HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 15987 užívateľov

Hry > World of Warcraft: Battle for Azeroth > hodnotenie


World of Warcraft: Battle for Azeroth
66%

Moje hodnotenie - World of Warcraft: Battle for Azeroth





Recenzie - World of Warcraft: Battle for Azeroth

Battle for Azeroth je po startu velice rozporuplný datadisk, který v nabízených novinkách a obsahu střídavě létá od naprosté dokonalosti k nezvykle frustrujícímu grindování. Pokud Blizzard dodá v nejbližším patchi to, co slibuje, hodnocení bude jen růst, protože v jádru jde o skvělé rozšíření.
Celkovo mám pocit, že Blizzard už pri World of Warcraft začína experimentovať zo všetkých síl, ale nie všetko vyjde na prvý pokus. Nápady v jednotlivých zónach sú dobré a je fajn vidieť, ako sa každá líši aj príbehom – no mnohé sme už v podobnom duchu absolvovali. A to platí aj pre ďalšie módy ako Island Expeditions či samotné bludiská a raid. Je tu veľa nového, ale dušou starého obsahu. Stále sa k WoW rád vraciam pri vydaní nového datadisku, no pauzy medzi hraním začali byť čoraz dlhšie...


Užívateľské hodnotenia - World of Warcraft: Battle for Azeroth

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
znova skvelé rozšírenie pre Wowko. škoda že rýchlejšie neni pridávaný obsah...ale ja som viac ako spokojný...

0 Dobré Zlé
Ahhhhh nové WoW je tažké , lebo ked ste Lvl 15 tak ako je možne že moba , je taký istý lvl ako ty priklad je v Dungeone že kek sa ti skailuje lvl ako si ty wtf ved starom Wow bolo dobre ze moba bola nišší lvl ako si bol ty , aspoň o lvl dole aby si to mohol zabit - a tomto novom je to opacne prestne je to na obtiažnost sa tahuje hra Dark souls , dalej tak ako toto tak shadow lands bude to tažké - proste to mali nahat tak ako blo jasne zrušiť lvl 120 a daj 60 ano pohode ale aspon takuto sracku nerobiť

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |