HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 31956 užívateľov

Hry > Ghost Master > hodnotenie


Ghost Master
85%

Moje hodnotenie - Ghost Master





Recenzie - Ghost Master

Ghost Master je rozhodně originální, brilantně zpracovaný nápad, který na dlouho zabaví malé i velké hráče. I když se pozice jednotlivých pout v již prošlých mapách nemění, jistě rádi využijete Brány času a vrátíte se, abyste si vyzkoušeli dosáhnout ještě lepších výsledků s jinou sestavou strašidel. Mise jsou pestré a nápadité a při jejich řešení se nejednou lehce zapotíte.


Užívateľské hodnotenia - Ghost Master

Perfektná hra, ktorá pobaví. Skvelý nápad hrania hry za duchov s ktorými strašite ľudmi a to v peknom grafickom kabátiku. Ďalším veľkým plus je že je to v češtine (titulky, menu). Úlohy su väčšinou tie isté, dostať ľudí von z domu ale vždy je to obťiažnejšie. Navyše na každej novej mape (v dome) su duchovia ktorých možete oslobodiť a využivať ich schopnosti. Za strašenie získavate zlatú plazmu, ktorú využijete na trenovanie vašich duchov. Jediným mínusom je snáď len krátkosť hry a stereotyp. VEĽA ZÁBAVY PRI HRANÍ TEJTO SKVELEJ HRY ! :)

0 Dobré Zlé
86%qwer
Ghost Master je veľmi zábavná a originálny hra. Ovládate v nej duchov a vašou úlohou je strašiť ľudí. Vaši duchovia ovládajú množstvo kúziel a schopností. V misiách môžete získať nových duchov, prípadne trénovať starých. Grafika je nadpriemerná. Misie sú zábavné, len ma mrzí, že sa na niektoré miesta musíte vrátiť viackrát. Hru Ghost Master vám vrelo odporúčam.

0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |