HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 50202 užívateľov

Hry > Assassin's Creed: Valhalla > hodnotenie


Assassin's Creed: Valhalla
80%

Moje hodnotenie - Assassin's Creed: Valhalla





Recenzie - Assassin's Creed: Valhalla

Tvůrci zjednodušili, co potřebovalo zjednodušit, předělali to, co bylo nutné předělat a přidali tam, kde se hodilo přidat. Ve výsledné hře je i přes několik nedostatků navýsost příjemné trávit čas.
Celkovo je Assassin's Creed: Valhalla veľmi pôsobivé pokračovanie, ktoré si užijú ako fanúšikovia série, tak aj fanúšikovia histórie a aj Vikingov. Ponúka jedinečný pohľad na Anglicko v temnej dobe, kedy je zničené, pomaly sa zbierajúce a plné konfliktov a bojov. Do toho ešte prichádzate vy ako vikingskí rabovači. Základný príbeh je tu síce menej výrazný a hlavne rozťahaný, ale sprevádzajú to príbehy miestnych kráľov a pomáhajú tomu kvalitne spracované boje, nájazdy a aj vylepšený systém RPG prvkov. Príbeh v súčasnosti je len ako malý doplnok, aj keď začína mať zaujímavé smerovanie a uvidíme, čo všetko sa aktuálnymi udalosťami zmení v ďalšej hre.


Užívateľské hodnotenia - Assassin's Creed: Valhalla

Is not Assassin's Creed only average RPG with bugs. Crafting 4/10. Only the AD was large.

Už to nieje vôbec AC. Žiadne úlohy koho zabiť, žiadne vyhľadávanie cieľa potom stratégia ako sa k nemu dostať ... nič čím bolo AC zaujímavé. Tu som proste zobral veľkú sekeru a presekal som sa kam potrebujem. Len podpriemerne no možno priemerne RPG tak 4/10. Jedine veľkú reklamu tomu urobili.A vrcholom boli kúzelne zbrane a skillovanie sa ale to už bolo aj predtým, myslí že to sem vôbec nepatrí.. proste nauč sa bojovať ak chceš isť ďalej v hre a nie rybarčením (to len príklad neviem či rybárčenie dávalo XP) nazbierať skúsenosti čo som nemohol poraziť tak som na základe skillov zabil... Unáhlil som sa, že som to kúpil Ult.verson v predpredaji...no a ešte chyby ale tie odstrania časom.. Môj názor

+1 Dobré Zlé
Séria AC prišla s velkými zmenami a za krátky čas stihla padnúť do priemerných produktov Ubisoftu. Celé to stojí na obrovskom svete ktorému chýbala láskavá ruka. Hlavne že máme placku s trávou porastom a stromami. Popravde toto prostredie absolútne neevokuje Britský stredoveký ostrov. Atmosféra nula bodov, najhorší z celej hry je zvuk a ešte aj bez možnosti vyladenia vrstiev. Príbeh je len do počtu a mierne spestruje monotónny dej. Na občasné odreagovanie dobrá volba. Treba počítať s tým že nejde o životné dielo výrobcov ale primárne o produkt ktorý má priniesť zisky.

+1 Dobré Zlé
pre mna osobne, vyhra. Obrovsky svet plny tajomstiev k objavovaniu, nadherna sceneria i pribeh. Mrzi len caste opakovanie sa podobnych uloh. A nenavidim Cairn Rocks!!

+1 Dobré Zlé

100%Mor9


100%Buzna7

100%Milo10







90%puck

100%Leo10


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |