HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 24772 užívateľov

Hry > Neverwinter Nights 2 > hodnotenie


Neverwinter Nights 2
81%

Moje hodnotenie - Neverwinter Nights 2





Recenzie - Neverwinter Nights 2

Pro zkušené hráče a příznivce RPG s partou hrdinů příjemná zábava mj. díky perfektním herním pravidlům a propracovaným vztahům mezi postavami, pro ostatní zdlouhavá hra se zbytečnými chybami.
Neverwinter Nights 2 rozhodne nesklamal. Hoci sa žiadne výrazné novinky nekonajú, produkt obsahuje všetko, čo má kvalitná RPG mať. Zaujme predovšetkým hardcore komunitu, ale menej zruční hráči mu možno neprídu na chuť. Je to starý dobrý Neverwinter Nights, kde teraz ovládate početnejšiu skupinu dobrodruhov a môžete si vyrobiť vlastnú zbroj, či iné predmety. Hra je lepšie vybalansovaná, má pútavý príbeh a komfortný multiplayer. Nezabudlo sa na zdokonalený editor. Plusom sú aj pomerne ústretové hardvérové požiadavky a stabilita. Neverwinter Nights 2 sa podaril na jednotku a je to rozhodne návrat vo veľkom štýle!


Užívateľské hodnotenia - Neverwinter Nights 2

veľmi dobrá rpg hra ako i po grafickej stránke tak i po dejovej..veľmi pekne spracovaná, síce sem tam ovládanie ma trošku hnevá a menšie chybičky, ale inak ak máte radi rpg jednoducho toto je niečo pre vás! Skvelá hra, ktorá učrite zaujme ;-)

0 Dobré Zlé
Pokračovanie jednej z najlepších fantasy RPG. Hra sa veľmi od svojho predchodcu veľmi nelíši (teda za predpokladu, že nerátam vyspelejšiu grafiku a nový dej), čo je len dobre. Autori stavili na staré osvedčené aspekty a treba povedať, že stavili dobre. Ak ste fanúšik prvej hry, určite siahnite aj po tomto pokračovaní.

0 Dobré Zlé

80%Lyra



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |