HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21163
5455
5063
1438
1600
7336
6033
12908
1687

Online 42106 užívateľov

Hry > METRO: Last Light > hodnotenie


METRO: Last Light
85%

Moje hodnotenie - METRO: Last Light





Recenzie - METRO: Last Light

4A Games napriek problémom s pôvodným vydavateľom THQ opravili prakticky všetky nedostatky Metro 2033 po výkonovej aj akčnej stránke a vo výsledku je Metro: Last Light akciou veľmi vysokej kvality. Dopĺňa to decentná grafika a príbeh, ktorý hráčov vtiahne ešte hlbšie do útrob metra. Príbeh má síce pomalší začiatok, ale záver je hodný značky a vysvetlí úplne všetko, až do takej podoby, že bude zaujímavé sledovať, kam sa autori v sérii posunú ďalej.
Pro nadšené fanoušky ročníku 2033 povinnost, pro milovníky slovanských her důvod zajímat se, ale ani famózní grafické zpracování nepomáhá překlenout jalové herní momenty a hluchá místa scénáře, vařeného hlavně z vody. Sice radioaktivní, ale pořád vody.


Video recenzie - METRO: Last Light

Videorecenzia - Games.cz




Užívateľské hodnotenia - METRO: Last Light

100%SWAN
+atmosféra a postupne gradujúci príbeh
+spoznávanie rozmanitých frakcií v podzemí
+dynamické prestrelky
+možnosť stealth prístupu
+náboje a upgrady zbraní

-umelo vyzerajúce tváre postáv
-pomalý rozbeh príbehu
-Hraničiarsky mód len ako platené DLC


+3 Dobré Zlé
Mozno sa to len mne zda alebo si to len namyslam ale hra podla mna odkazuje na skutocnost nie v tom ze sa to naozaj stane ale v podstate tej myslienky pribehu

+
*velky ale velky plus ma pribeh, asi jeden z najzaujimavejsich pribehou a ked sa to hra rovno po prejdeni 2033 tak vas to vcucne do hry.
*Grafika
*Prostredie
*Niektore casti hry maju take male prvky Hitmana, daju sa prejst po tichu alebo sa prestrielat.
*vnimanie tmi a svetla

-
*obcas hluche miesta (zdlhava cesta vytahom atd)


+3 Dobré Zlé
Konečne sme sa ho všetci dočkali :)
+Grafika
+Audio stránka
+Zbrane
+Dej
+Krásne prostredie mesta
+Hru môžete zahrať v štýle Stealth Action alebo tam rovno nabehnete
+Konečne pridali erotiku
+Hrateľnosť
+Celkom dobrý autosave
+Konečne normálne zakončenie hry
+Nový nepriatelia
+Cut - scény

-Dĺžka hry
-Žiadny MP , Co-Op čo by hru predĺžilo
-Slabé AI
-Mierne slabá optimalizácia
-Škoda cover - systému
-Škoda že ste sa nemohli viac poprechádzať po post-apokalyptickom mestečku v Rusku

Hra Metro : Last Light je skutočne podarená hra ktorú sa oplatí zahrať. Nesklamala , obsahuje všetky prvky minulého diela a do tejto časti pridali nové...

+3 Dobré Zlé
METRO:Last Light je ukážkovým pokračovaním. Vlastním limitovanú edíciu z predpredaja, tá obsahuje aj Ranger mód, ktorý je v skutku úplná pecka. Nábojov poskromne a svetla všade až príliš, niet sa kam poriadne schovať. Príbeh sa rozvíja tradične a pripomína to riadnu ruskú "mašinu", čo sa rozbieha síce pomaly, ale potom nejde zastaviť. Začína krátko po udalostiach prvého dielu.

AI na klasickom móde je asi závislá od množstva svetla. Hehehe! Pri absencii svetla totiž nepriatelia tupo pobehujú, zapínajú laserové zameriavanie a baterky a kým na vás nenamieria, tak nemajú predstavu, kde vlastne ste. Krčíte sa im pred rypákom a oni vás proste nevidia, kým na vás nič nesvieti. Absencia trackovania ciaľa u AI mi príde ako vážna chyba. V RANGER móde je to však už celkom inak a spomínané nedostatky tam nie su.

Zvuk, dabing (hlavne ruský), grafika, ovládanie, príbeh, hrateľnosť a atmosféra sú lepšie, ako dokonalé. (6 dabingov a 9 titulkov)

Najväším a zároveň jediným vážnym nedostatkom je obrovský nepomer medzi RANGER módom a klasickým módom hrania. Jednoznačne to bez RANGER nie je ono. Keby tam nebol strhnem minimálne 10% hodnotenia. Ďalším nedostatkom je loading, ktorý občas hru "zaseká" na pár sekúnd, ale to len na začiatku levelu, inak fajn. PhysX občas tiež zazmätkuje, odstreleného nepriateľa nájdete v stene a na jednej strane má hlavu a na druhej haksne.

Až na pár drobných chýb vrelo ODPORÚČAM!!

+3 Dobré Zlé
Na túto hru som dlho čakal a konečne som sa dočkal...a stálo to za to čakanie...Metro Last Light je skoro vo všetkých smeroch lepší ako Metro 2033,najmä po grafickej stránke...trochu ma sklamala dížka hry ale všetko to zakryli grafika,vylepšovanie zbraní a hlavne zničené mesto nad metrom...dávam aj tak 100%

+grafika
+dej
+príbeh
+vylepšovanie zbraní
+metro
+zotieranie špiny z masky
+možnosť nechať žiť alebo zabiť svoje ciele

-dlžka hry
-niekedy až privela akcie

+2 Dobré Zlé
100%Ninjak
podla mňa jedna z najlepších hier modernej doby ! možno že sa dočkáme aj dalšieho pokračovania ktoré by nás znova vtiahlo do sveta metra a post-apokalyptického sveta ja som si na túto oblast už prakticky zvykol ;D

+1 Dobré Zlé
Táto hra ma nesmierne prekvapila. Pôvodné METRO 2033 som hral a bola to skvelá hra ale táto ho predčila skoro vo všetkých oblastiach. Príbeh je skvelo vyprávaný, možnosť úprav zbraní je skvelé vylepšenie len by sa mohli dať kúpiť aj brnenia. Nové miesta a viac pohybu na povrchu je výborné. Takisto sa viac dá dozvedieť o frakciách v metre. Táto hra je proste skvelá pre fanúšika je to povinnosť a pre všetkých ostatných úžasná príležitosť.

+1 Dobré Zlé
Metro Last Light je takmer po každej stránke lepšia hra ako minulý titul. Zakončenie deja zvládli autori na výbornú, pretože jeho vyvrcholenie je priam epické. Ponúka fascinujúcu, dychberúcu atmosféru, poriadnu akciu a nádherné detailné grafické spracovanie. Narozdieľ od Metra 2033 autori sem zaradili stealth postup, takže si môžete vybrať, či ,,rudých" vystrieľate, alebo ich zabijete bez toho aby si to niekto všimol, po prípade ich stačí omráčiť. Jedna neskutočne veľká chyba je veľmi hlúpa AI, ktorá podstatne zaostáva za Metro 2033. Druhý, pre mňa nie až taký veľký problém, sú umelo vyzerajúce tváre. To však napravuje perfektne graficky spracované prostredie či už podzemného Metra, alebo temného rádioaktívneho povrchu, kde potrebujete na prežitie plynovú masku. Čas ktorý vám ostáva vám ukazujú vaše hodinky, na ktorých máte indikátor či vás nepriateľ vidí, alebo nie. Vo väčšine prípadov sa vás však ani len nevšimnú (pri stealth postupe) ani ak by ste im stáli priamo pred očami. Ak sa vám nepáčia pôvodné vlastnosti palebného arzenálu, máte možnosť si zbrane upgradovať (pridáte optickú mušku, tlmič, predĺžite si zásobník alebo hlaveň atď. ) za menu, ktorou sa v metre platí, čiže špeciálnymi vojenskými nábojmi. Značka Metro sa radí medzi špičku herného priemyslu vďaka svojmu príbehu a detailnému technickému, ale aj grafickému spracovaniu. 94%.

+1 Dobré Zlé
Túto hru som len začal hrať ale aj tak je na nej vidieť že je geniálna. Ten prvý moment ked si myslíte že zabíjate mutantov ale v skutočnosti sú to vaši priatelia je úplne strašidelný. Síce je to len sen ale aj tak ma to dostalo. Nebudem to tu obkecávať, pretože už len z tých trailerov sa dá vidieť, že je to stará škola a nie nejaká trápna americká strieľačka. Ak máte FPS hry na 1. mieste tak ani nemusíte rozmýšľať, že či si ju zahráte alebo. Je to vaša psia povinnosť! :D Už aby bolo pokračovanie a to som ju ešte len začal hrať.

+1 Dobré Zlé
100%MikeLP
Velmi dobra hra, prešiel som to s Ruskym dabingom a cz titulkami a bolo to brutalne, dejova linia aj po grafickej odporucam každemu ;)

+1 Dobré Zlé
100%S3aF
O tejto hre by som hovoril len v superlatívoch, preto len napíšem, že sa to oplatí kúpiť, na tejto časti Metra som nenašiel ani jeden zápor. Grafika, audio, a gameplay sú prepracované, a vytvárajú presnú atmosféru Metra, a vonkajšieho post-apo sveta.


+1 Dobré Zlé
Veľmi hutná atmosféra tak ako sa na Metro patrí. Všetko sa oproti prvému dielu zlepšilo, okrem tých spomínaných tvári postáv. Optimalizácia +.

+1 Dobré Zlé
Takže Metro: Last Light hra ktorá priamo nadväzuje na dej z predošlej hry Metro 2033.
Last Light ponúka oproti predchodcovi omnoho širší vonkajší svet, lepšie grafické spracovanie, možnosť na výber zabiť alebo nechať žiť hlavných nepriateľov, upgrade zbraní ktorý mi prišiel viac menej zbytočný, keďže sa upgradnuté zbrane dali zobrať od nepriateľa. Viacej akcie čo ma aj mrzí, čakal som že to bude tajomnejšie a vzrušujúcejšie, no i napriek tomu dávam tejto hre plný počet, pretože fakt stojí zato.

+Grafické spracovanie
+Atmosféra
+Umelá inteligencia nepriateľa
+Optimalizovaný a upravený engine
+Hracia doba

-Umelo vyzerajúce tváre
-Pomalé rozbiehanie deja


+1 Dobré Zlé
+ Grafika
+ engine
+ Hw naroky
+ zvuk
+ prostredie
+ efekty
+ hratelnost
+ zbrane
Nemam viac čo dodať



0 Dobré Zlé
Tato hra je velmi dobre spracovane a pojate ukoncenie hry . Celý obsah hry sa mi velmi pacil hlavne koniec aj ked skoncil tragicky .

0 Dobré Zlé
92%Luso
Na Metro Last Light som sa dlho tesil a nesklamalo ma. Pribeh sa nastastie odvija od povodnej hry a nesleduje Glukhovskeho Metro 2034 Artyom sa vydava na dalsiu misiu najst posledneho Temneho a za poslednou sancou spasit ludstvo.
Klady: Famozna atmosfera, grafika, celkovo lepsi gameplay, lepsi feeling zo strielania, pribeh, soundtrack.
Zapory: Niektore graficke efekty a animacie tvari su slabe, Ranger mode ako DLC, sem tam nejake nedorobky.
Takze celkovo ma hra potesila a je to po vsetkych strankach lepsi titul ako Metro 2033. Oplati sa kupit.

0 Dobré Zlé
100%SlaX
perfekt hra, ale este som ju nepresiel ale na tom nezalezi , no mozem povedat , najlepsia hra co som kedy hral!! krasna grafika, zbrane , no ale absolut neni to ani horor a to prekaza aby to bolo very perfekt hra. zasluzi si tych 40 eur kupit fakt zabava, a hodilo by sa tam coop alebo multiplayer. niektore zvukové efekty niesu dorobene a nepocut, ale to mozno preto, lebo to mam stiahnute. super tie simulacie , super pribeh , ale mohli tam dat fakt viac hororu. tie efekty, zotret spinu z masky,, toto ten dazd a viac efektov,, nove good postavy , toto vobec nebolo v metro 2033, cakal som uz rok kym to vide a hral som to uz vtedy, ked to a ni nevislo lebo na torrentoch to uz bolo . oplatilo sa cakat tato hra, doporucujem urcite!! ten ktory ma rad strielackove hororove hry, moze si vychutnat nove , vynimocne, Metro Last Light.

0 Dobré Zlé
Užasná hra, která ve smyslu pro detail grafiky předčí i Crysis 3.
Skvělý příběh, který Vás donutí přemýšlet :)

0 Dobré Zlé
Mnou velmi dlho ocakavana hra, ktora bola presunuta z Januara 2012 az na Maj 2013 kvoli tomu ze THQ skrachovalo co neberiem ako zaporny bod skor sklamanie. Napriek tomu oproti Metru 2033 mala nedostatky v prvku atmosfery a audio spracovania ( chybal mi tam hlavne originalny hlas Artyoma z Metra 2033, ktory v uvodnych textoch pred misiami nadviazal na perfektnu atmosferu), co sa tyka toho textoveho ten bol priam dokonaly a omnoho lepsi ako v predchadzajucom dieli. Co sa tyka osvetlenia bolo velmi zanedbane- nudzove osvetlenia z Metra 2033 mi tam chybali najviac a tma z predchadzajuceho titulu bola nahradena serom, kde bolo dokonale vsetko vidiet okrem nepriatelov ktori akosi v Metre Last ''oslepli''- spomenme si na tmu v Metre 2033 kde Artyom musel zakazdym pouzit nocne videnie aj v tej absolutnej tme kde aj ten najmensi suchot vas mohol odhalit. Dej uz nebol taky tajomny a zavadzajuci ako v Metre 2033 kde kto necital knihu nevedel az dokonca ci su ''The Dark Ones'' spasitelia ludstva alebo Votrelci ktori nas prisli vyhubit. Dej bol priamy a ten kto hral Metro 2033 urcite vedel ako ma postupovat ak chcel dosiahnut Dobry Koniec.
Napriek tomu misie boli velmi zaujimave a poskytli sirsiu skalu prostredia Metra ako aj samotnej Moskvy. Avsak Nepacilo sa mi nevyvazenost misii v metre a na povrchu kde asi 10 missi naraz bolo len v metre a 6-7 na povrchu. Mne osobne sa v Metre 2033 pacilo ako sa Artyom dostaval na povrch a potom zase len o ovlasok unikol naspat do metra- niekolkokrat.
Dlzka campane bola v norme aj ked dalo sa este trosku spekulovat ako ju predlzit.
Menu velmi originalne, chvalim autorov za tu drezinu a rangera v pozadi.
Metro Last Light bolo zamerane viac na spolupraci Artyoma s niekym inym co trosku potlacalo hororovu atmosferu. Lepsie vyvrcholenie deja v Metre 2033 a misii D6 kde Artyom po dlhej dobe samoty a strachu sa mohol povzbudit vtipnymi pripomienkami Ullmana.
Grafika naozaj super, klobuk dole - velmi silny aspekt hry.
Napriek vsetkym mojim kr

0 Dobré Zlé
Hra ako zo škatulky a to doslovne, okrem toho že vyzerá nádherne máte pocit že ste stále v nejakej škatuli. Väčšina deja sa odohráva v podzemí v tuneloch metra, ako už vypovedá názov. Na povrchu zeme sa príliš zdržovať nebudete. Po grafickej stránke musím hru vynachváliť. Tak ako predchodca má tiež jednu z najlepších grafík svojej doby. Podľa mňa patrí medzi štyri najkrajšie hry súčasnosti. No ale grafika nie je všetko, veď to už poznáme z Crysis 3. Čo nám ešte iného ako grafiku a originálny dizajn metro last light prináša? Skvelí začiatok a potom nejako stráca grády. To ma sklamalo najviac. Čim ďalej tým je hra nudnejšia a skonči to na úrovni call of duty s ruským prízvukom. Aj keď som čakal viac, je to kvalitná hra ktorá poteší.

0 Dobré Zlé
100%SABS
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
Nemám čo povedať, dokonalé, proste dokonalé, pomerne dlhý príbeh, neskutočné ale naozaj neskutočné množstvo detailov, niektoré veci hlavne vonku už vyzerali fakt ako reálne, perfektná hratelnosť, proste chuťovka, super až slza mi vyšla :D 5% dole za drobnosti ako napríklad okamžité úmrtie pri jednej misii, prešiel som ju len tak, že v tu dobu som si stale pichal lieky, trochu nesmrtelná medvedica a ešte krátke posledné boje, škoda :( ale to ostatné, na túto hru nikdy nezabudnem, bravo! už chápem prečo bola taká drahá.

0 Dobré Zlé
100%Bramir
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%pacuta
je to naj hra zo vsetkych hororovo fanatsy akcno strielaciek fajne prostredie grafika usla moze byt davam 100 bodov

0 Dobré Zlé
+ super príbeh (doporučujem najskôr hrať metro 2033)
+Grafika
+ celkové spracovanie
+ vylepšovanie zbraní
+ možnosť ovplivniť koniec hry podľa štýlu hrania (dobrý a zlý koniec)

- dĺžka hry

Metro Last light je veľmi dobrá hra so super príbehom ktorý si ešte viac užijete ked si zahráte metro 2033. A dobrý koniec je naozaj super takže odporúčam hrať tak aby ste ho mali :)

0 Dobré Zlé
Super hra až na to že je celkom krátka + by som pridal hranie aj po dokončení story

+Grafika
+Príbeh

-Slabé UI
-Dlžka hry

0 Dobré Zlé
100%BongRa
Metro : Last Light --- Pre mňa najlepšia hra aká kedy doposiaľ vyšla ... A to bez pochýb ... Už Metro 2033 sa mi nehorázne páčilo ... A preto som mal veľké očakávania keď vyšlo "pokračovanie" Metra , Metro : Last Light ... A táto hra nieže splnila moje očakávania ... Ale predčila ich o nehorázni kusisko ... Odporúčam najmä náročným hráčom ... Ktorým nejde iba o grafiku , ale aj o pútavú dejovú líniu ... Hra je náučná , čo je u mňa veľké plus ... Ale odporúčam si najskôr zahrať Metro 2033 ... Hra totižto nepriamo nadvezuje na tento titul ... Hre nemám čo vytknúť ... Je dokonalá a preto 100% ...

PS: Darmo, hry z ruskej kuchyne sú najlepšie ...

0 Dobré Zlé
stejne jako metro: last refuge
+ peckovni pribeh
+ prime pokracovani prvniho metra
+ optimalizace a grafika
+ zbrane
+ atd...

0 Dobré Zlé
V podstate sa nič nové nedeje - ide o to isté, len s iným príbehom. Možno by sa dali nejaké originálne prvky nájsť, no nie je to nič, čo by stálo za zmienku. Atmosféra je opäť na vysokej úrovni, a myslím, že práve na to hra najviac stavia. Ak nie ste fanúšik, odoberte aspoň 5%.

0 Dobré Zlé
100%Neuer
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
METRO: Last Light ako po uspechu METRO 2033: The Last Refuge 2010 sa teraz dalsia seria bola vyrobena vsetko chvalim az na obchod je prisni a plateni tak ako teraz mozem aj zbrane predat pred staršou hrou som mohol akurat len vybavenie a municie.
ked so ju presiel neviem ci si chcelo skoro plakat riadne som bol smutny ze Artyom hlavny hrdina nakonci zomrel bol najlepsi ked sa este aj z temnotou sa dokazal rozbravat.

0 Dobré Zlé
100%Neeuer
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
naprostá spokojenost. srovnatelné s prvním dílem. líbí se mi tady více stealth akce.. děj perfektní, zbraně... prostě pecka :) za mě výborný. teď se chystám na redux... jsem docela zvědavej na film Metro 2033.. kterej má termín příští rok ;)

0 Dobré Zlé
100%Foren
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
+ Dobrá grafika, super hrateľnosť, primeraná dĺžka hry, boss fighty, pútavosť
- Príliš veľa "nadprirodzena"
+- hra sa nedržala knihy Metro 2034 čo je na jednej strane výhoda aj nevýhoda.
95% preto lebo síce je táto hra výborná na metro 2033 nemá :P


0 Dobré Zlé
100%Mike9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
hra sice dobrá len kedy nebola bugnutá ta sekvencia s tým mostom kde mate preskočit proste preinstalovanie nepomoholo... hra može bit dobrá neviem dalej som sa nedostal kvoli bugu.

0 Dobré Zlé
100%Boris9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Leo10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Rio10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Jack7
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%John7
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Joe7
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Keith2
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Kane88
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Milo10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Mark9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Emo10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Artom9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Randy9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Sandy9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Lio10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Thiago
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Reese
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Koke6
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Isco23
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Duke9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Shaw65
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Postapo vízia našej budúcnosti ma vždy zasiahne jak má. Krásy ruín civilizácie sú tu opäť vykreslené jak sa patrí. Dej, ponuré prostredie, aj hrateľnosť je na vyššej úrovni v porovnaní s predošlým dielom. Lepší príbeh, viac frakcií, mláďa Temného, atď. Prebojovávať sa cez ľudských nepriateľov ma bavilo viac ako väčšina súbojov so zvieratkami, ktoré útočili skupinovo a bez rozmyslu. Keď sa dalo, podrezal som ich odzadu, zvyšných som dorazil headshotmi. Možnosť hrať skryte, plaziť sa a ticho likvidovať nepriateľov, alebo ich obísť, som privítal, ušetrí to veľa guliek. Dosť mi vadili nezmyselne nastavené morálne body. Príklady: Za peniaze darované žobrákovi, ktorý sa za ne opije, sú pozitívne body. Za podrezanie prasaťa Lesnitskeho, ktorý má na svedomí totálny masaker obyvateľstva stanice Oktyabrskaya, sú zlé body! Zastrelenie nácka, ktorý sa vzdáva (nácek je nácek aj keď nemá zbraň), sú zlé body. Snažil som sa síce nazbierať si aj nejaké pozitívne body, vypočúval som si tragické príbehy ľudí v staniciach metra, našiel som macíka chlapcovi, v tunely som zachránil ženu pred znásilnením, ale negatívne morálne body mi zabezpečili jasný bad ending, a mne to neprekáža; Nevidím na tom nič zlé, že D6 vyletela do vzduchu aj so všetkými frakciami. Takýto ending sa mi každopádne páčil oveľa viac, ako ending predošlého dielu. Keď zomrú ľudia, bude mier.

0 Dobré Zlé
Tak toto je tá iná káva, o ktorej som hovoril pri jej predchodcovi (Metro 2033). Nakoniec som veľmi rád, že som sa po nezáživnom Metre 2033 premohol a prinútil rozohrať toto pokračovanie. Po chvíli hrania ma táto hra svojim príbehom, ktorý je na oveľa vyššej úrovni ako v prvej hre, chytila a až do konca nepustila. Z nejakého dôvodu pôsobí sviežejšie a prepracovanejšie. Od začiatku je vidieť a cítiť že je vyladenejšia. Metro: Last Light ma skutočne bavil a už sa teším na pokračovanie. Mám len jednu malú výhradu - ženy a hlavne deti v hre pôsobia veľmi uniformne. Mám tým na mysli to, že všetky deti majú zjavne rovnakú výšku a asi aj rovnaký vek a ženy majú zase všetky rovnakú postavu a aj tú výšku. Táto výhrada však platí aj pre prvý diel. Inak však táto hra vo všetkom predčila svojho predchodcu a to sa skutočne nestáva často. V tomto prípade za mňa jednoznačná stovka.

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Tak a je tu pokračovanie METRA, veľmi som sa na túto hru tešil a mal som vysoké očakávania a musím povedať, že sklamaný nie som ani zďaleka. Grafika zasa patrí k špičke, síce Crysis 3 neprekoná, no aj tak je úchvatná. Audio opäť nesklamalo, zvuky prostredia sú super. Atmosféra je rovnaká, ako v jednotke takže stále platí, že METRO patria medzi hry s najlepšou atmosférou vôbec. Je tiež vidieť že v 4A sa učia zo svojích chýb, v Last Refugee bol stealth dosť odfláknutý a ťažký a strelba občas dosť nepresná, no tu je stealth na rovnakej úrovni ako akčná hra takže máte na výber z viacerých prejdení levelu, môžete tam nabehnúť a všetkých postrielať, alebo ich môžete zlikvidovať bez vyvolania poplachu, dokonca ich môžete len obísť a nechať žiť. Tiež sa v hre nachádza alternatívny koniec s podobnými kritériami aký bol v jednotke za čo tiež palec hore. Jediné chyby čo by som vypichol je dĺžka hry, mal som to prejdené možno za 12 hodín, a tiež občas blbne AI a nepriatelia si vás nevšimnú keď ste v tme ani keď ste priamo pred ich nosom, až kým na vás niečo nezasvieti. Inak je to adept na hru roka (aj keď asi viac držím palce Bioshocku Infinite).

-1 Dobré Zlé
Vývojári urobili skvelú prácu, Metro Last Light, je jednoznačne najlepšia hra akú som kedy hral.

+ Grafika
+ Zbrane
+ Postavy
+ Survival Horror
+ Moskva
----------------------
- Ranger mod je platené DLC
- Pomalé rozbiehanie príbehu

-1 Dobré Zlé
+príbeh
+zbrane
+hraniciarsky mod
+stealth prístup
+2 konce
+sex
+grafika
+zvuky

-umelo vyzerajuce tvare

-1 Dobré Zlé
Velmi zaujimave pokracovanie metra 2033. Metro last light nadvezuje tam, kde sa 1. Skoncila.
Grafika v hre je velmi pekna, rozhodne odporucam kupit. Zbrane sa daju upravovat.
Klady:
Grafika, ovladanie, engine, zbrane, pribeh nadvezuje na 1. diel
Zapory:
Niekedy sa miestami stratite v prostredi a neviete kde mate vlastne ist.

-1 Dobré Zlé
Nemam co zle povedat na tuto hru. Pre mna 100% spokojnost. Mozem len odporucit.

+ grafika
+ dej
+ hratelnost

-1 Dobré Zlé
super hra žiadne minusy len tie umele tvare. krasna grafika príbeh zvuky. uplna pecka odpuručam si zahrať.

-1 Dobré Zlé
Od hry sa očakávala geniálnosť príbehu, krajšie spracovanie, vylepšenie nedostatkov, ...
No čo hra nakoniec splnila?
- Dej je príliš krátky (osobne mi prejdenie hry trvalo asi 10 hodín na najťažšej obtiažnosti)
- Graficky je hra síce pekná, no oproti 2033 toho veľa nezmenili
- Zbrane, oblečenie postáv, spracovanosť prostredia sa v podstate nezmenili
- Veľa bugov (krabice a regály, cez ktoré sa dá prejsť ?? )
- Hra mohla byť vylepšená nejakým multiplayerom
- Slabá AI (hodíte nôž do vojaka, pribehne k nemu druhý, pozrie si kamaráta, potom okolie, urobí na 2 minúty poplach a potom vás zrazu nikto nehľadá.. to už nikomu nevadí ich mŕtvy kamarát?? )
Hodnotím priemerne, pretože toto si nezaslúži viac. Podobné sklamanie ako Mafia II.
Chceli si autori zarobiť drobnou úpravou deja??

-1 Dobré Zlé
100%Zaerp
ako som sa ja bal tych duchov a ked mi zhasla baterka ... proste atmosfera, atmosfera...a Anna nemala chybu :)

-1 Dobré Zlé
100%heda
Nemám tomu co říct ke skvěle hře
+grafika
+venek
+metro
+zbrane
+vylepšení
+brutální bestie
-nestrašidelne

co mám ktomu řict tak dobrou hru nemá ani cenu popisovat

-1 Dobré Zlé
tak dohráno jediný co snižuje hodnocení je přímočarost a malá možnost komunikace s okolím žádné postranní úkoly jinak supr hra

-1 Dobré Zlé
+ stealth
+postavy
+zbrane

-AI totalne dementna stojite pri vojakovi kuka na vas a nestriela a pod :)
-optimalizacia
-sekanie zvuku

jednotku som nehral .)


-3 Dobré Zlé
100%Craigs
- 7-10 hodín kampaňe
- Grafika
- Optimalizácia
- Príbeh

V tejto dobe je to dĺžka kampaňe úplne normálna, takže ja som s tou dĺžkou nemal taký problém. Možnosť je mať 2 konce.

-3 Dobré Zlé


100%dodush



100%Sn4rk



100%msior2

100%simak






100%Asot



100%misor






95%Ben

100%Troon




85%hujo


100%Hit111






100%misor2





100%hrt11

100%nsskin


100%Bauer9
















100%micmar





100%SN0RK





100%Walt10



80%Crew

95%puck






| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |