HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 9706 užívateľov

Hry > Days Gone > hodnotenie


Days Gone
80%

Moje hodnotenie - Days Gone





Recenzie - Days Gone

Celkovo autori vytvorili v Days Gone dobrý základ pre značku. Nevieme, či bude niekedy pokračovať, ale ak by pokračovala, mali by na čom ďalej stavať. Vytvorili zaujímavý zombie svet, zaujímavú hlavnú postavu a aj niektoré vetvy príbehu sú veľmi dobré. Keďže však je to ich prvá otvorená hra, prejavuje sa stereotypnosť lokalít, len základné využitie možností sveta a nevyváženosť niektorých prvkov, ako sú príliš dlhé prestrihové scény a rozhovory alebo nudné jazdy prázdnym prostredím. Čo však tvorcovia spravili veľmi dobre už na prvýkrát, sú boje, pri ktorých sa zapotíte, musíte taktizovať a pripraviť sa na ne. Starostlivosť o motorku je tiež pekným doplnkom hrateľnosti. Čo sa týka samotného PC portu, ten je dobre zvládnutý - ako všetok obsah, tak aj malé vylepšenia potešia.
Days Gone je výborná, atmosférická příběhovka. Má své designové slabiny, ale pokud jí je odpustíte, za odměnu dostanete poutavé vyprávění, překvapivě detailní svět a zábavnou akci. A to už za trochu tolerance stojí.


Video recenzie - Days Gone

Video recenzia - Games.cz




Užívateľské hodnotenia - Days Gone

Atmosféra, stealth, akcia, otvorený svet s dynamickým počasím a prostredím, kvalitné charaktery <1%> , pohlcujúci príbeh a vzostupná hratelnosť. Hra má vďaka Unreal 4 vynikajúcu optimalizáciu. Po všetkých tých remastroch, AC a FC replikách konečne svieži vzduch.

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé









79%Lyra









80%Najt









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |