HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 49025 užívateľov

Hry > Wolfenstein: Enemy Territory > hodnotenie


Wolfenstein: Enemy Territory
80%

Moje hodnotenie - Wolfenstein: Enemy Territory





Recenzie - Wolfenstein: Enemy Territory

Enemy Territory je výborná multiplayerová hra a to vůbec neberu v potaz fakt, že je navíc zcela zdarma. Pokud máte alespoň trochu slušné připojení k internetu, stahujte a jděte do toho.


Užívateľské hodnotenia - Wolfenstein: Enemy Territory

Splash Damage týmto spravil z Wolfensteina jednu úžasnú multiplayerovú FPS. Získala mnohé ocenenia, ktoré si právom zaslúžila a veľkému úspechu sa teší aj v dnešnej dobe (2011). A navyše je ju možne hrať úplne zadarmo. Vynikajúca hrateľnosť, spracovanie a množstvo serverov ponúka horu zábavy, ktorú sa proste nedá odmietnuť.

0 Dobré Zlé
Osobne s tou hrou veľmi spokojný nie som - má niekoľko bugov a chýb, ktoré mi miestami aj vadilo, no nemôžem povedať že tá hra je zlá - jednoducho ma neohromila na toľko, aby som s ňou prišiel o viac času.

Grafika náročná nie je, vytknúť môžem akurát xichty postáv a tak sú jej tváre úplne poškodené
Zážitok z celej hry je dobrý, užil som si toho pomerne dosť a ako FPS hrá slúži celkom dobre, hlavne pre slabšie počítače.
Efekty sú viac menej fajn, nevadia mi, ale zase nie je to nič čo by mi nedalo spávať.

Priznám sa, že viac sa mi páčil Return to castle wolfenstein, keďže si s tým výrazne dali záležať viac, nemôžem však povedať že toto je zlá hra - to určite nie.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
-: absencia botov, potreba zohranej partie
+: grafika, audio, herná doba, zábava, atmosféra, herné a serverové nastavenia, zbrane, modely postáv, RPG prvky, mapy a ich rôznorodosť, kampane, cena, komunita, editor
Verdikt: Wolfenstein s podtitulom Enemy Territory je čistokrvná multiplayerová akcia so zaujímavým konceptom herných módov a možností nastavenia servera. Aj preto hra neupadne tak ľahko do stereotypu. Multiplayer je rozdelený do kampaní, čomu prislúchajú aj mapy roztrúsené v rámci Európy a Severnej Afriky. Na mapách je potrebné k tomu plniť rôzne úlohy, od čoho sa odvíja aj preobsadenie jednotlivých pozícií alebo rolí v tíme. K dispozícii je klasický vojak, medik, špión, support a inžinier, ktorý je extrémne dôležitý pre postup hrou. Bez tejto pozície sa neopravia mosty alebo neopraví ťažká technika. Herné módy sú štyri. Medzi klasické patrí Single Map a Last Man Standing. Potom sú tu spomenuté kampane a ešte Stopwatch, kedy vyhráva tím s lepším časom za splnenie úloh na mapách. Hráč sú za svoje úspechy taktiež odmeňovaní formou povýšenia a rôznych bonusov vo vlastnostiach a schopnostiach postavy. Znie to ako celok atraktívne? Niet nad čím premýšľať, keďže tento herný titul je k tomu zadarmo.

0 Dobré Zlé






| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |