HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 2868 užívateľov

Hry > Space Engineers > hodnotenie


Space Engineers
65%

Moje hodnotenie - Space Engineers





Recenzie - Space Engineers

Titul Space Engineers napokon dorazil do cieľa. Nie ako šampión na prvých priečkach, ale ani nie ako porazený na chvoste pelotónu. Neprináša realistické inžinierstvo, ale uspokojivú sandboxovú výstavbu v Minecraft štýle. Čo sa týka survival režimu, aj v tomto smere určite poznáme komplexnejšie hry. Ale je to vcelku zábavný produkt, ktorý podporuje kreativitu a ponúka lákavé výlety do vesmíru. Nie dokonalé, ale predsa len štýlové. Pomerne slušná herná ponuka dokáže hráčov istý čas zamestnať a uspokojiť. Len keby tvorcovia všetko urobili prehľadnejšie. Prekombinované a neprehľadné položky v menu a inventári robia hru menej prívetivou a inak jednoduché a intuitívne činnosti zbytočne zložitými. Keď sa však cez to prehryziete, dokážete sa pobaviť, len väčšinou pri tom nemôžete očakávať spoločnosť. Zhrnuté a podčiarknuté - Space Engineers je obstojná hra.


Užívateľské hodnotenia - Space Engineers

Super hra, skvelý physics engine, je to stále iba early access, ale aj tak má v sebe veľa vecí. Skvelá grafika a s pár úpravami to pojde aj na staršie pc 10/10

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |