HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 28933 užívateľov

Hry > Battlefield 2 > hodnotenie


Battlefield 2
90%

Moje hodnotenie - Battlefield 2





Recenzie - Battlefield 2

Battlefield 2 se rozhodně povedl a všem jeho fanouškům přeji spoustu hodin skvělé zábavy. Hra vám k ní prostředky rozhodně nabízí.
Celkovo je Battlefield 2 pre sériu veľkým krokom vpred. Prináša nové vylepšenia, síce väčšinou nie originálne ale veľmi dobre zakomponované do hry vytvárajúce veľmi kvalitný celok. Ak máte slušný hardware a prenesiete sa cez pár chýb, zvyknete si na vyváženie zbraní v hre, prakticky máte čo hrať až do vianoc. Veď kto by to nechcel raz v rankingu dotiahnuť na Generála?


Užívateľské hodnotenia - Battlefield 2

hra je super.Lietanie na stíhačkách velmi dobré.Taká hra ma baví kde možem nasadnúť do hociktorého vozidla.Ak niekoho nebaví tak nechápem,čo chce hrávať---asi nejakú stratégiu kde sú ludia ako blchy!!!!!!!!!!

+4 Dobré Zlé
battlefiel je nieco co je postavene na multiplayery a singl je len na zacvicenie sa aby ste si nespravili hambu

+3 Dobré Zlé
100%Darky
Na to že to bolo vyrobené v roku 2005 je celkom dobrá grafika.Mám BF 2 hrávam ho ale teraz je tam problém z rankom takže je to troška mínus k tejto hre ale veľkým pozitývom je to že môžete si vyskúšať let Stíhačkou, BlackHawkom, AH-16, jazdiť na rôznych autách, tankoch,buginách. Coolovy zážitok z boja. Je to dobrá hra DOPORUČUJEM !! :D

JE TO COOOOOOOOL HRAAAA !!

+3 Dobré Zlé
Je to skvelá hra ktora ma bavi už viac ako 2 roky a stale ju hram ani nemam čo zle na ňu povedať... Tí čo ju kritizujú ju ešte asi poriadne nehrali alebo su retardovaní :D

+2 Dobré Zlé
V Battlefield 2 je nevyhoda že sa nedajú meniť založné zbrane.
Inak je to vpohode hra, aj keď mne nechce hodnotit hru aj keď hrám na hodnitiacich serveroch.

+2 Dobré Zlé
Battlefield 2. Všetky BF vynikali svojou rozsiahlosťou máp a počtom hráčov. Grafika je slabšia a nemá to dej ale BF je zamerané na MP a tak toto je nieco iné než CS 1.6 :D Ovládate tank, stíhačku , autá a ponúka veľa akcie a zábavy. BF neprestane ľudí baviť ani po dlhšom čase. :)

+2 Dobré Zlé
BF 2 je podle me nejuspesnejsi z cele serie. Skvele se u toho pobavite a nastesti, pokud se nemuzete pripojit na server, nabizi se trochu nudnejsi, ale presto dobry Singleplayer. Staci dat nejtezsi obtiznost, vypnout zamerovaci krizek a mate to jak v MP :D.
+zbrane
+classy
+rozlehle mapy
+vozidla
+grafika (na tu dobu super)
-skoro zadny pribeh
-trochu i ta fyzika
Verdikt: Proste super hra ! Neni snad co vytknout a skvele se pobavite, ale jestli mate radi pribehove hry, bezte hrat radsi Mass Effect :D

+2 Dobré Zlé
cod5 a tak dalej...no nic proti tebe ale to je prevazne MP hra :) velmi dobra hra vela akcie a tak dalej je tam dost moznosti class..cize za koho mozete hrat aj tak najlepsie je sniper :) a best mapa? bez pochyby STRIKE AT KARKAND medium :)

+2 Dobré Zlé
tak battlefield je super.
vojna95%
vizbroj98%
tanky94%
stihacky94%
celkova hra dal bi som 100% ale v navode bolo ze ziadna hra si nezasluzi 100%.
tak davam s presvecenim 99%

+2 Dobré Zlé
Vždy som si myslel že bezpríbehové strielačky sú uplne nudné. Nechecem tým uraziť CS-károv, ale podla mňa táto hra predčí celú svoju kategóriu. mmá strašne vela použiteľných predmetov, vozidiel a pod. Hra je akčna, ako to má byť.

+2 Dobré Zlé
85%maat
V celku dobrá hra, ale pár much to má
+Možnost vybrat si třídu
+Hodně map v datadiscích
+AI není zas tak blbá
+Relativně velký počet vozidel
-Nic moc grafika
-Málo map, k porovnání s Battlefield Vietnam (bez datadisků, datadisky je jich tam o mnoho víc)

+2 Dobré Zlé
Battlefield 2 je mým nejoblibenejsim dilem cele serie sice nema takovou grafiku jak bf 3 ale já si myslím ze je 100 % lepsi

+2 Dobré Zlé
Battlefield 2 má v sebe čaro! .. Tak ako v Battlefield 1942, aj tu bojujete o územia. Síce je tam málo máp, lenže na internete je kopa ďalších na stiahnutie. Aby ste mohli hrať MP, treba mať GameSpy.

+Grafika
+Zbrane
+AI
+Viac Vozidiel
+Postavy

-Niekedy sa stane, že vás vlastný hráč zabije.

Takže dúfam, že sa nikto nenahnevá, keď dám 100%

+1 Dobré Zlé
Battlefield 2 je úžasná hra, kterou si vždycky rád zahraju. Tato velmi povedená střílečka je něco, co si musí zkusit každý, kdo má rád střílečky.

+1 Dobré Zlé
90%PJA
Battlefield 2 je hra, ktorá má aj po rokoch stále čo ponúknuť. Vzhľadom na jej vek má dobrú grafiku, ktorá aj dnes (2011) prekonáva viaceré podobné tituly. Hru zdobí skvelé ovládanie, veľká paleta zbraní, dopravných prostriedkov a široké možnosti taktizovania. Menším sklamaním je jedine singleplayer a malý počet základných máp. V SP sú dokonca zavedené zmenšené mapy a možnosť hrať s max. 16 hráčmi. Avšak, čo je na jednej strane mínus, sa v multiplayeri ukazuje ako plus. Keďže s väčším počtom hráčov a priestranejšími mapami prichádza možnosť maximálnej sebarealizácie. Hre dávam 90% kvôli absencí príbehu a plnohodnotného SP. Avšak tí, ktorí sú si vedomí, že je hra zameraná na MP, si k hodnoteniu môžu pokojne 5-10% pridať.

+1 Dobré Zlé
100%Craigs
Ktorá, hra je najlepšie v roku 2005 ? Battlefield 2!B2 ponúka, Mutliplayer a Singleplayer nemá, síce kampań,ale na hre si dali tvorcovia záležat.

+1 Dobré Zlé
+Vojenská Technika
+Plno Zbraní
+Veľké A Detailné Mapy
+Zábavný Multiplayer
+Pekná Grafika
+Možnosť Vybrať Si Povolanie
+Efekty,Výbuchy,Strely
-Asi Žiadne
99%


+1 Dobré Zlé
100%S3aF
BF2 bolo jedno z najlepších BF-iek, už len kvôli veľkým mapám, vozidlám, lietadlám, a podobne...
+ celkom rozľahlé prostredie
+ vozidlá (ako som spomenul)
+ 3 classy (+ 2 v expanziách)
+celkom veľa zbraní
______________________________________
-AI botov je hrozné, teda aspoň na Easy a Medium
-zopár bugov, ktoré by mohli fixnúť, ale je to hra z 2005 tak od toho nečakajme zázraky :)

+1 Dobré Zlé
Už ako to býva u battlefieldu, singláč nic moc, ale multiplayer skvelý... Pri tejto hre som taktiež presedel dosť hodín aj keď som ho nehral po multi. 80%

0 Dobré Zlé
tato hra nie je zas tak zla ma vyhody hrania v tom ze si tam mozete robit co chcete lietat skakat kradnut nepriatelom tanky stihacky a mnoho inych
ale tato hra neni ta najlepsia co som hral ale aj tak odporucam kazdemu

+hratelnost
+celkom dobra grafika
+atmosfera

0 Dobré Zlé
-: málo máp, malé verzie máp pre singleplayer, HW nároky, občasné padanie hry, bugy
+: UI, grafika, ozvučenie, výzbroj, vojenská mašinéria, nové taktické možnosti pre tým, komunikácia týmu, hodnosti a ich získavanie (MP), multiplayer, ovládanie, príkazový panel, zbrane, intro, menu, lokácie a ich rozmanitosť a detailnosť, hracia doba, zábava, komunita, atmosféra, triedy výbavy
Verdikt: BF2 je jednou z najlepších hier vrámci FPS žánru zameraného na multiplayer a taktiež kandidátom na hru roka. Od prvého dielu sa toho zmenilo naozaj veľa. Zásadnými zmenami sú presun z obdobia 2. svetovej vojny do súčasnosti a prekopanie systému príkazovej komunikácie tímu. Pôvodnú nepriehľadnú lištu z prvého dielu nahradila jednoduchá ružica, ktorá zásadne uľahčuje komunikáciu v tíme. Do boja možno nasadiť ťažkú bojovú techniku alebo si môžete taktiež zalietať. BF2 taktiež očarí svojou audiovizuálnou stránkou hry, čo však na druhú stranu má za následok vyššie HW nároky. Atmosféra bojov na jednotlivých mapách je perfektná. Škoda len, že máp nie je veľa, ale napravia ďalšie datadisky ako je tomu už zvykom. Všeobecne Battlefield 2 patrí medzi špičku vo svojom žánri a hráči FPS, ktorí ho ešte nehrali, môžu len a len ľutovať.

0 Dobré Zlé
Najlepší Battlefield všetkých čias bez diskusií.Jedna z top PC multiplayerových hier aké exitujú. A v roku 2005 to bol klenot a každý kto hru nemal akoby nebol.Tu sú dôvody prečo si myslím že je to tak.

+vypadalo a znelo to perfektne
+6 hrateľných tried(nie jak dieloch od BC2 kde boli iba 4)
+datadisky a booster packy
+výborné serveri a server browser
+taktická stránka hry
+každá jedna mapa
+64 hráčov(32 vs 32)
+obrovské bitky
+remakované mapy
+pôvodné demo
+singleplayer(áno je to obyčajné ale ruku na srdce ako tréning predtým ako spustíte multiplayer je to perfektné)
+výborná AI botov
+vozidla sú zábavné
+mody
+commander mod
+ako squad leader máte množstvo úloh a zodpovedností a ak si ich spĺňať nebudete hráči vám to dajú zožrať
+conquest(áno mohlo by to byť negatívum hra mala iba coop a conquest ale...bitch please)
+diverzita a výzbroj jednotlivých tried(to by si ostatné diely mali zobrať príklad lebo vidieť rusa behať s M16A3 v BF3...z toho mi nebolo dobre)
+je to najlepší Battlefield
+atmosféra bojov
+komunita
+Coop
+zaujímavý nevytáčajúci proggresive systém(odomykanie výzbroje a levelovanie myslím)
+a takto by som mohol pokračovať dokým neumriem takže stačilo

-jediné menšie negatívum je punkbuster. Ja si proste myslím že...punkbuster je najhorší anticheat systém aký existuje. Áno VAC nie je o nič lepší ale nie je tak ultra ľahko preraziteľný jak je punkbuster takže áno cheateri tam bohužiaľ boli.



0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
100%Mr.47
+ 7 typov vojakov a nie 4 ako vo Vietname
+ vytváranie postavy
+ Módovacie nástroje
+ Vinikajúci engine hry (Grafika)
+ Grafika (s ambient occlusion + FakeHDR + fxaa injector a enb séria je to lepšie ako niektoré dnešné hry [2013])
+ Strany
+ Veľa máp
+ Veľa vozidiel
+ Veľa zbraní
+ Módy: Forgotten Hope 2.45, Eve of Destruction 2.0, Project Reality, Alpha project, AIX, Nations at war 6.0 (po novom Armored kill 1.5)
+ Cena
+ Fyzika
- Zopár malých chýb
- Chýba vytváranie postavy (Aspoň že máme módy Alpha project)
- Chýbajúca deštrukcia (zničiteľnosť prostredia ale aj nato sú módy napr.CHPower)

0 Dobré Zlé
Táto hra je výborná. Škoda že nemá žiadny singleplayer ale multiplayer je nadpozemský. Ak existuje nejaká lepšia multiplayer strielačka tak skočím do ohňa. Graficky sama seba prekonala a čudujem sa že po rokoch od vidania na ňu existuje stále tak vela serverov. Možno to raz olutujem ale musím povedať že je to minecraft medzi strielačkami.

0 Dobré Zlé
Hra je zo začiatku veľmi zaujímavá a prilepí ku obrazovkám ľudí, ktorý radi hrajú akčné hry. Hra pôjde aj na slabších PC, takže to v túto dobu rozbehne každý.

0 Dobré Zlé
WELCOME TO DUTY! Aneb první slova, která zazní už v menu fakt perfektní vojenské akce za doprovodu perfektních zbraní, super techniky a manipulovatelných prostředků k řízení a drcení nepřátelských šmejdů v turbanech uctívajících Alláha. Klasika - dva týmy, dvě území a plno doposud nezabraných sektorů. Který blok jako první dobije všechny a sebere ho i svému nepříteli? To je přesně Battlefield. Máme tomu podobně jak v jedničce, akorát tady se nám doba o hodně posunula. Už nemusíme ovládat jen nacistické zbraně, jednoduché tanky a pušky typické pro druhou světovou. Tady se nám nabízí celá škála monstrózních kvérů. Co mě ovšem jako malého překvapilo, proč tak málo map? Jo vím, sice vyšly nějaké ty datadisky, ale na tu dobu jsem byl chudý si nějaký dokoupit, nebo na něj čekat. Tak co jsem udělal? Hrál jsem zas všechny mapy znova a znova, protože to byla a je fakt kurevská zábava :DD

0 Dobré Zlé
80%BixS
+ Zpracování novodobého konfliktu
+ Mnoho možností jak bojovat
+ Povolávání artilerie
+ Mnohonásobně větší mapy
+ Více destrukčních objektů
----
- Po čase stereotyp
- Již nefungující Multiplayer

VERDIKT: Dobře zpracované téma moderní války. Mnoho národů a hodně druhů techniky plus některá drobná vylepšení velmi přispívají dobré hratelnosti, ovšem po čase je tato hra už jen stereotypní.

0 Dobré Zlé
Jedna z nejlepších her na PC.

+ skvělé mapy
+ AI na Expert jsou skoro jako lidi
+ i Demo staci pro pravy pozitek
+ hodne multiplayer serveru

- skoda ze v Demu jen 1 mapa (dal bych aspon 2)

-1 Dobré Zlé
V pohode hra dosť máp, veľa vozidiel rôzne zbrane a classy je to chytlavé a zabaví aj s botmi. Časom stereotyp, ale tento problém má každý multiplayer.

-2 Dobré Zlé
Skvela hra, bavila ma stovky dni.. Nikdy ma to neomrzelo, proste uzas:) A zarazaju ma vycitky niektorich typu, ze blboest lebo mi multiplayer nejde- kupte si origos a spoznate pravu silu tejto hry:) Kazdy ziskany novy rank vam spravi radost, kazda nova zbran vam da nove moznosti:)

-2 Dobré Zlé
Battlefield 2 ponúkne aj nový štýl hrania. Takže grafické spracovanie je konečne už na hratelnej úrovni a čo sa týka efektov ako napr. výbuchy, strelba to je veĺmi pekné, čiže grafika sa podarila. Po zvukovej stránke tiež hra dopadla vynikajúco. Nové zvukové efekty a hudba doladili hru a pridali správny krajec chleba. Čo sa týka hratelnosti je zatial najlepšie z zo všetkých Bf. Konečne si môžeme zamieriť aj na mušku zbrane, ak stojíte pri tanku a vystrelí tak vám bzučí v ušiach a zahmlí sa obrazovka, to je u každého výbuchu. Oživenie mŕtveho do 15 sec je perfektné pridá to viac akcie. Môžte si privolať zásoby, delostrelectvo alebo hliadkovacie lietadlo. Môžete si vytvoriť tými alebo sa do nich pridať, alebo sa stanete velitelom atď. perfektných inovácií hra ponúkne. Presúvame sa do modernej vojny, do tej dnešnej kde si zahráte buď za USA, Chinu a Stredný východ. Všetky frakcie ponúknu moderné vozidlá a zbrane. Ai je už lepšia ale nie o moc. Konečne ale prichádza multiplayer, tá pravá lahoda. Zatial najlepší MP zo všetkých Bf-čiek a keď si zhrniete stručný obsah tohto hodnotenia a to som všetko ani nenapísal tak jednoznačne si musíte zahrať Battlefield 2. V MP si za získané skilly môžete získať hodnosti a nové zbrane.
V skratke perfeltný MP hra, ktorý musí mať každý hráč.

-2 Dobré Zlé
Tato hra ako prva zo serie battlefield precila svojho predchodcu battlefield 1942.

+grafika
+obstojen mnozstvo zbrani
+mapy
+MP
+SP

-AI v SP
-Male mapy


-2 Dobré Zlé
Battlefield je fakt pecka a nemam mu co vycitat preto aj tych 100% :)
graficke spracovanie je slusne
singleplayer je naozaj dobry na zdokonalenie sa a zoznamenie s mapami(aj ked mna bavi doteraz-len tak pre relaxovanie :D )
ak si chcete naplno uzit tuto hru vrelo odporucam multyplayer pretoze tam zacina ten pravy boj aj ked treba nabrat urcitu zrucnost v boji :) dalej je multyplayer vyhodnejsi v tom ze casom ziskavate hodnosti za ktroe si mozete odomknut nove zbrane


-2 Dobré Zlé
ja tu hru hram po multyplajery najradšej mam tanky a stihačky ale ujdu aj džipy 90 percent davam kôli grafickym detailom

-2 Dobré Zlé
super hra neviem preco ale super .... proste grafika , bojova situacia , a najme tie videa na youtube supris hra ziadna ma tak dlho nedrzi ako tato .... iba war rock ... ale aj tu som ohodnotil... ludia musite si to nainstalovat

-3 Dobré Zlé
V pohode hra ale dost male mapy a keby ich bolo viac,tak isto aj multiplayer inač sa to dá hrat,je tam dost zbraní,dost dopravných prostriedkov, len keby tam bolo viac krajín a nie iba tri

-3 Dobré Zlé
husta hra musim priznat dojala ma ako fakt ze ja neverim ze toto niekedy vislo v roku 2005 uplne grafika ina ako tie co toho to ku vysli

-3 Dobré Zlé
Ten battlefield je o sto pro lepši ako 1. Tie veci su ako vrealite. Najviac sa mi páči ,že je tam vela zbraní a výber rôznych vojakov. Tie efekty sú bomba, rakety,gulky a výbuchy.

-3 Dobré Zlé
Vydarená multiplayerovka, pri ktorej si ešte aj dnes užijete veľa zábavy. Je to taká kasická "vojnovka"

-3 Dobré Zlé
super hra fakt skvele bojove akcie, vyber povolania, vyber map , proste šetko ... malo ktora hra ma tak dlho bavy ako tato.

-3 Dobré Zlé
100%sam2
asi najlepšia hra v tomto storočí ,síce grafika nieje najlepšia ale strategia je výborna aj tie zbrane su super ale tie bonusové zbrane neviem otvoriť ale aj tak perfektná hra najme v multiplayeri.


-3 Dobré Zlé
Multiplayer sa dá hrať celé hodiny.. Pravdaže má svoje chyby, ale to si počas hrania vôbec nevšímate :)

-3 Dobré Zlé
skvela hra grafika sa da je to sranda akcia na každom km2 a podobne trocha narocna ale to tú hru robí ešte lepšou preto 150% :D

-3 Dobré Zlé
Hra Battlefield zaujme prave tych ktori nemaju nervy prechadzat dejstvom ale su stastny ked si mozu vybrat vlastny styl hrania

-4 Dobré Zlé
80% je pre to ze grafika je celkom dobra, multiplejer sa da ale to tiez nie je boh vie co takze.....
, skoda ze nema kampane

-5 Dobré Zlé
Najhoršia hra, s najhorším AI v SP; hra sabotujúca hráča na každom kroku... želam smrť vývojarom... peace ;)

-5 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra. Strašne sa mi páčia možnosti hry, hrateľnosť, grafika je ok a je to hra takpovediac trochu aj zo súčastnosti (Irak, Afganistan).

-8 Dobré Zlé
je dobrá hra.ale moc se mi na tom nelíbí že jsou tví nepřátelé skoro nesmrtelní,když do nich střílíš ze záložní zbraně tk si docela počkáš než někoho zabiješ,ale jinak je dost dobrá hra ,můžeš tam lést do strojů,ovládání vrtulníku neni nijak zvlᚍ těžké a můžeš tam hrát vždy za obě strany(usa,mec.china).jestli tě bavý chodit si po mapě jak se ti zachce tak tě tohle bude rozhodně bavit.

-10 Dobré Zlé
Je to fajn hra hlavne Multiplayer. Najradšej si dávam medika a pripojim sa k nejakej squadre. Výborný server je BUMBULA.

-10 Dobré Zlé
Hra Battlefield 2 predstavuje rozsiahle a vykreslené prostredie, od mestských ulíc po zapadnuté lesy. Všetky mapy poskytujú vynikajúcu skúsenosť a sú zobrazené v meradle, ktoré zodpovedá počtu hráčov. Možnosti tímovej hry umožňujú hráčom akciu v prednej línií, v úlohe jedného z vojakov, alebo v zákulisí, pri riadení strategických útokov jednotky (v režime Commander). Pokiaľ sú hráči v hre úspešní, zvyšujú postupne svoju hodnosť až k tej najvyššej, generálskej, a získavajú nové zbrane, dopravné prostriedky, odznaky a ocenenia.

-10 Dobré Zlé
no bf2 je celkom dobra hra ale serema ze mna zastrelia 1 gulkov a nepriatela tam aspom 10 su tam dobre zbrane aj prostredie

-18 Dobré Zlé
Bola by to pecka hra keby tam bola kampaň. Mne multiplayer nejde , singleplayer je blbosť. Ale zasa sú tam parádne zbrane , tanky a ostatné. Takže premňa 46.

-20 Dobré Zlé
Najvecsia blbostaku mohol clovek na svete vymislet neviem ako to dakto vie hrat to je uplna debilina a este ta grafika no proste hummus !!!!

-25 Dobré Zlé















100%Gobbos





100%nokay






100%misor

100%msior2







80%Mor9

100%misor2

100%Buzna7

100%sekin






100%heda

100%Norman








| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |