HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 49609 užívateľov

Hry > Mafia 2: Jimmy's Vendetta > hodnotenie


Mafia 2: Jimmy's Vendetta
40%

Moje hodnotenie - Mafia 2: Jimmy's Vendetta





Recenzie - Mafia 2: Jimmy's Vendetta

Cokoliv zábavného Vendetta nabízí, je opět jenom matnou ozvěnou hlavní hry a něco málo nových možností vylepšovat si auta to rozhodně nevytrhne. Někteří hráči možná přivítají možnost volné jízdy městem, která se po dokonání msty odemyká, ale je něco takového dostatečná motivace prostřílet se pár hodinami zoufalé nudy?


Užívateľské hodnotenia - Mafia 2: Jimmy's Vendetta

100%eaer
Čítal som si ostatné hodnotenie a uznávam ,že hra nie je skvelá ale dobrá. Stovku dám len preto ,lebo pri čítaní som postrehol hodnotenie Jbana a uznávam ,že má pravdu. Hra si zaslúži veľa, ale vidím priemer. To je zlé... odporúčam každému 100 %.

+9 Dobré Zlé
100%JBan
Dávam sto len preto aby sa trocha opravil priemer pri tejto skvelej hre. Inač budem ako kolega strašiak ! Má to nedostatky ,no i dobré stránky a presne ako bolo spomínané , dej je náročný pre mladých hráčov. Ja mám 21 rokov a tiež som mal menšie nezrovnalosti. Inač dávam tak 61 % možno viac...

+8 Dobré Zlé
Dobrá voľná hra, pekné stere misie a pár nových možností. Je mi však divné, že najprv je pomsta a potom zrada ?? Ale to je jedno...

+6 Dobré Zlé
Podarený diel, lepší než prvý Jim, ale má čo doháňať. Dej nie je vyjadrený vo videách, hra je príjemná na uvoľnenie a tak.

+5 Dobré Zlé
tu nemusim toho vela dodat je to proste replika BJ a mozem ju znovu doporucit len v ramci nudy a poviem vam ze ma aspon o trochu lepsie hodnotenie ako jej predchodca pretoze ma ocakavany koniec v ktorom ide len a len o pomstu.

+2 Dobré Zlé
Je to dobré v tom že je to akoby GTA prosťe na misiu ideš kedy chceš atď...
+Nová tvár
+Volná jazda
+Všetky 3 domy
- Nemáš priateľa
-Nemá to dej
+Odekritá celá mapa
+Nové songy
- Nejsú nove obleky
Proťe doporučuji Jimmy's Vendetta je pro takých ľudí ktorých nebavy stále robiť misie ale aj si len tak jezdiť a krádnut obchody zárabať




+2 Dobré Zlé
Stredný-priemerný dodatok, DLC. Zlatý stred, by som nazval túto hru s celkom dobrým dejom, tiež nemá videá a ani Play Boy. Nič nové ,len pár opravených chýba a malinko vecí (oblečenie,misie :D...).

+1 Dobré Zlé
Nechapem ako niekto môze dat 100 percent aby vylepsily priemer ved to nieje mafia 2 ale uplne ina hra ak chcete DLC. Toto DLC sa da povazovat ako taka volna jazda spolu z misiami ale keby som to mal hrat ako hru su to len hodyny nudy (Pribeh) .

0 Dobré Zlé
Menší pokrok, no stále len tlupa nových misii a príbeh vyjadrený prevažne v samotnom hraní a textových odkazoch, ak sa tu vôbec o príbehu dá hovoriť. Stále to je len jednoduché zbieranie bodov, objavovanie nových ľudí a strieľaní, samozrejme tunningu aut a nejakom potupovaní sa po meste. Čo viac povedať, Jimmy zakončil svoj príbeh naozaj rázne.

0 Dobré Zlé
Nič iné ako stará známa Volná jízda ktorá sa tvári že je niečo viac a že obsahuje misie , dokonca príbeh. Každý kto hral vie že to je blbosť . 5 % dávam ani neviem za čo , snáď len za novú postavu a jej dabing ktorý sa mi páčil. Dúfam že Joes Adventures už takto nesklame.

0 Dobré Zlé
100%harrys
Tento datadisk je takový malý bonbónek na velkém úspěchu Mafia 2. Ve hře jsou až nudné úkoly a tak jenom plníte úkoly jako jsou zničit auta, nebo někoho poslat do hrobu. I přesto mě hra bavila a jen proto, že je to datadisk dávám toto hodnocení.............

0 Dobré Zlé
Myslim ze to nieje to co som cakal a asi niesom sam pretoze spôsob akym prechadzate tieto misie je len stereotyp, cize uplny opak Mafie 2, skoda ze ta Mafia nebola dlhsia ked to uz trvalo take dlhe roky:)

0 Dobré Zlé
Už názov napovedá že tento DLC pack nebude mat nejaký extra rozvinutý príbeh ale bude obsahovat iba adventúry (to isté ako Joe's Adventures). Ak ste podrobne hrali Mafiu 2 zistíte, že Joe sa raz o Jimovi zmieni v tom ako je vo vazení a že je to nájomný vrah. Začínate vo vazení a končote vystrielaním celého nepriateľského gangu. Aj ked tento prídavok neobsahuje žiadnu vačšiu scénku (okrem konca) v Empire Bay sa vám sprístupnia veľké čast mesta ktoré v origináli niesú ako napr. Lodenica aj s prístavom, daľšie krčmy a obchody so zbraniami a vidiecky dom aj s bludiskom v záhrade :). No napriek tomu sa mi nepáči zdlhavý stereotyp v každej misie ktoré ani niesú riadne oddelené kapitolami čo na tejto hre veľmi ubúda z hodnotenia.

0 Dobré Zlé
Totálny stereotyp a nuda, bludné získavanie bodov, ktoré sú vám nanič a obohacovanie sa autorov o poriadny balík prachov... A ešte dajaký Jimmy, hrajúci sa na Ramba, vyzerajúci a správajúci sa ako nadržaný starý chruňo, ktorého ako malého znásilnila banda černoských pouličných gangsterov.. Nula bodov...

0 Dobré Zlé
Extremna jizda z Jednotky rozdelena do niekolkych datadiskov .. stale to iste dokola bez tam urob toto tamto ziadny dej ani akcia riadna nevie take nijake

0 Dobré Zlé
Jimmy býval pohodový chlapec. Mali ste problém - zavolali ste Jimmyho, boli ste v prúsere - zavolali ste Jimmyho.. a ten zvyšok si už asi domyslíte.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
stale o tom istom. Tymto smerom by DLC nemalo ist. Ja som to dostal k hre zadara. Kupit? Nikdy. Rovnako ako predtym tie iste misie dookola, a ten zaver vycucany z prstu nemal chybu ... aky sudca??

0 Dobré Zlé
trosku mi liezli na nervy misie , kde bolo treba kradnut auta ... ale nebolo ich zas az tak vela , takze 75% :)

-1 Dobré Zlé
Zasa ako v Joe Adventures mi tu chýbali videa ak som dokončil misie alebo nejaká súvislosť a naviazanosť na ďalšie misie

-1 Dobré Zlé
Toto je asi najlepší DLC pack ... toto sa mi páčilo oveĽa viac ako joe´s adventures ... no a so jimmyho zradou su asi rovnako dobre , ako hratelnost tak aj pribeh

-1 Dobré Zlé
Opäť sa to bohužiaľ potvrdilo, nie je to to čo hráči chceli a nanešťastie prišlo to isté. Je tu však ešte jeden plamienok, ktorý túto hru robí super.

-1 Dobré Zlé
Snaha sa určite cení,ak nie kvôli misiám samotným ale faktu že po prejdení základnej hry v tomto dodatku s nádhernou grafikou môžete ešte niečo robiť je skvelý pocit.Driftovanie,pálenie pneumatík a v podstate aj volný pohyb dáva hre ojedinelý šmrnc.

-1 Dobré Zlé
Dobre hra ale vobec nenadvezuje na mafiu 2 ten koniec bol dost divny a v tejto casti hrate za plesateho tipka setky misie su na cas a ziadne postavi s 2 sa tam nenachadzaju. podla mna mali spravit dake misie k 2ke.

-1 Dobré Zlé
40%Dado
Množstvo arkádových misií, bezduché jazdenie, prakticky žiadny príbeh. Toto DLC môže slúžiť len ako krátkodobé pobavenie a určite nie som jediný, kto si myslí, že pôvodne malo byť súčasťou pôvodnej hry.

-4 Dobré Zlé
Jimmyho vendetta neni zla hra ale joe adventures bola ovela lepsia hra mne arkada ako tak nevadi. Toto je tak na 60 percent ale dam uz 70 za par mensich noviniek

-4 Dobré Zlé
Tak konečne sme sa dočkali...do pôvodnej hry chýbal už len tento datadisk, ktorý v podstate nahradzuje voľný režim hry, na aký sme boli zvyknutí pri prvej Mafii, no osobitné misie v tomto datadisku sú ešte väčšie plus. V spojení so základnou verziou tejto hry a týmto datadiskom dávam 100%.

-7 Dobré Zlé
Oživenie pôvodnej Mafie o hŕstku akrádovo ladených misií. Datadisk nahradzuje absenciu Voľnej, resp. Extrémnej jazdy, ktorú poznáme z jednotky. Vytknúť musím stereotyp, ktorý príde po zopár minútach hrania, pretože misie sa väčšinou točia okolo toho istého. Čo ma však potešilo je voľnosť a sloboda pri rozhodovaní komu sa skôr pomstíme (záleží či máte na mape viac ikoniek). Taktiež ma urobili šťastnejším rozšírené možnosti tuningu (turbo a polepy). Dá sa povedať, že datadisk je určený pre GTAčkarov, ktorí sa riadia heslom "city is my playground" a misie sú iba na spestrenie bezduchého prázdenia po Empire Bay.

-7 Dobré Zlé
Co k tomu dodat no behate s dakym holohlavym chlapikom ktory chce pomstu lebo ho predali fizlom celu hra je o tom ako idete niekoho zabijete ukradnete dake auta alebo nieco znicite nuda to rovno mohli vydat volnu ajzdu a alebo nejako doplnit pribeh inac nanic
+dabing ako Arnold Shwarzzeneger(nwm ako sa to pise)
+nove auta

-odlisny pribeh
-ziadne postavy s Mafia 2
-misie na cas a body cize stupanie v rewbricku o naj body a cas (NUDA)

verdikt:Ak sa nudite mozete zahrat inac nestoji za nic

-9 Dobré Zlé
Smiesne DLC ktore pridava navonok kopec misii. Misii typu chod tam za 5 minut a vyhod do luftu 2 benzinky neprinasaju ziaden zazitok. Berem to skor ako otvorenie volnej jazdy. Inak tu nenajdete nic co v povodnej hre nebolo.

-9 Dobré Zlé
Velmi slaby pridavok uz k tak dost slabej hre. Komu sa pacilo strielanie v mafii 2 moze to skusit lebo kazda jedna z toho mnozstva stereotypnych misii je len o tom. Trvalo mi 2 dlhe tyzdne kym som sa jaks taks dopracoval k poslednej misii a budis. Lutujem ze som touto kravinou zabijal tolky cas. 40%

-9 Dobré Zlé
Totálna blbosť to nemusíte ani sťahovať je to totálka GTA to je jedno aké len zlepšou grafikou.Tých 15% som dal autorom za snahu.

-10 Dobré Zlé
40%MNTR
Hra nie je nicim zaujimava, vsetko spravene na stil zober a utec. O nic nepridete ak to hrat nebudete.

-10 Dobré Zlé
Sklamanie. Akurát mi to pokazilo aký taký pocit z pôvodnej hry.
Doba hrania cca 30 minút, dlhšie som to nevydržal. Čistá arkáda, žiaden príbeh.

-10 Dobré Zlé
+ Nové vylepšení pro auto (lakování)
+ Příjemný dabing
+ Naprostá volnost

- Naprosto žádné proslovy v průběhu hraní (jen v úvodu)
- Neoběvují se skoro vůbec postavy (hlavní) z Mafie II
- Mise jsou furt o tom samém (znič tohle, zabij támhleto, uteč tomuhle atd.)

Ve výsledku mužu říct že to není nejhorší, ale ani hustý, je to spíše zajímavý.

-12 Dobré Zlé
hmm...no nic moc....cisto onicom hra...bez deja..len prides a spravis....hra akurat tak dobra na odreagovanie, jazdis po meste, pocuvas muziku a sem tam nieco urobis bez deja....take mi to pripada akoby to robili neaky amateri a nie vyrobcovia mafie 2 co bola nenormane dobra hra....

-12 Dobré Zlé
no začal som hrať hru Mafia 2: Jimmy's Vendetta a prve dojmi sa zdali nudne podla komentárov v diskusii ale inač celkom v pohode čo som začal hrám to už asi 2 deň a dostal som sa celkom ďaleko takže zatial fajn a čo sa týka módu arkáda sa to zdalo ako fakt nudne no celkom v pohode dávam 50% :)

-12 Dobré Zlé
Kazda misia je to iste ziaden dej iba strelba kradez auta strelba krades auta strelba krades auta zas niekoho zabit zas kuradnut auto proste nuda a tie jeho hlašky ak to mate cz dabuje ho dabler Arnolda Švarcenegra

-12 Dobré Zlé
No hrôza..Je to absolutna nuda a dosť jednotvárne a nudné a ten velmi zlý dabing,neviem,či to robili na slepo,ale ten hlas sa mu absolutne nehodi trocha ako buzi..To sa neda porovnať z ang..Je to cele ako hra na slepo pre nič..Neoplatí sa...

-13 Dobré Zlé
Beriem ohľad aj na to, že je to len datadisk, ale misie v hre sú dosť nezaujímavé snáď až na posledné 3 misie a je tu absencia akejkoľvek ukážky iba na začiatku a na konci nám tvorcovia zalepili oči. Čo sa príbehu týka vyzeralo to ako keby každá misia bola len nútene vymyslená aby to predĺžilo hru. Ale v čom si u mňa táto hra šplhla je to, že máte možnosť si hru ukladať kedykoľvek vo svojom byte a hlavne to, že po skončení "príbehových" misií máte k dispozícii celé mesto a môžete sa v ňom zabávať...môj súhrn: Datadisk na vybláznenie sa v meste so slušnými možnosťami.

-14 Dobré Zlé

70%dvC




100%F3AR

















100%misor





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |