HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 8057 užívateľov

Hry > Grand Theft Auto: Vice City > hodnotenie


Grand Theft Auto: Vice City
90%

Moje hodnotenie - Grand Theft Auto: Vice City





Recenzie - Grand Theft Auto: Vice City

Vice City je v mnoha ohledech stejná, ale v tolika dalších věcech lepší hra než předchozí díl, takže jestliže jsem před rokem psal, že GTA3 kandiduje na hru roku pro PC, o Vice City platí to samé. Dvojnásob.
Celkovo myslím že bestseller GTA3 dostal množstvo vylepšení, od grafiky cez ovládanie až po obsiahlosť hry. Určite všetkým fanúšikom GTA odporúčam, hra prináša len samé pozitíva. No mohli však vylepšiť AI postáv (niekedy sa zasekávajú z autami, postavy bežia do steny atď), a aj správanie sa policajtov na cestách. Ani trochu tvrdohlavejší vodiči by nezaškodili, však keď im stojím pol hodinu na ceste pred autom tak by ma mohol obísť, zraziť alebo to otočiť a ísť preč. Nemusia sa ani nechať dobrovoľne vyhadzovať z auta. No uvidíme čo vylepšia nabudúce práce na GTA4 sú už v plnom prúde. Zatiaľ sa však Vice City stáva adeptom na hry roka. Ale nepredbiehajme, ešte nás čaká ešte množstvo ďalších zaujímavých hier. GTA však zostane jednou z tých pri ktorých sa dokážete odreagovať bez zbytočného nervovania. No štýl hry nemusí sedieť každému. Mne sa viac páčila Mafia, toto bolo na mňa trochu priveľmi arkádové.


Užívateľské hodnotenia - Grand Theft Auto: Vice City

Myslel som, že v predošlom diely je už zakomponované všetko (teda čo sa týka predmetov a prostriedkov), ale VC ponúka ešte viac a ešte lepšou formou. Medzi hlavné mínusy patrí atmosféra, plávanie, ktoré vlastne ani nie je a široké obmedzenia v meste. Nechcem to porovnávať s Mafiou alebo podobnými hrami, lebo GTA:VC samo o sebe vytvára kategóriu podanú v tom najnereálnejšom zmysle, okrem iného je na hre perfektná tá rozmanitosť, čo všetko, nikdy sa nenudíte... atď, okrem toho mohli vylepšiť spracovanie a trocha hru oživiť tým, že by ju vlastne menej.., menej prepchali blbosťami a viac vsadili na praktické stránky...

+3 Dobré Zlé
Pútavé misie, celkom dobrý dej, veľa zbraní a aut, mestá a kopec možností - to sú také najväčšie plus v tejto hre. Policajti, budovy, jazda na aute a moje domy sú také menšie plus, no a mínus je v prvom rade plávanie, možno aj to, že za hrou Mafia zaostáva...

+3 Dobré Zlé
Tak táto hra je asi najlepšia skoro na svete, ešte je GTA IV, ktoré je oproti tomuto lepšie iba kvôli grafike, ale inač GTA: Vice City je perfektná hra, je tam veľký svet a množstvo vecí sa tam dá robiť, napríklad závodiť, alebo jazdiť na motorke, alebo lietadle, proste super. Je to 100 x lepšie ako GTA 3, pretože tam neboli ani motorky a iba jedno lietadlo a tu ich je aj 10 druhov. Ďalej, je tu aj skvelý príbeh a perfektné niektoré misie a zábavné, niektoré sú ťažké. Máte tu veľa domov, ktoré si môžete kúpiť, v GTA 3 ich bolo len 3 v každom meste jeden. Perfektné je aj váľka s gangstrami a tak, ale aj vy môžete mať vlastný gang, ktorí si vybojujete a budú vás ochraňovať, tak isto ako aj na GTA: San Andreas, lenže tam ste mohli nabrať až 7 gangstrov so sebou. Proste GTA Vice City je perfektná hra a aj počasie keď sa mení, aj keď prší a keď je západ slnka je to pekné, takže dávam 100 %

+2 Dobré Zlé
Naj hra hraval som ju ako maly a rad si ju zahram aj teras podla mna je najjjjj na svoju dobu super grafika hratelnost missie pribech no All podla mna je lepsia nej GTA IV !!

+2 Dobré Zlé
100%JoZQo
Podla mňa je toto jediné pravé GTA. Vybuchovanie budov, kradnutie tanku, zabíjanie šéfa, kradnutie vily...

Jediné mínus je "umelá" grafika, proste nieje taká reálna ako u GTA IV a GTA SA ale proste misie, príbeh a všetko ostatné je super.

Odporúčam kúpiť alebo stiahnuť a hrať bez cheatov,

+2 Dobré Zlé
Je to naozaj veľmi pokročilá hra.Misie sú celkom pestré ale povedal by som že niekedy v nich chýba hlavná pointa hry.Napríklad misie pre Love Fist alebo pre Big Mitch Bakera sú zábavné, ale pointa príbehu uniká.GTA Vice City je ale jedna z najlepších hier aké som kedy hral.Odporúčam každému priaznivcovi série GTA! MOJE HODNOTENIE 100%

+2 Dobré Zlé
Moja 1. hra na PC.
Stršne sa mi páčil príbeh Tommyho Vercatiho celý dej.
+preteky a súťaže s RC autami helikoptérami lietadlami atď.
- tažko sa zarábajú peniaze, po prvom vkročení do vody sa utopíte (nie ako na PSP GTA: VC Stories)

+2 Dobré Zlé
100%Bazgy
Perfektná hra asi najlepsie gta + Príbeh
+ Grafika ( na tú dobu)
+ Možnosti v hre
+Ovládanie

-Trosku mencia mapa ale to vobec nevadý

Preto dávam 100 %

+1 Dobré Zlé
Veľmi dobrá Miamská atmosféra a aj zaujímavý príbeh, ktorý je síce dosť predvídatelný. Oproti GTA III je to určite skok dopredu, je vidieť že tvorcovia sa učia a posúvajú hru dopredu hlavne v hratelnosti. Troška mi chýbala väčšia mapa a viac možností, čo v meste robiť, no celkový dojem je aj tak veľmi dobrý.

+1 Dobré Zlé
Je to super hra pobavil som sa keď som mal 6 a aj keď som mal 13 .. je síce pravda že tá grafika je trošku na prd.. ale táto hra ma furt zabaví dá sa tam robiť hoci čo a to je super je mínus tá grafika, a trošku malá mapa ale hra bola vydaná neviem presne ale určite sa ešte nerobili také hry ako napríklad MW3 :) .. takže dávam 99% .. :)

0 Dobré Zlé
Grand Theft Auto Vice City (GTA Vice City) je už o malinko lepšie ako jeho starší brat GTA III. Grafika, povedal by som že sa ani nezlepšila, je tam skoro podobná ako v GTA III, ale to je v pohode. Atmosféra, no tiež sa tu nedá plávať, ale zase sa tu dá lietať, na budovách pristávať a pod. Atmosféra celkom dobrá, okrem toho plávania. Mapa (Vice City) je o trochu väčšia, aj keď sú tu iba 2 mestá, ale sú väčšie než v predošlom diely. Veľké budovy, prístav, letisko, hotely, super. Príbeh je tiež dobrí, užil som si ho, je tu o čosi veľa misií ako v predošlom dieli a veľa vedľajších misií. Misie sú zaujímavé a niekedy napínavé, alebo zábavné, tu by som dal plus. Autá, no už sú tu aj motorky, veľa druhov lodí a lietadiel, dokonca helikoptéra tu pribudla, nevadia mi ani vlaky, že tu nedali, nechýbajú mi. Vadia mi chyby. Niekedy vidím pod Zem a seká to dosť, ako aj GTA 3, neviem prečo ,je to chyba. Ale inak, hratelnosť super, dávam 85%.

0 Dobré Zlé
Hral som GTA 1, GTA 2, GTA london, GTA III som hral ale nie skor ako toto. GTA Vice City ja naozaj perfektná hra, s parádnym dejom, hratelnostou, grafikou a vobec so vsetkym... VICE CITY ma bavilo najviac zo vsetkych GTAčiek (San Andreas, GTA IV , EfLC). 95% rozhodne

0 Dobré Zlé
hra je na rok 2003 povedená sice trochu mala mapa to je pro mě mínus ale zato tu jsou oproti předchozímu dílu i jiné dopravní prostředky něž jenom auta a více zbraní takže kdybych si hru koupil potom co vyšla tak bych se od ní neodtrhl ale teď nevím proč bych ji hrál když už je gta SA a IV . neříkám že jsem ji odepsal ale pro mě je větší klasika SA

0 Dobré Zlé
Ovela lepsie ako GTA III, perfektna atmosfera, niektore misie su velmi prepacovane a na rok 2003 aj velmi slusne technicke spracovanie. Negativom ale je absencia plavania, podla mna je dost otravne ked musim opakovat misiu len preto, ze som pocas nahanacky padol do vody. Tiez by hre sadol lepsi pribeh. Ten bol dost tuctovy, ale za tu nezabudnutelnu atmosferu a nekonecnu zabavu s nostalgickou slzou v oku davam 91%

0 Dobré Zlé
Najlepšie GTA,maličká mapa a nie zbytočné obrovská mapa,na ktorej sa z jedného bodu do druhého dostanem o týždeň,dej super proste naj!

0 Dobré Zlé
GTA Vice City je ešte horšie než GTA 1.
Plusy:
+asi ani nemá
mínusy:
-príbeh je nanič
-keď si si kúpil zlú verziu nedajú sa kúpiť zbrane
-grafika
-dlhé prebíjanie zbraní
-málo zbraní
-malé mesto
-nedá sa dostať 6 hviezdičiek iba cheatom
-málo áut

0 Dobré Zlé
+grafika na rok 2003 celkom ujde
+mnozstvo zbrani
+mnozstvo vozidiel najroznejsich typov
+rok 1986
+vrtulniky,plavidla,motorky
-hlavny hrdina
-nejake tie chyby

0 Dobré Zlé
Tak toto je moje hodnotenie: 89%
grafika 78%
Priebeh hry 82%
ovladanie 98%
Misie 79%
Auta 88%
Domy 70%
Ludia 89%
zbrane 79%

0 Dobré Zlé
Perfekt hra super zábava grafika takmer dokonalá len mi tam chýba viac budov do ktorých sa dá vôjsť a viac rôznych pohybov a manévrov...inak ako GTA séria nesklamala a hrateľnost opäť vysoká...oplatí sa

0 Dobré Zlé
ja som zarity GTA-ckar a Vice City velmi lubim, myslim si ze najlepsie GTA co vyslo (to som uz hral aj 4), ale 100% nedam kôli malemu mestu (aspon po case sa zda)

0 Dobré Zlé
GTA Vice City je grafikou rovnaká ako jej predošlé diely. Mapy sú v celku dobré aj dej je tiež v pohode. Postavy sú v celku dobré na rok výroby aj grafika ale stále tomu niečo chýba. Nevýhoda je že nie je vstup do budov a to je dosť veľké mínus lebo budov je v hre dosť.

0 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra.Grafika má u mňa 80% (berte do toho aj rok vydania),hratelnosť 60%,misie 50% autá a zbrane 70%.Aj keď podľa matematiky moje hodnotenie by z tohoto také nemalo byť,zarátal som tam aj iné veci napr. "minihry" atď.

0 Dobré Zlé
GTA VC: je to super hra, super hudba v radiach, ale je jedna vec, male mesto a to da za pravdu kazdy... asi... ale na tu dobu je super hra... viac asi nemam co dodat... proste super... :)

0 Dobré Zlé
super hra ako aj kazde jedno GTA!
Misi je tam straasne vela co mi aj trochu vadilo:D ale grafika a po prvy krat jazdit na motorkach a clnoch bolo dost revolucnym krokom ale zase to bolo velmi podarene pretoze to bolo prijemnym ozivenym hry.
dej tam bol zase dost chaby,zbrani zase vela,zarabanie penazi, zabijanie ludi zostalo postarom. Super pokracovanie GTA 3!!!!!
95%

0 Dobré Zlé
Vice city je skvela hra ktoru som hral skoro 4 roky. Nevyhlo sa to chybam ale ktora hra je bezchybna? Myslím že vice city je skor na hrateľnost. Ale potom prislo san andreas. Ale hrával som to na striedačku. Raz vice city potom SA potom zase VC atď.

0 Dobré Zlé
Výborná hra na ktorej je vidieť pokrok od GTA3 ale aj táto hra má dosť chýb a jednou z najväčších je malá reálnosť ktorá sa však dá odpustiť kvôli veľmi pekne spracovanému mestu a grafike a všeličom inom . Proste veľmi dobré pokračovanie .
Hodnotenie :
+mesto
+grafika
+doprava
+zbrane
+misie
+soundtrack
+minihry
-iba stiahnuteľný multiplayer
-malá reálnosť
Verdikt:Úspešné pokročovanie úspešnej série GTA .


0 Dobré Zlé
hodnotenie doby vydania: (2003)
+ grafika
+ pribeh
+ mnozstvo aut a zbrani
+ realistikost
Zaver na rok 2003 vyborna hra.
hodnotenie na rok 2010:
+ mnozstvo zbrani a aut

- pribeh
- realistika
Zaver hru kupujte ak mate slaby pc alebo zbierate gta-cka.

0 Dobré Zlé
Jedna z najlepších hier na svoju dobu v roku 2003.
+grafika (2003)
+dobrá atmosféra hry
+množstvo rôznych vozidiel
+veľa zbraní
+dobrá hudba v rádiach je tam aj hudba od speváčky Neny a asi aj Iron Maiden
+kupovanie podnikov
-nedá sa plávať
preto moje hodnotenie 95 %

0 Dobré Zlé
Celkom zdarená hra so zdarenou grafikou na rok 2003. Na tejto hre som vyrastal , čo vôbec neľutujem , až na pár chýb.
Hodnotenie:
+Grafika
+Mesto
+Veľa zbraní
+Rádio
+Docela zaujímavé misie
-Pohyby (skákanie , šprint a pod.)
-Málo možností (nedá sa plávať , jesť a pod.)
Proste úžasná hra , aj ked má svoje chyby. Ale ktorá hra je bez chyby? :)

0 Dobré Zlé
Perfektné spracovanie mesta, veľa možností, napr. strelnica,kupovať si ulice,pomáhať policajtom :D... Proste úžasná hra !! ODPORÚČAM NA 1000000%

0 Dobré Zlé
Tisícky mŕtvych mafiánov, gangstrov, prostitútok, hipsterov, reperov, policajtov a iných zmrdov, to je lahoda. Potešila ma možnosť odsekávať hlavy, často som ju využíval iba tak zo srandy. Vadilo mi najmä to, že moja deštrukcia bola zbytočná. Zájdem do vedľajšej ulice, vrátim sa, a všetko je respawnuté. Keď niečo zničím, chcem, aby to bolo zničené!

0 Dobré Zlé
Na svoju dobu neskutočná hra.

Postupom času sa obajvili nedostatky, avšak s možnosťami v roku 2003 to je parádna hra. Dnes už skôr nostalgia. Stále sa však dá veľmi dobre zabaviť.

92%

0 Dobré Zlé
GTA Vice City . Niektorý z vás si ( možno ) pamätáte na tú dobu kedy GTA VC frčalo ako splašené . No aj dnes sa nájdu ľudia ktorý sa o túto hru zaujímajú .
Popis : Ste Thomas ,,Tommy,, Vercetti , mafián a člen rodiny Forelliových . Váš šéf Sonny Forelli vás pošle do Vice City aby ste dohliadli na obchod s drogami . Mafia sa totiž rozhodla poriadne zarobiť a to práve obchodom s drogami . Všetko sa však zvrtne , budete napadnutý inou mafiou a prídete aj o drogy aj o prachy . Sonny vás nezabije pretože ste jeho dobrý priateľ a niečo ste už zažili , a tak vám dá možnosť splatiť peniaze ktoré ste stratili . Tommy si postupne začne uvedomovať samostatnoť a ako to býva v hrách o mafiánoch , najväčším nepriatelom sú jeho najbližší ...
+ grafika ( na tú dobu )
+ hratelnosť
+ príbeh
+ mapa
+ podniky
+ vlastná mafia ( neskôr v hre )
+ zbrane
+ polícia
+ postavy
- malá mapa
GTA Vice City je proste klenot medzi starými hrami a kľudne by som si ju zahral aj dnes . Už očakávam CZ dabing a teším sa naň ( a dúfam že aj vy ) . Skrátka , mafiánsky život má svoje čaro a dokáže vás pripútať k monitoru na veľa hodín ...

0 Dobré Zlé
je to dobra hra ale neda sa plavať ! takže ked spadneš vrtulnikom do vody a ty stihneš viliezť ! tak to nema cenu lebo aj tak zhebneš!


0 Dobré Zlé
gta vice city dobra hra na ten rok len grafika trochu slabšia ako v gta 3 +pribeh,misie,mesto,zbrane,auta -grafika,kratkosť ale inač dobra hra

0 Dobré Zlé
Uplna kravina ale nulu si nezasluzi.Podla mna to neni az take hrozne FAKT!!ale malo miniher a vela neda sa tam ani plavat

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
-: bugy, občas problémy s audio stránkou hry, umelá inteligencia, miestami kamera, kolízny model, niektoré misie, miestami frustrácia, ovládanie, voda - veľký to problém, absentujúci multiplayer
+: grafika, efekty, rádiá a soundtrack, atmosféra, dizajn, automobily a ďalšie dopravné prostriedky, mesto, uletený jazdný model, zbrane, dabing, zábava, herná doba, nehnuteľnosti, ekonomika hry, ikonické oblečenie, postavy, gangy, humor, finále
Verdikt: Tommy Vercetti sa po 15 rokoch v base vracia na scénu zločinu a netrvá dlho a opäť sa všetko pokašle. Ako vždy ide o prachy, ktoré možno zarobiť rôznym spôsobom prostredníctvom misií s bohatým obsahom. Príjemné 80-tkové kulisy nie každý znesie... toľko neónov a ružovej. Príbeh je v podstate mixom rôznych filmov z tohto obdobia. Celkovo si hra udržiava slušnú atmosféru, no miestami zvykne pokrivkávať pre niektoré nedostatky. Misie s helikoptérou alebo malými modelmi sú bez gamepadu utrpením. Umelá inteligencia často zmätkuje a voda, to je živel, s ktorím si v Rockstar asi nevedia radi pretože ani tentokrát hlavná postava nevie plávať. Napriek tomu hra ako celok pôsobí solídne a dokáže hráčovi poskytnúť množstvo originálnej zábavy. Pamätajte však, že ak chcete, aby svet bol váš, nezabudnite si poriadne vyžehliť havajskú košeľu!

0 Dobré Zlé
no podla mna je to dobra hra len keby bola lepsia grafika staci ako na GTA san andreas keby malo gta vc rovnake ovladanie ako gta sa tak bi to bolo super

-1 Dobré Zlé
100%juri
super hra mal som ju ked som mal asi 7 rokov aj mojmu bratrancovi sa lubila paradne misie nic netreba zmenit ovela lepsia ako san andreas

-1 Dobré Zlé
Obrovský skok dopredu oproti GTA 3, nízke HW nároky, výborná hrateľnosť. Super hra, ktorú som prešiel asi 4-krát :-)

-1 Dobré Zlé
Celkom da sa na svoju dobu je to celkom dobre urcite je to pokrok od GTA III.Mapa je dost mala a to je na tom to co tej hre chyba

-1 Dobré Zlé
jeto supa hra mam ju dlho len grafika mohla bit trosilinku lepsiia,supa auta,super oblecenia skratka vsetko super

-1 Dobré Zlé
hodnotenie na rok 2003:
+grafika
+postava má už meno
+konečne viac lietadiel
+tomi sa už naučil hovoriť
100%
hodnotenie na tento rok:Mínusi:priemerná grafika,bugy a dalšie chyby.
plusi:lepšia hratelnosť oproti GTA III,Tomi vie viac bojovích chvatov ale aj tak na GTA IV to nemá a každý správny fanušik GTA to musí mať.

-1 Dobré Zlé
Krásna hra s krásnou grafikou a krásnymi zvukmi zbraní .Misie sú až na zopár ťažkých celkom dobré .Mohli odstrániť tie ozveny a niektoré chyby .

-1 Dobré Zlé
Výborná hra čo sa týka atmosféry, príbehu a mnoho iného. Ak ste ju však hrali až po tom ako ste vyskúšali GTA San Andreas, tak vás táto hra nejak moc nenadchne

-1 Dobré Zlé
Podla mňa najlepšia séria hier GTA .Super grafika (na rok 2003) Príbeh super.No proste nemám čo tam vitchnúť až na tu dlžku bo som to prešiel za 2 dni .

-1 Dobré Zlé
podla man vynikajuca hra skoro naj. GTA ...dobre, dobre...ta grafika je trochu starsia ako 2010 alôe je tam super pribeh, postavicky, atd. .. :))) kazdemu odporucam... GTA vice city : som s tym spokojny

-1 Dobré Zlé
GTA ma vždy bavilo a Vice City patrí k mojim obľúbeným GTA-čkam. Obrovské množstvo možností ako túto hru prejsť, veľa zaujímavych misií , bonusové autá a možnosť vytvorenia vlastného rádia dodáva tejto hre charizmu . Klobúk dole...

-1 Dobré Zlé
Pokračovanie GTA 3 ma veľmi pobavilo. Vice City je asi najlepšia zo série GTA. (IV nerátam; iná grafika a rok výroby) Najväčší skok HW nárokov, kampane, dĺžky misií a hlavne grafiky! Postavy sú prepracovane vonkajšovo ale aj vnútorne-charakterovo.
+40% grafika
+50% dĺžka hry/misií/kampane
+30% vedľajšie misie
Tí čo sa pýtajú že prečo som vyslovil VC ako najlepšiu a obišiel som SA je pre toto: Ak si zahráte obidve hry všimnete si že všetko je rovnaké. Možno grafika sa za ten čas zmenila ale ináč... :-I ALE 2003 A 2005 sú dve odlišné dimenzie!! Preto sa Rockstar nechcelo nič nové nascriptovať do SA len zmenili misie atď.

-1 Dobré Zlé
94%qwer
GTA:VC je výborná hra, ktorá prináša mnoho inovácií. Napríklad vylepšenú grafiku, motorky, nové zbrane,veľa možností, lepší príbeh a misie... Jednoznačne krok vpred. Odporúčam.

-1 Dobré Zlé
Slabšia grafika a fizika. Aspoň má dobrý príbeh. Vylepšené je to skvelým výberom zbraní. Nechýba tu aj dobrý výber prostriedkov: autá, motorky, lode, letadlá, vrtulníky, a s možnosťou kupovaní nehnutelností. Mapa bola postatne menšia ako v GTA III čo mi Trochu vadilo. Celkovo dobrá hra.


-1 Dobré Zlé
+Grafika
+Doprava
+Zbrane
+Hlavná Postava
+80.Roky
+Slnečné Mesto
+Ovládanie
+Príbeh
-Malé Chyby
-Málo Možností
-Malé Mesto
85%


-1 Dobré Zlé
Vice City, túto hru musí poznať každý solidný hráč. Dá sa povedať, že som sa pri hre poriadne natrápil ale bola to v podstate zábava. Dobrá grafika, nové možnosti, pár nedoladených vecí a zaujímavé misie + príbeh = pekná hra s chybami.

-1 Dobré Zlé
87%Mox0
Dobrá hra ale nepacilo sa mi ze tam nejde plavat.Misie celkom good aj guns ale 87% pre plavanie a trochu chybyciek v grafike. :)

-1 Dobré Zlé
GTA Vici City je ďaľšie pokračovanie legendárnej serie GTA.Podobne ako pri GTA 3 som sa pri nej poriadne zabavil,ba ešte oveľa vďaka tomu že GTA Vice City poskituje ešte oveľa viac voľnosti a to nie len v mestách (veľa nových aut ba dokonca aj motoriek) ale aj vo vzduchu (helikoptéry a lietadla) ba dokonca aj na vode (rôzne lode a vodné skútre).Hra ja zasdená do malebného prostredia Maimi (pláže,slnko,palmy,more no proste nádhera).Príbeh a misie sú oveľa detilnejšie pre pracované ako pri GTA 3,proste je radosť hrať túto hru.Nesmiem zabudnúť že v hre môžte vlastniť niekoľko Domov ale aj Podnikov ako (Diskoklub,Erotický salón,Taxi službu a iné)
Proste genialita 97%

-1 Dobré Zlé
Dalšia hra od R* ktorá prináša viacej možností ako v GTA3.Pekná grafika na tú dobu kedy hra vyšla.
+Vice City
+príbeh
+gangy
+grafika (2003)
+autá
+zbrane
+Tommy Vercetti
+ovládanie

-nevie plávat
-malé mesto
-pár bugov


-1 Dobré Zlé
Veľmi sa mi hra páčila, no nie je úplne bravúrna, mne pripadá už úplne hlúpe, že nevie plávať. V Mafii to nebolo potrené, ale tu to je...plávať sa dalo aj v R2 z roku 1998, takže čo tu riešime. Zbrane môžu byť, príbeh je asi najlepší zo série a ostatný obsah v hre je trocha viac než obyčajný, misie hodnotím ako neprispôsobivé.

-1 Dobré Zlé
Podla mna druhe najlepšie GTA je to super hra presiel som ju trikrat bez cheatov a bol som natom doslova zavisly stale som to hraval nepoznam ani lepšiu hru roka 2003

-1 Dobré Zlé
Určite to nemá na Mafiu alebo také San Andreas, ale má to niečo do seba. V prvom rade sa mi nepáčil dej, potom jednoznačne to že nevie plávať. Autá, zbrane, mesto, budovy a možnosti sú super. Domy mohli byť lepšie, ale čo už... V celku veľmi dobrá hra.

-1 Dobré Zlé
Hra bola veľmi pekná a dej bol fantastický ale mesto sa mi zdalo oproti predošlému dielu menšie a nejak mi nesedela tá farebnosť miami...ale rozhodne to bola hra s ktorou som strávil dlhé hodiny.

-1 Dobré Zlé
Grafika na nič postavy jak z rozprávky misie v pohode zastaraná grafika -27%
Ostatné veci sú už v norme...

-2 Dobré Zlé
Klobúk dole kamaráti.Táto firma si sama urobila skvelú hru, aj ju predala a to v roku 2003. je to možné, veď vtedy nemali takú grafiku len bežné hry. Mala väčšiu slávu ako nasledujúci diel a aj vecí na stiahnutie nie je málo. Len táto hra je už dosť stará a tomu kto ju nehral a ani nebude, nech mu oči vypichnú. To je hriech ! A tak to zapadá do tej úžasnej série ,že si to zahrám vždy veľmi rád.

-2 Dobré Zlé
70%_X_
Gta Vc je niečo ako pokračovanie Gta 3 ale s iným príbehom. Môžem k tomu povedať len to čo k Gta 3 čiže je to dobré.

-2 Dobré Zlé
Asi najlepší GTA čo som hral. Prešiel som to niekoľkrát a vždy ma to bavilo. GTA Vice City jedna z najlepších hier čo som hral.

-2 Dobré Zlé
Od GTA Vice City som čakal viac a splnilo sa to. No GTA Vice City neni lajlepsie gtacko ale 3 miesto sa mu hodi. Grafika, hratelnost a moznosti hraca su velmi podobne GTA San Andreas ale Vice City ma viacej much ako GTA San Andreas. Inac aj tak tejto hre davam 90 %.

-2 Dobré Zlé
Vice City je v celku vydarené.
Nie je to ani pecka ale ani prepadák.
Nie som zbláznený do GTA takže Vice-ko nemôžem porovnávať s inými dielmi.
Na dnešnú dobu však už ponúka obmedzené množstvo možností.
Menšie mesto však dorovnáva celkom slušný počet vozidiel,vrtuľníkov a postranných úloh.
Grafika nie je zlá ale mohla byť aj lepšia.
Ale najotravnejšou vecou je takzvaná "Smtriaca voda" pretože keď spadnete do vody tak sa zabijete.
Nekazí to síce zážitok s hrania ale občas to dobre lezie na nervy.

+množstvo vozidiel a post. úloh
+žiadne bugy (teda aspoň som žiadne nenašiel)

-Veľkosť mesta
-Grafika

-2 Dobré Zlé
Neviem mne táto hra nesadla. Grafika o ničom, príbeh sa dal. Hrateľnosť bola fajn ale strieľanie na nič. Prostredie sa dalo. Cheatoval som ako besný a nebavilo ma to...Neviem čo vás na tom baví, je to o ničom. 5/10

-2 Dobré Zlé
Perfektna hra.Hral som ju bol som nadceny.2 mínusy su v tom ze ked si stiahnete MP tak ta hra ide len pod 640x480 rozlisenim.

-2 Dobré Zlé
dobra hra hravam sa ju aj san andreas len skoda ze sa tu neda plavat a ze je tu male mesto misie su dobre a je ich vela a to som sa bal ze ich bude malo no grafika by mohla byt lepsia .davam 90 lebo na GTA SA som dal 93


-2 Dobré Zlé
+Kuba
+Prostredie
+grafika
+hratelnost
+Pribeh
+Auta,motorky a vrtulniky
+Zbrane a ine drobne vecicky
+HW naroky

-misie
-moznosti v hre
-plavanie
-AI


-2 Dobré Zlé
GTA VICE CITY-je to dobra hra len grafiku mohli trochu vylepsit,rychle auta,dobre zbrane a cool misie :)

-2 Dobré Zlé
da sa celokom ok hra aj ked su tam niektore narocne misie da ked som to prechdzal bol to pordni haloz ale teraz uz hravam grand theft auto san andreas

-2 Dobré Zlé
100%Andyno
Lepšie než GTA 3. Lepšia optimalizácia, ešte väčšia hrateľnosť, sloboda... Tejto hre nie je čo vytknúť.

-2 Dobré Zlé
dobra kvalitna hra, 80 roky boly fakt pekne michael jackson a tak celkovo dobry pribeh a novinka kupovanie budov a plnenie missi aby vam aj zarabala to tu este doposial nebolo cize klobuk dole odomna ma 89%

-2 Dobré Zlé
99%wess
Toto je fakt skvelá hra, skvelý príbeh, hratelnosť, skvelé autá, možnosti a hlavne veľa veľa postáv čo by podľa mňa v takejto skvelej hre nemalo chýbať.

-2 Dobré Zlé
perfektna hra mala sice nejake medzeri ale v ten rok to bola urcite jednotka v hrach len ten príbeh som nejak nepochopil :-)))))))))))))))

-2 Dobré Zlé
Tak GTA VC...Hratelnost,atmosfera je samozrejme ako pri 3-ke...Na GTA 3 som nebol spokojny hlavne z grafikou i ked je to trosku starsie...Na VC by som taktiez ocenil trolllllinku lepsiu grafiku tej by som dal tak 80%...Hratelnost je vyborna...Ocenujem velkost a hlavne pestrost mesta takze tym tak 95%...A celkovo som z hrou spokojny takze 85%

-2 Dobré Zlé
Stale sa to da hrat nenasiel som tam ziadne bugy.Keby som nestratil CD tak si to znova nainstalujem.

-2 Dobré Zlé
Neuveriteľné... najlepšie sa zmenilo ešte na lepšie... GTA VC je to, po čom hladný GTA-čkári tak netrpezlivo čakali... rozhodne jedno z najlepších GTA vobec... hrateľnosť nemá konca kraja, misie s nápadom a originalitou, rádia s perfektnou hudbou každého žánru, brutalita a príbeh priam volajúci aby bol sfilmovaný... 97%...

-2 Dobré Zlé
velmy dobra hra s peckovu hratelnostou a na tu dobru good grafikou fyzika je o inom :D good pribeh :D a dobre spracovanie :D taze nadpriemer

-2 Dobré Zlé
mno thak pre mna je to super hra a hlavne tie vylepsenia na nu afta a dvojicky budovi supeer 100% a then kto ju presiel thak vie o com ja tu pisem ne

-2 Dobré Zlé
100%Akame
Je to podla mna najlepsie GTA a naj hra aku som kedy hral super grafika , super pribeh , super gangy setko supeeer aj ta postavicka je supeeer :D GTA VICE CITY 4EVER a furt ho mam v kompe :D afurt mastim davam mu 100%

-2 Dobré Zlé
nooooooo toto gta je fakt bomba na svoj vek je to fakt premakane nato ze to robili v roku 2003 good pribeh aj grafika celkom sekne a nema to take velke hardwarove naroky ako napr gta 4

-2 Dobré Zlé
je to dobre dobre su tam aj misie aj auta proste vsetko cice bi tam mohla bit lepsia grafika ale aj tak sa na tom nic nemeni je to DOBRE!

-2 Dobré Zlé
najlepsia hra na svete ktoru bi som velmi rad hral ale sice to neviem pustit je brutalna jako zabijam lubim taketo hry akcne ani vtedi to nebude konic sveta ked nemam kod na litadlo




-2 Dobré Zlé
... zasa ako inak vynikajúca hra s drobnými chybami.
Vynikajúce misie, nakupovanie a staranie sa o podniky, proste super hra !

-2 Dobré Zlé
no ako by som to malpovedat je to velmi tazka hra a velmi dobra uz som ju presiel 2 krat a este furt ma to bavi a san andreas je tiz dobra hra ale trozka nudna

-2 Dobré Zlé
Táto hra je fakt boží... prešiel som ju 3x a mám si ju chuť v tomto momente zasa nainštalovat a prejst:D Táto hra spravila na svoju dobu obrovský, ale obrovský krok... velmi pekne prepracovaná grafika a to všetko... a dokážete to spustiť aj keď máte starú šunku:)
_______________________________________________
(+)
*Prekrásna grafika na tú dobu...:)
*Prostredie... ó to prostredie je fakt prekrasne... Summer na floride alebo v akom štáte sa to odohráva... proste je to krása, ženy v bikinách na korčulách okolo prefrčia... samé palmi a keď zapadá slnko máte zimomriavky:)) a narozdiel od ostatných GTA tuto keď začne pršať... je to paradne, palmy sa vlnia od toho ako fúka vietor na vode su vlny... super:)
*Mám na túto hru pekne spomienky pretože som ju hraval ako maly chlapec... no až taký malý som nebol ale bolo to davno:)
*Dokonalé na odrelaxovanie sa a pobavenie sa... teda ak vám neni zle z krvy:D lebo s motorovov pílou sa tam toho veru dá narobit:)
*A plno ďalších vimožeností
________________________
(-)
*Nevie plávať toje všetko...

Uctihodných 96%!

-3 Dobré Zlé
no dost dobra hra len s mini chibickami super auta vyborna postavova struktura super super super moja hra medzi malo hrami ale mafia je lepsia

-3 Dobré Zlé
dost dobra hra da sa hrat ,daju sa zmenit aj auta ,motorky ,lode ,lietadla , zbrane ,skiny hracou ,budov

-3 Dobré Zlé
Je to celkom dobrá hra, no čo mi na nej vadí je to, že neviem plávať a strašne nepokročilý engine, ktorý je typický pre RG. Nevedia urobiť nič normálne, len vylepšiť starý engine a to už robia od dvojky.

-3 Dobré Zlé
Hrozná hra, plno chýb, slabá grafika, slabé misie, blbý dej, nereálnosť a kopec no kopec zlých prvkoch, ktoré do hry nepatria...

-4 Dobré Zlé
Prokrok oproti GTA3 je citelny a je ho vidiet. lepsia grafika, viac misii, vacsia mapa, viac moznosti. Ale mna to nejako nezobralo, je to sice super hra hej, skvely pribeh a prosto GTAcko ako ma byt, ale na Miami sa my nejako nepacilo. :) .90%

-4 Dobré Zlé
Podla mna je to najhorsia hra zo serie 3D Gta-ciek ale aj tak je dobra. Preto dostava odo mna 88%. Grafika dobra, ovladatelnost hry dobra viac aut ako v GTA 3 a este aj vrtulniky. Radia su hrozne.

-4 Dobré Zlé
no tha celkom ok hra... akurat ma sere ze sa neda plavat a male mesto...a neni to zas taka vymaknuta hra...noo po dlhsom case to ta uz prestane bavit lebo jak vravim; male mesto atd...no ale su tam dost dobre misie az na jednu! ta pri****na s helikopterov :(( a nehovorim o tom ze na notebooku je to velmi tazké!

-4 Dobré Zlé
rovnaka grafika ako v gta 3 ale omnoho vatcsie a zaujimavejsie a to jak mam v tej budove z vrtulnikom davat bomby ...... skratka jedna z najlepsich hier

-4 Dobré Zlé
-100 percent

-slaba grafika: -30 percent
-malo budov do ktorych mozem vstupit: -15 percent
- neviem plavat: - 5 percent
- male mesto: -15 percent
- blbe ovladanie vozidiel na ovladanie: -2 percenta
-vymienanie postav: +10 percent
- dobra hratelnost: +20 percent
- male detaily: - 38 percent
-dej: + 30

-4 Dobré Zlé
nic moc gta iv je omnoho lepsia ako toto dada grafika nemozes ist do vody a po dlhom case je to nuda davam iba 40%

-6 Dobré Zlé
moc sa mi nepaci "ruzovucka grafika" grafika celkom fajn a pribeh fajn
zbrane fajn rok vyroby ne to je to dobre ale kto by hral taku staru hru

-8 Dobré Zlé
nuda moz ma to nemba vi blbost gta4 je ovela lepsiee a san andreas ani nehovorim jakahovadina najllepsiahra je fifa09

-13 Dobré Zlé










98%capy


100%Gazzz



100%Gobbos






















100%DrFox
















100%rotten



100%hrt11














100%Januel





100%misor

100%WP98

95%BooM











80%BixS










100%Tomy77










90%Tomi

100%miki07



100%misor2














| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |