HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 10541 užívateľov

Hry > Jagged Alliance: Back in Action > hodnotenie


Jagged Alliance: Back in Action
62%

Moje hodnotenie - Jagged Alliance: Back in Action





Recenzie - Jagged Alliance: Back in Action

Před Back in Action si můžete buď odplivnout, nebo si ji zahrát. Není sice lepší, než stará Jagged Alliance 2, ale se špatnou hrou byste hodiny dobré zábavy asi nestrávili.
Niektoré klasiky je lepšie nechať na pokoji, pretože ak pokračovanie alebo remake nevyjde, tak ako v tomto prípade, výsledok je o to viac žalostnejší. Jagged Alliance: Back in Action je veľmi amatérsky pokus o oprášenie legendy. Táto plytká a orezaná kópia hitu z roku 1999 poskytuje len veľmi obmedzenú zábavu. Takže Back in Action pokojne odignorujte a radšej si pohľadajte starý dobrý originál, prípadne vyskúšajte webovú Jagged Alliance Online, ktorá je aspoň zadarmo.


Užívateľské hodnotenia - Jagged Alliance: Back in Action

celkom pekna hra a po poslednom patche aj viac príjemná, no len skoda ze svet v jagged aliance je moc statický a su vypustené možnosti s jagged 2 a celkovo sa da povedat ze je to len graficky pekným no omnoho ( a v mnohom) odlahcenim nástupcom pôvodnej verzie, ktorý sa navyše nehrá pri bojoch na ťahy, ale stop, naplánuj a hraj v reálnom čase čo pri vatčich prestrelkách stráca prehľadnosť, alebo skôr pauzujete každú chvíľu a teda reálne s toho nič nemáte.
AI je niekedy hlúpa, ako rovnako sú hlúpy aj vaši zverenci ktorý napríklad v kritickom momente sa neschovajú nepokľaknú, automaticky neošetria zranenia - všetky rozkazy, úlohy doslova čakajú na vás.
Bolo by lepšie, keby aspoň tie základy sa snažili robiť automaticky. Neviem si prestaviť že vojak v poli bude stať a čakať kým ho dakto veselo streli do hlavy?
Taktiež vo finálnej verzii 1.13g môžete vidieť v niektorých okrajových sektoroch nedokončene/seknuté prostredie.
Je to škoda pretože zbrojný arzenál je bohatý, prvky krajiny rozmanitý, navyše hra je obohatená peknou grafikou a malou HW náročnosťou.
Hrať sa to dá, no nie každému takýto štýl vyhovuje, hlavne keď sú zverenci, tí najskúsenejší - mantavý.

Hra je v CZ od výrobcu (len hra bez datadisku aj to len 95% nekompletna)

0 Dobré Zlé
100%Argus




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |