HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 26728 užívateľov

Hry > Rogue Trooper > hodnotenie


Rogue Trooper
59%

Moje hodnotenie - Rogue Trooper





Recenzie - Rogue Trooper

Povedená third-person akce podle neméně povedeného komiksu. Je lehce originální a přestože má zastaralou grafiku, nabízí super zábavu proloženou humorem a také třeba perfektní elektronickou hudbou. Před dvěma lety by dostala hodně přes osmdesát procent. Dnes již, coby novinka, tak dobře neobstojí, i kvůli technickému zpracování, ale přesto se vyplatí ji dát šanci.
Rogue Trooper je nenáročná (jednoduchá na myslenie) akčná strieľačka z pohľadu tretej osoby s komixovým hrdinom v hlavnej úlohe. Všeobecne sa hry založenej na komixe vyvíjanej navyše aj pre konzoly veľa neočakáva, ale Rebellion nevytvoril úplne nekvalitné dielko. Systém zbierania a vytvárania nových vecí je pomerne unikátny, príbeh síce nie je na Pullitzera, ale dostatočne poháňa modrého svalnáča smerom vpred a rôzne „vychytávky“ príjemne ozvláštňujú hranie. Titulu chýba trochu lepšie grafické spracovanie (ach, tie konzoly), dlhší gameplay a užívateľský prívetivejší interface, pretože mnohé elementy hry práve vplyvom kostrbatého ovládania ostávajú nevyužité.


Užívateľské hodnotenia - Rogue Trooper

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |