HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21211
5455
5063
1438
1600
7336
6059
12961
1687

Online 25652 užívateľov

Hry > Blood West > hodnotenie


Blood West
64%

Moje hodnotenie - Blood West





Recenzie - Blood West

Blood West je dost možná nejlepší hrou z žánru weird west. Kombinuje hladce nemilosrdnou obtížnost, zábavný průzkum a RPG prvky, které umí podpořit individuální hráčský styl. Příběh příjemně vykresluje podivný svět Divokého západu plného monster a prokletí. Jen škoda, že vývoj postavy a zastaralejší mechanismy občas narušují uvěřitelnost celého zážitku.
Blood West aj napriek premárnenému naratívnemu potenciálu ponúka cez 20 hodín nefalšovanej zábavy. Ide o veľmi vyladené a vlastné spracovanie Stalker hrateľnosti s bonusmi a prekvapeniami navyše. Autori zo štúdia Hyperstrange tak ponúkajú hráčom možno nie dokonalý, no rozhodne adrenalínový a krvou nabitý výlet na divoký západ.


Užívateľské hodnotenia - Blood West

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Tato hra me zklamala. V prvni casti te uvede do herni techniky, predstavi svoji nechutnou obtiznost, ale zaujme, protoze se tvari jako ciste STEALTH hra. Potom vsak prijde bossfight, kde se ze hry stava DOOM a k tomuto ta hra neni uzpusobena..nemluve o tom, ze kdyz chcipnes, musis ujit zase 100 kilaku, pracne porazit znova vsechny enemaky a znovu zkusit bossfight, kterej NEJDE prezit, protoze je hra pomala a enemaci reaguji na headshoot minimalne po treti, co jim ho das...

0 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |