HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 24954 užívateľov

Hry > Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion > hodnotenie


Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion
58%

Moje hodnotenie - Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion





Recenzie - Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion je správny remake. Posúva sa k dnešnej generácii hráčov, ale nešermuje s existujúcimi mechanizmami, udržal ich v pôvodnej forme s jemnými vylepšeniami. Ale zároveň aj neduhmi minulosti ako náhodné súboje, ktoré sa už často nevidia. Pokiaľ od hry chcete lepšiu grafiku, no rovnaké jadro, ste tu správne. Ak ste ju nehrali, čaká vás odlišný zážitok – akčnejší ako FF7 Remake (áno, ide to), v podobnej grafike, hoci cítiť, že nie v takej detailnej. A ten svet možno nie je taký rozsiahly, skôr slúži na chodenie medzi súbojmi, ktoré však stoja za to. Že ide o remake, je cítiť najmä pri hlavných animáciách, ktoré nemajú také top rozlíšenie na veľkej TV, ale s enginom sa autori slušne pohrali.
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion je skvěle vypadající remaster, z době poplatného zdrojového materiálu ale zázrak vykřesat nedokázal. Potěší tak patrně jen pravověrné fanoušky Final Fantasy VII, kteří se k němu nedostali na PSP, a i ti budou muset překousnout zastaralé mechanismy.


Užívateľské hodnotenia - Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |