HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 40887 užívateľov

Hry > DiRT Showdown > hodnotenie


DiRT Showdown
74%

Moje hodnotenie - DiRT Showdown





Recenzie - DiRT Showdown

Hra vám vydrží na pekných pár hodín a pokým sa už nebudete chcieť hrať v kampani, nájdete tu Joyride: dve arény bez časového obmedzenia, kde robíte všetky tie gymkhaňácke zveriny a odomykáte si nové veci. Multiplayer je klasikou, poteší splitscreen. Otázkou zostáva jediné, investujete niekoľko papierov do hry, ktorú v podstate už máte, len v Showdown sa viac búra? Navyše ak je poškodenie len čisto vizuálne a nijako neovplyvňuje správanie sa vozidla. Pri hraní sa pobavíte, Joyride je skutočne podarenou výzvou, no napriek tomu, že je Showdown iba spin-off, čakali sme niečo viac.
Hrát Showdown je jako skočit z letadla a až pak si vzpomenout na padák. Tahle hra chytne, pobaví, ale hodně rychle s vámi přistane. Herní kvalita má dnes zkrátka jepičí život.


Užívateľské hodnotenia - DiRT Showdown

Slabé
Jedine dobrý je soundtrack a fyzika búračiek , je vidieť že chlapci z Codemasters sa ponáhľajú na DiRT 4

+1 Dobré Zlé
-: umelá inteligencia, povinná Gymkhana, deštrukčný a kolízny model, počet tratí a aut, herná doba a postupný stereotyp v singleplayeri, absencia minimapy, málo kamier, kamera počas deštrukčného derby
+: grafika, audio, efekty, trate, hudba, autá, multiplayer, atmosféra a zábava v multiplayeri, podpora Racenet, množstvo módov, agresívnosť umelej inteligencie, menu, počasie, optimalizácia, jazdný model, možnosť zdieľania záznamu priamo z hry
Verdikt: DiRT Showdown je arkádový spin-off s festivalovou atmosférou plnou deštrukcie a šialenej jazdy. Celková prezentácia pôsobí naozaj dobre. Samotné hlavné menu je umiestnené do pretekárskej arény. Hráč má možnosť si zajazdiť na graficky a dizajnovo skvelých tratiach. Počiatočné nadšenie však od polovice sigleplayeru opadne. Tratí je málo a nezachránia to ani ich početné variácie. Vozový park nie je taktiež početný a zväčša je tvorený automobilmi, ktoré akoby vyšli zo známej dielne Gas Monkey. Licencované vozy sú určené pre Gymkhanu, ktorá je povinná a nemusí každému sadnúť. Negatívom hry je aj slabý deštrukčný model a umelá inteligencia, ktorá jazdí podľa hráča. Ak jazdíte pomaly, tak na vás počká a ak jazdíte rýchlo, tak vás doženie. Čo pokazil singleplayer, napráva multiplayer, ktorý sa dokáže postarať o poriadnu porciu zábavy. Celkovo DiRT Showdown je výrazne orientovaný na americký trh, čo nemusí každému vyhovovať.

0 Dobré Zlé
Vidieť na hre, že je to 3ka (Dirt). Spravili to isté čo v 1 a v 2 len trocha inak. Búračky ok, ale len viditeľné škody, žiadne prasknuté pneumatiky alebo zlá ovládateľnosť po búračkách. Dá sa pekne vyblázniť v hre, ale nič iné. Určite by som nevyplatil 30 € za toto. Mohlo to byť upgrade na predošle...vydať čisto novú hru, za toto je len reklamný ťah, jednoducho chceli zarobiť.

+ za nové závody a búračky

- len viditelné škody na autách
- škoda kúpiť
- radšej to mohli spraviť ako upgrade

0 Dobré Zlé
100%1BlB1
God hra!!Ta fyzika a soundtrack toje proste God.Vela aut,atd.. Codemasters cakam na dalsiu hru dakujem

-1 Dobré Zlé





100%misor





















100%misor2


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |