HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 24345 užívateľov

Hry > Need for Speed: Most Wanted 2 > hodnotenie


Need for Speed: Most Wanted 2
66%

Moje hodnotenie - Need for Speed: Most Wanted 2





Recenzie - Need for Speed: Most Wanted 2

Criterion Games pristupuje k racingom inak (stačí si pozrieť niektoré z úvodných filmov pred každým pretekom s fantastickými nájazdami kamery a neobvyklými uhlami), na Most Wanted je však cítiť, že hru mali v opratoch producenti, nie vývojári a nedovolili im poriadne sa odpichnúť. Môže za to samotná licencia Need For Speed. Automobilky nechcú, aby sa ich vlajková loď kotúľala po uliciach bez kolies. Po katastrofálnom The Run, ide však o ďalší diel série, ktorý má návykový náboj, pričom sa nebojí ísť rýchlo.
Ani ryba, ani rak, jen průměrný závoďák. Buď Criterion zbytečně vrtal do fungujících věcí na povel EA, nebo se snaží úspěšnou herní sérii rozložit zevnitř, aby si připravil půdu pro návrat opravdového Burnoutu. Konspirační teorie? Možná, ale na matných kvalitách Most Wanted to nic nemění.


Užívateľské hodnotenia - Need for Speed: Most Wanted 2

Akože toto je nič, kde je dobrý starý underground 2?? zasa žiaden tuning, len luxusne auta, a to ovládanie pre boha...

+ grafika

- ovládanie
- rozloženie na klávesnici(gamepad som si musel nastavovat sam, aj tak sa to nedalo normálne spravit)
- priebeh hry
- zase nie je tuning

spravili to na štýl burnout paradise...nič nové, nič lepšie!!

+4 Dobré Zlé
Hra sa mi vobec nepacila a jedine co je ako tak dobre ja akcnost hry, hlavne minusy:
-umele zvuky aut a grafika z ktorej bolia oci (privela nedetailnych efektov)
-brutal arkadove ovladanie
-AI pretekarov a fizlov
-dost nudne prevedenie aj ked miestami akcne
-kupovanie aut, tuning, odmedzenie hraca vsade kde sa pozriem, tupe menu
-multiplayer nicim neprekvapy (shifty, hot pursuit ci undercover ho mali lepsi)

+3 Dobré Zlé
Proste nedorobená hra.Nemám o tom čo viac napísať.

+grafika
+mesto
+množstvo aut

-hlúpa AI policajtov
-žiadny poriadny tunning
-ovladanie
-žiadny príbeh
-fyzika aut
-žiadne výzvy ako to bolo napr. v NFS U2
-otravné scény ked si do niečoho narazil
-skoro žiadne menu
-bohužial sa auta nedajú kupovať ale najdeš ich zaparkované po celom meste

Ja osobne chcem další Need for Speed Underground (3) z poriadnym tunningom aut, ako to bolo za starých čias.

+3 Dobré Zlé
davam tomu 1 % pre grafiku ostatne veci su strasne to ovladanie ziadny tuning ved to ku NFS MW patri proste je to odflaknute pevne verim ze coskoro NFS skonci lebo zacina to upadat clovek sa nato tesil ze konecne to bude daco zaujimave no je to zujimave co vsetko je chybne :)

+2 Dobré Zlé
Asi najväčší prepadák od NFS. Jedine čo je na tej hre dobré je grafika. Inak celé zle. Staré zlaté časy.

+2 Dobré Zlé
Prvý dojem ked táto hra vyšla bol hned si to stiahnem a budem to hrať hodiny no ked som tuto hru spustil tak ma to moje veľké "nadšenie" prešlo hru po grafickej stranke hodnotím veľmi pozitívne no čo ma dosť zarazilo je fyzika áut.. tak tá ma dostala u ostatných NFS som to ešte vedel zniesť (mám namysli novšie časti).Riešenie áut sa mi tiež nejak moc nepáčilo - len prídem a presadnem z 1 na 2 trošku odveci :) ..a čo sa týka tuningu tak teda na tom sa mohla EA trochu viac vyhrať viem že nové auta moc netreba tuniť ale aj tak tam mohol byť podrobnejší tuning ako bol trebars v NFS Undercover alebo pro street... Takže moje posledné slovo je že tu hru Do*rbali ako aj ostatné NFS EA ide s kvalitou hier čo sa tyka NFS dole čo je smutné :/


+2 Dobré Zlé
30%S3aF
Toto NfS ma dosť nepríjemne prekvapilo. Jednak tým sprostým ovládaním, kde aj keď si prestavím klávesy na WASD tak sa auto strašne ťažko, a nereálne ovláda. Mesto je celkom dobré, teda jedno z mála plus v tejto hre je free ride, a viac áut. Myslím si že nebol moc dobrý nápad robiť Need for Speed na engine Frosbite2, ku NfS The Run sa to hodilo, pretože to nebolo obyčajné NfS, ale sem určite nie. Grafika je dobrá, teda, uspokujujúca pri NfS.
Každopádne mohla táto hra dopadnúť lepšie.

+1 Dobré Zlé
Dalsia tupost s nazvom Need For Speed. Prostredie je celkom pekne ale tak to je mi uprdele ked tie auta sa nahovno ovladaju grafika uz niekolko rokov rovnaka pribeh skoro ziadny auta si menite ako sa vam zachce a ako kde ktore najdete co som vobec nepochopil jak taky tupy napad moze dakto vypustit z hlavy. Zbytocne hrat a ten kto si to kupi tak toho by som najradsej zastrelil. Nemozu sa podporovat tyto debili co nevedia spravit normalnu hru ale taketo posrate NFS!

+1 Dobré Zlé
Totálny prepadák. Grafika dobrá veď je na to doba, ale jazdné vlastnosti a nedajbože čuchnutie o niečo, či havária = SCIFI. Hra pre 8 ročné deti. To isté čo Need for Speed: Hot Pursuit, ale o niečo horšie.

+1 Dobré Zlé
Ludia co pisu o tejto hre same zaporne veci su zakomlexovany sami do seba,,, kazdy z nich by chcel hru podla svojho gusta a nevedia prehltnut to ze taka hra nikdy nevide :)... po par rokoch tu mame konecne zaujimave NFS (cisto z pohladu preteku... pre mna je priam adrenalinovy), a opritu the run je to dost velky skok v pred... :) len tak dalej a mozno sa uz coskoro dockame aj remake na underground :) ktory ludia urcite skritizuju heheh

+1 Dobré Zlé
Jedno z najhoršich NFS aké som hral Dej hratelnost závody AI policajtov všetko to je otras to v čom NFS vynikalo tuning nahánačkych s inteligentnými policajtami skvéla hratelnost pocit že človek sa bude baviť v hre viac a viac sú preč. tento diel nema takmer nič jediné čo sa mi páči je akurat ta Grafika v ktorej mi ale chyba antialiasing a niektore soundtracky inak je to všetko nanič škoda tešil som sa a dúfal že si to kúpim a zahrám nuž hra robená čisto na MP bez SP žiadny dej . A aj ten MO je odfláknutý opäť čakať rok či víjde konečne poriadne NFS

+1 Dobré Zlé
Keď robilo need for speed EA Games tak bolo všetko v pohode no odkedy sa k nim pridalo Criterion Games tak je to úplne nahovno . Parchnti by som ich sotil pod vlak úplne dosrali celé need for speed . Kde sú tie časy starých dobrých undeground 2 alebo crabon ? Tam som si mohol pekne vytunit auto a tu len jebnem 1 jeden spojler a hotovo ! EA Games ide dolu vodou keď tý debili ani nevedia urobiť nfs tak nech sa na to vyserú aspoň my ušetria čaš , peniaze a nervy !!

+1 Dobré Zlé
40%NjiS
Zo začiatku som sa na túto hru veľmi tešil, vyzeralo to, že EA sa vráti k starému dobrému štýlu NFS, kde ste začínaly so slabými autami a postupne ste sa vypracovali na BOSA. Ale nový Most Wandet ukázal opak- hneď od začiatku začínate s Porche a môžte si zobrať v meste hocijaké odparkované športové auto, ovládanie sa správa veľmi čudne priam nehrateľné, ukážky po náraze su vinikajúce, no stereotypné a je to veľká strata času

V klasickom Most Wanted bola sranda s Policajtami, naháňačky cez celé mesto a keď vás to už nebavilo, zrútili ste nejakú konštrukciu, ale v novom Most Wanted vám policajti nedajú vôbec dýchať, sú na vás nalepení aj keď idete 300km/h, blokády na cestách a žiadne konštrukcie alebo budovy ktoré by sa dali zhodiť a zablokovať im cestuy najv§čší problém to robí pri pretekoch, keď vás vytláčajú z cesty a zvyšných pretekárov nechajú napokoji, čo znižuje šancu na víťaztvo.
Jediné pozitíva su: grafika a aj keď nie najlepšia, ale licencovaná hudba a hlavne licencované autá.

+Grafika
+Licencované autá(ako to pri NFS už býva zvykom)
+Licencovaná hudba

-Ovládanie áut
-Spôsob a štruktúra hry
-Slabé súboje s bosmi
-Rozmýšlanie policajtov a nijaká šanca zbaviť sa ich
-Ukážky po náraze, ktoré sú časom nudné a je to hlavne strata času

+1 Dobré Zlé
Akože toto je nič, kde je dobrý starý underground 2?? zasa žiaden tuning, len luxusne auta, a to ovládanie pre boha...

+ grafika

- ovládanie
- rozloženie na klávesnici(gamepad som si musel nastavovat sam, aj tak sa to nedalo normálne spravit)
- priebeh hry
- zase nie je tuning

spravili to na štýl burnout paradise...nič nové, nič lepšie!!


+1 Dobré Zlé
Po The Run som si fakt myslel, že to už bude iba lepšie, ale toto ma až rozosmialo, len čo som videl tú V12tku na začiatku... Grafika a zvuky je jediná aspoň na 80% dobrá vec v tejto hre (nehovoriac o tom ako z grafiky po 15min bolia oči), inač - či už ide o ovládanie alebo samotnú zábavu hráča je hra jedno nemilé prekvapenie za druhým. Čo mi je preboha z toho, že každý záber je z iného uhla keď v hre nie je ani poriadne menu, nedá sa tam tuniť autá, poriadne ich rozbiť, nahánať sa s polišmi ako to bolo aspoň v minulom storočí na NFS.
Jednoducho katastrofa... nechápem prečo robia takú hru keď tu už dávno je (Burnout, Ridge Racer: Unbounded...). Tiež nechápem čo ich do ***napadlo tam dať ten soundtrack ?? Rovnako ako to, odkiaľ zohnali tu AI ostatných pretekárov? - z NFS2? Jediná dobrá správa je to, že ďalší rok to môže byť ešte horšie ale v r. 2014 to už bude na nule, takže to už nebude môcť byť horšie.
...predpokladám, že to vyznelo subjektívne, ale inač to nepísať neviem...teda - OTRAS.

+1 Dobré Zlé
Zo začiatku ma najviac sklamalo ovládanie,grafika paradička ale čím dlhšie to hrám,tým ma to núti hrať viac a viac...jediné sklamanie je ten tuning

+1 Dobré Zlé
Rok od roku horšie a horšie hry od EA, neviem či chcú aby sme hrali všetko na joyistickoch alebo čo...
Jeden malý ťuk do klávesnice a auto je v šmyku
Akonáhle sa dostanete do dráhy určenej počítaču ste vytláčaný, čo v spojení s citlivosťou ovládania ...
JE to proste SHIT

Ukážky kedy sa auto rozbije trvajú 10 sekúnd za ten čas sa dostanete s 1. na posledné miesto, pri vysokej rýchlosti sa nedá udržať auto na ceste a tá mapa ... ach bože to je najväčšia pičovina samé rohy kokotiny každé dve sekundy sa tam objaví niečo o čo sa dá poriadne rozjebať samozrejme z ukážkou

+1 Dobré Zlé
dávam tomuto 20% a to iba kôli grafike a multiplayeru
Horší singleplayer ako tu som v živote nehral
Hra sa hrá s vami nie vy s hrou :D
Kopa chýb a hlavne nereálne rýchlosti a správanie protivníkov

0 Dobré Zlé
Nevím jestli ti programátoři co dělali ty boty byli zhuleni ale boti (policie, zavodníci, civilni auta)jsou to nejhorčí ve hře!! pěkna grafika ale to je tak všechno. A nevim proč se to jmenuje Most Wanted 2 když to nijak na jedničku nenavazuje.

0 Dobré Zlé
Pokiaľ by to Criterion vydal pod iným menom, povedzme NFS COMPETITION, alebo NEXT MOST WANTED, ľudia by to prijali omnoho lepšie. Všetci očakávali návrat staršieho Most Wanted.
Problém bol v tom že táto hra má úplne iný základ, napriek tomu si zaslúži svoj názov lebo to vistihuje- ste najhľadanejší, najlepší, najrýchlejší a na vrchole. O tom bolo aj staršie MW.

+Grafika
+Celkom veľa áut
+Veľká mapa
+Súperenie s priateľmi (nemusíte ich mať stovky, stačí pár )
+Dosť veľa vecí na hľadanie

- NEUSTÁLE DRIFTOVANIE !!
- Pomalé ovládanie na ktoré si treba zvyknúť
- BUGY (mal som veľa WTF momentov)
- ŽIADNY TUNING (aj farbu na auto si musíte odblokovať!! v SP si musíte vybrať z čiernej, bielej,modrej A NIČ VIAC iba u niektorých aút máte viac farieb)
- Benzínky vám opravia auto ale aj zmenia farbu (hlúposť)
- Multiplayer je zábavný len na začiatku, potom prichádza Lord. Hennessey + Mr. Buggatti
- hra vôbec nepokračuje v šlapajách starého MW, a nezaslúži si jeho meno
- CRASHING SYSTÉM + INSTANT TAKEDOWN
- Hlúpa polícia
- neustále Online pripojenie (2-krát mi to zrušilo save)
- nie je tu Chat ani Push-to-Talk, takže sa pripravte na drnčiace mikrofóny niektorých hráčov, nemôžete im ani dať vedieť lebo vás v tom hluku nebude počuť.

0 Dobré Zlé
Skvelý a zábavný diel, kde vás neotravuje zbytočný príbeh a vy si užívate zábavný open-world svet. S NFS: Most Wanted najlepší diel série.

0 Dobré Zlé
-: umelá inteligencia, bugy, model poškodenia, extrémne otravné animácie, reštart na trať, kamera a ich počet, frustrácia, menu, tuning, jazdný a kolízny model, pocit z jazdy
+: grafika, hudba, zábava, multiplayer, herná doba, systém Autolog, automobily a ich počet, zvuk motorov, mapa, voľnosť pohybu, trate, herný svet, žiaden trápny príbeh
Verdikt: Predstavte si závodnú hru, kde si stiahnete modely automobilov reálnych značiek, čo by vás v podstate nič nestálo, no EA za to pýta cenu ako za plnohodnotnú hru. Criterion Games skutočne iba urobili reskin Burnout Paradise a mysleli si, že to je presne to, čo hráči série NFS chcú. Nie, veru nechcem sa pozerať na zdržujúce animácie automobilov. Nechcel, aby ma stále niečo oslepovalo. Táto hra fakt nie je pre epileptikov. Nechcem, aby sa mi triasla jedna z dvoch možností pohľadu na herný svet pre samovražednú a podvádzajúcu umelú inteligenciu, pre ktorú 2 minúty pretekám a ďalších 20 unikám pred políciou, čo predstavuje aj pomer medzi zábavou a frustráciou. Nechcem jazdiť v automobile a mať pocit, že riadim nemotorný raketoplán. Na druhú stranu má hra množstvo pozitív, no tie sú prevalcované už spomenutými negatívami, ktoré nemožno označiť ako maličkosti. EA tak vydali pokračovanie Burnout, pardon NFS, ktoré tiahne sériu na vrakovisko.

0 Dobré Zlé
Racingovkám od EA už odzvonilo!!
Toto čo predvádzajú v posledných dieloch, je pre mňa osobne utrpenie.
Posledná naozaj hrateľná R. bola pre mňa osobne NFS: Most Wanted
Ďalšie časti boli v porovnaní s touto ešte celkom OK, ako napr. Carbon alebo Pro Street.
Avšak tento nový diel, som naozaj sklamaný.
Keby spravili niečo na spôsob Most Wnated + Underground, vylepšili by upravovanie auta, napr. keby ste prišli do lakovne, tak by tam okolo auta pobehovali nejaký ľudia, pri úprave motora by sa tam niekto hrabal v kapote a pod autom, prípadne by bolo auto na zdviháku, výmena kolies, proste aj takéto detaily by mňa osobne potešili.
K samotnému závodeniu, by som tak isto volil skôr Most Wanted, proste nastavíte GPS, prídete do nejakého podzemia, tam prijmete závod, odmeny ako vždy peniaze, unikátne vylepšenia alebo výhra súperovho auta.
Do hry by som pridal viac interakcie v Shopoch a dielňach.

Hodnotenie:
- celkový dojem z hry (žiadny dej, len tak Vás hodia na ulicu)
- úprava áut minimálna (UNDERGROUND :()
- nachádzanie nových áut (úplne odfláknuté)
- ovládanie
- menu (celkovo ovládanie menu)
- chýbajú mi klasické obchody na vylepšovanie (malo to šmrnc)
- grafika je na úkor hrateľnosti (zbytočne sa často opakujúce spomalené zábery)
- AI policajtov je nejako mimo
- chýbajú tu aj objekty na zastavenie prenasledovania
- a kopec ďalších vecí

+ nenašiel som

0 Dobré Zlé
+Ako taká grafika a zvuky
-Ovládanie
-Fyzika aut
-Mesto
-Typ pretekov
-Vozový park
-Pre niekoho možno chýbajúci tunning a pod.

0 Dobré Zlé
hra si u mna nic nevysluzila. drahe exoticke vozidla, z debilnim ovladanim, trapnymi zvukmi a uplne dodrabnou fyzikou. fakt pekna praca...

0 Dobré Zlé
Skvelá hra, pre mňa jedna z najlepšich závodných poslednej doby. Treba však prekusnúť prvú nudnú hodinku kedy je potreba zvyknúť si na trochu oneskorené reakcie auta a systém závodov. Keď si to osvojíte začnete sa výborne baviť. Efekty grafiky sú skvelé, závodenie je plynulé bez nejakých zásekov a soudtrack taktiež nie je najhorší. Týmto všetkým, ktorých baví arkádové závodenie odporúčam tento titul.

0 Dobré Zlé
Ja viem že detičky ktorým táto hra seká alebo majú vkus hodný vymetača kanálov tejto hre dajú 15% a mne toľko dislajkov... Hru môžem iba chváliť:
grafika 100%
hudba 100%
hrateľnosť 99% - kazia ju tie blbé recenzie od ľudí čo šlohli počítač dedkovi

0 Dobré Zlé
podľa mna najlepšie nfs ake som kedy hral špičková grafika spomalené zábery dobé ovládanie auta, realistické spracovanie a hlavne šyroký výber áút od šupáckych až po tie exkluzívne.

0 Dobré Zlé
Je to velmi dobrá hra akorát mě hodně vadí to že si tam nekupuješ auta ale ty auta nacházíš na různých místech hry takže to není pro mě taková zábava jako předešlí Need For Speed a proto dávám 52 %

0 Dobré Zlé
Graficky velkolepe dielo, co sa tyka fyziky aut tak je to taka arkadovka nic realne necakajte. Vozovy park zahrna tie najvacsie lahodky luxusnych aut sveta. Policajne nahanacky daju niekedy riadne zabrat :)

0 Dobré Zlé
Priznám sa, od hry som očakával, asi ako jeden z mala viac. Aj keď sa mi nové NFS páčilo rozhodne viac než predošlý diel, či už graficky a podobne alebo po stránke samotnej hrateľnosti... ale to je tak všetko. Hra úplne bez nápadu, mnoho vecí zbúchaných len tak na rýchlo, odfláknúté textúry, nudná mapa, soundtrack atď. Aby som len nezhadzoval vývojárov, musím vyzdvihnúť slušný výber aut, blbovzdornú kampaň a snahu odlíšiť autá ako jazdnými vlastnosťami, tak zvukmi, aj keď tie sú dosť nepodarené - pochybujem žeby Range Rover robil hluk ako Porsche, ale to už je vec vkusu, či sa niekomu páčia takéto tuning výfuky.

0 Dobré Zlé
podla mna je to celkom dobra hra celkom ma bavi +grafika,auta,soundtrack,mesto,licencie -divna al,ovladanie,bournout

0 Dobré Zlé
5% z ľútosti, konieckoncov je to NFS, ale -3% za to, že tento diel vážne poškodil reputáciu tejto legendárnej, dlhoročnej série. Nemám ani chuť komentovať do podrobna, prečo je to taký prepadák, lebo keď si spomeniem, ako som to vôbec dostal do kompu, nie to ešte hral, tak sa mi robí zle. Ale chlapci z IGN apod. to určite zvládli :)

0 Dobré Zlé
100%Crysot
som uplne spokojny, neviem čo všetci maju proti NFS, tuning vyšiel z mody teraz je krasa v jednoduchosti, takze sa tuninguje len z vnutra a to tam najdete ;)

0 Dobré Zlé
+ grafika
+ vyhravani novych aut a vylepseni
+ prostredi
+ rozlicne moznosti vyberu aut
+ ruzne typy zavodu
+ optimalizace

0 Dobré Zlé
Hra o ničom !! Úplná škoda peňazí za to. Grafika je dobrá, vynikajúca, tej neni moc čo vytknúť ale Hra a príbeh je o ničom, teda ak sa to vôbec dá nazvať dákym príbehom.

0 Dobré Zlé
grafika naozaj pekna efekty, ale uz mi to zdaleka nepripomína NFS a zábava asi tak na 5 minut, lutujem ludi co si to kupili

0 Dobré Zlé
Hra je čisto prerobená z konzolovej verzie na PC verziu. Vidno to všade... a okrem toho ani tá konzolová verzia nie je žiaden zázrak. A pre tých čo tvrdia : Čo tam chcete tuniť, Aston Martin ? odkazujem : A kto povedal, že tam ten Aston vôbec chcem ?

0 Dobré Zlé
Jednoducho bieda. Nechce sa mi ani veriť, že niekto môže vytvoriť toto a povedať si - Presne tak som to chcel ! a uviesť to na trh, NFS je už aj pre mňa mŕtve a už ani Underground 2 ani nič ho neoživí (teda keď sa nestane zázrak).

0 Dobré Zlé
dobrá grafika. ovladatelnost nic moc. no co vám budu povídat. vypnul sem to po 10 minutách. vůbec mě to nebavilo

0 Dobré Zlé
Premna dost slabe. Oproti Most Wanted je toto nic. Ziadny pribeh, ziadni ludia. Len bezhlave, bezpribehove jazdenie stale dokola.

0 Dobré Zlé
dalšia slavna seria ktora pomaly ale isto konči :( tato hra nema okrem grafiky nič dobre 6 % hovadina najvačšieho zrna

0 Dobré Zlé
to je taka somarina ze je zbytocne to stahovat a nie to este kupovat jedina dobra je grafika...ovladanie nahovno sputanie zavodov tiez

0 Dobré Zlé
NFS Most Wanted sa mi po minuloročných nevydarených NFS konečne páčila :) Perfektná grafika v DirectX 11 bez bugov a konečne skvelý sountrack. Oproti The Run sa mi páči, že tu neboli trápne flashbacks. Auto sa dá síce zdemolovať no nedá sa zničiť - dobrý kompromis medzi tými čo chcú mať nezničiteľné auto a medzi tými o chcú mať trocha simulácie pokrčenia plechov. Ako dobrý nápad sa mi javí, že autá sú voľné, nemusia sa kupovať a tak každý môže jazdiť na tom čo sa mu páči bez toho, aby si kupoval autá a míňal peniaze. Preteky boli adrenalínové a aj policajtom sa vcelku dosť ťažko zdrhalo najmä s SUV :D Hra je určite zábavnejšia ako The Run alebo Undercover. Odporúčam všetkým vyskúšať :) Na pôvodné most wanted to síce nieje, ale je vidieť, že sa vývojári snažili :)
+grafika
+soundtrack
+zábava
+možnosť chodiť na hocijakom aute hocikedy
+otvorené mesto a čiastočné objavovanie pretekov

0 Dobré Zlé
Fuj fuj fuj. Ruky prec od tohto nepodarku.
To sa neda hrat. Do niecoho clovek tukne a hned je z toho hrozna havaria. Jasne chapem, ze takto to je v reale ale to nemôze byt v hre...
Preteky nehorazne narocne, s kazdym autom treba osobitne odomykat tuning !
Hnusny dupstep v pozadi, riadenie auta je hrozne,...
Co za "inteligentov" to vytvorilo fakt nechapem.

0 Dobré Zlé
nepochopím ako dávaju tejto hre 8,9 bodov z 10 nikto si už asi nespomenie na staré dobré undergraund2 alebo most wanted. Táto hra nemá s nimi nič spoločné, tešil som sa na most wanted 2 a pri tom dostanem hybrid burnoutu a nejakej arkády.
+grafika
-žiaden tuning
-žiaden príbeh
-žiadna garáž
-žiadne kupovanie áut,všetky sú hneď na začiatku
-chatujúca AI
-autá zo skla
A teraz mi povedzte čo má táto hra spoločné s NFS no pravdepodobne nič a už duplom nie nič s most wanted.

0 Dobré Zlé
Seria nfs uz je pre mna mrtva od The Run a toto je iba klinec do rakvi.Uz to neni co to bivalo ked to bude takto pokracovat tak uz im to nikto nekupi tu hru maximalne tak stiahne ale aj to je strata casu.

0 Dobré Zlé
Po ďalšom očakávaní prišlo ďalšie sklamanie ... Criterion games neskutočne kazia titul NFS že robia hry ktoré sú 99% Burnout Paradise , aj ten je lepší . EA Games by sa malo zobudiť , dať dokopy hlavy , Criterion games zavesiťť na slučku a konečne zrobiť poriadne Need For Speed ktoré bude legenda tak ako Undregroundy . Posledné NFS kde bol ako taký tuning bolo Carbon . Odvtedy to ide dolu vodou , ešte možno Shift kde sa zamerali skôr na okruhy a legálne preteky takže tam im ten tuning vytknúť nemôžem . Ako prišlo Criterion s ich trápnym Hot pursuit už som vedel že o bude Burnout 2 ..

Vráťme sa k tejto sračke :

+Grafika
- Optimalizovanie (Keď si už zoberú FrostBite 2 tak nech s tým vedia robiť.. horšie ako GTA IV)
- Príbeh ako keď sa v noci zobudíte na záchode
- Hudba
- Ovládanie
- Absencia pohľadu dozadu
- tupí policajti
- Prejdete cez benzínku a prefarbí sa vám auto
- hnusné menu
- preteky stále o tom istom , zahráte , porazíte bossa , vyhráte auto a idete ďalej

0 Dobré Zlé
Na začiaqtok musim povedať že asi najhoršie NFS čo som hral a to som hral všetky okrem Shiftu. Grafika sice fajn ale na moj vkus až moc farebna. Ovladanie nula bodov. Absencia zakladných nastavení v menu. Otravne videa pred každým kolom, dokonca aj pri reštarte kola. A čo mi vadi najviac na posledných NFS okrem toho že absentuje akákolvek uprava auta okrem tých ktoré vyhráš v závode je že nemožeš dohrať hru z jedným, pripadne dvoma autami. Ako v tomto pripade s každím si zahráš pár kôl a zase sa musím učiť zvládať ovladanie dalšieho auta. A to je riadna otrava.

+ grafika

- absencia ručného radenia
- ovladanie
- zbytočné ingame menu (nema opodstatnenie)
- nema postupné zvyšovanie náročnosti hry
- počas zavodov neni vždy označená trať pretekov (musite sa pozerať stále
do mapy aby ste správne zatočili)
- len sa špatne pozriem na stenu a už mam havariu
- otravne videa (havarie a nedaju sa preskočiť)

0 Dobré Zlé
... Dal sem temu desat preto lebo sem cekal ze to bude lepsie... no grafike bych dal 100% ... ale ty zavody... policia...proste nedomislena hra... uz seci napodobuju burnout paradise !!

0 Dobré Zlé
Na túto hru som sa úprimne aj tešil, ale veľmi ma sklamala.
Žiadny detailný tunning, všetko prémiové autá, hneď zo začiatku porsche a aston martin V12.
Jediné čo je na hre dobré je grafika nič iné.

+Grafika
-Žiadny tunning
-Otrasná hudba
-Blbé ovládanie auta


0 Dobré Zlé
nooo obrovske sklamanie po 10 minutach hrania hry som skonstatoval ze to je nic moc hlavne z jedneho hladiska , a to riadenie auta , je uplne divne. za dalsie sa mi nepaci cele menu a spracovanie. jedine co tam mozno je dobre je grafika aut ,a okolia . jednoznacne kebyze sa mam rozhodnut co hrat ci NFS MW2 alebo ETS2 jednoznacne ETS2 sice su to dve odlisne hry .ale ludia z ETS2 dali dotoho vsetko tak aby vyhoveli vacsinou hracou.CO NFS MW2 to mali zaplateni nejaky ludia ktory to mali uplne nahaku ako hra vyzera a ci bude dobra . hlavne nech zaplatili.Mali by tam dat obycajnych ludi hracov co hraju hry a nie takto podplatit. HAMBA !!
Hra si zasluzi tak max 5% viac nie

0 Dobré Zlé
slba hra slaby pribeh jedine grafika dobra nic ine tuning minus dfdfdfdfsddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd je to totalna hovadina

-1 Dobré Zlé
Na tuto hru som sa velmy tesil. Nielen z dôvodu zavodenia ale som cakal ,ze bude podobna nfs most wanted. Hra ma moc sklamala ale grafika ma ohromila.Chyba my tu tuning ...Len s mw ma spolocne druch cesty a volny svet. Nfs uz neni to co byvalo. Vsetci cakame ked si to Ea uvedomi.Skoda.
+grafika,otvoreny svet pred vami
-chyba tuning,ziadny pribeh
Musime uz pochopit ze tuning uz nebude a my hraci sa musime s nim zmierit.

-1 Dobré Zlé
Tato hra dokaze prijemne prekvapit grafikou a ovladanim. Ale vsetko ostatne je uplne fiasko. Ako pokracovanie Most Wanted je to dost velka bieda.

-1 Dobré Zlé
Budem objektívni, hru som si zakupil a vôbec neľutujem.Podľa mňa je to asi druhý najlepší diel aký vôbec je (hned po NFS Undergroud 2).Grafika je veľmi dobrá ale asi shift mal detailnejšiu ale hra je super , je dobre vypracovaná, detaily, HW naroky a cena je asi minus ale no tak co uz. HRU DOPORUČUJEM !!

+Grafika
+Vypracovanost
+Detaily
+Plná podpora veľa volantov a gamepadov
+ovládanie auta je oveľa lepšie ako minulé časti (treba si len zvyknut...)
+Perfuekné ZVUKY (dal som si len zvuky auta a nelutujem NAJlepšie a najkvalitnejsie zvuky aut)

-HW Naroky
-Prve auto je niek porshe a auta len tak najde bezpratne na ulici trochu za mi to zdá blbé
-neni taky dobry tuning auta

-1 Dobré Zlé
Podľa mňa to je celkom fajn ,ale pokiaľ človek nemá volant tak si to až tak neužije.Ja som to prešiel bez volantu za skoro 12 hodín (aj z hodinami naháňania sa z policajtmi) a teraz som si to dal znova spolu s kamarátmi cez internet a je to úplne iný zážitok naozaj skvelý a preto si myslím že sa tato hra oplatí kúpiť ! Graficky je skvelá a hudba je taktiež super!

-1 Dobré Zlé
hnus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

-1 Dobré Zlé
slabe slabe a slabe

dej ziadny

auta sa nedaju tunnigovat

nedaju sa kupovat auta

jedine co je dobre je grafika

ale grafika hru nerobi

tesil som sa ale dobre to poje...ali


-1 Dobré Zlé
Pre mňa hra na pobavenie . Úžasná grafika pekné spracovanie prostredia a hlavne motivačný soundtrack . Nechápem deti ktoré dali 10 % preto lebo im hra seká . BTW. hre by som dal inak 80 % ale dal som 100 % lebo chcem zachrániť priemer tejto parádnej racingovke !!

-2 Dobré Zlé
Neviem čo ľuďom na tejto hre úprimne vadí, podľa mňa je to na hodnotenie trošku viac ako priemer...
čo na tom že neviete dohrať hru s jedným autom, ako keby ste nikdy nezávodili aj na iných autách, o tom to presne je a to presne ma na tomto bavilo, stále som sa musel učiť niečo nové aby som sa dostal ďalej.
Grafika sa mi v tejto hre páči, darmo že ju niekto nazýva "zastaralou" nie každý totiž hrá hry na ULTRA detailoch ako pán. Ja som to hral na medium a musím uznať že sa mi grafika fakt páčila.
Čo sa mi na tej hre nepáčilo bola jej krátkosť, prešiel som ju za vyše 8 hodín, a taktiež to že občas som sa vedel poriadne nasrať pri tom že stačilo aby som urobil jednu zlú chybu, že som bol napr. v šmyku o polsekundy dlhšie a už sa mohol dať reštart kola. Ale o tom to predsa je. O schopnosti prispôsobiť sa.

Tejto hre vôbec nemám za zle že tam nie je TUNING za ktorým sa všetci bláznia ako zmyslov zbavení. Autá pekné, štýl hry fajn, konečne NFS čo som mohol po dlhej dobe zapnúť a v kľude hrať.

-2 Dobré Zlé
Tá hra je dobrá ale trocha sa to seká. Som rád že tam nemusím stále závodiť,ešte sa mi páči
že tam nemusím kupovať autá.

-3 Dobré Zlé
90%maat
Lidi, pokud si stěžujete že ta hra je špatná, tak si vytvořte svoji nebo dejte feedback přímo EA aby věděla, kde udělala chybu. Každý chce něco jiného a pak to dopadá, jak můžete vidět na recenzích. Recenze jsou rozděleny na dvě části- Těm co to vyhovělo a těm co to nevyhovělo. Příští NFS vyhoví těm ale zas ne tamtěm, smiřte se s tím. Chcete příběh? Tak to půjde těžko lidi, a navíc, kdo hraje hru kvůli příběhu? Vy jenom hledáte věc na co se vymluvit
+Grafika
+Spousty aut
+Nalézání aut
+Systém odemykání vylepšení
+Achievementy
+Reálné zvuky a chování aut
+Hudba (Mně se líbí, ovšem každý má rád jinou hudbu)
-Příběh (Ovšem kvůli němu nehraji :D )
-Málo závodů na každé auto (Kritická chyba)

-3 Dobré Zlé
Neviem prečo davaju všetci tak nizke hodnotenia. Podla mna je to clekom pecka čo sa tyka grafiky aut aj ovladanie je fajn. Mám to stale chuť hrať, do minusov by som zaradil to že ma dosť často začnu nahanať policajti a trochu zdržuje to ked mi ukazuje spomalene zabery buračky. Je to dosť napodobenina Burnout paradise akurat to ma lepšiu grafiku je to realnejšie a su tam realne auta ...takže peckaa !! určite odporučam :)

-4 Dobré Zlé
Mne táto hra dokonale sadla, páči sa mi štýl akým sú vyriešené autá aj preteky, ovládanie je tiež dobré, len si treba naň zvyknúť, ale za pár hodín hrania sa to v pohode dá, ja mám prejdených nejakých 10% hry zatial a už mi ovládanie problém nerobí . Najviac sa mi páči zvuk jednotlivých áut že nie je pri každom aute rovnaký. Grafika je nádherná nádherne spracovanie prírody aj áut, ešte sa mi páči, že je v hre sloboda, že sa dá isť hocikam, že to nie je obmedzované okruhom. Skrátka, ja si myslím, že dokonalé NFS
mínusy - snáď len to, že keď vás chytia policajti, nie ste výrazne penalizovaný, ani vám nie je odobraté auto, ako v predošlom NFS. To sa mi zdá nedomyslené.
Inak žiadne nejaké výrazné mínusy ani bugy som nepostrehol preto dávam hre 100%. Je to o tom ako komu sadne táto hra a ako koho bávi tento žáner ;)

-4 Dobré Zlé
Vydržal som pri tom asi 20 minút. Už s ukážok a herných videí je jasné, že ide len o Burnout Paradise 2 s reálnymi autami, takže to nie je remake klasiky s blacklisstom a úpravami ale nudná búracia hra ktorá je len ďalším klincom do už poriadne oklincovanej rakvy série Need for Speed, ktorá bola kedysi mojou najobľúbenejšou hernou sériou vôbec, škoda.

-4 Dobré Zlé
koencne zase poriadne NFS, Criterion to fakt vie ako na to. o vela zaujimavejsie ako hot pursuit, konecne spat jazdy po meste
- velmi zaujimavy sposob oprav auta
- nahanacky su komplikovanejsie ako v MW1, ale da sa to
- zaujimavy vyber aut a este zaujimavejsi system ziskavania

velmi sa mi tato hra paci ;) odporucam

-4 Dobré Zlé
70%AiX
čakal som pokračovanie MW no nedostal som ho, avšak až tak ma to nezamrzelo, nie som nejaký fanúšik tuningu v hrách a už vôbec nie toho vizuálneho, a to čo je v MW2 pre uspokojenie môjho ega stačí, hra sa blíži do arkády a podobností s Burnout: Paradise City je na môj vkus až veľa, je to niečo úplne nové od EA doteraz to bolo buď upravené auto ktoré si to ide 400km/h (Carbon, MW), realistický simulátor(Shift), alebo bohapustá naháňačka so sériovými vozidlami(HotPursuit, Run) no nové MW2 je niečo diametrálne odlišné, dovolil by som si to nazvať takým Burnoutom: Paradise skríženým s Test Drive Unlimited, pre niekoho povinnosť, pre niekoho odpad voľba je na vás

-4 Dobré Zlé
99%SlaX
davam 99% preto, lebo si to hra zasluzi. grafika ma prekvapila strasne, tak isto auta,polisi. najlepsi nfs ake som hral.len to, ze polisi ked idem napr. 223 kmh tak ma stara ford crownvictoria dobehne. [FAIL]. svet je dobre nakresleny,(cesta,trate,dialnice).
akcne skoky,aj iskra sa mi ukaze ked doskocim :D,reklamy(dice,easports,ostatne),da sa ich prerazit.hra prinasa vela zazitkov. SP je de****ta, treba velmi vela zavodov prejt aj niektore tazke. me je jedno co mi poviete jeto jedno!! opakujem mne je to jedno!!

-5 Dobré Zlé
Čakal som viac bohužial sklamanie prišlo po par hodinách hra ma najprv chytila no išlo to s nou dole vodou od prvej minúty.Ale grafika je velmi pekná ako aj textury a pod.
+Grafika
+Priemerný príbeh
-už to není ta stará dobrá NFS co bola kedysi

-5 Dobré Zlé
Vždy som si myslel, že keď robia druhú časť hry, že bude aspoň spolky taká dobrá. Ovládanie a reakcia tých áut nebola presne to čo som očakával, žiadne powerslidy cez zákruty sa nedali robiť tak pekne ako napr. v Hot Pursuit... Ale autá sú pekné aj spracovanie je super, dosť krátka hra myslel som, že bude dlhšia a niektoré autá tam boli aj zbytočné keby radšej spravili zase hru, ktorá by sa volala napr. Carbon II ale už mi chýba Tuning čo vám poviem...
PS: Strašne ma hnevajú matrixy... proste idem si po dialnici a šuchnem to o zvodidla a jebs... som krížom cez :D

-5 Dobré Zlé
Mne sa ta hra paci.Grafika je parádna a ovládanie je tiež celkom dobre keď si naňho človek zvykne,vyberanie zákrut šmykom je celkom sranda.

-7 Dobré Zlé
Tato hra sa my velmi pači je tam vyborna grafika volna jazda všetko je tam na 100% az nato ovladanie aut tomu davam tych 70% inak všetko je tam vyborne vela aut ktore musite ale hladat po meste to je tiež sranda :-D

-7 Dobré Zlé
+Grafika
+Úvodné video
+Možnosť volantu
+Skratky
+Autá
+Easy Drive

-Crash pri každom dotyku s okolím
-Tuning takmer žiadny ale na to som si už zvykol
-Príbeh žiadny
-In-Game menu

Všetko o ovládaní beriem späť po stiahnutí Xbox Emulátora sa to ovláda celkom dobre ;)
Keď do PC zapojíte volant nasadíte si sluchátka a zažerete sa dohry je celkom dobrá :)


-7 Dobré Zlé
Síce netuším čo sa to tu akože deje s tými čo tomu dali 15 alebo 0%...Asi im krapet šplouchá na maják...Aký tuning?? čo chcete tunit?? Bugatti Veyron Supersport?? Alebo Koenigsseg Agera R?? Vám musí pekne ********. Alebo tý čo tu dali že zlé ovládanie, no tak najprv sa naučte šoférovať, niečo si precítajte o autách a nejazdite na starých šunkách čo majú od 40 do 150 koní a potom si sadnite do povedzme Aston Martinu...alebo radšej nie bola by škoda toho auta...Pardon nechal som sa uniesť amatérizmom hráčov takže prejdem k hre ktorá je presne ako Top Gear, proste perfektná ale aj tak ďesať percent mínus kvôli menšiemu vozovému parku. Ale to je len môj dojem, mám rád veľa áut v hre, polícia je horšia než naozaj a nedarujú vám nič, takže vedieť čo to o manévroch sa samozrejme hodí, grafika je perfektná, hratelnosť tak isto a splnila všetko čo som od nej čakal takže možem prehlásiť že sa staré dobré NFS vrátilo v duchu spálenej gumy, nahnevaných dopravákov a samozrejme tých najhusťejších hustokár vdejinách...Briliant !!

-8 Dobré Zlé








85%Ben



























100%dodush


















| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |