HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 38981 užívateľov

Hry > Hatred > hodnotenie


Hatred
48%

Moje hodnotenie - Hatred





Recenzie - Hatred

Největší kontroverze této hry spočívá v nudné hratelnosti, ubíjejícím stereotypu a opakujících se chybách, které vás začnou brzy zabíjet. Jelikož ale Hatred na těžkou obtížnost projdete za tři hodinky, netrpíte dlouho.
Hatred je titul s opodstatnenou nálepkou 18+, ktorý sa nesnaží byť perfektný, len chce byť drsný a zábavný. A pre niekoho takým aj bude - pre niekoho nie. Neočakávajte nič iné iba masaker a zas len masaker - bez moralizovania, hlbšieho zmyslu a predsudkov. Ak vás bavil Postal, nemali by ste byť sklamaní. Koncept hry je v podstate primitívny, ale prevedenie, atmosféra a dizajn levelov výborné. Vždy lepšie ako simulátor kozy. Len to mohlo byť dlhšie a o niečo lacnejšie. Na základe vašich preferencií a očakávaní si hru buď užijete, alebo ju zavrhnete.


Užívateľské hodnotenia - Hatred

Po hraní LoLka,DOTY a CSka je toto ako pohladenie na dušu.
Doporučujem taktiež psychopatickým maniakom ktorý chcú vidieť svet horieť

0 Dobré Zlé
Cieľ je jasný: „Vyčistit tohle místo od zkurvenejch neužitečnejch červů.“ Celkom 9 levelov, z ktorých každý má iné prostredie, ktoré sa neopakuje a ponúka iné formy zábavy: predmestie, kanál, vlak, vlakové nádražie, centrum mesta, vojenská základňa, jadrová elektráreň... Hlavné úlohy sú absolútne jednoznačné: zlikviduj obyvateľstvo, vyčisti vlakové nádražie, zmasakruj cestujúcich, a pod., plus vedľajšie úlohy: spáľ peniaze v banke, zabi politika, prejdi 20 ľudí, zlikviduj zákazníkov kaviarne, navštív premiéru nového iPhone, vyhoď do vzduchu benzínovú pumpu, zastreľ ľudí na výstave zbraní, spôsob nehodu vlaku, zlikviduj hostí motela, zabi priekupníkov zbraní, pokaz párty, zlikviduj pohrebný sprievod, zapáľ obchody, uštvi lovcov – proste, splnené čierne túžby hráča nadovšetko. Myslím, že najväčší masaker je v centre mesta. Dva granáty do davu na zhromaždení republikánskej strany a plno plných obchodov k vypáleniu. Druhá najväčšia šialenosť bola misia vo vlaku, kde aj mne trošku srdce pookrialo pri popravách sediacich cestujúcich. V každom levely desiatky až stovky ľudí, na ktorých sa dá vyskúšať poloautomatická pištoľ, brokovnica, samopal, útočná puška, ďalšia útočná puška, uzi „bestie“ 9mm, pištoľ s veľkým kalibrom (túto zbraň som nenašiel), raketomet, plameňomet, plus molotovove koktaily a granáty.

0 Dobré Zlé
+pokus o kontroverziu
+grafika a engine sú super
+level dizajn a prostredie
+depresívna a krutá atmosféra
+zbrane a výbava

-AI je nič moc
-zabugované popravy ktoré vďaka tomu prichádzajú o vierohodnosť...
-krátkosť
-nuda
-stereotyp
-ovládanie je katastrofa
-cena je brutálna hlavne vzhľadom na obsah
-kamera...
-miestami je obťiažnosť...moc vysoká

Neviem no. Nie je to katastrofa jak fanboyovia hrej tuna hovoria(obyčajný pokrytci, aroganti a rádoby moralisti). Ale neviem toto by sa dalo akoby odporučiť ako odreagovačka. Že si proste za nejakú 10nku kúpite zastrieľate si vybijete si zlosť na virtuálnych panáčikoch...a bude pokoj. Ale za 18€ ? za 5 hodín stereotypu a robenia toho istého dookola ? to jednoznačne nie a hru týmto pádom hodnotím ako ťažký podpriemer.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
debilnejsiu hru som snad este nikdy nehral to ma byt co? uplna kravina nerealne ovladanie totalne nudne stereotypne misie niektore totalne neralne aby si zabil 150 ludi a furt sa do toho montoju fizli neni sanca tolko ludi zabit a este prezit ked furt chodia fizli jedna z uplne najhorsich hier vobec ..

0 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |