HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 66894 užívateľov

Hry > Need for Speed: Underground > hodnotenie


Need for Speed: Underground
78%

Moje hodnotenie - Need for Speed: Underground





Recenzie - Need for Speed: Underground

V sérii NFS jsou určitě lepší, ale i horší díly. Tento nabízí atraktivní téma a slušnou hratelnost, bohužel ho sráží i dost více či méně podstatných věcí včetně repetitivních tratí. Jeho koupí patrně neprohloupíte, což ale neznamená, že hra nemohla být lepší. Rozhodně mohla…
Celkovo hra nie je zlá, určite sa pri nej dostatočne zabavíte a myslím, že prináša značne viac zábavy ako posledná časť NFS. Na druhej strane má dosť nedostatkov, ktoré ju sťahujú nižšie. Hra je prakticky protikladom k Midnightu, tam mi chýbali upgrady a viac typov závodov, tu mi zase chýba viac voľnosti, lepšie nitro a trochu zmeny. Keby sa tieto dve hry dali dokopy naozaj by z toho vyšla zaujímavá záležitosť. Tak či tak je to veľmi pekná hra na odreagovanie a aspoň tých 80% si určite zaslúži.


Užívateľské hodnotenia - Need for Speed: Underground

Jediné čo mi tu chýba je voľná jazda mestom a naháňačky s policajtmi. Ináč slušná racingovka pri ktorej som sa zabavil...

+3 Dobré Zlé
Na tu doba to bola a este stale aj je perfektna hra s velkym vyberom aut aj ked v garazi mozete mat len jedno ale aj tak......
Grafika je fakt na urovni a pacil sa mi tam aj rebrice najlepsich pretekarov vo svojom style...
Proste fakt pecka!

+2 Dobré Zlé
Hra je podľa mňa technicky dosť slabá, jazdu môžem porovnať napr. s Mafiou - tam je pokročilá deštrukcia aut (či už opticky alebo technicky)... Grafika je celkom dobrá, tuning vozidiel sa mi veľmi páč, chýba mi voľná jazda a po HP2 aj policajti. Pekne spracované videá - animácie. Perfektná hudba, atmosféra, detaily hry - tvorcovia dbali naozaj na všetko - ale má to pár chýb...

+1 Dobré Zlé
Celkom grafika újde ako aj celkom dobrý výber tuningu , dobré mapy, ilegálne závody, no bohužial je ich málo, ako aj napr. áut, chýbajú tu aj driftérske ako napr. DODGE a dokonca ničenie oprotí Hot Pursuit 2 sa úplne stratilo. Ale ináč cekom újde.


+1 Dobré Zlé
+ Rozsiahly tuning
+ Dosť veľa áut
+ Trate
+Príbeh
+ grafika (na tú dobu)
-/+ Policajti (niekedy nechýbajú)
-/+ obtiažnosť hlavne ku konci hry (niekedy to nieje na škodu)
- Nieje možnosť voľnej jazdy
Zhrnutie:
hra na motívy filmu Fast and Furious pekne spracovaná a jedna z najlepších z celej série NFS pobaví aj v súčastnosti.


+1 Dobré Zlé
Tak to to je prvá Racingovka ktorú som si vážne užil.Je to tiež revolučná racingovka prvá ktorá priniesla drift a drag ale hlavne tuning aut. Pamätám si že keď som sa dostal k tejto hre (v tedy to bola top novinka) tak sa do mňa na ňu prišlo pozrieť asi pol dediny.
Najväčšou doménov Need for Speed: Underground je ale určite Tuning aut (od fargi skiel a menenia svetiel či koliesl cez výmmený blatníkov, krídiel a kapoty až po tuning Motora,Turba,brzd a podobne )

Výhody: Obstojná grafika,herné mody ako Drift alebo Drag,Japonské a Kórejské auta (trocha zmeny od zaužívaných amerických a európskych nezaškodí), samozrejme tunig aut,dlhá hracia doba,perfektné spracované trate.

Nevýhod: Zvláštne a zle ovládateľné menu,divný nákup aut,trocha stereotypné,slabšia dejová línia (ale na tu dobu u Racingovky celkom dobrá)

Dávam 90%.


+1 Dobré Zlé
Dobra hra pekny tuning hlavna hydraulika dobre zavody a cheatmi fakt skvela hra! No velmi slaba grafika!!

0 Dobré Zlé
Na chvíľu zabaví, ale na dlho nie. Neviem chýbal mi tam príbeh a atmosféra, autá a tuning je OK, ale žiadna sloboda, ako free roam a žiadne zaujímave závody. Škoda, dalo sa z toho vyťažiť viac.

0 Dobré Zlé
Hra ktorá začala trend racing hier a la fast and furious. Aj keď je tam slušný tuning, trate sa donekonečna opakujú a chýba open world.

0 Dobré Zlé
je to mrtná hra páči sa mi ale to jedno percento som nedal pretože možem mať v garáži len 1 auto a v NfS Underground 2 môžem mať 5

0 Dobré Zlé
Lepší priemer, hovorím opäť, fyzika aut konečne dobrá, aj keď niekedy naštve. grafika, autá a mesto len samé plus. Čo ma zaráža sú jednotlivé preteky, nereálnosť a spracovanie.

0 Dobré Zlé
+tunning aut
+auta
+grafika bola dobra na taku dobu
+zavody

-volnost v hre
-pribeh
-ziadny policajti

0 Dobré Zlé
bola o moja prva hra aku som kedi hral a odftedi som hral vela veci ale takto dobru hru som odvtedi nevidel teraz mam dost rokou a na hrach uz as tak neulietam ale na tuto hru nigdi nezabudnem

0 Dobré Zlé
Toto bolo najlepšie NFS! Mali by urobiť remake/remastered edition na Playstation 4. Veľmi by som sa potešil! Tie nové NFS sú totálne sračky!!

0 Dobré Zlé
Underground byl založený na úplně jiném principu než předchozí díly. Arkádové závody tu propukly v plném proudu a člověk zasažený vizuálním, i mechanickým tuningem aut, si tuhle hru musel zamilovat.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
NFS sa vracia!!! s Underground EA pomútil vody jak sa len dalo... sice zmizli policajti a aj model poškodenia, ale nastala výrazná zmena, ktorou sa neskôr určite budú uberať všetky NFS... typické tunerské autá, pekné prostredie virtuálneho mesta, grafika na výbornú a znovu soundtrack, ktorý sa pri hre tohto typu dobre počúva... 86%...

-1 Dobré Zlé
vynikajúca vec... na svoju "dobu" dosť prepracovaná. Skvelé prostredie, aj keď v porovnaní s Underground 2 mi tam dosť chýba "jazda mestom" ale to by nebol ažtaký problém. Myslím, že naozaj dobrá hra, pri ktorej sa človek dokázal baviť pekne dlho...

-1 Dobré Zlé
Takze o prosti nfs hot porsuit 2 ktore malo vybornu grafiku od tohto som cakal zlepsenie co sa tyta tohoto,ale zase tu sa zlepsily animacie ale pocase to prestane mozno bavit a to fakt 2 je lepsia takze sklamanie :(.
+auta
+animacie
+levely ktorycch je vela
-grafika mohla byt lepsia
-chybali mi tu levely v prirode :(
-hlupe nastavenie co sa tyka rozlisenie
Verdikt:Je to hra ktora po nejakej dobe prestane bavit

-1 Dobré Zlé
Super práca, čo mi vadí je tá deštrukcia aut a pár chýb. Ďalšie herné mínus je policajti, žiadny tam nie sú a ani voľná jazda.

-2 Dobré Zlé
Prvé posunutie série Need for Speed smerom k tuningu sa veľmi vydarilo. I keď niekedy bolo na nervy keď vás tesne pred cieľom obehli ale aj to malo za následok že som si to chcel zahrať znova a znova.

-2 Dobré Zlé
Zrejme najvďačnejší diel série Need For Speed. Hrateľnosť vydrží dosť dlho na to aby vás to prestalo baviť.

-3 Dobré Zlé
Dobrá hra, dobré okruhy , až na jeden který mi nesedne ani za 100 let, grafika je výborná, jen je škoda, že zde není volná jízda. Myslím, že pro fanouška NFS je mít tuto hru doma nutností.

-3 Dobré Zlé
Super hra... a ešte so slovenskou lokalizáciu od MixerXa je parádna. Dej žiadny len vyhrať 111 závodov a bez polície čo sa mi celkom páči. Všetkým doporučujem zahrať si.

-3 Dobré Zlé
No tak toto je už predposledný klinec do rakvy, v roku 2003 by som tomu dal 25% a to som prižmúril oči. Veď tá hra nemá ani hlavu ani pätu, nezobrali si ponaučenie z minulého dielu a teraz to posrali ešte viac...

-5 Dobré Zlé













100%DrFox




















100%Tomy77






100%misor2




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |