HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 33439 užívateľov

Hry > A Plague Tale: Requiem > hodnotenie


A Plague Tale: Requiem
75%

Moje hodnotenie - A Plague Tale: Requiem





Recenzie - A Plague Tale: Requiem

Nádherně vypadající pokračování A Plague Tale s kvalitou hratelnosti místy výrazně kolísá. Nejinak je na tom příběh, který trpí především špatně napsanými postavami. I přes svoje neduhy má ale hra svoje kouzlo a po dohrání má člověk chuť se do morem prolezlé Francie 14. století vrátit. Pokračování rozhodně mohlo být lepší, i tak jde ale v žánru AA příběhových her o solidní kousek.
Už prvý diel A Plague Tale: Innocence ponúkol osobitý zážitok a ukázal veľký potenciál, ktorý autori v Requiem naplno využili. Základný herný systém sa síce odvtedy veľmi nezmenil, ale teraz sa viac ponoríte do príbehu súrodencov De Rune a ich blízkych, ktorý sa pekne natiahol na dve desiatky hodín. Pôsobivá cesta (ktorú by ste nemali premeškať v Game Passe) vás prevedie rôznymi prostrediami a zákutiami, kde sa konfrontuje romantický obraz krajiny s desivým dielom skazy a zúfalstva. Samotná hrdinka prešla vývojom, na jednej strane je veľmi citlivá, no pod tlakom okolností a po prežitých útrapách je v istých chvíľach prekvapivo násilná a surová, rovnako ako svet, v ktorom sa pohybuje. A vy budete chcieť stáť pri nej až do konca, hoci môže byť poriadne trpký.


Užívateľské hodnotenia - A Plague Tale: Requiem

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Jako fanousek prvniho dobroduzstvi Amicie a Huga me opravdu zaskocilo, kolik veci tehle hre chybelo, a jak moc se herni rozhrani oproti predchudci zhorsilo.Tehle hre po strance hratelnosti a AI chybi logika a funkcnost s predchoziho dilu a proto byla hra mnohdy frustrujici a nehratelna. Kazdopadne po graficke strance a pribehoveho zakonceni je hra opravdu EPICKA a pokracuje v dokonalosti prvniho dilu.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Úžasné pokračovanie po Innocence, príbeh zas kvalitný a veľmi chytľavý, skratka tento vývojár vie robiť hry, dúfam v ďalšie pokračovanie, koniec hry veľmi dojímavý. Graficky veľmi na vysokej úrovni.

0 Dobré Zlé



100%Bill10


100%Suva10


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |