HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 12495 užívateľov

Hry > Steelrising > hodnotenie


Steelrising
57%

Moje hodnotenie - Steelrising





Recenzie - Steelrising

Francouzským Spiders ten průlomový hit zase protekl mezi prsty. Steelrising bohužel není vypucovaný diamant, kterým by mohl být, na druhou stranu je to zábavné akční RPG s několika zajímavými nápady a přístupnou obtížností.
Steelrising nie je zlý pokus zapísať sa medzi výraznejšie počiny v Soulslike žánri. Hra upúta predovšetkým zvolenou historickou epochou s reálnymi dobovými osobnosťami Francúzska, ktorú ozvláštňuje strojmi a automatmi. Ponúka všetky tradičné prvky, ktoré k tomu patria, vrátane poriadne tuhých a početných súbojov s nepriateľmi a bossmi, zbieranie a strácanie esencie používanej na vylepšenia postavy atď. A obsahuje aj barličku pre bežných alebo menej skúsených hráčov, ktorí si môžu všetko výrazne uľahčiť nastaveniami asistencie. Koridorový postup s blúdením v uličkách však hre uberá na atraktívnosti a postupne sa stane monotónnym. Príbeh ponúka pár zaujímavých momentov a množstvo dialógov a možno kvôli rozuzleniu vydržíte bojovať až do konca. V zásade Steelrising prináša to, čo fanúšikovia od tohto typu hry očakávajú a dokáže ich osloviť, i keď sa nestane ikonou ako Dark Souls alebo Elden Ring.


Užívateľské hodnotenia - Steelrising

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |