HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 11824 užívateľov

Hry > FIFA 11 > hodnotenie


FIFA 11
85%

Moje hodnotenie - FIFA 11





Recenzie - FIFA 11

PC se konečně dočkalo důstojného fotbalu ze stáje FIFA a všichni mohou nadšeně skákat do výše brankové konstrukce. Tohle není facelifting, tohle je kompletní genetická a generační obměna, na níž jsme čekali déle, než bylo zdrávo, ale nakonec přišla. Není to top dostupný fotbal v herní sféře, ale na PC ano.
FIFA 11 je vynikajúca, azda prvý krát v sérii sa ani po veľmi intenzívnom hraní neobjavuje pocit rutiny a čo je dôležitejšie, ani pocit, že hra už nedokáže ničím príjemne prekvapiť. Aj nepríjemne, ale takých chvíľ je menej. FIFA 11 je pre milovníkov virtuálneho jednoznačnou voľbou, možno až povinnosťou, je totiž jednoducho najlepšia.


Užívateľské hodnotenia - FIFA 11

90%easy
+grafika
+ovladanie
+prihravky
+be a goalkeeper
+zlepšené be a pro
+AI
+nové lopty
+realnejšie chovanie brankárov
.....

+7 Dobré Zlé
Tohtoročná FIFA 11 na PC predviedla neskutočný krok dopredu a konečne priniesla nový engine. Je to fakt veľké zlepšenie a zdá sa, že tento rok prekoná PES 2011. Konečne EA Sports prinieslo ovocie do FIFY na PC, lebo minulé ročníky boli už otrepané svojim enginom. Možno sa vám aj zdá, že dávam vysoké hodnotenie, ale to hlavne preto, lebo je to veľký pokrok od minulého ročníku.

Pokroky od minulého ročníka:
+Grafika
+Ovládanie
+Nový engine
+Fyzika hráčov
+Väčšia inteligencia
+Reálnosť

-Brankári zasa niekedy predvádzajú nereálne výkony, avšak sa to aj tak nedá porovnať, lebo vo FIFE 10 boli o 50% nereálnejší.

+1 Dobré Zlé
je to super hra !!! je to vsetko super proste ta fyzika + atributy vsetko vsetko no :D :D ... niekedy som hra fifu 10 na pc ale oproti tomu boli tamty hraci ako dreva :D

+1 Dobré Zlé
Táto Fifa sa dá poriadne hrať iba s gamepadom, nehovorím, že s klávesnicou je to zlé ale sú tam rôzne kombinácie. S gamepadom je to jednoduchšie a určite väčší zážitok. A teraz k hre. Ako hra je veľmi dobrá, prepracovaná grafika dobrá, nové triky. Takisto sú tam ligy z celého sveta, vrátane českej.
Hodnotenie 100.

+1 Dobré Zlé
KONECNE!! Tak tato FIFA sa naozaj vydarila, konecne sa podoba konzolovej FIFE a urobila poriadny skok oproti predoslym verziam vo vsetkom. Samozrejme ze su tam aj male chyby ale podla mna su to len malickosti, ved ziadna hra nie je dokonala. Neviem ako sa niekomu moze pacit ten americky soccerovy vymysel PES, uz len kvoli tym licenciam.

0 Dobré Zlé
Fifa 2011 priniesla hráčom to čo žiadna predtým. Grafický je to bomba, a bol som dosť prekvapený že aj herne to bolo skvelo zvládnuté.
+ grafika
+ ovládanie
+ úvodná kamera
- zlé kopanie penált


0 Dobré Zlé
100%Dddddd
FIFA 11 je ďalšie pokračovanie série a konečne aj na PC vyzerá trochu k Svetu

+ Konečne reálne pohyby,nie nejaké roboticko-kyberneticko-transformericko-robotické pohyby

Konečne sa zlepšila AI hlavne u brankárov ktorí nechytajú nemožné

Konečne nomôžete zobrať hráča a prejsť s ním celé ihrisko,pretože aj ten najlepší futbalista roí chyby.

Konečne nie je streliť gól tak ľahké.

Konečne rozhodca nedáva zbrklé červené karty a žlté karty za zklzy.

-Za týždeň neustáleho hrania som žiadny mínus nenašiel

Môj záver je že Fifa 11 je jedno veľké "KONEČNE" a právom si u mňa vyslúžila 10/10



0 Dobré Zlé
Je to výborná hra , ale predsa je na nej niečo čo by sa dalo zmeniť. Graficky je to pekne urobené. Ale tie triky sú na PC problemove , preto som si kúpil GamePad. Na tom sa to aj lepšie ovláda , robia triky dokonca aj oslava gólu sa na GamePade dá výborne ovládať. Preto dávam 97% :)

0 Dobré Zlé
Takže ďalší ročník futbalového simulátoru FIFA 11.Ak by som ho mal charakterizovať,tak moje prvé skúsenosti s touto hrou boli pozitívne.V priebehu hrania som si všimol isté zmeny oproti predošlému titulu...prihrávky boli oveľa prepracovanejšie..atmosféra,boj o loptu a kopec ďalšieho...taktiež tam boli isté negatívne veci...ako nekoordinované správanie hráčov alebo brankárov...mnohí to porovnávajú s Pro Evolution Soccer 2011..mali by si uvedomiť že je to iba videohra..ktorej cieľom je nás zabaviť...totižto,nemôžme od hier vždy čakať úplnu dokonalosť...takže FIFE dávam 80 percent.

0 Dobré Zlé
FIFA 11 ma milo prekvapila konečne nabrala ten správny smer ktorým by sa mala uberať,nový engine je veľmi dobre spracovaný a je vidieť že si výrobcovia dali záležať na tejto hre.Taktiež grafika sa pohla ďaleko a +personality vám pripravuje zážitok na ktorý sme čakali všetci.Za malé mínus považujem brankárov.
Zhrnutie:
+Grafika
+Personalita
+Spracovanie
-Brankári
Táto hra si odomňa zaslúžila 89% Odporúčam ju.



0 Dobré Zlé
Myslím že celkom povedená hra. Nie je to síce až taký ,,futbalový ošial" ako sa čakal, ale musím uznať že celkom povedená fifa. Podľa mojho názoru boli už aj lepšie ako je fifa 11.

0 Dobré Zlé
je to super hra
+grafika, realne ceny na trhu,nove kopacky
-rozhodcovia casto piskaju ofsajdy aj ked nemaju

0 Dobré Zlé
100%Foren9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
85%Dado
Nadvláda série Pro Evolution Soccer na PC sa definitívne končí a privítať môžme staronového kráľa. EA Sports sa konečne spamätali a aj na počítače priniesli next-gen simuláciu, ktorá v každom ohľade prekonáva konkurenta. Drobné chybičky krásy sa dajú odpustiť, ako mínus spomeniem len fakt, že konzolová verzia hry je na rozdiel od tej pre PC bohatšia o niekoľko vecí, ktoré nie sú vôbec drobnosťami, čo je trochu nepochopiteľné.

0 Dobré Zlé
o dost zlepsene od fifi 2010 aj ked malo modov a konzolove ovladanie pre mna minusom ale joystik to vsetko vyriesi

0 Dobré Zlé
Futbal ktorý sa skoro podobá na konzolový futbal.Grafika,hratelnost,fyzika... je určite lepšie ako to bolo v predošlích dieloch a to bez debaty.Jednoznačne veľký skok do predu oproti 10.KONEČNE NOVÝ ENGINE!!
+brankáry
+správanie lopty
+grafika
+ligy
+hratelnost
+ovládanie
+prihrávky

-AI
-málo národných týmov oproti PES 11
-penalty

0 Dobré Zlé
Konečne sme sa dočkali skvelého futbalu pre PC. Toto nie je iba facelift FIFA 09 alebo FIFA 10. Toto je FIFA 11 !! O mnoho reálnejšia a lepšia. Ani po dlhšej dobe hrania sa neprejavuje nuda a hra vás vždy niečím prekvapí. Grafika je celkom v pohode, ale pri simulátoroch nie je grafika až taká podstatná. Môžem skonštatovať, že PC verzia sa konečne vyrovnala aj konzolovej verzií. Bravo Electronic Arts !!

0 Dobré Zlé
Musím sa priznať že toto je moja prvá fifa ktorú som hral. Ale som milo prekvapený touto hrou.
Všetko je super... Grafika, chovanie hráčov, módy , a hlavne tá reálnosť. Trošku som mal problémy s ovládaním a chýba mi tam Slovensko ako krajina ale aj tak som nadmieru spokojný s touto hrou.

0 Dobré Zlé
85%PJA
FIFA na rozdiel od NHL predviedla v tomto hernom titule naozaj veľa. Po rokoch "prebalovania" svojich predchádzajúcich hier do nového obalu, sa FIFA 11 naozaj vzchopila a EA ukázala, že keď chce, tak športové simulátory naozaj robiť vie. Hra predstavuje úplne odlišný futbal, akým bola známa doteraz. Zmeny prebehli predovšetkým v ovládaní, zlepšenej fyzike, správaní, pohybe a celkovej AI hráčov, upravenom systéme prihrávok, ale taktiež v grafike. Tieto zmeny spôsobili, že FIFA 11 ponúka najreálnejší futbal, aký sme tu kedy mali. Ako mínusy vidím ničím neohurujúci Be A Pro, štatistiky hráčov, časté padanie hry a taktiež aj českých komentátorov. Konečný výsledok: 85%.

0 Dobré Zlé
FIFA 11 na seba upútala hlavne grafikou ktorá je dosť slušná...ale inteligencia rozhodcov je niečo otrasné...zapískajú niekedy ofsajd keď sa ani o ofsajd nejedná...ale ostatné je myslím dobré ale ešte tá ponuka štartu mohla byť lepšia ..

+grafika
+kopačky
+štadióny

u mna 95%

0 Dobré Zlé
Konečne poriadny futbalový simulátor. hrateľnosť je skvelá a grafika tiež. Čo ale uberá na mojom hodnotení je menu hry. Malo možností menenia hráčov, žiadne skutočné portréty o všetko sa postarali počítače. Je to už až moc strojové.

0 Dobré Zlé
Fifa 11 je dobra hra ale su tam aj nejake chyby. Mam ju na PC a aj na XBox 360 ...
Na XBox to je predsa lepsie.

+ triky
+ Be a Pro: Brankar (na XBox 360)
+ grafika
+ prihravky
+ realnost
+ ...
- ... .

Fifa 12 je lepsia .

0 Dobré Zlé
No zo začiatku sami FIFA 11 nepáčilia..ale potom som si ju oblubil kupil som si GAMEPAD v stye XBOX od LOGITECH..a teraz drtím jak blázen...a tí debilkovci čo hovorá že to je somarina tak nech sa najskôr pozru na PES jaká to je debilina--jedine v com je PES lepsi je mozno ta grafika..ale inac to je somarina takze...FIFA 4ewer

0 Dobré Zlé
Fifa 11 se letos povedla. Grafika se oproti minulým dílům posunula o kus dál díky novému grafickému enginu,herní fyzika se taky značně zlepšila hráči se chovají na hřišti realističtěji,je zde nově rychlé odehrání míče po faulu které vypadají také věrohodněji, změnil se způsob vhazování autů, je zde možnost dát přihrávku do běhu kterou sice lehce zachytí protihráč, ale pokud se povede nabízí se skvělá šance k brejku.Další podstatná změna je 360 stupnové řízení míče,díky kterému vypadá fifa věrohodněji než kdykoli dřív.V herních režimech je taky pár změn největši je asi herní režim Be a golkeeper.Slabinou zůstává AI brankářů kteří zbytečně často berou míč do rukou,zbytečně se hážou po slabých střelách,které letí metr od nich.Je taky docela těžké dát gol mimo šestnáctku,ve které jsou zase bránkáři neskutečné dobří, i když i tam dělají chyby.

0 Dobré Zlé
100%SABS
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Táto hra ma veľmi prekvapila je to namakaná hra a veľmi rád ju hrávam. Určite odporúčam nemá chybu. + Grafika
+ Realnosť
+ Hratelnosť

Určite odporúčam :-D Hodnotím ju číslom 100%.

0 Dobré Zlé
100%Hit111
Jedna z najlepšich serie fifa po grafickej tak aj po hernej stranke proste užasna hra ! podla mna lepšia než FIFA 13 ( po grafickej stranke )

0 Dobré Zlé
Je to vynikajuca hra , ktora vynika vo vsetkych smeroch.
+cesky dabing
vynikajuca hratelnost
super manager mod
grafika


0 Dobré Zlé
Tahle hra pro mě byla skvělá od té doby, co jsem si ji poprvé zahrál, nicméně po delší době už vlastně nevím, proč jsem ji hrál stále dokola. Grafika je pěkná, ale skórování gólů je někdy naprosto stupidní. Je pravděpodobnější, že dáte gól skrz 5 hráčů než když jdete sám na brankáře. Brankáři si také myslí, že když spadnou na záda, tak zabrání gólu. Zvláštní je, že dokážou chytit pecku ze 30 metrů, ale nedokážou chytit pomaličkou přihrávku, což absolutně nechápu.
Dále ještě musím pochválit triky a oslavy. Proto za tuhle hru dávám 65%.

0 Dobré Zlé
Skvelá grafika, hratelnost, dokonca aj ceska liga, hra ktora vas len tak nepusti
+moznost hrania za vlastne vytvoreneho hraca+zdokonalovanie schopnosti
+Ceska liga
+Grafika
- osobne som mal trocha pociatocne problemy s nastavenim ovladania, postradam tým SVK


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Jack7
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Joe7
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%John7
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Thiago
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Reese
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Finch
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Pokrok ve všem
+Grafika (lepší obličeje,Pot,Detaily)
+Hratelnost (nové pohyby,Fyzika balonu,fauly,reálnější kopy)
+Engine (nový Engine který přináší + ale i -)
+Ostatní (Kopačky,Počasí,možnost oslavy golu)
-Brankář (mněli tam nechat pohyby z FIFA 10 ted brankář chytá špatně a nereálně pohyby jak z Pro Evolution)
-menší bugy (bugy které jdou přehlédnout nepočítám to ani jako zápor)
-chybí mi tam scénky (jako v TV když se netrefí brána nebo je faul tak to není ve scéně ale je to prostě volně udělané takové nevím také ale nepočítám jako zápor)

0 Dobré Zlé
100%Sami7
Fifa 11
Asi najlepsia futbalova hra na svete
+ grafika
+ Be a Goalkeeper
+ Kariéra
+ Treningove ihrisko
+ Personality +
+ široky vyber tymov,lig ...


0 Dobré Zlé
Ako každý rok i tento sme čítali , počúvali aká bude oproti predchádzajúcemu roku tá tohtoročná FIFA 11 skvelá... a naozaj je! Pro Evo Soccer ktoré za minulé roky míľovými krokmi predbiehalo FIFU tento rok možno prehrá(uvidíme)! NextGen na PC je naozaj vidieť a hra je veľmi dobre či graficky alebo technicky spracovaná i vďaka Personality +. Pohyb hráča je realistickejší oproti minulému ročníku nehovoriac o peknej grafike hráčov a zlepšeniu grafiky divákov. Zlepšila sa taktiež obtiažnosť a AI hráčov. Brankári už konečne nie sú Supermani a po peknej strele často padne aj pekný gól. Taktiež ďalšie novinky ako rýchly voľný kop či hádzanie autov do behu. Český dabing samozrejme zaostáva za svojím anglickým kolegom avšak potešia nahrané mená množstva Slovákov. Slovenská reprezentácia i liga ako inak chýbajú a tak si za našich krajanov budeme môcť zahrať jedine po vydaní patchu. Plusom je taktiež dobrá hudba a možnosť hrať za brankára. Odporúčam hlavne konzolovým hráčom! Tí na PC musia očakávať isté obmedzenia či nedostatky. 88%!!

-1 Dobré Zlé
Na FiFu a EA sports, dosť veľký krok vpred.
+ Grafika NEXTgen
+ Pohyby
+ Ovládateľnosť
+ Nové animácie ktoré dotvárajú realnosť hry
+ rýchle rozohranie faulu, či hod z auto do behu
Ak by som to ale mal porovnávať z PESkom...
- blbo spravené tváre a grafika hráčov
- brankári občas predvedú untouchable zákrok bez menších problémov
Fifa sa mi páči, a urobila určite pokrok oproti minulým dielom, ale má ešte čo dolaďovať.

-1 Dobré Zlé
tohtorocna fifa spravila na mna dojem grafikou a vlastne vsetkym no to by bolo pekne lenze hratelnost a demencia hracov a brankarov a rozhodcou je taka obrovska ze vas sama hra odradzuje pokracovat v hrani

-1 Dobré Zlé
perfektna pracička grafika je super obzvlast 3d trava kusok tvare niesu take ako by si podla mna vea hracou rpedstavovalo nja tvare ma pes ale aj tie tento rok pesku nevysli 10 boli lepsie hratelnost v tohtorocnej fife je priam takmer dokonala pohyby triky pasi hlavickove suboje suboje telom doraz na silu stabilitu a vela dalsieho kusom znepokejenie ze vysoke poziadavky a pre niekoho aj ensie plynulost hry vraj to seka staci si dta slabsie rozlysenie 800,600 nastavit prioritu an vysoku a slape to enchapem ludi ktory sa vyhovaraju ze sa neda nastavit grafika antialiasing a este vetsia blbost ze nejde nastavit ovůladanie staci kus sa stym pohrat a secko ide ok a stoho vznikne 99 % futbalovy zazitok tento rok pes nema sancu a to som bol jeho zastanca od roku 2008 tento rok je to strasne pomale strasne zalozene na joisticku - velke

-1 Dobré Zlé
ja nepochopim jak môže niekto henatak rozprawat a mat take reci ze FIFA nema na PES sak FIFA tento rocnik PES rozdrtila na kusi waska tato FIFA sprawila tento rok welky ale welky pokrok je tam uzasna grafika uzasna hratelnost uzasne proste wsetko doslovne wsetko!!!!!!!! odporucam je to nieco uzasne je to zazitok hrat...!!!!!!

-1 Dobré Zlé
Najlepšia FIFA ktorá kedy vyšla. Omnoho lepšia ako PES.

+ Zásahy brankárov ale aj ich celková AI ( v predošlom dieli , keď ste prihrali brankárovi a on potom prihral ďalšiemu , tak hneď po prihrávke sa rozbehol do stredu ihriska a až po chvíli sa vrátil späť do bránky)
+ Licencie ( licencie nechýbali v žiadnej predošlej FIFE ale myslím tým oproti PES-ku kde vo FIFE je napr. "FC CHELSEA" a vo PES je "FC LONDON" )
+ Triky ( je ťažšie sa ich naučiť ako ich používať , ale dajú sa naučiť )
+ Oslavy ( po góle si môžete vybrať ako chcete svoj gól osláviť )

• Ovládanie ( záleží na tom ako si ho nastavíte pretože znaky nie sú pre Klávesnicu ale pre Gamepad)
• Nekonečné učenie sa ( myslím tým triky a oslavy )

- jediným negatívum sú penalty ( nemyslím kopanie penált ale chytanie penált , čiže ovládanie brankára )

To je asi tak všetko. Celkovo je táto hra veľmi dobrá a odporúčam ju každému koho bavia a má rád futbalové hry. .

-1 Dobré Zlé
Hral som FIFU 11 na PC,PS3 a Xbox-e. Tuto hru si uzivate mozno 5percent casu, ostatnych 95 vas seru bugy sproste chovanie, nerealna fyzika. Najvacsi problem je v Be a Pro, je tam tolko bugov ze to by sa nezmestia na 5 A4-riek

-1 Dobré Zlé
Ja si myslím, že sa táto FIFA celkom vydarila. Oproti 2010-ke má lepšiu grafiku, hlavné menu bolo upravené a samozrejme nemôžem zabudnúť na AI, ktorá bola takisto upravená a hráči sa tak správajú realistickejšie. Podľa mňa sa FIFA rok čo rok po trošičku vylepšuje...

-1 Dobré Zlé
Oveľa viac sa mi páčila šestka, sedmička či osmička. 09 a 10 bolo to isté, tento nový titul sa mi zdá lepší iba v grafike, nič viac a na klávesnici sa to hrať ani nedá.

-1 Dobré Zlé
FIFA 11 je velmi dobra hra hlavne pre sportovcov. Myslim ze o futbale sa v nej da vela naučiť a aj ten najneskúsenejši človek by mohol si "kopnúť do lopty". odporucam!!

-1 Dobré Zlé
lepsi fotbal som este nehral,aj ked da sa par veci vytknut..grafika stadiona my ako tak nestaci ,predstavoval som si to uz lepsie a realnejsie,niektore rozhodcovske verdikty ma nechavaju v uzase a to pred kazdym zapasom sam na brankara som do teraz nepochopil...ale inak super ovladanie grafika,velka zabava po nete,velka spokojnost aj ked si na to treba zvyknut lebo 11 ka sa od svojich predchodcov uplne odklonila inym ale pre mna dobrym smerom...a velke minis asi je ze chyba slovensko...ale to sme si uz zvykli a je to len moj subjekt nazor : D

-1 Dobré Zlé
Jedna z najlepších simulácií futbalu aká kedy bola vydaná.Ten gameplay ma úplne zobral je to nádhera!!Odporúčam zahrať si to tiež na konzoly tam je to viac rozšírené podľa mňa.

-1 Dobré Zlé
Podla mojho nazoru graficky aj hratelne to perfekne zmakli aj tvare hracov vypadaju ja v skutocnosta aj akcie ktore vsetko proste delova hra aj ked trosku to pokazili ze brankari su taky slaby aj ked som v kamaratskom turnaji skoncil prvi timto chcem pozdravit (Miša,Martina a Tomasa) :D

-2 Dobré Zlé
90%bWin
+ menu, inteligencia hracov, prihravky, fake strela, hraci si lepsie ziadaju prihravky, lopty, kopacky, grafika, ...

- zlozite nastavenie tlacidiel (cez subor kde je nainstalovana hra), v pomoci v hre su ukazane joystickove tlacidla ( napr.: A, X, LB,...), v manager mode ukazatel zlepsenia hracov...

ale aj tak lepsia jak FIFA 10 ;-)

-2 Dobré Zlé
najlepsia fifa aku som kedy hral s peskom sa neda porovnavat hral som demo aani jeden hrac sa nepodbal
pohoby su prepracvane a realnejsie grafika je vynikajuca poroste vsetko je dobre...a tym odbornikom co tu pisali ze hrac bezi po gole do siete tak nech skusia stlacit dajake sipky a mozu sa stoho golu tesit tak ako chu oni :)

-2 Dobré Zlé
94%naro
no takto poviem moj nazor ja som hraval fifu 2005 až fifu 09 ale ked sme z bratom stiahly PES 2010 no nemohly sme uveriť čo to je zač uplne pre nas nova pecka dritili sme pohyby realisticke triki trochu ty brankary čudny v sejfoch ale to neva som štastny že tam je Master League Bea pro a proste je to lepšie ako Fifa 10 ale KEd som stiahol Fifu 11 tak som nechápal konečne sa Easport spametala ! :D konečne vidala taku istu na PC ako na konzoly a asi tento rok porazy realistecke pohyby sejfi brankarov nadhera . Pes ale ja teraz tiež stahujem aj PES 11 tak nwm čo buden hrat asi obojo :D

-3 Dobré Zlé
90%tado
Je to dobrá hra!! Grafika od fifa 2010 sa líši všetkým je to omnoho lepšie. Všetko je realnešie...Vrelo odporúčam športovým priaznivcom futbalu.

-3 Dobré Zlé
velmi dobra hra konečne sa EA sports zobudila proste pochvala jedine minus je to ze brankari niekedy pri centrovanej lopte neskocia do nej ale to vam nebude vobec vadit odporucam kazdemu

-3 Dobré Zlé
tohto rocna fifa sa vydarila mozem povedat ze je to najlepsia simulacia futbalu aka moze existovat pes sa moze strcit grafika a realistickost uplne super...ale chybaju my tam nejake turnaje europske napriklad v manazerskom mode a este SLOVENSKA REPREZENTACIA !!

-3 Dobré Zlé
vyborne provedenie úžasna hra fifa 11 me zaujala graficky sa mi velmi páčí aj hratelnosti.Ale ma to take jeden minus zda sa mi ze ve hre fifa 11 je ako si malo hratelných modov ...

-3 Dobré Zlé
100%MaOn07
naj fifa aku som hral

+grafika
+licencie
+multiplayer(naj multiplayer zo sportovych hier)
+dobre pesnicky (fire with fire)
+virtual pro

proste supeeeeeeeeeer hra

-nic bezchybna hra

100%

-4 Dobré Zlé
No s 10 to neni porovnatelne arena je moc vymakana .. let lopty je konečne normálnejší .. ale ta hratelnost este neni 100% .. v porovnani s Peskou .. no hra je už spracovana lepšie aréna pridala viac aj to ako je pokosený trávnik je celkom dobre .. ale dúfam že v 12 sa posnažia pridať aj Become a Legend s Brankárom ..strasne chýba Slovenska liga a tak isto aj Slovensko ako tým .. Grafika s peskou neporovnatelná.. ako náhle kopete priamy kop alebo v Arene je grafika dobrá tak isto ako aj v Repleyi ale pri hre sa mi to nepáči .. Toto je Hodnotenie na Fifu 11 . Peska Nesklamala

-4 Dobré Zlé
nahorsie spraveny futbalova hra aku som kedy hral ... to co ja nechapem tomu az jak zle nikto moze spravit tak drahu hu ako je fifa ... a ty hlupaci zo sektora tomu daju 90 % ? to co tam uz rozum nemaju ...pritom pes 11 co je 10 krat lepsi mu daju 70 % ? im nacisto sibe uz...

-5 Dobré Zlé
Na Fifa 2011 jsem se tesil hodne nezklamala me ale jediny nedostatek je ten ze se az moc podoba Fifa 2010.

Plusy: Muzete oslavit gol
Mod kariera
Hrani za brankare

Minusy: Podobnost s Fifa 2010 (jinak super pro me)

-6 Dobré Zlé
Toto je posledna FIFA, ktoru som kedy v zivote nainstaloval a zahral. Otrasne, otrasne, otrasne. Ruky prec od tohto nepodarku!!

-7 Dobré Zlé

1% - futbalové myslenie hráčov

Tejto hre sa dá vytknúť hádam všetko.
Grafika - fuj, hnus, odpor, takáto debilná grafika sa môže pačiť jedine maniakom, ktorý v živote nehrali inú hru.
Next-Gen - kde ?
Licencie - no a čo ? na PES-ku si stiahnete patch a máte najlepšiu futbalovú hru.
Menu - niečo primitívnejšie už vymyslieť nemohli.


-8 Dobré Zlé
Uplne ten isty nefungujuci engine ako asi 3 roky nazad.
Cize EA spravilo 3 milove kroky nazad.
Animacie dobre, len po chvili hrania zacnu nudit tak ako aj ingame sceny
ako su pady hracov odrazenia lopty atd...


-9 Dobré Zlé
musim povedat ze oproti minulemu roku urobila FIFA obrovsky pokrok.....ale stale to na PES 2010 ani nahodou nestaci.....radsej nejdem hovorit o PES 2011 pretoze tieto dve hry sa porovnavat ani nedaju........normalne lutujem ze som fifu stahoval a trapil sa s jej zapnutim...JE TO NUDA....neviem co vsetci na nej vidite mozno len tie licencie ktore pesko nema.

-9 Dobré Zlé
Nikdy nebude FIFA ako Pro Evolution Soccer, NIKDY !

neviem čo na tej Fife vidíte!
už len tie podoby hráčov sú mizerné, to nehovoriac, že dresy sú totálne graficky nezvládnuté Ibrahimovič má meno na drese, že ledva ho prečátať čo je malé na víšku...a taký Kaká ho má od plecka k plecu a cez celé lopatky...úplne zle...uvodná ukážka zápasu kedy rozhodca skúša sietky...tie sietky sa ani len nepohli ! a to je ukážka...čo by to malo byt prepracovaná...
hráč stiela gól a rovno uteká do sietky kde seká...ukážka radujúceho sa hráča
odohráva na úplne inom mieste ako bežal hráč po strelení gólu...

jediná výhoda je ozaj len pridanie viac animácii a tá NewGen...


totálne zlyhanie od EA Sports..ale však čo sa čudujem, veď tak to je už ale 4 roky posebe najmenej...

-10 Dobré Zlé
35%ixo
Tak toto ze je podarena fifa?aj som olutoval ze som ju spustil.radsej budem hrat fifu10 co sa vraj nepodarila.Grafika je pekna no...to sa dalo cakat ze graficky to horsie nebude ako predchadzajuca Fifa.to hlavne menu a nastavenie ovladania je na prt.asi tak...:-(

-10 Dobré Zlé
Som zvyčajne fanúšik Fify, ale táto sa vôbec nepodarila. Okrem grafiky je všetko zle. Každému kto je z tejto Fify nadšený odporúčam aby si zadovážil PES 2011 a potom zistí, čo je to výborný futbal. Fifa prehráva vo všetkom. Základné Menu je strašne neprehľadné, hrateľnosť o ničom.... Jedným slovom sklamanie.

-10 Dobré Zlé

65%dvC










100%2nech1










100%miki07











85%Ben

100%misor



100%misor2








| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |