HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21209
5455
5063
1438
1600
7336
6056
12956
1687

Online 14814 užívateľov

Hry > Ad Infinitum > hodnotenie


Ad Infinitum
57%

Moje hodnotenie - Ad Infinitum





Recenzie - Ad Infinitum

Evokativní kaleidoskop hrůz a děsů první války. Přestože hraní je jednotvárné a jde o tisící parafrázi na jiné narativní horory, Ad Infinitum zajímavě a poutavě prozkoumává neotřelá témata posttraumatických poruch, psychózy a rodinných traumat.
Ad Infinitum nemožno hodnotiť ako nepodarok alebo priemerný titul. Patrí medzi tie lepšie kúsky, avšak k jednoznačnému odporučeniu chýbalo zopár krokov. Téma je zaujímavá, zápletka pútavá a prezentácii nezmyselnosti konfliktu ako takej nemáme čo vytknúť. No zároveň Ad Infinitum obsahuje mnoho hluchých miest a nudných pasáží, ktoré síce naťahujú hernú dobu trvajúcu okolo 6-7 hodín, no zároveň riedia atmosféru celého zážitku. V zákopoch, sanatóriu plnom protéz a ostnatého drôtu či pri finálnom pochode bludiskom, ktovie kde to vlastne bolo – strávite omnoho viac času, než by ste chceli. Je to škoda, avšak nemalo by to byť dôvodom, prečo by ste mali Ad Infinitum navždy zavrhnúť. Ponúka zaujímavý zážitok na jeden rýchly víkend, avšak musíte hre mnohé odpustiť, čo je pri pomerne vysokej cene problém.


Užívateľské hodnotenia - Ad Infinitum

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |