HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 2215 užívateľov

Hry > YesterMorrow > hodnotenie


YesterMorrow
61%

Moje hodnotenie - YesterMorrow





Recenzie - YesterMorrow

Yestermorrow pokojne môžeme hodnotiť kladne. Ako nadpriemernú plošinovku, ktorá síce nikdy neporazí Ori, Limbo, Unravel či hromadu ďalších platformerových blockbusterov. Ale o to vlastne nejde. Ponúka príjemnú výzvu, ktorá je plynulá, občas (ne)príjemne frustrujúca, má zaujímavé prostredie, postupne vás učí nové prvky a celé sa to hrá – no ako tradičná dvojrozmerná plošinovka. Nezavalí vás hromadou možností, často zúfalým backtrackingom, RPG prvkami (dobre, zbierate tu srdiečka), plochými súbojmi. Ponúka čistú esenciu zábavnosti a hrateľnosti – ale do dokonalého pohltenia, žiaľ, niečo chýba. Možno je to príbeh, ktorý je naivný a úplne nepotrebný. Možno zbytoční bossovia a ovládanie pri komplexnejších sekvenciách. Nič to nemení na tom, že ak si radi zaskáčete, tento kúsok by ste minúť nemali – navyše je slovenský.


Užívateľské hodnotenia - YesterMorrow

Úprimne som veľmi prekvapený. Ide naozaj o kvalitnú slovenskú skákačku s dobrou hudbou a pekným vizuálom. Dúfam, že takýchto podobných titulov bude viac. Zakúpil som na nintendo switch a som maximálne spokojný.
P.S.: S troll hodnoteniami na tejto stránke by ste už fakt mali niečo robiť.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |