zlé
Celkom fajn hra. Získala titul "kráľ Vianoc" ale podľa mňa si to nezaslúži, pretože je dejovo trocha slabá. Takisto čo sa týka dĺžky je to slabé, pretože za tri dni som ju prešiel :-)

-2 Dobré Zlé
Dosť som sa v nej sklamal.. hral som ju asi 1-2 dni a keď ma to najviac začínalo baviť, prešiel som to.. kukal som jak puk bolo to ešte kratšie ako MW 1 alebo 2.. proti grafike nemám nič myslím že COD hry sú skôr zamerané na dobrý príbeh ako na grafiku.. no a s tímy zombie si posrali celé Call Of Dutty..

-2 Dobré Zlé
100%Frcina
Je to super hra čo po grafickej stránke aj príbehovej stránke. Najzaujímavejšie sú video sekvencie bez ktorých ani neviete o čo sa jedná.

-2 Dobré Zlé
uplne odflaknuta hra.ked sa toho na obrazovke veľa deje tak to seka ako sviňa.niekedy zamrzne uprostred misie.a to mam dosť vykonny PC.
+:zabojujete si vo vietname
+:celkovi napad studenej vojny sa mi pozdava a je to niečo nove

-2 Dobré Zlé
10%S3aF
Black ops... no jo, tá debilina?
NEVIDÍM v tom rozdiel medzi MW2... áno áno.. mapy a zbrane,... HOTOVO, nič viac... dej je taký že .. aha tam sú nepriatelia! jeb jeb jeb jeb .. je po nich... aha tam to ide buchnúť.. bum, drbne vás z 10 metrovej výšky, a vy v pohode stanete, ako keby ste zaspali... Od CoD 2 sa engine nezmenil, a už mi to poriadne začína liezť na nervy... všetko je stále o tom istom... preto tých 10 percent

-2 Dobré Zlé
Je to úžasná hra zo super grafikou a celkom dobrým dejom... no keby som mal hodnotiť iba dej tak by to bolo max. 65 percent ale multiplayer to zachránil a veľmi sa mi zapáčil :) a to že tu niekotrý tvrdia že im to seká a zrazu sa pred nimi zjavi skupina nepriateľov a zabiju ich... to je kktina jak hrom!! ja mam 2 najvýkonnejšie 4 jadrové pc na svete a ide mi to na najvyššiu grafiku bez najmensieho lagu alebo seku... čiže pri takýchto blbcoch nieje čo riešiť... kúpte si lepšie pc a potom uvidíte ake je call of duty 7 :)

-2 Dobré Zlé
Takze po neuspesnom MOH tu prichadza horuca legenda lepsie povedane nastupca slavnej FPS COD 5.Ak by toto hodnotenie malo ist z mojho hladiska tak by som tuto hru urcite doporucil vsetkym oblubencom vojnovych hier.Cize tato hra sa vydarila a je omnoho lepsia ako jej predchadzajuce diely (z mojho hladiska).Najviac sa mi lubila scena s vasimi 3 uhlavnymi nepriatelmi a mnohe a mnohe prekvapenia a zvraty ale predovsetkym aby som nezabudol tato hra ma skvely a lakavy ,,PRIBEH´´ co si zasluzi velke PLUS.Chlapci z Treyarchu si rozhodne dali na tomto titule zalezat a proste tento titul nedomrvili.
:Moj verdikt je nasledovny:+,,PRIBEH´´
+prepracovane sceny
+grafika
+zaverecna pomsta
+efekty
+vela zvratov
+STEALTH akcie
+atmosfera
+zbrane
+brutalita
+ovladanie (lode,vrtulnika...)
+fyzika
+AI

-kratka kampan
-mensie lagy ale vyriesia to patche

Rozhodne odporucam stiahnut aj kupit.Za tu trochu nadpriemernu cenu to fakt stoji za to.No a to je z mojho hladiska vsetko.Tesim sa na ,,mozno´´dalsie pokracovanie.


-2 Dobré Zlé
Toto čast sa im naozaj podarila... v kazdom diely co som hral bol uzasny pribeh a preto dufam ze v dalsom bude lepsi ...ale hlavne dlhsi... :D

-2 Dobré Zlé
Tak toto je uplne sklamanie ...kampan budis da sa hrat ale zas len na Regular vysie je to skor boj o checkpointy .No mna hlavne zaujimal Multiplayer ktory je stale nehratelny podla mna.Po opetovnom intalovani to istaluje o hodinu dlhsie lebo stahume milion patche ktore i tak nepomozu uplne a stale neide plynule multiplayer. Mna osobne zombie mod akosi nezaujal tak to neriesil ale pirde mi prehnane robit uz 4 DLC s mapamy ..co to je ? soda.Takze vam radim ak ste si to nekupili tak to nerobte radsej setrite na MW3 (slepo verim Infinty) A ked aj to sklame tak stale tu budeme mat MW2 ktore si neviem vynaxvalit.

-2 Dobré Zlé
Celkom dobrá hra až na tú grafiku ... proste grafika nieje až taká dobrá, ma modern warfare 3 je oveľa lepšia ... aspoň mne sa zdá

-2 Dobré Zlé
Plusy:
+ neustála akcia
+ zbrane
+ misie
+ multiplayer
+ skutočné osoby ( J.F.K., F.Castro)
Mínusy
- sekanie loadingov ( + za patch)
- frustrácia vo Vietnam

-3 Dobré Zlé
Keď som si prvý krát zahral túto tak som si hneď povedal že tejto hre viac ako 50 % nedám .Je tam nejaká divná inteligencia nepriateľov a stále mi to sekalo a nechápem prečo ,mal som to na najvyšších detailoch a keď som to dal na najmenšie robilo to to isté .Zdá sa mi nedokončená ,tvorcovia sa s tým veľmi ponáhľali .Ale nakoniec to zachránili ostatné misie.Páči sa mi že sa dá ovládať dosť veľa vozidiel(motorka,vrtuľník,loď)a misie sú celkom zaujímave a aj zbrane,ale myslím si že nesedia ku dobe v ktorej sa hra odohráva .Táto hra nie je bez chýb ale je dosť dobrá a na určitý čas pobaví a preto dávam 72 %.

-3 Dobré Zlé
Vcelku hratelný kúsok, no už od prvých minút bola vidieť zmena vpodaní Treyarch-u. Nečakal som že predčia COD -Modern Warfare 2 a celkovo Infinity war, avšak čakal som viac a preto sklamanie bolo podstatne veľké. Grafika obstojná, príbeh taktiež, no mnoho bugov počas hrania a hlavne nulová inteligencia súpera (asi ako z hier spred 10 rokov) robia v súčasnosti z tejto akčnej hry iba obyčajný, možno až slabý priemer, ktorý pri porovnaní s COD-MW2 nepredčil a ani sa nevyrovnal žiadnej oblasti tochto slávneho predchodcu.

-3 Dobré Zlé
Oproti Modern Warfare 2 dosť veľký pokrok. Hra je dlhšia, hrateľnejšia a originálnejšia, čomu prispieva aj určitý pocit mystiky v štýle F.E.A.R. Napriek tomu nemožno uprieť silný amerikanizmus, čo je ale v týchto typoch hier dosť bežná záležitosť.

-3 Dobré Zlé
velmi dobrá hra ktorá má peknú grafiku ale je to skoro to isté ako ostatné call of duty ale mne sa ako aj ostatné diely velmi páčila najviac sa my síce páčil diel Modern Warfare 2 ale určite ani Black Ops nie je na zahodenie škoda že je taká krátka deju som troche nepochopil ale nevadí každopádne je to veľmi dobrá hra

-3 Dobré Zlé
To je uplne otrasna nehratelna hra ktora nema skoro ziadny anti aliasing a furt nejako hye s kameroua je to velmi trapna hra. fyzyka celkom ujde ale vsetko ostatne je uplne otrasne


-3 Dobré Zlé
pači sa mi ten dej na tom strašne ... a hlavne oeracia NOVA6,, je tam dobre čo sa skače po strachach u činankov,, dosť ťažke ale tento black ops sa im vidaril až na tie lagy čo som mal ale ked som to opatchoval tak išlo v poho a zombie ma sklamala ta posledna 2D

-3 Dobré Zlé
Velmy dobre spravena hra najzaujimavejsie je ze dej sa strieda . Ovladatelnosti hry by som dal ties jednotku ... celej hre je proste cool

-3 Dobré Zlé
Nebudem pri svojom hodnotení spomínať plusy, lebo to by som písal veľmi dlho. Takže tie mínusy (teda aspoň pre mňa): opäť krátka kampaň, výpadky AI, až príliš politický podtext. Všetko ostatné sa mi páčilo.
Ale naozaj, čo ma začalo odrádzať od hry (a od hier podobného razenia) je pro-americká kampaň. Rusko a bývalé štáty ZSSR, Čína, Severná Kórea, Japonsko a pod. sú krajiny plné teroristov, ktoré sa snažia buď ovládnuť, alebo zničiť Svet. Ale amíci môžu kľudne zhodiť 2 "atómovky" na civilistov a spáchať tak najväčšiu masovú vraždu v histórii ľudstva, a stále sú to "tí dobrí".


-3 Dobré Zlé
Mne osobne sa ta hra vobec nepaci, kus som ju hral ale ma prestala bavit (omrzela ma). Ked to mam porovnat s MoH ,tak MoH je urcite ovela lepsie nez CoD.

-3 Dobré Zlé
Ocakavany COD dopadol nad svoje ocakavania. Od treyarchu som ocakaval klasicky COD bez duchu v peknej grafike a s neutichajucou akciou ako tomu bolo v COD 5. Ale pani zlaty v treyarchu sa zo svojich chyb poucili a zacali vyvoj smerovat akoby z oci hraca. Pribeh je vedeny originalnou, novou formou a pacil sa mi viac ako v MW2. Ale nema to na atmosferu a akciu v MW2. V tomto smere je BO dost slaba hra. Stereotyp a neskor aj mierna nuda sa tu odrazaju dost, ale nieje to nic co by sa nedalo prehliadnut pri takto kratkej kampani aku uz tradicne CODcka ponukaju a nieje tomu vynimkou ani BO. 82%

-3 Dobré Zlé
Hm takze mame tu dalsie pokracovanie kultovej FPS akcie Call of duty Black ops hm tak cim zacat na tuto cast som bol zvedavy kedze chlapci z Treyarchu nam v Call of duty 5 vela toho neukazali tak som mal mierne obavy s touto castou grafika sa mi pacila pribeh bol prepracovany na vysokej urovni az by som powedal ze sa mi pacil viac ako v call of duty modern warfare 1,2 skoda az natu pokazenu optimalizaciu kebyze je lepsia myslim si ze ma nabeh na fps roku koli tej optymalizacii dawam 90% mno a uvidime ako sa chlapci s infinity ward popasuju s dalsou castou modern warfare 3

-3 Dobré Zlé
Ja tejto hre davam jednoznacne 100%.Po prve preto lebo tam je neuveritelne prepracovany dej proste super napr. ze sa pohybujete v case ako v rokoch je tam aj dobra grafika.minusom je ze sa to odohrava od konca druhej svetovej vojny do roku 1968 ale to vobbec nevadui lebo prave vtedy sa vyrabali tie nove zbrane ako m16 atd.Ja si myslim ze Treyarch prevalcovali Infinyty.

-3 Dobré Zlé
tak tento rok sa cod velmi podarilo sice som ho neste nedohral no uz teraz mozem povedat ze je to velmi dobre ci uz dejovo hratelnostou alebo grafikou...konecne je tu dobry dej na dlhe hranie nie ako predchadzajuce diely ze 6 hodin...tych 5% som nedal len preto ze su tam niekedy zbytocne dlhe dialogy

-3 Dobré Zlé
Tak tato hra ma dostala podla mna najlepšia časť call of duty vobec akurat ze je tam dost s veci s modern warfare take mi to pripada skopirovane a tie nedostatky ktore warfare malo tak vylepsili ... Samozrejme nehovorim ze je to uplne to iste len dost podobne a samozrejme inak casovo zamerane ... ale tuto hru si jednoducho musite zahrat...

-4 Dobré Zlé
je to velmi dobra hra aj ked call of duty modern warfare 2 sa mi celkovo viac lubila ale zase black ops je hratelne lepšia premna a je aj dlhšia ako warfare 2 ale zase sa mi lubi to ze sa to dohrava vtich rokov počas vojny to je skvelé akurat jedina chiba na to ze Treyarch ci ako sa to piše to dosrali stim ze tie ukažky zatažia procesor na 100% a dost mi tie ukažky sekaju ale skvelá hra

-4 Dobré Zlé
no ja som si to kupil a ta hra ma sklamala hra je nedorobena multiplayer je sice docela dobry ale ziaden zazrak singl som nehral ale stacilomi co sa onom pise jedno co umne je natej hre plus je ten zombie inac nic grafika je horsia ko na 6 co ma dost sklamalo :(proste skoda penazi

-4 Dobré Zlé
takze hra sa mi veeeeelmi pacila...super spracovanie, grafika paradna dej sa mi velmi pacil...proste super hra....jedine co mi na tej hre vadilo je ze je to spravene na styl ramba...:-D proste idete sam resp. partia a postrielate cca 100 ludi co vkuse nabehuju...ale tak to uz som si zvykol na tento styl zo strany vyrobcov call of duty....:-P este si mohli odpustit ten zombie mod, mne sa to tam vobec nehodi...inak super hra....:-P

-4 Dobré Zlé
Zajímavý ale rozporuplný počin, až budu chtít čumět na tuny videí tak si OMG pustím youtube a ne FPS akci. Je pěkné že se tvůrci snažili o pořádný příběh a vtáhnutí do děje, ale 50% hry koukat na videa, která navíc nejdou přeskočit ?? WTF.

+ Grafika
+ Na FPS zajímavý příběh s překvapující pointou

- Miliony videí
- Checkpointy
- Po pár minutách video a hurá do nové oblasti, což mi přišlo jako kdybych 50x rozehrával novou hru

-4 Dobré Zlé
Zial COD BO neprinieslo nic nove len opatovne prezuvanie uz vyzutej zuvacky. Kampan je mierne ina nez predchadzajuce diely, co spociatku aj bavilo, kym vrazdenie hord rusakov ( v par misiach vietnamcov a nemcov ) neskatilo zaujem o kampan ako taku. Hra je este arkadovejsia a akcnejsia s este viac skriptami. Spravanie sa zbrani je uz prehnane, spatny raz uz takmer neexistuje. Naopak multiplayer je zabavny ako predlosne COD avsak mierne slabsi oproti MW2. Je tu par novych veci, ale inak je to to iste ako MW. Ako celok mi pripada COD BO uz len ako velkou modifikaciou povodneho COD MW1.

-4 Dobré Zlé
Podla mna je to vyborna hra co sa tyka akcie nie celkom grafiky a dobreho deja ma aj svoje minusy hlavne zase to je kratka kampan a ten steam ale inak nemam co dodat

-5 Dobré Zlé
No neviem myslel som si ze sa vyvojari od Treyarch poucia z predoslich neuspechov ale vyzera to tak ze vzdy budu hrat druhe husle az po Infinity Ward oni su proste klasa vedia pekne spestrit herny svet s jednoduchym dejom a super spracovanim na rozdiel od Treyarchu ktory si asi myslia ze cim dlhsi dej tym lepsia hra OMYL skoda celkom dobry napad ale hra uz as taka dobra nie je ako som ocakaval este dobre ze som si ju nekupil zahrat sa da ale zadara skoda penazi.

-5 Dobré Zlé
grafika je dobra hratelnot taky ale nekdy je AI dost opakovatelna se starym medal ale jinak hra je vynikajici od singleplayeru a multiplayeru fakt to za to stoji za ty penize davam 94%

-6 Dobré Zlé
tak toto je pecka fakt toto som necakal prekvapilo ma to dospelim dejom skvelov hratelnostou ale -3% za niekedy debilnych nepriatelov a spojencov a na adresu vsetkych co im to seka tak sa necudujte ma to vysoke poziadavky a ak mate slabu grafiku tak ahoj ja som to rozchodil na full a to mam len gtx 285

-7 Dobré Zlé
tato hra aj ked pravom oznacovana NAJOCAKAVANEJSIA HRA ROKA, sa pre mna a tisice fanusikov stala NAJVACSIM SKLAMANIM ROKA. za tento titul moze jedine absolutne odflaknuta praca vyvojarov z treitachu, ktorych uz dobre pozname. hra je nedorobena a roznim ludom robi velmi rozne problemi. priklad udam ludi ktorych poznam: hra laguje na najnizsich moznych detailoch, neda sa spustit singl, vsetky serveri bud laguju alebo sa na ne neda pripojit, jedine funkcny je combat training v ktorom za cca 5h dosiahnete najvyssy mozny lvl, absencia AI, zasekavanie pocitaca. nejde tu o pocitac pretoze ja mam intel quadcore 3 ghz a pochybujem ze tato hra ma vyssie naroky. je to proste prepadak a ak si zatvrdeni fanusikovia cod serie myslia ze som totalny debil a ze nemam pravo nadavat na ich hru tak si chodte, retardi, pozriet black ops fora na ktorych sa ludia z celeho sveta stazuju na posratu hru. jedinou zachranou tejto hry by mohol byt patch, ktory ale nemusite ocakavat skor ako zaciatkom buduceho roka, kedze treitach, activision a infinity ward nevedia zhodnut, koho je to chyba a kto to ma napravit.

-7 Dobré Zlé
Hodnotenie: treba si túto hru zahrať poriadne vyšúrovaný a vytvoriť si vlastný názor...koľko ľudí toľko chutí...

-7 Dobré Zlé
No takže jednym slovom sklamanie....
Chcel som si tuto hru kupiť ale povedal som si že si ju radšej stiahnem a ked buďe dobra tak kupim. No ale nastalo šokujuce zistenie! Nove CoD je straštne nedoriešena hra. Grafika je fakt zlá, až priam horšia ako v CoD 4. Inteligencia je na nulovej urovni. Stalo sa mi že som sa schoval za stenu ale aj cez tu ma prestrelili, alebo nepriatel mieril do lava a strielal do mna. Misie su celkom v poho ale Treyarch to aj tento raz posralo... takže záver: Treyarch nevie robit kvalitne hry! Neoplati sa kupovat :)

-15 Dobré Zlé



100%Vito51



75%dvC




90%mkm



100%King6











100%Hlebka

















































100%Leo10


















100%rotten




80%Ben

















67%Lyra




50%Crew

80%puck

80%Najt


80%BooM




40%BixS








100%MTR23



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |